-
[quote=LordAbizi;1363844]אני אומר קאקאשי מהעתיד. ייתכן שעד לעתיד שממנו הוא בא, קאקאשי למד כמה טריקים חדשים.
ועוד "הוכחה": לשניהם יש מסכה באופן קבוע כמעט.
[/quote]
אם זה נכון, נארוטו מבחינתי זו אנימה כושלת.
יותר הגיוני אבויטו. יש לו אותו סוג שרינגן כמו לקאקשי, דרך אגב. (אחרי הכל, השרינגן של קאקשי שייך לו)
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1363847]אם זה נכון, נארוטו מבחינתי זו אנימה כושלת.
יותר הגיוני אבויטו. יש לו אותו סוג שרינגן כמו לקאקשי, דרך אגב. (אחרי הכל, השרינגן של קאקשי שייך לו)[/QUOTE]
אני חושב כמוך, יכול להיות שהשתילו לו שארינגן בעינו השמאלית.
-
[quote=Mr.Pizza;1363847]אם זה נכון, נארוטו מבחינתי זו אנימה כושלת.
יותר הגיוני אבויטו. יש לו אותו סוג שרינגן כמו לקאקשי, דרך אגב. (אחרי הכל, השרינגן של קאקשי שייך לו)[/quote]
לא יודע, זה יושב על הגבול בין "כושל" ל"גאוני", הכל תלוי בסיבה של קאקאשי להפוך לפסיכופט.
והשרינגאן של טובי הוא הרחבה של השרינגן של קאקאשי, כי אחרי הכל שניהם קשורים לשאיבה של אנשים לחורים שחורים. השארינגן של טובי יותר משוכלל, אבל הרעיון הוא אותו רעיון.
ויש לי סיבה מאוד חזקה להאמין שזה לא אוביטו, כי אוביטו הוא דמות עליזה ונחמדה ברוח נארוטו, אין לו שום סיבה להיות פסיכופט (וכי בפעם האחרונה שראו אותו הוא היה מתחת לכמה מאות קילוגרמים של אבנים!). לעומת זאת, קאקאשי היה קצת קר רוח ומנותק רגשית מבני אדם לפחות עד שלב מסויים (כשהוא האמין שהמשימה חשובה יותר מהכל).
אבל טוב, אנחנו עוסקים בהשערות פסיכיות. כאן כל דבר קביל.
-
[QUOTE=Reborn;1363845]נאגטו,פיין המקורי,נולד עם זה.אבל כל שאר המעברים של פיין קיבלו את הריננגן ולא היו משבט האוצ'יהא, אותו דבר עם ה[COLOR="Yellow"]ג'ינצ'וריקים שנהיו מעבריו של טובי.[/COLOR]
חוצמזה שריננגן זה לא רק לשבט האוצ'יהא, שארינגן זה רק לשבט האוצ'יהא ומי שמשתילים לו.[/QUOTE]
(ידעתי את כל הקטע עם נאגאטו S: )
אבל אמרו שרייניגן הוא השתלשלות של שארינגן או משהו כזה אז חשבתי אולי רק אוצ'יהא יכול רייניגן O:
שם בצהוב כי יש ספויילרים מהמנגה:
[COLOR="Yellow"]עזבו תאוריות, אני אומר בסוף טובי זה עוד אורוצ'ימארו מסריח ))))):[/COLOR]
-
[QUOTE=LordAbizi;1363852]לא יודע, זה יושב על הגבול בין "כושל" ל"גאוני", הכל תלוי בסיבה של קאקאשי להפוך לפסיכופט.
והשרינגאן של טובי הוא הרחבה של השרינגן של קאקאשי, כי אחרי הכל שניהם קשורים לשאיבה של אנשים לחורים שחורים. השארינגן של טובי יותר משוכלל, אבל הרעיון הוא אותו רעיון.
ויש לי סיבה מאוד חזקה להאמין שזה לא אוביטו, כי אוביטו הוא דמות עליזה ונחמדה ברוח נארוטו, אין לו שום סיבה להיות פסיכופט (וכי בפעם האחרונה שראו אותו הוא היה מתחת לכמה מאות קילוגרמים של אבנים!). לעומת זאת, קאקאשי היה קצת קר רוח ומנותק רגשית מבני אדם לפחות עד שלב מסויים (כשהוא האמין שהמשימה חשובה יותר מהכל).
