[quote=Avi;818282]תודה,
נקווה שהוא מספיק מקורי.
מחר בערב אולי אני יסיים את זה אבל לא בטוח, תלוי אם אני יהיה על זה הרבה זמן.[/quote]
אני מתערב שתקבל אישור לפניי (ואני מחכה שבוע לאות חיים ממנהל חת"ם)
Printable View
[quote=Avi;818282]תודה,
נקווה שהוא מספיק מקורי.
מחר בערב אולי אני יסיים את זה אבל לא בטוח, תלוי אם אני יהיה על זה הרבה זמן.[/quote]
אני מתערב שתקבל אישור לפניי (ואני מחכה שבוע לאות חיים ממנהל חת"ם)
[QUOTE=LordAbizi;818286]אני מתערב שתקבל אישור לפניי (ואני מחכה שבוע לאות חיים ממנהל חת"ם)[/QUOTE]
הוא החליט להתחבר רק פעם ב עד ה-24...
[quote=LordAbizi;818286]אני מתערב שתקבל אישור לפניי (ואני מחכה שבוע לאות חיים ממנהל חת"ם)[/quote]
תזכיר לו, אני מאמין שאולי הוא הסתכל על זה, אמר שהוא יטפל אחר כך אבל אז שכח את זה, עומר הפקח (מנהל חת"מ) כותב מהר, כבר ביקשתי ממנו משהו (שקשור לדבר אחר) והוא ראה את זה מתי שהוא התחבר וענה לי.
אגב אני מתערב, קודם שיהיה לי משחק תפקידים מלא חחח.
אני באמת מצטער על העיכוב אני רוצה להמשיך במדריך אבל עד סוף השבוע אין לי זמן פוצצו אותנו בשיעורים באנגלית
[quote=Avi;818288]תזכיר לו, אני מאמין שאולי הוא הסתכל על זה, אמר שהוא יטפל אחר כך אבל אז שכח את זה, עומר הפקח (מנהל חת"מ) כותב מהר, כבר ביקשתי ממנו משהו (שקשור לדבר אחר) והוא ראה את זה מתי שהוא התחבר וענה לי.
אגב אני מתערב, קודם שיהיה לי משחק תפקידים מלא חחח.[/quote]
אני מחר מזכיר לו, כי שלחתי את זה בערב יום חמישי הקודם. ככה שזה בערך שבוע.
[quote=LordAbizi;818290]אני מחר מזכיר לו, כי שלחתי את זה בערב יום חמישי הקודם. ככה שזה בערך שבוע.[/quote]
אני לא מתערב, שכחתי לכתוב לא,
האמת יהיה משחק, יש לי 11 ימים חופש אז אם אני יעשה כל יום הרבה דברים אני יסיים, אם אני יצליח לעמוד בקצב, אני יסיים מחר בערב/שישי בבוקר.
[quote=Avi;818291]אני לא מתערב, שכחתי לכתוב לא,
האמת יהיה משחק, יש לי 11 ימים חופש אז אם אני יעשה כל יום הרבה דברים אני יסיים, אם אני יצליח לעמוד בקצב, אני יסיים מחר בערב/שישי בבוקר.[/quote]
הרעיון למשחק שלי היה קיים עוד ב2007 נראה לי, בפורום פוקימון - אדוונס אם מישהו מכיר (נראה לי שהוא לא קיים היום).
אז פתחתי אותו שם, ואני לא זוכר ממש מה קרה איתו. בטח לא הרבה.
בערך באפריל החלטתי שאני אכתוב את המשחק הזה ליתר ביטחון, ומאפריל המשחק הזה כמעט בלי שינויים ישב לי על המחשב וחיכה. החודש החלטתי שאני אפתח אותו סוף סוף.
שלום לכולם אנשים!
שלום!
[quote=LordAbizi;818292]הרעיון למשחק שלי היה קיים עוד ב2007 נראה לי, בפורום פוקימון - אדוונס אם מישהו מכיר (נראה לי שהוא לא קיים היום).
אז פתחתי אותו שם, ואני לא זוכר ממש מה קרה איתו. בטח לא הרבה.
בערך באפריל החלטתי שאני אכתוב את המשחק הזה ליתר ביטחון, ומאפריל המשחק הזה כמעט בלי שינויים ישב לי על המחשב וחיכה. החודש החלטתי שאני אפתח אותו סוף סוף.[/quote]
בהצלחה, הנושא שלי הוא גם פוקימון הדור החמישי, רציתי לעשות משהוא שהוא לא פוקימון אבל לא היה לי אז החלטתי לעשות פוקימון אבל משהו מקורי.
[quote=Avi;818299]בהצלחה, הנושא שלי הוא גם פוקימון הדור החמישי, רציתי לעשות משהוא שהוא לא פוקימון אבל לא היה לי אז החלטתי לעשות פוקימון אבל משהו מקורי.[/quote]
ארר... רק למה אתה כותב "הנושא שלי הוא [B]גם[/B] ..." ?
ובהצלחה גם לך.
ועכשיו הזכרת לי שאני צריך להוסיף הערה במשחק שהוא לא תומך לגמרי בדור חמש.
[quote=LordAbizi;818300]ארר... רק למה אתה כותב "הנושא שלי הוא [B]גם[/B] ..." ?
ובהצלחה גם לך.
ועכשיו הזכרת לי שאני צריך להוסיף הערה במשחק שהוא לא תומך לגמרי בדור חמש.[/quote]
קודם כתבתי רק פוקימון אז התכוונתי "גם פוקימון" ואז הוספתי דור 5, שכחתי למחוק אז זה "הנושא הוא פוקימון דור חמישי".
תג רביעי!
מזל טוב גיא,
אני במכון השביעי,
עד לפני 20 דקות הכנתי את החלק הראשון במ"ת שלי.
[QUOTE=guylamed;818305]תג רביעי![/QUOTE]
מזל טוב!