-
[quote]לוקאס
אתה יוצא החוצה מהמבנה. בחוץ אתה כבר רואה שדי חשוך בחוץ כבר. אתה מחליט להתחיל בחיפושים אחר פוקימון מתכת חזק לצוות שלך.אתתה מוציא את אלקיד החוצה ואומר לו ולסנדרשו לחפש פוקימוני מתכת. שלושתכם מתצלים ומתחילים לחפש פוקימון מתכת בכול פינה.כעבור כמה דקת סנדרשו בא אליך וקורא לך.אתה עוקב אחריו וגם אלקיד עוקב אחריו ואתם רואים מולכם בלדום[/quote]
"סנדשרו אתה תהיה חלש בקרב הזה אבל פוקימון חשמל יהיה חזק!" אומר לסנדשרו "אלקיד תשתמש בטעינה בלי שהוא שם לב אליך ואז תצא עם רעם קטלני בכוח של הטעינה!" אומר לאלקיד
-
[quote=monster;1152161][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי ניגש אליך.אתה שואל אותו"תה רוצה להתפתח? למי? פלריאון אולי?. לאחר כמה שניות של מחשבה איוי אומר לך " איו,איו". הפוקידע מתרגם לך את זה "כן אני רוצה ". אורקי אומר לך " טוב ראיתי שאיוי שלך רוצה להתפח לפורליאון. אז אני אביא לך אבן אש ". אורקי מביא לך אבן אש[/COLOR][/B][/quote]
"קח איווי" אחייך ואביא לו את האבן
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחייך ומביא לאיוי תאבן אש שאורקי נתן לך.איוי לוקח את אבן האש ושם אותה על הראש שלו.אור לבן עוטף את איווי.איוי מתחיל לשנות את הצורה שלו.כעבור דקה איוי נעלם ובמקומו מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/136.png[/IMG] פלארון. פלארון פותח את הפה שלו והוא בוער לו.הוא רץ לאיזה עץ ופוגע בו עם המתקפה החדשה שלמד. פלארון למד ניב אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה בוחר שאלקיד ילחם נגד בלדום.סנדרשו מאוכזב שאתה לא נותן לו להילחם נגד בלדום.אלקיד מיד משתמש בטעינה היכולת המיוחדת שלו.הטעינה טוענת לו את הכוח החשמלי. לאחר מכן אלקיד משתמש במכת רעם על בלדום. רעם נוצר בשמיים. הרעם עף ישירות אל בלדום. בלדום לא מצליח לההתחמק מן מכת הרעם וסופג מכה קשה מימנו. לאחר מכן בלדום משתמש בראשית זן על אלקיד[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
אתה מוציא את זוראה וזורארק לקרב. שניהם נכנסים לקרב ומוכנים להביס את לטיאוס.זוראה משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו לויבל.כשהוא ויבל הוא תוקף באגרוף קרח את לטיאוס.לטיאוס מתחמק בקלות מן אגרוף הקרח של ויבל.זורארק משתמש ביכולת שלו ומשנה את צורתו לפוצ'יאנה. פוצ'יאנה תוקף בכדור צל את לטיאוס.לטיאוס מתחמק גם מזה בקלות רבה.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את זוראה וזורארק.[/quote]
"תתחמקו ותשלחו כדורי צל עם שיסוע לילה!" אצעק להם, "זורזארק תשתנה לשיפטי ואז תשלח את המתקפות!" אוסיף.
