[QUOTE=prriny~;1307831]שקד, אני רוצה שאימפמון יתפתח להוא מטיימרס, עם הרובים ולא לשד ההוא, איך אני יכול לדעת?[/QUOTE]
המגה שלו זה ביאלזמון, זה עם הרובים.. יש לו בצורת אלוף ואולטימייט שדים אבל האחרון זה ההוא שאתה רוצה מטיימרס..
Printable View
[QUOTE=prriny~;1307831]שקד, אני רוצה שאימפמון יתפתח להוא מטיימרס, עם הרובים ולא לשד ההוא, איך אני יכול לדעת?[/QUOTE]
המגה שלו זה ביאלזמון, זה עם הרובים.. יש לו בצורת אלוף ואולטימייט שדים אבל האחרון זה ההוא שאתה רוצה מטיימרס..
[quote=ワンピース;1307833]המגה שלו זה ביאלזמון, זה עם הרובים.. יש לו בצורת אלוף ואולטימייט שדים אבל האחרון זה ההוא שאתה רוצה מטיימרס..[/quote]
ואם אני יעשה לו 4/5, הוא יוכל להגיע לאולטימייט?
[QUOTE=prriny~;1307834]ואם אני יעשה לו 4/5, הוא יוכל להגיע לאולטימייט?[/QUOTE]
הוא יכול להגיע בכל מקרה, פשוט תצטרך לפתוח את זה עם חפץ מסויים
4/5 אומר שהאולטימייט כבר פתוח ולא צריך להשתמש בחפץ על השלב הזה
יש לי כבר 37 devil datas, כדאי לי אחרי שאני אשיג עוד 3 לקחת את הסיכון?
[QUOTE=prriny~;1307837]יש לי כבר 37 devil datas, כדאי לי אחרי שאני אשיג עוד 3 לקחת את הסיכון?[/QUOTE]
אני חושב שהאקדח הזה שמשיגים יכול לפתח את אימפמון לביאלזמון
[QUOTE=prriny~;1307837]יש לי כבר 37 devil datas, כדאי לי אחרי שאני אשיג עוד 3 לקחת את הסיכון?[/QUOTE]
אתה יכול אם אתה רוצה, אבל אני חייב להגיד לך, הייתה לי ביצה וגם השקעתי מלא זמן בלאסוף צ'יפים, היא מתה בשלב השני S:
וגם יש סיכוי שזה יתאפס לך (בלי שהביצה תמות).
[QUOTE=מאסטר ליאון;1307838]אני חושב שהאקדח הזה שמשיגים יכול לפתח את אימפמון לביאלזמון[/QUOTE]
לא, זה פותח לו את הבארסט מוד רק אם אני לא טועה..
אני פורש מהמשחק אם זה לא מצליח.. ויש לי 3 ביצים של אימפמון...
אני קרעתי ת׳תחת בשביל להשיג את הdata הזה..
[QUOTE=prriny~;1307842]אני פורש מהמשחק אם זה לא מצליח.. ויש לי 3 ביצים של אימפמון...
אני קרעתי ת׳תחת בשביל להשיג את הdata הזה..[/QUOTE]
אז תשיג 120 צ'יפים כי לא בטוח שהראשון והשני יצליחו D:
יש לי ביצה של goblimon ו-monodramon (שהשגתי מקרבות). אני יכול להשיג ביצה של פיומון או הוקמון (יש את חנות הדיג'יקור בדאטס, חשבתי לקנות את האביר הקטן השחור או הצב, יש מישהו שהוא בבירור יותר טוב?)
[quote=Galactico;1307823]ברור
אני עוד זוכרת למה פרשתי....
אין לי כלום נגד רותם אבל הפרישה הייתה בגלל שהוא שבר את המילה שלי
אני אמרתי עוד בתקופה שההייתי מנרשי"ת שכל עוד אני בפורום הזה רומה לא חוזר מהבאן וארווין לא עולה לניהול אחרי שהוא קילל חצי פורום ופרסם פה מתחרים
ברגע שרותם החליט להקשיב לרוב שתומך ברומה הוא בעצם הרס לי את החשק להשאר פה
ולפי מה שאני רואה הוא רק הפסיד שהוא לא הקשיב לי.... מה גם רומה הבנתי שכבר עף שוב וארווין לא מנהל[/quote]
אויש נו גם את ניצן פספסתי?
איזה מן מזל חרא יש לי? :O
אב.. אב.. אב.. אב.. אבל זה יקח לי שנים!!
אתה רוצה אולי להביא לי כסף לקנות?
השגתי האלק בהירואפ!
סחטיין דניס, אבל לפי מה שהבנתי יש עכשיו הנחה ענקית, מה החוכמה? D:
רד האלק גלאדיאטור או הרגיל?
אה ניצן חוזרת.. S:
טוב בלי סקסטייל אין לה הרבה מה לעשות פה..
[QUOTE=prriny~;1307848]אב.. אב.. אב.. אב.. אבל זה יקח לי שנים!!
אתה רוצה אולי להביא לי כסף לקנות?[/QUOTE]
אבל אני גם צריך כסף ):
שמע, תגיע לרמה גבוהה, יש איזורים עם דיג'ימוני אופל, גיליתי שרוב הזמן כמה שיותר גבוהה הרמה של דיג'ימון מסוים הוא יביא יותר ביצים, אז חכה למתי שתפגוש דיג'ימונים חזקים מסוג אופל, קרע להם את הצורה במשך הרבה זמן ותחרוש עליהם כדי להשיג מלא. בכל מקרה, עדיף לך ככה כי יותר טוב שהמאלף יהיה ברמה כמה שיותר גבוהה לפני שעושים עוד דיג'ימון.
הרגיל
אני במשימה של ההאלקים, בקרוב אח שלי ייקנה רד האלק ויעשה איתי משימה ואז סיימתי את הצ'אלנג' הזה
200 זהב 3> אם ת'ור עדיין יהיה בהנחה אני אקנה אותו תוך כמה ימים אחרי זה