-
[QUOTE=roi857;641736][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הטופר מתכת לא ממש השפיע על מטאגרוס שגם מסוג מתכת, פאנפי עלה עליו והשתמש במגן גלגול, לבון אמר: "מהלך נחמד", הוא אמר בחיוך: "מטאגרוס על חושי!", מטאגרוס תקף במתקפה על חושית על פאנפי והעיף אותו על פרינפלאפ, פרינפלאפ ופאנפי נפגעו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר להם" פרינפלאפ תקפוץ ותשתמש בניקור ובזמן ניקור תסתובב ופאנפי תקפוץ גם ותיסתתר שוב מאחורי פרינפלאפ ותשתמש בהפלה על מטאגרוס"
-
[quote=roi857;641624][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה חבר צוות רוקט מחזיק את הפוקדורים של סינדאקוויל וטרטוויג, הוא פותח אותם והם ריקים
[COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אוווי לא מה הם עשו להם " אומר לעצמי ואחפש את הפוכדור של וינזאור..
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הניקור עם הסיבוב לא פעל על מטאגרוס,פאנפי קפץ לשם ומטאגרוס תקף אותו בזרוע פטיש חזקה במיוחד, פאנפי עף אחורה והובס
[COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה אצלך, חבר צוות רוקט הפנה את ידו, שם ראו את סינדאקוויל וטרטוויג במכשירים חשמליים מתחשמלים קשות
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סיחרור אש מדהים ונכנסה דרכו בגלגל להבה
-
[quote=roi857;641875]
[CENTER][COLOR=Sienna] [COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה אצלך, חבר צוות רוקט הפנה את ידו, שם ראו את סינדאקוויל וטרטוויג במכשירים חשמליים מתחשמלים קשות[COLOR=Teal]
[/quote]
"צא וינזאור תיתקוף בצמח מישתולל כדי לשבור תסורגים ולאחר מכן באבקת שינה כדי להרדים את חברי צווות רוקט" אומר בלחש ובכעס בעודי מוציא את וינזאור מהפוכדור..
-
[QUOTE=roi857;641875][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סיחרור אש מדהים ונכנסה דרכו בגלגל להבה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"וואו פוניטה זה מדהים!איך למדת את זה כל כך מהר?" אתפלא לעצמי ואחבק אותה אך במקומות שלא אשרף "טוב פוניטה כל הכבוד לך אבל אנחנו צריכים ללכת לישון אבל המהלכים האלה יעזרו לנו בתחרות וגם בקרב המכון הראשון שלנו" אומר לה אחזיר אותה לפוכדור ואחזור לחדר כדי לישון
-
[QUOTE=roi857;641875][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
הניקור עם הסיבוב לא פעל על מטאגרוס,פאנפי קפץ לשם ומטאגרוס תקף אותו בזרוע פטיש חזקה במיוחד, פאנפי עף אחורה והובס
אני מחזיר את פאנפי ואומר ללבון" אני יכול להוציא עוד פוקימון לקרב"
-
[quote=roi857;641690][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]האינפרנייפ שניסה לעזור לכם תפס את המנהיג וקפץ לאוויר, הוא סימן לשתי הבלסטויס לתקוף, האינפרנייפ הזוהר התחיל לתקוע בו אגרופים חשמלייים אבל הוא המשיך לאחוז בו[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"אנפרנייפ אני רואה שיש לך תושיה לזה בהצלחה..."אני אומר ומקווה שהוא יצליח.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
הבלסטויס פגעו בשתי האינפרנייפ, האינפרנייפ שעזר לכם נפגע מאוד, גם טורטרה, האינפרייפ הזוהר וחבר שלו רצו וברחו אל תוך מעמקי היער
[COLOR=Sienna]ליאור:
לבון אמר: "רק אם פרינפלאפ יפסיד", הוא אמר למטאגרוס: "תותח הבזק!"
