[QUOTE=ttrrtte;1232124]ג'ון-אתה עובר דרך כולם בזמו שתאליה נעמדתהיא רואה דרגונייט מרחוק ולוכדת אותו וואמרת לו קרן על,כל החיילים נופלים[/QUOTE]
תודה רבה תאליה אומר לה.
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1232124]ג'ון-אתה עובר דרך כולם בזמו שתאליה נעמדתהיא רואה דרגונייט מרחוק ולוכדת אותו וואמרת לו קרן על,כל החיילים נופלים[/QUOTE]
תודה רבה תאליה אומר לה.
ג'ון-''אין בעיה'' אומרת תאליה בזמן שהיא משחררת את דרגונייט ואומרת ''קדימה לך אל הילדה''
[QUOTE=ttrrtte;1232172]ג'ון-''אין בעיה'' אומרת תאליה בזמן שהיא משחררת את דרגונייט ואומרת ''קדימה לך אל הילדה''[/QUOTE]
אני הולך אל הילדה ואומר לה: "שלום אני ג'ון ואני חיביר טרטוויג וחצוי איווי".
ג'ון-הילדה מנסה לדבר אבל היידים שלה קשורות באזיקים כחולים לכלוב והפה שלה חסום במטפחת
[QUOTE=ttrrtte;1232102]דוד- ההרשמה סגורה כבר מזמן.............
אנדי-כה הוא שלך אני יעדכן אחר כך
אתה רץ לראות מה קרה ואתתה רואה 3 ילדים נלחמים
נ.ב עבר מלא זמן מאז שהגבתה אז ני לא זוכרת אתה חצוי?
ג'ון-אתה יורד למטה ועומד מול החיילים שאומרים ''זוז מפה ילד!''[/QUOTE]
אני יורה להביור וצועק להם שיפסיקו
אני לא חצוי!!
אנדי- אתה יורה עליהם להביור שגורם להם להפסיק,הם מתעצבנים ורואים את פיצ'ו ומתחילילם להרביץ לו,אתה ממש מודאג מפיצ'ו ומתחיל להרגיש מוזר אתה שם יד על הראש ומרגיש אוזני פיצ'ו
נו באמת עכשיו גם פיצ'ו
לא מספיק הייתי כמו בלייז אני חושב
תפסיקו להכות אותו אני יורה להביור נוסף כדי שיפסיקו
אנדי-כמו בלייז... ידעתי אתה כה חצוי זה שיש לך להבה על הגב אז אתה [b]חצוי[/b] תשכח מאוזני הפיצ'ו חשבתי שאתה לא חצוי.... אתה יורה עוד להביור והילדים מתפזרים
[QUOTE=ttrrtte;1232192]אנדי-כמו בלייז... ידעתי אתה כה חצוי זה שיש לך להבה על הגב אז אתה [b]חצוי[/b] תשכח מאוזני הפיצ'ו חשבתי שאתה לא חצוי.... אתה יורה עוד להביור והילדים מתפזרים[/QUOTE]
אני מתקרב לפיצ'ו ושואל אותו אם הוא בסדר
"טוב טורציק" אומר "לא הספקנו לסיים את הקרב"
[QUOTE=ttrrtte;1232179]ג'ון-הילדה מנסה לדבר אבל היידים שלה קשורות באזיקים כחולים לכלוב והפה שלה חסום במטפחת[/QUOTE]
שוב האזיקים האלה אומר ואז אוריד את האזיקים ואת המטפחת ממנה.
אנדי-פיצ'ו מנהנהן ומחבק אותך
אופק- אני גם לא רוצה לסיים.. אומר טורצ'יק
ג'ון-אתה מוריד את המטפחת והאזיקי הילדה אומרת ''תודה רבה אני פייפר''
"למה לא?" אשאל
אופק-טורצ'יק אומר ''אני שומר היער אני חייב ללכת ''
נ.ב לאחותי יש חברה והם משגעות אותי אני כבר באה
[QUOTE=ttrrtte;1232224]אנדי-פיצ'ו מנהנהן ומחבק אותך
אופק- אני גם לא רוצה לסיים.. אומר טורצ'יק
ג'ון-אתה מוריד את המטפחת והאזיקי הילדה אומרת ''תודה רבה אני פייפר''[/QUOTE]
פייפר מה שם יפה.