יאללה הלכתי להמציא מעיל שמתי שמקבלים לייק נותן צ'פחה(כי חיבוק זה לבחורות).
תכף אשוב :[
Printable View
יאללה הלכתי להמציא מעיל שמתי שמקבלים לייק נותן צ'פחה(כי חיבוק זה לבחורות).
תכף אשוב :[
זה גלגל החיים
מטלטל אותנו
בין יאוש לתקווה
לאהבה
עד נמצא בו מקום
בדרכי אין פשר
ובפיתולים של גלגל החיים
תתמודדו
החיים אינם גלגל. החיים הם שפל שאליו האדם דועך בסופו של דבר, וממנו אין שבים.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1403254]דור, לא לאכול בשר זה לא בריא בכלל, לצמחונים חסרים הרבה ויטמינים שיש בבשר וחסרים להם ולכן הם מזריקים לעצמם ויטמינים.
קראתי גם מחקר פעם שאומר שהאדם כבעל חיים, לא נועד בכלל לאכול דברי חלב, רק כאשר הוא תינוק אז את חלב אימו..[/QUOTE]
בנוגע לחלק הראשון:
ויטמינים שאפשרי להשיג מהצומח:
חלבון- שילוב של קטנייה ודגן בעיכול אחד מייצר חומצת אמינו שיוצרת חלבון
ברזל- כל מיני ירקות ירוקים כמו פטרוזיליה, חסה, בצל ירוק וכו מביאים ברזל.
סידן- שקדים, אגוזים סויה וכו
יש עוד הרבה אבל זה העיקר.
בנוגע לחלק השני: כן אני יודע...
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403284]בנוגע לחלק הראשון:
ויטמינים שאפשרי להשיג מהצומח:
חלבון- שילוב של קטנייה ודגן בעיכול אחד מייצר חומצת אמינו שיוצרת חלבון
ברזל- כל מיני ירקות ירוקים כמו פטרוזיליה, חסה, בצל ירוק וכו מביאים ברזל.
סידן- שקדים, אגוזים סויה וכו
יש עוד הרבה אבל זה העיקר.
בנוגע לחלק השני: כן אני יודע...[/QUOTE]
אתה אוכל את בני מיני ):
הממ, בהתחלה מהכותרת של הנושא ראיתי רק "קו 4" וזה הקו שהייתי פעם לוקח מבית הספר לבית, אבל זה קו 4 בחולון ולא בבאר שבע... (במהרה נטשתי את הקו הזה, ועברתי להליכות של 40 דקות הביתה. אבל למה אני מדבר על בית הספר, הדבר הזה יכול לגרום לי להתמוטטות נפשית אם אני לא אצליח לייצב בזמן את המחסומים שלי במוח..)
[QUOTE=LordAbizi;1403281]החיים אינם גלגל. החיים הם שפל שאליו האדם דועך בסופו של דבר, וממנו אין שבים.[/QUOTE]
תגיד את זה למופסה
[QUOTE=Tasha Godspell;1403286]אתה אוכל את בני מיני ):[/QUOTE]
אתה קראנצ׳י ):
ונדב- בנוגע למה שאמרת:
אני מקפיד מאוד להשתמש במוצרים שלא נוסו על בעלי חיים… סבונים וכו׳
ביצים חלב דבש גבינה וכל אלה : כרגע אני אוכל, אבל אני מתכנן להתחיל טבעונות שנה הבאה.
בגלל שאני מהנייד אני לא ראיתי את כל צה שכתבת...
[quote=scrapi;1403289]תגיד את זה למופסה[/quote]
אני אגיד לו (לה? לזה?) את זה, אם הדבר יעלה בדיון. אני לא סתם מתנפל על אנשים ושופך עליהם את השקפת העולם שלי.
היי תראו מזה שאלתי את דור שאלה אחת ומזה התפתח דיון של כמה עמודים, אני גאה בעצמי 8)
[QUOTE=LordAbizi;1403294]אני אגיד לו (לה? לזה?) את זה, אם הדבר יעלה בדיון. אני לא סתם מתנפל על אנשים ושופך עליהם את השקפת העולם שלי.[/QUOTE]
אביזי, מופסה זאת דמות מצוירת מסרט של דיסני "מלך האריות"
[quote=Tasha Godspell;1403297]אביזי, מופסה זאת דמות מצוירת מסרט של דיסני "מלך האריות"[/quote]
זה לא מפריע לתגובה הקודמת שלי.
בואו נחליף נושא, מה אתם אומרים על code:break?
[QUOTE=LordAbizi;1403298]זה לא מפריע לתגובה הקודמת שלי.[/QUOTE]
אני לא חושב שאי פעם יהיה לך דיון עם דמות מצוירת כל עוד אתה שומר את עצמך בתחום השפיות
וכשאני כותב שפיות כמובן שאני יודע כמה אתה מיוחד אביזי, לכן המילה "שפיות" מציינת את השפיות המיוחדת שלך
Code Geass!
לא Code: Break!
Code Geass!
Code Geass!
Code Geass!
עייפתי.
@Tasha Godspell
אמרתי, "אם הדבר יעלה בדיון". אם לא יהיה דיון, ברור שאני לא אבהיר את הנקודה הזו לאדון מוספה. אבל אם תקרה בדרכי הזדמנות לדון בדבר עם האדון מוספה, ובדיון נתחיל לדון על השקפות עולם, אני אסביר לו בדיוק מה אני חושב. לכן העובדה שמוספה הוא דמות מצויירת לא מפריעה לתכנית שלי.