-
[QUOTE=Spamer Girl;877972]ניר-[URL=http://ufu.co.il/][IMG]http://ufu.co.il/files/ues8kgm7ha6le2owb1vq.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
אוי לי...
טוב אני כבר ימצא...
מיכאל-יש לי מלא אבל מלא זמן פנוי.
עד סוף השבוע אני לא לומד,ואז יש לי 3 חודשים שאני לומד עד 1 וחצי,ובשלישי ורביעי ב3 ורבע.
הכל בגלל הרגל.
טוב זזתי!
-
[quote=מיכאל 357;877967]נ
ורציתי לשאול שאלה כללית שמיועדת לכולם: יש לי אייפוד טאץ'. התלבטתי אם כדאי לפרוץ אותו או לא.
מה דעתכם?*
[/quote]
לי אמרו שלא כדי לפרוץ,כי זה הורסת את האייפוד,ואם אפל עולים עלייך,הם יכולים לתבוע אותך במלא כסף,לכן אני לא פרצתי
-
-
[quote=מיכאל 357;877967]נירוס!
נראה מה אמיר יגיד על זה...
כל הכבוד על ההשקעה.
חשבתי לפתוח משחק בעצמי, אבל אז נזכרתי שאני בקושי מצליח לקום בבקר ואין סיכוי שאני אצליח להחזיק את המשחק הרבה זמן.
אני לא מסוגל להשקיע בדברים שאני לא מתכונן אליהם נפשית...
אל המשחק שלך כבר התכוננתי :d
ורציתי לשאול שאלה כללית שמיועדת לכולם: יש לי אייפוד טאץ'. התלבטתי אם כדאי לפרוץ אותו או לא.
מה דעתכם?*
בר- סורי... פשוט חיכיתי הרבה זמן למשחק מושקע ואני לא אוותר על ההזדמנות. אולי תיקחי מקצוע אחר? כמו מזמן?[/quote]
מקצוע?אולי תשנה כלי אלוהי?עבורי?מתחננת?וגם אני חיכיתי למשחק מושקע,ועוד משחק של אמיר סאן..אני חייבת להירשם .
-
-
אני רציתי,אבל אין לי כוח לחפור על רקע,ניראה לי שמה שעשיתי מספיק מושקע ;-)
-
[quote=OmerFake;877976]לי אמרו שלא כדי לפרוץ,כי זה הורסת את האייפוד,ואם אפל עולים עלייך,הם יכולים לתבוע אותך במלא כסף,לכן אני לא פרצתי[/quote]
ברור שלפרוץ -.-
==============
לא. מה שאלת?
-
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;877973]אני מקשיב.
=========
מיכאל? לקחת בחשבון להיות מזמן או סייר ?ם:[/QUOTE]
כן.
חשבתי על זה ולאור אירועים שקרו בעבר בהם התנסיתי בשני המקצועות (למרות שבמשחק שלך זה יהיה שונה כנראה) החלטתי שהמקצוע האהוב עלי- הוא קוסם.
-
[quote=Inuzuka Kiba;877982]ברור שלפרוץ -.-
==============
לא. מה שאלת?[/quote]
תוסיף למשחק שלי(שלושה מחוזות" )בכותרת את זה אין מקום
-
אני לא מאמין שלא ראיתי את הנו"ד הזה.
אני מת על ריאל מדריד, ריאל בנשמה.
הם הקבוצה הכי טוב בספרד ובאירופה.
מת על רונלדו.
-
היי אנשים!
בר-באיזה אתר מצאתי שחבר שלי יהיה האפיפייור בגלגול הבא..
-
[quote=מיכאל 357;877984]כן.
חשבתי על זה ולאור אירועים שקרו בעבר בהם התנסיתי בשני המקצועות (למרות שבמשחק שלך זה יהיה שונה כנראה) החלטתי שהמקצוע האהוב עלי- הוא קוסם.[/quote]
אבל יש לך כישרון מדהים בכתיבת רקע ואני בטח שבר תוכל לשחד אותך בכל מיני דרכים O:
==================
זאת לא שאלה ם.ם
-
-
טוב יאללה בגלל מיכאל אני כנראה אצטרך לכתוב סופר רקע בוורד.ביי.