תשלח ה"פ לרותם.
Printable View
תשלח ה"פ לרותם.
הקדמתי אותך.. ושלחתי כבר הרגע
אם מישהו רוצה לשאול אותי משהו,שישאל עכשיו!
הנה שאלה,זה בסדר שפקח מתגרה במשתמש רק בגלל שלדעתו הוא לא פקח טוב?
[quote=ワンピース;1319622]אני רוצה לעשות קורס טייס, זה די החלום שלי להיות טייס מאז שהייתי קטן.. אבל קראתי על זה וזה פשוט נשמע מעצבן ממש..
מה שגם שאומרים שאתה צריך 5 יח"ל פיזיקה ומתמטיקה כדי שיהיה לך יותר קל בקורס עצמו, אבל אני לא לומד אפילו יחידה 1 פיזיקה ועושה 3 מתמטיקה במקום 4 כי המורה שלי זונה בת זונה...
אולי אני אלך כבר לחיל תקשורת, יש לי שם פרוטקציות, לא יודע עדיין, צריך לחשוב כי הצו מתקרב..
מקסימום אני אעשה טייס אזרחי, מי שם זין על הצבא..[/quote]
החלום שלי זה שייטת 13 P:
אז יהיה לך מאוד קשה,אבל עדיף ללכת וליפול כי אז הרבה יחידות פונות עלייך,לפי מה שאמרו לי.
[quote=Death The Kid;1319636]הנה שאלה,זה בסדר שפקח מתגרה במשתמש רק בגלל שלדעתו הוא לא פקח טוב?[/quote]
WTF
אתה יודע שיש דרך לומר על מישהו שהוא לא פקח טוב, וזה לא לומר לו שהוא ז*ן של פקח.
חוצמזה, זו לא התגרות בשיט.
אני רשמתי לך מה אני חושב עליך, בלי קללות בלי כלום.
קבל ת'אמת ילדון.
ילדון Xd
מי פה בן 14 ומי פה בן 13?
עומר תשלח לי בפרטי איך קוראים לקלף האחרון שאמרת באנגלית
הלכתי
לקסם קוראים "Surface"
רק לזה אתה מתייחס? פחח..
תאמין לי, אני נשמע הרבה יותר מבוגר מבן 13, ואת זה אתה יכול לשאול כמעט כל אחד (ואם תשאל את דור או טל, כאלה שאני מדבר איתם יום יום, הם יאמרו לך לא.. אבל אם תשאל אותם איך נשמעתי להם לפני שהתחלנו לדבר, תאמין לי שהם יאמרו לך שאני נשמע מבוגר בתפקיד ובדיבור שלי)
מבחינתי אתה פה הילדון.
עובדה שאני ואלכס מרגישים כמו גננות (כן, דיברנו על זה במסן' פעם..) כשאנחנו מפרידים אותך והשאר מליאון.
[quote=~Donphan~;1319649]רק לזה אתה מתייחס? פחח..
תאמין לי, אני נשמע הרבה יותר מבוגר מבן 13, ואת זה אתה יכול לשאול כמעט כל אחד (ואם תשאל את דור או טל, כאלה שאני מדבר איתם יום יום, הם יאמרו לך לא.. אבל אם תשאל אותם איך נשמעתי להם לפני שהתחלנו לדבר, תאמין לי שהם יאמרו לך שאני נשמע מבוגר בתפקיד ובדיבור שלי)
מבחינתי אתה פה הילדון.
עובדה שאני ואלכס מרגישים כמו גננות (כן, דיברנו על זה במסן' פעם..) כשאנחנו מפרידים אותך והשאר מליאון.[/quote]
לאן אני מדרדר,מדבר עם גננת בן 13
שמתי לב, גם שמתי לב שלעיניי כולם פה אתה לא עונה לי על השאלות. זכותך
אבל אם לא תהיה מודע למצב שלך אתה תיפול מהר מאוד.
לא ממש הבנתי?
על איזה שאלות אני לא עונה\עניתי?
פשוט עזוב אותי, אתה מנסה לגרום לי לומר משו לא במקום..
קיצר, תתחיל להרגיע ת'התנהגות, יש לי הרבה יותר חברים ממך בפורום, אז אני מקווה שזה ענה לך על השאלה מאתמול..
אתה יכול להגיד לי מה שאתה רוצה בה''פ,תאמין לי אני לא מהנפגעים [אם אני נפגע זה סתם]
האמת,רק שאני מדבר איתך אני מתנהג ככה,אפילו ל[b]ליאון [/b]אני "מתנהג יפה"