-
[QUOTE=monster;1152179][B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחייך ומביא לאיוי תאבן אש שאורקי נתן לך.איוי לוקח את אבן האש ושם אותה על הראש שלו.אור לבן עוטף את איווי.איוי מתחיל לשנות את הצורה שלו.כעבור דקה איוי נעלם ובמקומו מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/136.png[/IMG] פלארון. פלארון פותח את הפה שלו והוא בוער לו.הוא רץ לאיזה עץ ופוגע בו עם המתקפה החדשה שלמד. פלארון למד ניב אש.[/COLOR][/B]
אתה בוחר שאלקיד ילחם נגד בלדום.סנדרשו מאוכזב שאתה לא נותן לו להילחם נגד בלדום.אלקיד מיד משתמש בטעינה היכולת המיוחדת שלו.הטעינה טוענת לו את הכוח החשמלי. לאחר מכן אלקיד משתמש במכת רעם על בלדום. רעם נוצר בשמיים. הרעם עף ישירות אל בלדום. בלדום לא מצליח לההתחמק מן מכת הרעם וסופג מכה קשה מימנו. לאחר מכן בלדום משתמש בראשית זן על אלקיד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי סנדשרו תחפור ואז תתפוס את בלדום ממתחת לאדמה ותצמד אליו כדי שלא יוכל לזוז ואז אלקיד תשתמש ברעם על סנדשרו ובלדום כי סנדשרו לא מושפע ממתקפות חשמל ממילא תעשה את זה עד שהוא לא יוכל להילחם יותר" אומר לפוקימונים שלי ואצפה איך הם מיישמים את התוכנית שלי ואז אוציא את הקלף שלי וברגע הנכון שהוא מתעלף אזרוק אותו על בלדום
-
סהדרשו משתמש בחפירה ואז הוא תופס את בלדום מתחת לאדמה.אלקיד משתמש במכת רעם על סנדרשו ובלדום.רעם נוצר בשמיים.הרעם פוגע בסנדרשו ובלדום.מכיון שחשמל לא משפיע על סנדרשו אז לא מפריע לו הברק.בלדום נופל מהאחיזה של סנדרשו מעולף. אתה שולף את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על בלדום.קלף התפיסה נעצר מעליו ולכוד אותו בכלא חשמלי.הקלף שואב את בלדום.הקלף חוזר אליך.תפסת בלדום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ויבל ופוצ'יאנה זזים ומתחמקים מן נשימת הדרקון של לטיאוס.ויבל משתמש בשיסוע לילה על לטיאוס.פוצ'יאנה משתמש בכדורי צל.הוא מכין מס' כדורי צל ומעיף אותם הישר אל לטיאוס.זורארק לא משנה את צורתו לשיפטרי כמו שאמרת לו.לטיאוס מתחמק בקלות רבה מן כדורי הצל ומן שיסוע הלילה שנשלח לעברו.לטיאוס אומר לך " נראה שהזורארק שלך לא ממש מציית לך.". לטיאוס בשולח קרן בלבול אל פוצ'יאנה ויבל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#4b0082]דרוד
קרבי זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של פאנפי.לאחר מכן קרבי משתמש בצבת גדולה.הצבת שלו נהית גדולה וגדולה עד שנעצרת לגדול.קרבי תופס את פאנפי עם הצבת הגדולה שלו ופוגע בו די קשה.קרבי מעיף את פאנפי מחוץ לזירה למרחק די גדול.גסיקה מעצבת מזה ויצאת מהזירה. השופט אומר לך " אתה המנצח של הקרב הזה. הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש!" אומר בשמחה "הצלחנו! היית מעולה, קרבי!" אשבח אותו ואחזיר אותו לפוכדור.
אז ארד מהזירה ואגש לחדר המתנה, אחכה עד לתור הבא שלי..
-
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחזיר את קרבי לקלף שלך ואז יורד מהזירה עם שינקס.אתה מוצא לך מקום שתוכל לשבת בו ולצפות בקרבות עד שיגיע תורך. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד סאי ". לי מוציא את ארבוק שלו לקרב.סאי מוציא פיג'יוטו שלו לקרב.לאר כמה דקות של לחימה הקרב נגמר בניצחון של לי. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד דרוד.אז דרוד תעלה לזירה כדי שתוכל להילחם נגד לי "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1152215][B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
סהדרשו משתמש בחפירה ואז הוא תופס את בלדום מתחת לאדמה.אלקיד משתמש במכת רעם על סנדרשו ובלדום.רעם נוצר בשמיים.הרעם פוגע בסנדרשו ובלדום.מכיון שחשמל לא משפיע על סנדרשו אז לא מפריע לו הברק.בלדום נופל מהאחיזה של סנדרשו מעולף. אתה שולף את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על בלדום.קלף התפיסה נעצר מעליו ולכוד אותו בכלא חשמלי.הקלף שואב את בלדום.הקלף חוזר אליך.תפסת בלדום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ויבל ופוצ'יאנה זזים ומתחמקים מן נשימת הדרקון של לטיאוס.ויבל משתמש בשיסוע לילה על לטיאוס.פוצ'יאנה משתמש בכדורי צל.הוא מכין מס' כדורי צל ומעיף אותם הישר אל לטיאוס.זורארק לא משנה את צורתו לשיפטרי כמו שאמרת לו.לטיאוס מתחמק בקלות רבה מן כדורי הצל ומן שיסוע הלילה שנשלח לעברו.לטיאוס אומר לך " נראה שהזורארק שלך לא ממש מציית לך.". לטיאוס בשולח קרן בלבול אל פוצ'יאנה ויבל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי בלדום זה טוב!" אומר להם "עבודת צוות מצוינת חברה!" אומר להם שנית
"מה דעתכם לחפש עצי פרי ולעשות סעודת ניצחון קטנה?" אומר ואסתכל סביב לראות אם יש עצים באזור
-
[QUOTE=monster;1152229][B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחזיר את קרבי לקלף שלך ואז יורד מהזירה עם שינקס.אתה מוצא לך מקום שתוכל לשבת בו ולצפות בקרבות עד שיגיע תורך. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד סאי ". לי מוציא את ארבוק שלו לקרב.סאי מוציא פיג'יוטו שלו לקרב.לאר כמה דקות של לחימה הקרב נגמר בניצחון של לי. השופט אומר " הקרב הבא הוא לי נגד דרוד.אז דרוד תעלה לזירה כדי שתוכל להילחם נגד לי "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו, לפי מה שראיתי הוא יריב רציני.." אמלמל ואגש לזירה "סטיליקס, צא!" אוציא את סטיליקס לקרב.
