-
[QUOTE=LordAbizi;1419341]זו קוד גיאס.
תראי את האנימה. אך ורק את האנימה.
אמנם לא קראתי את המנגה, אבל הבנתי שהיא מזעזעת.
תראי את האנימה.
תראי את האנימה.
אל תעשי שום דבר אחר.
תראי את האנימה.
אין שום דבר פרט לאנימה.
תראי את האנימה.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תסיימי לראות את האנימה.
תראי את האנימה.
וואו, זה היה די נוירוטי מה שעבר עליי עכשיו.... לא הייתי כל כך אובססיבי כבר הרבה זמן...[/QUOTE]
חח LOL סיימתי את כל האנימה מזמןןןןןןןןןןןןןןןן אבל אמרו לי שבמנגה יש הוכחה לזה ש[COLOR="Yellow"]לולוש חי[/COLOR]
-
[quote=asuna;1419343]חח LOL סיימתי את כל האנימה מזמןןןןןןןןןןןןןןןן אבל אמרו לי שבמנגה יש הוכחה לזה ש[COLOR=yellow]לולוש חי[/COLOR][/quote]
[SPOILER]
לפי מה שהבנתי אין קשר בין המנגה לבין האנימה, ושמתוארים שם דברים די שונים.
וללוש לא אמור לחיות. חלק מהיופי של הסדרה זה שללוש מת. אם ללוש חי זה הורס את היופי של זה.[/SPOILER]
אז איפה היית כל הזמן!!?! שנים אני מדבר על קוד גיאס. כל דיון על אנימות אני בא ואומר קוד גיאס. ואף אחד לא מצדד בי. אני לבדי אומר קוד גיאס בזמן שאנשים ממליצים לכולם לראות כל מיני אנימות עם דמויות בדיוניות בלבוש מינמאלי. ואני היחידי שמדבר פה על איכות. ואיפה את היית?!
וואו, אני נהיה ממש נוירוטי כשמדובר בקוד גיאס...
-
[QUOTE=LordAbizi;1419341]זו קוד גיאס.
תראי את האנימה. אך ורק את האנימה.
אמנם לא קראתי את המנגה, אבל הבנתי שהיא מזעזעת.
תראי את האנימה.
תראי את האנימה.
אל תעשי שום דבר אחר.
תראי את האנימה.
אין שום דבר פרט לאנימה.
תראי את האנימה.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תגיעי לפרק 21 של R2.
תסיימי לראות את האנימה.
תראי את האנימה.
בבקשה.
וואו, זה היה די נוירוטי מה שעבר עליי עכשיו.... לא הייתי כל כך אובססיבי כבר הרבה זמן...[/QUOTE]
מחר אגיע הזמן שאראה את פרק 21 בעונה השניה.:D
ל מה עמית(מנהל אנימה)ירד מניהול?
-
[quote=monster;1419345]מחר אגיע הזמן שאראה את פרק 21 בעונה השניה.:D
ל מה עמית(מנהל אנימה)ירד מניהול?[/quote]
זה ופרק 25 (ואחרון) הם הטובים ביותר לדעתי בכל האנימה. את הדיאלוג של פרק 21 בין ללוש וצ'ארלס יקירי אפילו כתבתי על דף ואפילו תרגמתי לצרפתית.
צ'ארלס זי בריטניה הוא מבחינתי מודל לחיקוי.
אולי אני אוריד את המנגינה THE SIGFRIED, כי אחרי הכל זה מה שמתנגן כשללוש אומר "Still! I want tomorrow!" וספוילר ספוילר ספוילר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1419346]זה ופרק 25 (ואחרון) הם הטובים ביותר לדעתי בכל האנימה. את הדיאלוג של פרק 21 בין ללוש וצ'ארלס יקירי אפילו כתבתי על דף ואפילו תרגמתי לצרפתית.
צ'ארלס זי בריטניה הוא מבחינתי מודל לחיקוי.
אולי אני אוריד את המנגינה THE SIGFRIED, כי אחרי הכל זה מה שמתנגן כשללוש אומר "Still! I want tomorrow!" וספוילר ספוילר ספוילר.[/QUOTE]
צ'ארלס?! צ'ארלס?! שונאת אותו ()&_(&_(&_&() איך אתה אוהב אותו הוא כזה מרושעT^T אני הכי אוהבת את לולוש, נאנאלי והחבר של לולוש ברח לי השם
הסוף היה כזה עצוב ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; למה?!למה?!
-
[quote=asuna;1419347]צ'ארלס?! צ'ארלס?! שונאת אותו ()&_(&_(&_&() איך אתה אוהב אותו הוא כזה מרושעT^T אני הכי אוהבת את לולוש, נאנאלי והחבר של לולוש ברח לי השם
הסוף היה כזה עצוב ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; למה?!למה?![/quote]
הוא לא מרושע! הוא רק רצה
[spoiler]
ליצור עולם בו כל בני האדם יהיו לאחד, כדי שלא יהיה צורך לשקר. הוא רצה ליצור עולם שיהיה נחמד. אלא שהעולם הזה היה נחמד רק עבורו ועבור מריאן, וללוש רצה ליצור עולם נחמד לכולם, ולכן בדרוויניזם הוא ניצח.
