כדי שלא תבכו
עומר פה, שיטפל בעצמו.
נראה מה הוא יחליט כעונש מתאים
לפרוטוקול, כבר נתתי לו אזהרה על נושא ספאם. אז אם תיתן אזהרה זו השנייה
Printable View
כדי שלא תבכו
עומר פה, שיטפל בעצמו.
נראה מה הוא יחליט כעונש מתאים
לפרוטוקול, כבר נתתי לו אזהרה על נושא ספאם. אז אם תיתן אזהרה זו השנייה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51162[/url]
נופר אדלמן נאבקת חזרה להגיע למקום ה-33 הקבוע שלה עד כה במרוצי לייזרים רדיאליים.
[QUOTE=LordAbizi;1366697]למה סדיסט? מספר התיירים הישראלים בלונדון גדל כל יום, וזאת מבלי שיגיעו לשם מטוסים חדשים מישראל.[/QUOTE]
טוב...
[QUOTE=LordAbizi;1366712]נופר אדלמן נאבקת חזרה להגיע למקום ה-33 הקבוע שלה עד כה במרוצי לייזרים רדיאליים.[/QUOTE]
זה אפילו לא ספורט...
[QUOTE=Flupy;1366708]תעשו טובה ותנו לאופיר באן אני עדיין מתכנן לראות את באטמן \:[/QUOTE]
אבל למה? הוא מת ):
[quote=Reborn;1366713]טוב...
זה אפילו לא ספורט...[/quote]
חולק עליך.
[URL]http://www.london2012.com/sailing/event/laser-radial-women/phase=saw103904/index.html[/URL]
[QUOTE=Flupy;1366608]פלופי חי חי וקיים ):
ואני יודע ='(
אבל בתכלס איך היה אפשר להמשיך את הסדרה בלי הירומה ? כאילו הם הגשימו את החלום ולהמשיך לטורניר הראשון של השנה הבאה זה סתם למשוך (למרות שהייתי מת לעוד כמה משחקים, במיוחד נגד ריקו וקיד
ספוילרים :
[SPOILER]שהם הקבוצה היחידה שהם לא הצליחו לנצח[/SPOILER][/QUOTE]
שימשיך אחרי הטיים סקיפ למה לבטל ):
יש עכשיו קבוצה יריבה חדשה לקבוצה של הירומה וכל הקטע של ה-RICE BOWL שהם מנסים להגיע אליו, סתם הפסיקו היה אפשר להמשיך משם. אני רוצה לראות איך סנה השתנה ):
עומרי, אני בוחר קייטלין P:
[QUOTE=Panties;1366716]שימשיך אחרי הטיים סקיפ למה לבטל ):
יש עכשיו קבוצה יריבה חדשה לקבוצה של הירומה וכל הקטע של ה-RICE BOWL שהם מנסים להגיע אליו, סתם הפסיקו היה אפשר להמשיך משם. אני רוצה לראות איך סנה השתנה ):[/QUOTE]
לול אתה באמת מצליח לדמיין את סנה בלי הירומה ?
וזה לא התבטל, זה הסתיים יש הבדל, תקרא באקומן אתה תבין למה הם היו צריכים לסיים את זה (:
[QUOTE=Flupy;1366718]לול אתה באמת מצליח לדמיין את סנה בלי הירומה ?
וזה לא התבטל, זה הסתיים יש הבדל, תקרא באקומן אתה תבין למה הם היו צריכים לסיים את זה (:[/QUOTE]
לך תדע עכשיו איך הוא השתנה אחרי השנתיים האלה, בראש קבוצה עכשיו אתה לא יודע מה הוא יכול לעשות
התכוונתי הסתיים, לא נורא.. ):
בא לי המשך ))):
מה הקשר באקומן?
[QUOTE=Panties;1366720]לך תדע עכשיו איך הוא השתנה אחרי השנתיים האלה, בראש קבוצה עכשיו אתה לא יודע מה הוא יכול לעשות
התכוונתי הסתיים, לא נורא.. ):
בא לי המשך ))):
מה הקשר באקומן?[/QUOTE]
בסוף שכל מה שהם התעסקו בו זה אם לסיים את המנגה שהם כתבו או לא, הם רצו להמשיך להצליח אבל ידעו שזה יכול להוריד מהאיכות של המנגה...
[QUOTE=Flupy;1366721]בסוף שכל מה שהם התעסקו בו זה אם לסיים את המנגה שהם כתבו או לא, הם רצו להמשיך להצליח אבל ידעו שזה יכול להוריד מהאיכות של המנגה...[/QUOTE]
על מה אתה מדבר? באקומן? זה הסתיים? S:
[QUOTE=Panties;1366723]על מה אתה מדבר? באקומן? זה הסתיים? S:[/QUOTE]
כן ם:
אופיר תתחבר לשרת שלך.
האנימה של איישילד התבטלה? S:
[QUOTE=Panties;1366726]האנימה של איישילד התבטלה? S:[/QUOTE]
אין לי מושג O: