תשאל אתה..
Printable View
תשאל אתה..
הניק והסיסמא זה אותו הדבר כמו במשחק נכון?
[QUOTE=LordAbizi;1298843]מגיב מגניב. קרוב.
פעילות של צ'ארמנדר מנהל ספרות שלעבר בה הוא עודד אנשים לתת ביקורות בונות על פרקים באמצעות כל מיני פרסים. אתה יכול לחפש את זה בפורום.[/QUOTE]
פשש ברוך השב יא שפיץ D:
אתה חוזר לבדוק את המשחק שלי? :)
[QUOTE=Kaiser;1298773]חחח,מה שנכון נכון
התכוונתי אם היה משהו במשפחה שלהם או משהו כזה[/QUOTE]
אם זכור לי נכון, אבא שלה ואבא של נג'י היו אחים, אבא של נג'י היה אמור להיות החשוב יותר בגלל שהוא הבכור (יענו כי אצלם יש את החשובים יותר ופחות, אלה שפחות יש להם את הסמל הזה על המצח) אבל הוא מת (?) ונג'י התחיל לבלבל בשכל שאין צדק והכל קבוע מראש...
נראה לי זה היה משהו כזה, ממש לא זוכר..
כע
איפה אני שואל?
אני שאלתי בתת פורום Questions שבsupport
חזרתי מהאוכל..
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1298862]למען השם, מה?![/QUOTE]
בוא נסביר לאט.. XD
יש לי את כל האנשים. את אלה שאי אפשר לקבל מההרפתקאות קיבלתי מהפיוסנס (שילובים) של הZ אייטם (חפצי הZ).
קיבלתי גם את הפסווארד צ'רטר (סיסמאות שחקן) של גוהן גוקו וג'יטה וג'יטו וגוג'טה. פסאוורד צ'רטר מביא לי אותם ב160Lv ועם עוד אייטמים קטלניים כמו KISS OF #18.. יש להם גם אולטימייט לייב (שמד החיים שלהם עובר את כמות החיים שאפשר).
אצלך (dragon ball Z bt3), ראיתי שיש סיסמאות שנקראות רד פוטרה. יענו הפירוש זה עגילי פוטרה אדומים XD
בכל מקרה, אין לי מושג מהם עושים חח.. אבל אני מניח שהם עובדים על אותו עיקרון של הפאסוורד צ'רטר.
אני מרגיש כאילו הסברתי לנכה חח XD
תאחל לי בהצלחה
שיט, אני מאחר לחברה שלי!
הלכתי, איזה תבא אני אני לא מאמין..
בהצלחה
אוף!עוד לא העלאו את הפרק של קרוס וורס וכל שנייה יש טונות ספוילרים ביוטיוב שאני מתפטה לראות!
תגיב בשרשור
[QUOTE=Itachi;1298887]אוף!עוד לא העלאו את הפרק של קרוס וורס וכל שנייה יש טונות ספוילרים ביוטיוב שאני מתפטה לראות![/QUOTE]
אני נכענתי ואנני רואה כבר את הסוף של הפרק.
[quote=Master Po;1298875]פשש ברוך השב יא שפיץ D:
אתה חוזר לבדוק את המשחק שלי? :)[/quote]
עשית משהו עם Ritsua Kun?