"תשתמש בזנב ברזל! כל מתקפה גופנית שלו תחסום בהתקשחות!" אפקוד עליו..
-
[quote]סטיב
אתה בודק מידע על ביליף בפןקידע שלך." ביליףף הוא הצורה המפותחת של צ'יקוריטה.סוגו עשב.היכולת המיוחדת שלו נקראת להב מסובב.העלים שעל גופו יכולים להסתובב במהירות גבוה וכך הם יכולים לחתוך תיריב או לפגוע בו.".אתה מוציא את נייטלס לקרב.ניטלס יוצאת לקרב.היא מיד משתמשת בסינור אש.סינור האש מסנוור את ביליף.לאחר כן נייטלס שולחת להביור חזק שפוגע די קשה ביליף.ביליף משתמש בעלי טער.הוא מעיף מלא עלי טער אל ניטלס.[/quote]
"תתחמקי בהתקפה מהירה נייטילס ולאחר מכן תתקפי את ביליף במתקפה החדשה שלך פיצוץ אש!" אומר לנייטיילס בתקווה שזה יעבוד.
-
[quote=monster;1152161][B][COLOR=Black]בלייק
ראש העיר אומר לך " טוב אז כך 300$ ". ראש העיר מגיש לך 300$ ואתה לוקח אותם. ואז מוסיף ראש העיר " כן יש דרך לצאת מפה.פשוט תצא מהעיר ותעבור את שביל האבנים וטפס על החור שנוצר פה.אני חושב שנכנסת דרך החור לפה אז תצא דרכו.אם תרצה אי פעם להגיע לעולם הזה תצטרך למצוא עוד חורק שמובביל לפה.אחרי שתצאא מהחור החור יסגר."[/COLOR][/B][/quote]
"תודה על הכל..." אני אומר לראש העיר.
"אני עוד אחזור לפה לטפל סקלטון הזה.." אני אומר לו אחרי כמה שניות ומתכונן לעזוב.
אני עוזב את המקום ועובר שוב את הגשר שעשוי מאבנים, כשאני מגיע לחור אני מטפס ועולה למעלה דרכו.