אבל טוב, אנחנו עוסקים בהשערות פסיכיות. כאן כל דבר קביל.[/QUOTE]
קאקשי הוא בולבול אנבו לכל דבר בהתנהגות שלו, הוא לא יעשה כלום נגד אף אחד..
-
[QUOTE=LordAbizi;1363852]לא יודע, זה יושב על הגבול בין "כושל" ל"גאוני", הכל תלוי בסיבה של קאקאשי להפוך לפסיכופט.
אבל טוב, אנחנו עוסקים בהשערות פסיכיות. כאן כל דבר קביל.[/QUOTE]
אז אולי זה אוביטו ממימד אחר, על זה לא חשבת אדון אביזי?
[QUOTE](ידעתי את כל הקטע עם נאגאטו S: )
אבל אמרו שרייניגן הוא השתלשלות של שארינגן או משהו כזה אז חשבתי אולי רק אוצ'יהא יכול רייניגן O:
שם בצהוב כי יש ספויילרים מהמנגה:
[COLOR="Yellow"]עזבו תאוריות, אני אומר בסוף טובי זה עוד אורוצ'ימארו מסריח ))))):[/COLOR][/QUOTE]
LOL על הספוילר.
רק במקרה אחד ריננגן היה השתלשלות של שארינגן וזה במקרה של [COLOR="yellow"]מאדרה אוצ'יהא[/COLOR].
-
בסופו של דבר, טובי יגיע מול אורצימארו ויגלה לו: "Orichimaro, I am your father".
-
איכססס איזה סיום מעפן של ניו-יורק
-
בקיצור, בתאכל'ס ובדוגרי, קאבוטו הכי כוסון
-
[quote=Panties;1363856]קאקשי הוא בולבול אנבו לכל דבר בהתנהגות שלו, הוא לא יעשה כלום נגד אף אחד..[/quote]
שוב פעם, הכל תלוי במניע.
יכול להיות שלמעשה קאקאשי הוא סוג של סנייפ שנאלץ לחיות בשקר ולעשות דברים כנגד הרצון שלו וכו'.
[quote=Reborn;1363857]אז אולי זה אוביטו ממימד אחר, על זה לא חשבת אדון אביזי?
LOL על הספוילר.
רק במקרה אחד ריננגן היה השתלשלות של שארינגן וזה במקרה של [COLOR=yellow]מאדרה אוצ'יהא[/COLOR].[/quote]
כן, בוא נזרוק עוד תופעה פסיכית לדיון על תאוריות פסיכיות, ונקבל בערך 0א תאוריות פסיכיות...
-
[QUOTE=LordAbizi;1363863]שוב פעם, הכל תלוי במניע.
יכול להיות שלמעשה קאקאשי הוא סוג של סנייפ שנאלץ לחיות בשקר ולעשות דברים כנגד הרצון שלו וכו'.
כן, בוא נזרוק עוד תופעה פסיכית לדיון על תאוריות פסיכיות, ונקבל בערך 0א תאוריות פסיכיות...[/QUOTE]
גם איטאצ'י הוא בולבול אנבו, הוא לא היה עושה כלום גם כן ויש לו מיליון ואחת סיבות O:
-
טובי הוא רוח/שד שיכול להתחזות לכל אחד.:peee:
או
אחיו התאום של גאי/קאקאשי.
-
[quote=Panties;1363864]גם איטאצ'י הוא בולבול אנבו, הוא לא היה עושה כלום גם כן ויש לו מיליון ואחת סיבות O:[/quote]
אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון, אבל גם איטאצ'י הוא דמות מטיפוס סנייפ, שחי בשקר ועשה הצגה כל הזמן (לפחות בכל הנוגע לסאסקה).
-
-
[QUOTE=Panties;1363862]בקיצור, בתאכל'ס ובדוגרי, קאבוטו הכי כוסון[/QUOTE]
+1
יש לציין שאהבתי את קאבוטו מהרגע שהופיע, לא אוהד הצלחות ם: