-
[quote=buizel שולט;1235350]למה אתה מקשר בין ההעלמות של ראם לחוקים של המחברת..
לפי מה שאני זוכר אם ראם לא הייתה הורגת את L אז הוא היה מגלה את מיסה...
תראה את הסרטים של דת׳ נוט.. הם מסבירים כמה דברים באנימה...
אגב, עשו לזה מחזמר בכנס אחד בישראל וזה אחד המצחיקים! תחפש בגוגל ״הטוב, הרע והמחברת״...[/quote]
לא עכשיו כי בחצות אני צריך להתעורר כדי לטוס לחו"ל, וכדאי לי לישון מדי פעם.
ובחוקים של המחברת אני מתייחס לכל החוקים שקשורים לאלי מוות ומחברות, או בקיצור, כל החוקים שהאנימה כופה על המציאות כדי שהיא תהיה הגיונית.
ובעוד שזה נכון שהוא היה מגלה את מיסה, L לא היה זה שהורג אותה. לכן לא הייתה אמורה להיות לה סיבה להעלם כתוצאה מזה.
בכל מקרה, אני אגיד לך מי הדמויות המועדפות עליי מקוד גיאס, כך שכשיבוא יום ותראה את זה אולי תוכל להזכר בהן:
1. Charles Zi Britanni האדיר שאת תורותיו בנוגע לדרוויניזם חברתי אני מיישם בחת"ם.
2. Jeremiah Gottwald הסייבורג המחורפן.
ובזאת אני הולך. תשמעו ממני לא יאוחר מבבוקר של ה-21/10/11.
-
-
איך בא לי שיצא כבר Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact רק עוד 6 ימים
-
אני לא מצליח לעבור איזה שלב אחד במשחק הזה של נארוטו שאמרת לי אתמול
-
[QUOTE=Astral;1235354]אני לא מצליח לעבור איזה שלב אחד במשחק הזה של נארוטו שאמרת לי אתמול[/QUOTE]
לא שיחקתי במשחק אז לא אוכל לעזור
אתה צריך להביס מישהו?
חפש מדריך ביוטיוב שיעזור
-
[QUOTE=LordAbizi;1235351]לא עכשיו כי בחצות אני צריך להתעורר כדי לטוס לחו"ל, וכדאי לי לישון מדי פעם.
ובחוקים של המחברת אני מתייחס לכל החוקים שקשורים לאלי מוות ומחברות, או בקיצור, כל החוקים שהאנימה כופה על המציאות כדי שהיא תהיה הגיונית.
ובעוד שזה נכון שהוא היה מגלה את מיסה, L לא היה זה שהורג אותה. לכן לא הייתה אמורה להיות לה סיבה להעלם כתוצאה מזה.
בכל מקרה, אני אגיד לך מי הדמויות המועדפות עליי מקוד גיאס, כך שכשיבוא יום ותראה את זה אולי תוכל להזכר בהן:
1. Charles Zi Britanni האדיר שאת תורותיו בנוגע לדרוויניזם חברתי אני מיישם בחת"ם.
2. Jeremiah Gottwald הסייבורג המחורפן.
ובזאת אני הולך. תשמעו ממני לא יאוחר מבבוקר של ה-21/10/11.[/QUOTE]
זה שהיא נעלמה זה לא מחוקי המחברת... לא כתןב בחוקים שכדי להרוג שיניגאמי צריך שהוא יהרוג מישהו שיכול לגרום לו נזק אלא זה משהו שידוע בין שיניגאמים בלבד. ראם גילתה גת זה למיסה בגלל שהיא שאלה אותה..
בקשר להיעלמות, אם L היה תופס אותה היו מאשימים אותה ברצח והורגים אותה... וגם אם לא הורגים אותה זה יסבך אותה בדרך אחרת. ראם התאהבה במיסה ובגלל האהבה הצילה אותה, וזה התנאי למוות של שיניגאמי...
תהנה לך.. לאן אתה טס?
-
[quote=monster;1235355]לא שיחקתי במשחק אז לא אוכל לעזור
אתה צריך להביס מישהו?
חפש מדריך ביוטיוב שיעזור[/quote]
זה כמו מדריכי וידאו של TF הכול תלוי במזל זה לא משהו שקבוע מראש
-
[QUOTE=Astral;1235357]זה כמו מדריכי וידאו של TF הכול תלוי במזל זה לא משהו שקבוע מראש[/QUOTE]
אה אז מה אתה צריך לעשות?
-
אני צריך לסיים אזור,זה אזור על זמן שאני צריך להגיע לסוף אבל אני לא מצליח להגיע לסוף
-
[QUOTE=Astral;1235359]אני צריך לסיים אזור,זה אזור על זמן שאני צריך להגיע לסוף אבל אני לא מצליח להגיע לסוף[/QUOTE]
לא נשמע קשה
-
[quote=monster;1235360]לא נשמע קשה[/quote]
זה באמת לא נשמע קשה,אבל זה מקום עם הרבה קפיצות והמקומות שצריך להגיע עליהם קשה במיוחד להגיע לשם
-
[QUOTE=Astral;1235362]זה באמת לא נשמע קשה,אבל זה מקום עם הרבה קפיצות והמקומות שצריך להגיע עליהם קשה במיוחד להגיע לשם[/QUOTE]
טוב נו אולי זה משחק נארוטו ראשון שאתה משחק בו אזה קשה לך.
בהצלחה לך לעבור את זה
-
נכון,יש משחקים שבאים בקלות ויש כאלה שלא
אבל רק שתדע שאני בשלב החמישי [בכול שלב יש כמה אירועים] אז אני לא בדיוק חדש כבר
-
וואי ליאור נראה משחק אדיר!!!! אתה בטוח שזה לpsp??
-