-
[quote=~pika food~;991496]תקשיבו יש לי רעיון,רוצים לעשות קרבות כמו בסידרה בנו"ד? זאת אומרת כל אחד בוחר פוקימון שריאשון בסולם האבולוציה שלו (אם יש לו) והוא לא אגדי,ואז אומרים נגיד :"צימצאר אגרוף אש בצורה מסובבת ואז תתחמק" ואני יגיד אם הצלחתם והכל כמו שאתם רואים קרב בסידרה,מה אתם אומרים?,מי הזוג שרוצה להישתתף ועם איזה פוקימונים?[/quote]
תומר וליאור רוצי םלהישתתף?
-
[QUOTE=Food fighter;991500]צראמליון לא כדי נכון?[/QUOTE]
לפוקימון מסוג אש היה קשה להביס פוקימון אש
-
-
[QUOTE=Tsubasa;991504]לפוקימון מסוג אש היה קשה להביס פוקימון אש[/QUOTE]
אני יכול להפוך את זה לקרב זוגות שמגמרטור והחרק אש של טריס
נגד הקיבאגו והצראמליון שלי?
-
-
[quote=~pika food~;991496]תקשיבו יש לי רעיון,רוצים לעשות קרבות כמו בסידרה בנו"ד? זאת אומרת כל אחד בוחר פוקימון שריאשון בסולם האבולוציה שלו (אם יש לו) והוא לא אגדי,ואז אומרים נגיד :"צימצאר אגרוף אש בצורה מסובבת ואז תתחמק" ואני יגיד אם הצלחתם והכל כמו שאתם רואים קרב בסידרה,מה אתם אומרים?,מי הזוג שרוצה להישתתף ועם איזה פוקימונים?[/quote]
נו אתם רוצים?!
-
ביי ליאור
היי לוקאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=Food fighter;991508]אני יכול להפוך את זה לקרב זוגות שמגמרטור והחרק אש של טריס
נגד הקיבאגו והצראמליון שלי?[/QUOTE]
שאל את טאריס
-
[QUOTE=Tsubasa;991513]שאל את טאריס[/QUOTE]
אני אשאל אותו אם תגיב...
-
[QUOTE=Food fighter;991512]ביי ליאור
היי לוקאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
אתה מגיב?
-
אני לא מדבר עם תומר וליאור ועכשיו שנייכם על הכוונת שלי ועל ליאור אני עם Sniper!!
-
-
[QUOTE=~pika food~;991520]אני לא מדבר עם תומר וליאור ועכשיו שנייכם על הכוונת שלי ועל ליאור אני עם Sniper!![/QUOTE]
יש לך קפצונים?
-
-