-
[QUOTE=The Brain;1388040]לא חמוד שלי, אני הפנמתי טוב מאוד מה קרה כאן
אתה זה שפשוט תקוע בדעה של "אני אחליט בשבילך על מה מותר ועל מה אסור לך לצחוק ואם אתה לא תקשיב לי אז אתה בן זונה מניאק חסר רגשות נאצי ותמות ואתה לא ראוי בכלל להיות בחברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
למרות שנתתי לך כאן מיליון טיעונים שונים ללמה כן מותר לצחוק על הכל והבאתי לך דוגמא על מישהי שכל המשפחה שלה נספתה בשואה והיא בעצמה סיפרה וצחקה מבדיחות שואה
אבל אתה תקוע בשלך, כי אתה כנראה מבין הכי טוב, יותר מכולם, נכון?[/QUOTE]
תמשיך להכחיש שואה יא זין מהלך ):
-
תומר בנחמדותו הקפיץ עמוד , אם תשמח לראות את הודעתי בעמוד הקודם תהנה לך.
אני לא נגרר לנושא הזה שוב , רק פעם שאתה מנסה להצחיק תחשוב אם זה אמור במטרה לפגוע במישהו או לעשות ממנו צחוק , כי תאמין ליאף אחד לא צוחק ככה מהבדיחות האלה שלך
-
[QUOTE=Teemo;1388041]במשך כל השנים שאתה פה צחקת על מיליון ואת דברים שונים , על השואה כמו שצקחת לא צוחקים.
זה הדליק נורה שלא הייתה אמורה להדלק , ואני מבקש בלי להכניס לי מילים כאלה לפה כי בחיים לא תראה אותי מגיב ככה.
וכנראה שאני מבין יותר מכולם שעל נושא כזה לא צוחקים בעיקר אם אפילו לא ניסית להפתח אליו ולנסוע לפולין[/QUOTE]
אז אני שואל אותך מי אתה שתקבע לי על מה צוחקים ועל מה לא והטיעון שלך הוא ש"על השואה לא צוחקים". הגיוני.
"בלי להכניס מילים לפה"? זה היה אמצעי רטורי שנקרא "הגזמה" למקרה שאתה מכיר, זה נועד להראות לך כמה התגובות שלך מפגרות, כי בתכלית שלהן זה מה שהן ביטאו בכל הזמן שהתווכחת איתי על הכלום הזה.
לא ניסיתי להיפתח אליו ולנסוע לפולין?
שוב, מאיפה אתה מכיר אותי שאתה תשפוט? זה כן נושא שאני מכבד, זה כן נושא שאני פתוח אליו.
אני אומר לך שסבתא שלי
פאקינג סבתא שלי מספרת וצוחקת מבדיחות שואה. היא. כל המשפחה שלה נספתה בשואה.
אם אתה חושב שאתה מבין את הכאב שלה יותר ממנה אז מצטער להגיד לך... אתה אידיוט.
-
חבר'ה לא צריך לריב כולנו בני אדם
-
[QUOTE=Teemo;1388043]תומר בנחמדותו הקפיץ עמוד , אם תשמח לראות את הודעתי בעמוד הקודם תהנה לך.
אני לא נגרר לנושא הזה שוב , רק פעם שאתה מנסה להצחיק תחשוב אם זה אמור במטרה לפגוע במישהו או לעשות ממנו צחוק , כי תאמין ליאף אחד לא צוחק ככה מהבדיחות האלה שלך[/QUOTE]
...מישהו אמר שבאתי להצחיק אתכם?
אם הייתי רוצה להצחיק אתכם הייתי מצטט בדיחה מפגרת מצחוק מהעבודה.
-
[quote=The Brain;1388046]...מישהו אמר שבאתי להצחיק אתכם?
אם הייתי רוצה להצחיק אתכם הייתי מצטט בדיחה מפגרת מצחוק מהעבודה.[/quote]
נדב כמו שהבחור בחתימה שלך סובל(ומשום מה הוא נראה לי מוכר כזה שאני אמור לדעת מי זה)
ככה גם אנחנו סובלים.. יש אנשים שנוכחותך לא עושה להם Good Vibes
אז חלאס עם השטויות שלך באמת שנמאס
-
[quote=Ace;1388045]חבר'ה לא צריך לריב כולנו בני אדם[/quote]
אומנם כולנו בני אדם ,
אך אנחנו איננו זהם .
