[quote=דור רמאי;1322098]לא אמרתי שחלק מדבריו של עומר לא נכונים [b](חוץ מזה שאמירות אלו היו שלך)[/b], אמרתי שהוא מתנהג כמו ילד בן 9 ומנסה לחוש על אחרים.[/quote]
מודגש=wtf?
מאסטר ליאון פשוט ילד מעצבן לפעמיים
Printable View
[quote=דור רמאי;1322098]לא אמרתי שחלק מדבריו של עומר לא נכונים [b](חוץ מזה שאמירות אלו היו שלך)[/b], אמרתי שהוא מתנהג כמו ילד בן 9 ומנסה לחוש על אחרים.[/quote]
מודגש=wtf?
מאסטר ליאון פשוט ילד מעצבן לפעמיים
כן. אתה הראשון שטען שמאסטר ליאון הורס לאביזי את החיים.
בכל מקרה, נגיד והוא מעצבן. זה הסיבה כל הזמן לנסות לרדת עליו, לקרוא לו ספאמר או לנסות לחוש עליו? אנשים שעושים את המעשים האלה דרך רצון בערך 95% מהם זה אנשים שהם חנונים אחושרמוטה בבית ספר וזה מה שהם עושים לשעות הפנאי שלהם, להציק לילדים חלשים מהם.
[quote=דור רמאי;1322100]כן. אתה הראשון שטען שמאסטר ליאון הורס לאביזי את החיים.
בכל מקרה, נגיד והוא מעצבן. זה הסיבה כל הזמן לנסות לרדת עליו, לקרוא לו ספאמר או לנסות לחוש עליו? אנשים שעושים את המעשים האלה דרך רצון בערך 95% מהם זה אנשים שהם חנונים אחושרמוטה בבית ספר וזה מה שהם עושים לשעות הפנאי שלהם, להציק לילדים חלשים מהם.[/quote]
לא אתה מר.מקובל בטח מרוב שאתה כל כך מקובל אנשים משתחווים כשהם עוברים לידך.....
ואני אמרתי את זה פעם אחת ולא הייתי הראשון..
כן, כל מי שאני עובר לידו סוגד לי ומשתחווה. אפילו יש אנשים שמביאים עלים במיוחד כדי לנופף שהם רואים אותי.
אני לא אומר שאני מקובל, אבל אני מכיר אנשים כאלה. לשאלתך העתידית, אחד היום עובד בתור מנקה זבל בגיל 19 ולא לומד לא כלום, אחד הפך להיות מעצב גראפי של חברת שניצלים.
[quote=דור רמאי;1322102]כן, כל מי שאני עובר לידו סוגד לי ומשתחווה. אפילו יש אנשים שמביאים עלים במיוחד כדי לנופף שהם רואים אותי.
אני לא אומר שאני מקובל, אבל אני מכיר אנשים כאלה. [b][b]לשאלתך העתידית, אחד היום עובד בתור מנקה זבל בגיל 19 ולא לומד לא כלום, אחד הפך להיות מעצב גראפי של חברת שניצלים.[/b][/b][/quote]
Wtf תגיד מה אתה רוצה ממני?
יואו אתה מכיר מקובלים? אתה יכול להכיר לי גם? אני צריך חברים ואתה נראה לי מה זה קול? אני יכול להצתרף לקבוצת הסגידה שלך?
[QUOTE=ACMilaneZi;1322103]Wtf תגיד מה אתה רוצה ממני?
יואו אתה מכיר מקובלים? אתה יכול להכיר לי גם? אני צריך חברים ואתה נראה לי מה זה קול? אני יכול להצתרף לקבוצת הסגידה שלך?[/QUOTE]
אם אתה רציני המצב שלך.............. רע
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322104]אם אתה רציני המצב שלך.............. רע[/QUOTE]
XD
אני אכיר לך בכיף. התקשר לחברה שלי, שמה "לסגוד לי". היא מוכרת עלים מאפריקה כדי לנפנף עליי. מחיר לפיסת עלה: 12,000$.
[quote=דור רמאי;1322107]xd
אני אכיר לך בכיף. התקשר לחברה שלי, שמה "לסגוד לי". היא מוכרת עלים מאפריקה כדי לנפנף עליי. מחיר לפיסת עלה: 12,000$.[/quote]
ולפיסת עלה שהוא נגע בה זה 36,000$
ולפיכסת עלה 14,000$
ולילה שרשום עליו וואן פיס 999,999,999,999,999,999,999,999,999,999,999$ בדיוק
עריכה:
כרטיס מועדון עולה 300 ₪ לחודש ומזכה בהנחה של 1$ על כל פריט
מי עוד תקף עם גנסלוט 29k ו2 קריטיקל וזה מבלי קריטיקל טריגר מי...
[QUOTE=Blackbeard;1322109]מי עוד תקף עם גנסלוט 29k ו2 קריטיקל וזה מבלי קריטיקל טריגר מי...[/QUOTE]
29000? לא ממש הגיוני -.-
אני חיסלתי היום היירטיק ואינזקור עם הפרוגים (=
צודק מפגר אני שמתי גרייד 3 מאחוריו, לא נורא הייתי שם גרייד 2 במקום אבל צודק Xd
---
כל הכבוד ם: למה לא מגיב לי על סרטונים?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322104]אם אתה רציני המצב שלך.............. רע[/QUOTE]
תודה גם אני אוהב אותך
[QUOTE=דור רמאי;1322107]XD
אני אכיר לך בכיף. התקשר לחברה שלי, שמה "לסגוד לי". היא מוכרת עלים מאפריקה כדי לנפנף עליי. מחיר לפיסת עלה: 12,000$.[/QUOTE]
יואו נו פליז תהיה חבר שלי פליז ני מתחנן אתה כזה קול
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322108]ולפיסת עלה שהוא נגע בה זה 36,000$
ולפיכסת עלה 14,000$
ולילה שרשום עליו וואן פיס 999,999,999,999,999,999,999,999,999,999,999$ בדיוק
עריכה:
כרטיס מועדון עולה 300 ₪ לחודש ומזכה בהנחה של 1$ על כל פריט[/QUOTE]
יואו איזה צחוקים איתך אתה גם יכול להיות חבר שלי?
[QUOTE=Blackbeard;1322111]צודק מפגר אני שמתי גרייד 3 מאחוריו, לא נורא הייתי שם גרייד 2 במקום אבל צודק Xd
---
כל הכבוד ם: למה לא מגיב לי על סרטונים?[/QUOTE]
לא ראיתי אותם עדיין..
טוב..
אני אומר אם יש פה מריבה\וויכוח, תסדרו את זה כמו שצריך.
קרב ראפ עד הסוף, שניים מביאים קטע ראפ מקורי לפי החוקים ואני שופט מי מנצח.
היי אביב.
אני לא נרדם כי... כי... אני לא נרדם.
רואה נארוטו, ביי.