מעכשו אני אלון המעאגניב שכולם אוהבים כי הוא מלך וכי הוא מעאגניב וכי הוא חזק וכי הוא מהיר כמו נמר הכסף רק שהוא לא נמר והוא לא כסף אבל כן יש לו כסף אבל הוא לא בצבע כסף והוא לא נמר אבל הוא חזק והוא מהיר.
:d
Printable View
מעכשו אני אלון המעאגניב שכולם אוהבים כי הוא מלך וכי הוא מעאגניב וכי הוא חזק וכי הוא מהיר כמו נמר הכסף רק שהוא לא נמר והוא לא כסף אבל כן יש לו כסף אבל הוא לא בצבע כסף והוא לא נמר אבל הוא חזק והוא מהיר.
:d
וואי לי וואי לי וואי לי הבלגן הזה שלי
אוף מכל השירים בעולם נדבקתי לשיר הדפוק הזה
[QUOTE=Ziggs;1400845]מעכשו אני אלון המעאגניב שכולם אוהבים כי הוא מלך וכי הוא מעאגניב וכי הוא חזק וכי הוא מהיר כמו נמר הכסף רק שהוא לא נמר והוא לא כסף אבל כן יש לו כסף אבל הוא לא בצבע כסף והוא לא נמר אבל הוא חזק והוא מהיר.
:d[/QUOTE]
קוראים לך אסטבן חימנז?
לאאאאאאאאאאאאאאאא קוראים לי אלון חימנז :s
רק תוריד ת'חימנז
[QUOTE=Ziggs;1400845]מעכשו אני אלון המעאגניב שכולם אוהבים כי הוא מלך וכי הוא מעאגניב וכי הוא חזק וכי הוא מהיר כמו נמר הכסף רק שהוא לא נמר והוא לא כסף אבל כן יש לו כסף אבל הוא לא בצבע כסף והוא לא נמר אבל הוא חזק והוא מהיר.
:d[/QUOTE]
שמת לב שהניק שלך בוורוד??? אני חושב שזה אומר עליך משהו אלון
[QUOTE=Ziggs;1400848]לאאאאאאאאאאאאאאאא קוראים לי אלון חימנז :s
רק תוריד ת'חימנז[/QUOTE]
אה אז אתה תנין המשקפיים
מגל:
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120203030523/majestic-guardians/images/d/d0/Ash's_Krokorok.png[/IMG]
[quote=Kirby;1400849]שמת לב שהניק שלך בוורוד??? אני חושב שזה אומר עליך משהו אלון[/quote]
שאני שהיכל התהילה ואתה לא?
[QUOTE=Ziggs;1400851]שאני שהיכל התהילה ואתה לא?[/QUOTE]
אם זה היכל התהילה אז כנראה שרותם ציפה ליותר בנות
[QUOTE=Kirito;1400852]אם זה היכל התהילה אז כנראה שרותם ציפה ליותר בנות[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=Kirby;1400853]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
BOT ERROR
[QUOTE=Kirito;1400844]אוקיי מעכשיו אתה: איש המשקפיים
ואילן: איש הכובע[/QUOTE]
איש הכובע?
[QUOTE=Ilan;1400855]איש הכובע?[/QUOTE]
לופי
[QUOTE=Ilan;1400855]איש הכובע?[/QUOTE]
Straw hat
אז אני מבקש לדייק מוגיווארה נו אילן
[QUOTE=Ilan;1400858]אז אני מבקש לדייק מוגיווארה נו אילן[/QUOTE]
סבבה
אתה מוגיווארה נו אילן