אנחנו לא חושבים על אותו דבר
ולכן יש לנו צורך לריב
-
[QUOTE=Ace;1388047]נדב כמו שהבחור בחתימה שלך סובל(ומשום מה הוא נראה לי מוכר כזה שאני אמור לדעת מי זה)
ככה גם אנחנו סובלים.. יש אנשים שנוכחותך לא עושה להם Good Vibes
אז חלאס עם השטויות שלך באמת שנמאס[/QUOTE]
מה אתה רוצה
[QUOTE=Teemo;1388048]אומנם כולנו בני אדם ,
אך אנחנו איננו זהם .
ולכן יש לנו צורך לריב[/QUOTE]
בטח, תתייחס לתגובה שלו ותתעלם ממה שאני כתבתי.
-
[QUOTE=Teemo;1388043]תומר בנחמדותו הקפיץ עמוד , אם תשמח לראות את הודעתי בעמוד הקודם תהנה לך.
אני לא נגרר לנושא הזה שוב , רק פעם שאתה מנסה להצחיק תחשוב אם זה אמור במטרה לפגוע במישהו או לעשות ממנו צחוק , כי תאמין ליאף אחד לא צוחק ככה מהבדיחות האלה שלך[/QUOTE]
זה שאין לך חוש הומור לא אומר שאף אחד לא צוחק.
-
[quote=The Brain;1388049]מה אתה רוצה
בטח, תתייחס לתגובה שלו ותתעלם ממה שאני כתבתי.[/quote]
הבנתי שלריב איתך זה כמו לשחק טניס עם קיר.
זה לא יגמר ואמרתילא נכנס יותר לנושא הזה.
תומר - אני אשמח לדעת שאני ההזוי פה , אך קשה להאמן שבדיחות מסוג כזה מצחיקות מישהו
-
[quote=Teemo;1388048]אומנם כולנו בני אדם ,
אך אנחנו איננו זהם .
ולכן יש לנו צורך לריב[/quote]
הצורך לריב הוא לא דבר שנולדנו איתו הוא תולדה של הידע..
כי ללא ידע אתה אמור לדעת איזה סתימת פיות הייתה בתקופת האינקוויזיציה
ששם שפטו את כל מי שלא הסכים שהעולם הוא שטוח
-
[QUOTE=Teemo;1388051]הבנתי שלריב איתך זה כמו לשחק טניס עם קיר.
זה לא יגמר ואמרתילא נכנס יותר לנושא הזה.
תומר - אני אשמח לדעת שאני ההזוי פה , אך קשה להאמן שבדיחות מסוג כזה מצחיקות מישהו[/QUOTE]
אז אתה מתחיל מריבה כשאתה אומר שבושה שיש אנשים כמוני, ואז אתה "בשיא התמימות" אומר שאתה לא תיכנס לנושא?
זאת צביעות. מצחיק גם שאתה תמיד מפסיק את הוויכוח כשאני מעלה את הטיעון הספציפי הזה על סבתא שלי. זאת לא פעם ראשונה שכתבתי אותו, ותמיד איכשהו יוצא שהמריבה "מסתיימת" כי אתה יפה נפש מדי מכדי לריב דווקא בשלב הזה.
או שפשוט אין לך מה לומר בנושא?
-
[quote=Ace;1388052]הצורך לריב הוא לא דבר שנולדנו איתו הוא תולדה של הידע..
כי ללא ידע אתה אמור לדעת איזה סתימת פיות הייתה בתקופת האינקוויזיציה
ששם שפטו את כל מי שלא הסכים שהעולם הוא שטוח[/quote]
גאון אתה ד"ר פרופסור פטרקיוס
נדב פעם ראשונה שאני רואה את הטיעון הזה , אני לא רוצה לדבר על סבתא שלך עם כל הכבוד
-
[quote=Teemo;1388054]גאון אתה ד"ר פרופסור פטרקיוס[/quote]
זה בסיסי
חחח אם אני לא אקבל 90+ בהיסטוריה ב' אני אתאכזב באמת יש לי את היכולות חח
-
[QUOTE=Teemo;1388054]גאון אתה ד"ר פרופסור פטרקיוס
נדב פעם ראשונה שאני רואה את הטיעון הזה , אני לא רוצה לדבר על סבתא שלך עם כל הכבוד[/QUOTE]
ברור שפעם ראשונה
זאת אולי פעם חמישית כבר שסיפרתי את זה בנוכחותך (כן, לפני החסימה)
ומה זה "אני לא רוצה לדבר על סבתא שלך"? זה טיעון, טיעון לגיטימי לגמרי.
זה קל להגיד "אני פשוט לא רוצה לענות/לדבר על זה/עליה/וואטאבר", אבל פשוט תבין שאתה טועה הפעם.