-
[I][B][COLOR="Navy"]סטיב
ניטטלס משתמשת בהתקפה מהירה וכך היא זזה מהר ומתחמקת מן עלי הטער שביליף משליך לעברה.לאחר זאת ניטלס משתמשת בפיצוץ אש המתקפה חדשה שלמדה לא מזזמן.ניטלס שולחת גושי אש קטנים לעבר ביליף.כשגושי האש הקטנים פוגעים ביליף הם מתפוצצים בעוצמה רבה.ביליף נפגע מאוד קשה מן המהלך הזה.ביליף מצליח לאגור כוחות ולעמוד בקרב.ביליף קופץ ומשתמש בחבטת גוף על ניטלס.[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מודה לראש העיר הנחמד ומדיע לו שאתה תחזור עוד לפה.אתה וטוטודיל יוצאים מן הקולסאום וממשיכים לעבר היציאה מן העיר. לאחר כמה דקות אתם כבר יוצאים מהעיר. אתם עולים על השביל שעשוי מאבנים ונזהרים שלא ליפול.אתם עוברים אותו בטחה ומגיעים לחור.אתה מתחיל לטפס אך זה קשה מידי.טוטודיל משתמש בקרן מים על הרצפה.קרן המים פוגעת ברצפה ומהדף מעיפה אותך ואת טוטודיל מן החור.לאחר כמה שניות אתם מוצאים את עצמם בכפר ליד שאר הפוקימונים שלך.אתה רואה שחושך בכפר כרגע.הפוקימונים שלך טיפלו בפצועים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה עולה לזירה ביחד עם שינקס שלך.לי נמצא כבר בזירה אך הוא החזיר כבר את ארבוק שלו לקלף.השופט אומר " טוב הקרב היה 1 על 1.מותר להשתמש ביכול של הפוקימון שלך.הפוקימון שיוצא מהזירה או מתעלף או המפסיד בקרב.המנצח עולה לחצי גמר ". לי מוציא לקרב את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/093.png[/IMG] אנטר. אתה מוציא לקרב את סטיליקיס שלך.סטיליקיס שולח זנב ברזל אל אנטר. אנטר מתחמק מן זנב הברזל בקלות רבה. לאחר מכן אנטר משתמש בכדור צל. הוא מעיף כדור צל אל סטיליקיס[/COLOR][/B]
לכבוד זה שתסת בלדום אתה מחליט לערוך ארוחת ניצחון אתה ועם הפוקימונים שלך.אתה והופוקימונים שלך מתחילים לחפש עצים בסביבה שיש להם פרי. לאחר חיפושש קל אתה מוצא עץ גדול מאוד שיש עליו תפוחים.,קלמטינות,תפוזים -עץ יחיד במינו שאף פעם לא ראית עץ כזה.הפוקימונים שלך באים להסתכל על העץ המוזר הזה והם נדהמים כנראה שגם הם לא ראו אף פעם עץ כזה בחייהם. מתחת לעץ יש דשא ירוק שאפשר לשבת עליו בהנאה רבה.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1152251][I][B][COLOR=Navy][/COLOR][/B][/I][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מודה לראש העיר הנחמד ומדיע לו שאתה תחזור עוד לפה.אתה וטוטודיל יוצאים מן הקולסאום וממשיכים לעבר היציאה מן העיר. לאחר כמה דקות אתם כבר יוצאים מהעיר. אתם עולים על השביל שעשוי מאבנים ונזהרים שלא ליפול.אתם עוברים אותו בטחה ומגיעים לחור.אתה מתחיל לטפס אך זה קשה מידי.טוטודיל משתמש בקרן מים על הרצפה.קרן המים פוגעת ברצפה ומהדף מעיפה אותך ואת טוטודיל מן החור.לאחר כמה שניות אתם מוצאים את עצמם בכפר ליד שאר הפוקימונים שלך.אתה רואה שחושך בכפר כרגע.הפוקימונים שלך טיפלו בפצועים.[/COLOR][/B][/quote]
"תודה שעזרתם, עכשיו תחזרו לקלף.." אני אומר להם ומחזיר אותם לתוכו.
"בוא טוטודייל, שינה לא תזיק ברגע זה" אני אומר לו ומתחיל לחפש מקום שאפשר להעביר בו את הלילה.
-
[quote]
לוקאס
לכבוד זה שתסת בלדום אתה מחליט לערוך ארוחת ניצחון אתה ועם הפוקימונים שלך.אתה והופוקימונים שלך מתחילים לחפש עצים בסביבה שיש להם פרי. לאחר חיפושש קל אתה מוצא עץ גדול מאוד שיש עליו תפוחים.,קלמטינות,תפוזים -עץ יחיד במינו שאף פעם לא ראית עץ כזה.הפוקימונים שלך באים להסתכל על העץ המוזר הזה והם נדהמים כנראה שגם הם לא ראו אף פעם עץ כזה בחייהם. מתחת לעץ יש דשא ירוק שאפשר לשבת עליו בהנאה רבה.
[/quote]
"בלדום! תשתמש בראשייה על העץ!" אומר לבלדום ואז אקח את הפרות שנפלו מהעץ ואחלק לכולם "קדימה תאכלו כולם תאכלו!" אומר ואקח קלמנטינה
"מעניין איך יש לעץ הזה כלכך הרבה פירות, לא היו כאלה בארץ, אולי כדאי שאני אשמור כמה זרעים של הפרות שלו!" אומר לעצמי ואקח כמה מהזרעים של הקלמנטינה