בקיצור, נכון שהוא אמר שצריך להקריב את כולם במלחמות, אבל כל זה כי הוא קיווה שבאמצעות המלחמות הוא יוכל לגרום לכל בני האדם, כולל המתים, להתאחד ביחד ולמעשה האובדן יהיה זמני בלבד.
[/spoiler]
ולמעשה צ'ארלס הכי מעשי. הוא תומך במלחמות השרדות כי כמובן זו הדרך הכי טובה. במקביל, הוא פועל כנגד שקרים והמטרה שלו היא לגרום לכולם להוריד את המסכות שלהם. יחד עם זאת! הוא בעצמו משקר ולמעשה מלחמות ההשרדות שהוא מעודד הן בעצמן מסכה! ולבסוף, הוא מעודד קרב מפואר, ולא סתם באמצעות אקדחים ורובים. (משהו מפרק 15R2 אם אני לא טועה, שהוא אומר לללוש משהו בסגנון "אתה רוצה להלחם בי?! אז הלחם בי כדרכם של מלכים! רובים וחרבות אינם דרכם של מלכים!")
בקיצור, יש לו את אחת הדמויות הכי עמוקות באנימה הזו, ואני בהחלט יכול להזדהות איתו.
צ'ארלס זי בריטניה עמד מול עיני רוחי כשניהלתי את חת"ם.
-
היי ליאור פה
שנים שלא ראיתי אותך
-
[QUOTE=LordAbizi;1419348]הוא לא מרושע! הוא רק רצה
[spoiler]
ליצור עולם בו כל בני האדם יהיו לאחד, כדי שלא יהיה צורך לשקר. הוא רצה ליצור עולם שיהיה נחמד. אלא שהעולם הזה היה נחמד רק עבורו ועבור מריאן, וללוש רצה ליצור עולם נחמד לכולם, ולכן בדרוויניזם הוא ניצח.
בקיצור, נכון שהוא אמר שצריך להקריב את כולם במלחמות, אבל כל זה כי הוא קיווה שבאמצעות המלחמות הוא יוכל לגרום לכל בני האדם, כולל המתים, להתאחד ביחד ולמעשה האובדן יהיה זמני בלבד.
[/spoiler]
ולמעשה צ'ארלס הכי מעשי. הוא תומך במלחמות השרדות כי כמובן זו הדרך הכי טובה. במקביל, הוא פועל כנגד שקרים והמטרה שלו היא לגרום לכולם להוריד את המסכות שלהם. יחד עם זאת! הוא בעצמו משקר ולמעשה מלחמות ההשרדות שהוא מעודד הן בעצמן מסכה! ולבסוף, הוא מעודד קרב מפואר, ולא סתם באמצעות אקדחים ורובים. (משהו מפרק 15R2 אם אני לא טועה, שהוא אומר לללוש משהו בסגנון "אתה רוצה להלחם בי?! אז הלחם בי כדרכם של מלכים! רובים וחרבות אינם דרכם של מלכים!")
בקיצור, יש לו את אחת הדמויות הכי עמוקות באנימה הזו, ואני בהחלט יכול להזדהות איתו.
צ'ארלס זי בריטניה עמד מול עיני רוחי כשניהלתי את חת"ם.[/QUOTE]
א..א...א..בל הוא [COLOR="Yellow"]מחק ללוש את הזיכרון אפילו את נאנאלי הוא גרם לו לשכוח![/COLOR]
-
[QUOTE=monster;1419345]מחר אגיע הזמן שאראה את פרק 21 בעונה השניה.:D
ל מה עמית(מנהל אנימה)ירד מניהול?[/QUOTE]
אני ירדתי כי לא נעים לי להיות מנהל כשאני כמעט לא בפורום.
חוצמזה שבפורום הזה לא צריך מנהל, הוא יבש גם ככה..
-
-
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2gfkKlkKMuc[/YOUTUBE]
F.L.E.I.J.A.
-
[QUOTE=geostri;1419355][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2gfkKlkKMuc[/YOUTUBE]
F.L.E.I.J.A.[/QUOTE]
לא רואים..
-
[QUOTE=chopper;1419340]פאק מה זו האנימה הזאת?!!!
בכל מקרה תגיבי במת. פליזזזזזזזזז![/QUOTE]
האנימה הכי טובה שקיימת:love::love::love::love::love::love:
ואני די עסוקה אני באמצע הסריגה
-
[QUOTE=asuna;1419338]תגידו ראיתי פעם אנימה ורציתי לקרא את המנגה שלי אבל ברח לי השם שלה
זה היה על נער בשם לולוש או משו כזה שחי בבריטניה שהשתלטה על יפן והוא מקבל כח לצוות פעולה אחת על כל אדם ויש לו אחות עם שיתוק, עיוורת בשם נאנאלי
מצלצל מוכר?[/QUOTE]
תגידי, איזה ז'אנר את קוראת/רואה בכלל?!
מה זאת הטרגדיה הזאת?!
יא-אללה אנטיגונה יותר שמח מזה!
-
יש אני לא מסוננן.
סליחה שהפרעתי.
ואני מודיע שמחר לא אוכל להגיב הרבה כי אני יוצא לתחרות ריקודי. סלוניים בתל אביב.
האם תוכלי להגיב מחר פחות כדי שאוכל לעמוד בקצב של כולם?