[COLOR=Teal]סם:
הבוקר עלה, כשירדתם למטה האחות ג'וי אמרה שבקרוב תהיה תחרות פוקימונים בעיר ג'נג'ה
[COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה מוקף בקרינה כחולה שמנעה ממנו לצאת
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;642234][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[COLOR=Navy]אדם:
הפוקדור של וינוזאור היה מוקף בקרינה כחולה שמנעה ממנו לצאת
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אשב ואחכה. שמישו כמו סופרמן יציל אותי..*אין לי עודמ מה עלשות חוץ מזה..*
-
[QUOTE=roi857;642234][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
לבון אמר: "רק אם פרינפלאפ יפסיד", הוא אמר למטאגרוס: "תותח הבזק!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ" תנסה להתחמק מן תותח הבזק ואז תקפוץ תסתובב ותשתמש בקרן בועות על מטאגרוס אם מטאגרוס יתקוף אותך תשתמש בספיגה"
-
[quote=roi857;642234][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]הבלסטויס פגעו בשתי האינפרנייפ, האינפרנייפ שעזר לכם נפגע מאוד, גם טורטרה, האינפרייפ הזוהר וחבר שלו רצו וברחו אל תוך מעמקי היער[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"כול הכבוד בלוטיויסים,טורטה ואיינפרייפ דרך צלחה!"אני אומר ובודק עם מתקיפ בסדר אחרי הקרב.
-
[QUOTE=roi857;642234][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
הבוקר עלה, כשירדתם למטה האחות ג'וי אמרה שבקרוב תהיה תחרות פוקימונים בעיר ג'נג'ה
[COLOR=Navy]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני שואל את האחות ג'וי "איפה נמצא המכון הראשון? והתחרות היא הופעה של קרבות כפולים או של פוקימון אחד רק?" ואחרי שהיא עונה לי אני אצא לבחוץ ואוציא את טוטודייל ופוניטה
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי אמרה: "אין מכון ראשון, אבל המכון הקרוב הוא מכון ג'ורמידו, כמעט כל התחרויות הם של פוקימון אחד, חוץ מהפסטיבל הגדול וכמה מעטים"
[COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ מסמן לך להסתובב, אינפרנייפ וטורטרה פצועים מאוד ולא ישרדו במצבם
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ קפץ וירה קרן בועות, הבועות שנורו הסתובב סביב מטאגרוס ופגעו בו, לפתע פרינפלאפ נפגע, תותח ההבזק שעבר אותו שינה כיוון, פרינפלאפ מאסף כוחות כדי לקום נראה נחוש מאוד
[COLOR=Navy]אדם:
חבר צוות רוקט קשר את ידיך לכיסא הרים את הכיסא שאתה קשור אליו וזרק אותו מהחלון, הגעת לאיוזשהי זירת דשא, הוא ירד ושיחרר את וינוזאור בעזרת לייזר, הוא חייך ואמר: "צא צ'אריזארד" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/6.png[/IMG] זוהר יצא משם
[/COLOR]
-
[QUOTE=roi857;642362][CENTER][COLOR=Teal]סם:
האחות ג'וי אמרה: "אין מכון ראשון, אבל המכון הקרוב הוא מכון ג'ורמידו, כמעט כל התחרויות הם של פוקימון אחד, חוץ מהפסטיבל הגדול וכמה מעטים"
[COLOR=Blue]
[/COLOR]
"טוב תודה" אומר לה ואלך לעיר ג'נג'ה ואני אוציא את פוניטה מהפוכדור "אוקי יש לנו עוד תחרות עכשיו אנחנו נפגיז את השופטים! תשתמשי בסיחרור אש ואחר כך תשתמשי בגלגל להבה בשביל לעבור דרך סיחרור האש ותנסי שסיחרור האש יסתובב במעגלים" אומר לה
-
[quote=roi857;642362][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]מאדקיפ מסמן לך להסתובב, אינפרנייפ וטורטרה פצועים מאוד ולא ישרדו במצבם[/COLOR][COLOR=teal][COLOR=teal][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מסתובב ומחפש באזור מקום לרפאות אותם.