ביי עומר :).
Printable View
ביי עומר :).
[QUOTE=Angelamon;1296321]תגידו,Chan ביפנית,זה משהו שמוסיפים לבת לא?[/QUOTE]
לא בהכרח..
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/-chan#Chan[/url]
[quote=Angelamon;1296321]תגידו,Chan ביפנית,זה משהו שמוסיפים לבת לא?[/quote]
בדרך כלל,
אבל בנארוטו ראיתי פרק שקראו לסאסקה "סאסקה צ'אן".
[QUOTE=Angelamon;1296321]תגידו,Chan ביפנית,זה משהו שמוסיפים לבת לא?[/QUOTE]
לא,גם לבן.
זה לא רק לבנות, זה יכול להיות לכל דבר כמעט, תקראו מה ששלחתי..
[quote=Sakurai Tomoki;1296329]זה לא רק לבנות, זה יכול להיות לכל דבר כמעט, תקראו מה ששלחתי..[/quote]
אני יודע שזה לא רק בנות XD.
וואי אחרי שקראתי ש/וב את ההצעה של שחר נזכרתי אתמול במוד הזה, הרג אותי XD.
כולם מתלוננים למנ תייגנו אותם חח.
[QUOTE=Responsible;1296333]אני יודע שזה לא רק בנות XD.
וואי אחרי שקראתי ש/וב את ההצעה של שחר נזכרתי אתמול במוד הזה, הרג אותי XD.
כולם מתלוננים למנ תייגנו אותם חח.[/QUOTE]
זה סתם דבר מעצבן ולא שימושי בכלל..
[quote=Sakurai Tomoki;1296334]זה סתם דבר מעצבן ולא שימושי בכלל..[/quote]
בהחלט, ראינו אותו אתמול,
הייתי מציע מוד ההתראה על תוגבה בנושאים שהגבת/פתחת כי זה יעזור לך לדעת האם הגיבו לך אבל בגלל הנו"ד זה יקפוץ כל דקה וגם בפורום שלנו נוכל בדיוק לדעת מתי מישהו הגיב חח.
[QUOTE=Responsible;1296336]בהחלט, ראינו אותו אתמול,
הייתי מציע מוד ההתראה על תוגבה בנושאים שהגבת/פתחת כי זה יעזור לך לדעת האם הגיבו לך אבל בגלל הנו"ד זה יקפוץ כל דקה וגם בפורום שלנו נוכל בדיוק לדעת מתי מישהו הגיב חח.[/QUOTE]
אני הייתי מציע צ'אט או נו"ד אין סופי, אלה שני דברים שהכי נחוצים פה להפחתת ספאם..
[quote=Sakurai Tomoki;1296337]אני הייתי מציע צ'אט או נו"ד אין סופי, אלה שני דברים שהכי נחוצים פה להפחתת ספאם..[/quote]
צ'אט רותם אומר שיכול אחר כך לגרום לפריצות או בעיות אחרות,
נו"ד אין סופי לא יגרום להפחתת הספאם, וגם צריך לרענן את הנו"ד.
[QUOTE=Responsible;1296338]צ'אט רותם אומר שיכול אחר כך לגרום לפריצות או בעיות אחרות,
נו"ד אין סופי לא יגרום להפחתת הספאם, וגם צריך לרענן את הנו"ד.[/QUOTE]
שטויות לגבי הצ'אט, זה לא יגרום לכלום, אני מכיר הרבה פורומים שיש בהם את זה וחיים חיים מאושרים יותר מהפורום הזה..
ונו"ד אין סופי כן יעזור, קודם כל זה יצמצם את מספר הנושאים המפגרים שיש פה ודבר שני, בשיתוף עם חוקים מגבילים (שזה בעיקרון החלום הרטוב שלי פה בפורום), זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות. גם אם לא יהיו חוקים, אנשים צריכים להתחיל להבין שהם ספאמרים ושזה נמאס כבר..
חזרתי
בני כלב.. למרות שכל כך אהבתי את Lmfao עכשיו ראיתי את היחס ליהודים, ושהם עשו שיר על מישהו שלא יכול לרקוד כי הוא יהודי..
[QUOTE=Cool Nick;1296344]בני כלב.. למרות שכל כך אהבתי את Lmfao עכשיו ראיתי את היחס ליהודים, ושהם עשו שיר על מישהו שלא יכול לרקוד כי הוא יהודי..[/QUOTE]
סתם חארות, כל היום רוקדים בשאפלים..
חחח כל היום אני עושה את זה.. רובוט דאנס, ראנינג מן, ועוד מלא.. אפילו התחפשתי עם חברים שלי להם!
עכשיו אני לא משתין לכיוון שלהם, בני זונה.. מלכלכים על ישראל..