כןןןןןןן...
מה אתה מעדיף בגלקסי שיותר טוב מהאייפון?
[QUOTE=Gil_Gil;1390848]מה הקשר מה שאמרת? אני לא אמרתי ככה, תקרא שוב ותבין מה שאמרתי כמו שצריך ולא לקרוא את זה במהירות וישר להגיב עם תוכן לא קשור בכלל...[/QUOTE]
כוון לשקד.
Printable View
כןןןןןןן...
[QUOTE=Gil_Gil;1390848]מה הקשר מה שאמרת? אני לא אמרתי ככה, תקרא שוב ותבין מה שאמרתי כמו שצריך ולא לקרוא את זה במהירות וישר להגיב עם תוכן לא קשור בכלל...[/QUOTE]
כוון לשקד.
[QUOTE=Guns N Roses;1390849]כןןןןןןן...
כוון לשקד.[/QUOTE]
הכל
[QUOTE=Guns N Roses;1390849]כןןןןןןן...
כוון לשקד.[/QUOTE]
זה בסה''כ שני טלפונים...
נכון, אבל יש ביניהם הבדלים.
כן כמו מה טוב באייפון? המון פעמים נשבר לי המסך בחודשים האחרונים, אפילו לאחרונה התפגר לי המסך כשנפל לי הטלפון על הריצפה, ואין לי כח לבזבז עוד 200 שקל על לתקן מסך, ככה שאני משאיר אותו ככה...
[QUOTE=Gil_Gil;1390853]כן כמו מה טוב באייפון? המון פעמים נשבר לי המסך בחודשים האחרונים, אפילו לאחרונה התפגר לי המסך כשנפל לי הטלפון על הריצפה, ואין לי כח לבזבז עוד 200 שקל על לתקן מסך, ככה שאני משאיר אותו ככה...[/QUOTE]
גם לאח שלי נשבר פעמיים המסך בגלקסי שלו.. זה לא קשור.
[QUOTE=Guns N Roses;1390854]גם לאח שלי נשבר פעמיים המסך בגלקסי שלו.. זה לא קשור.[/QUOTE]
אוי תעשה לי טובה... לבן דוד שלי יש גלקסי אחד כבר שנתיים, עד היום לא נשבר לו המסך אלא היה לו בסה''כ כמה תקלות בטלפון עצמו
[QUOTE=Gil_Gil;1390855]אוי תעשה לי טובה... לבן דוד שלי יש גלקסי אחד כבר שנתיים, עד היום לא נשבר לו המסך אלא היה לו בסה''כ כמה תקלות בטלפון עצמו[/QUOTE]
אני אומר לך גם לאח שלי יש גלקסי בסגנון השנתיים שלוש האחרונות, והוא נשבר לו מלא פעמים.. מה זה קשור? מה אתה חושב שהזכוכית של הגלקסי יותר חזקה? ועוד אתה אומר עלי שאני מדבר חרטות.
לא!!! מה אתה מנשק אותך מפגר יש לך חברה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &%*)%)$)
~רואה סדרה~
איזו סדרה?
[QUOTE=Guns N Roses;1390856]אני אומר לך גם לאח שלי יש גלקסי בסגנון השנתיים שלוש האחרונות, והוא נשבר לו מלא פעמים.. מה זה קשור? מה אתה חושב שהזכוכית של הגלקסי יותר חזקה? ועוד אתה אומר עלי שאני מדבר חרטות.[/QUOTE]
מה הקשר שאני חושב ככה? בסה''כ אמרתי את דעתי על מה שכתבת...
לא אכפת לי מהזכוכית או מה שזה יהיה של הגלקסי, העיקר שיהיה לי עם מה להשתמש בשביל שיחות, הודעות ומוזיקה וגם משחקים...
גם אם יש לי אייפון אז מה, אין לי כח יותר אליו...
אם הפלאפון נשבר מלא פעמים זה בגלל שהמשתמש טמבל, לא כי הפלאפון גרוע.
[QUOTE=Gil_Gil;1390859]מה הקשר שאני חושב ככה? בסה''כ אמרתי את דעתי על מה שכתבת...
לא אכפת לי מהזכוכית או מה שזה יהיה של הגלקסי, העיקר שיהיה לי עם מה להשתמש בשביל שיחות, הודעות ומוזיקה וגם משחקים...
גם אם יש לי אייפון אז מה, אין לי כח יותר אליו...[/QUOTE]
אז למה בכלל לשאול ? ><
טוב, זה לא שאני אומר שהגלקסי זה גרוע. יש לדוד שלי וזה אחלה דבר. אבל אני אישת מעדיף אייפון בגלל- המשחקים. סה"כ זה לא בעיה רצינית.
אם נמאס לך מהפלאפון תחליף.
וכן נדב אח שלי די טמבל :P
[QUOTE=Overkill;1390860]אם הפלאפון נשבר מלא פעמים זה בגלל שהמשתמש טמבל, לא כי הפלאפון גרוע.[/QUOTE]
מה שתגיד..
גיל - ממה הווינר?