שלום D:
Printable View
שלום D:
למה לשנות את הכינוי?
[quote=Fearlessness;1431061]שלום D:[/quote]
אהלן D:
[QUOTE=Saber;1431064]אהלן D:[/QUOTE]
מה נשמע?
נדב תגיב כבר :(
[quote=Fearlessness;1431065]מה נשמע?[/quote]
הכל טוב, מה איתך?[quote=Charmander;1431066]נדב תגיב כבר :([/quote]
אע, המשכת?
אני קצת לא עוקב, אני לא בבית פשוט ):
[quote=חמוף;1431046]למה אתה עונה לשאלה שלי בשאלה ):
הכל אחלה, חוץ מזה שיש לי מלא מבחנים בקרוב O:[/quote]
למה לא? ):
בהצלחה! D:
אדם מה אתה רוצה הגבתי על זה מזמן יא טמבל ולא המשכת עוד ):
לנטורן במקום ארצ'פוס היה ההחלטה הכי טובה שלי. גם קצת הגנתי, גם קצת התקפי, מרפא עצמו כשסופג חשמל, ואם היריב חושב להחליף עליי עשב או משהו הוא חוטף אייס בים לפני.
שבת שלום לכולם!
איזה קרב היה לי עכשיו XDD
Your team: Galvantula / Primeape / Klinklang / Lanturn / Entei / Tangrowth
Opponent's team: Quagsire / Emboar / Medicham / Tangrowth / Galvantula / Crustle
אני ידעתי שיתחיל עם קראסטל שעושה האזארד, שמתי לנטורן. דופק קרן קרח כי היידרו פאמפ מחסל אותו וחשבתי שיחליף. טעיתי, הוא נשאר וקרן קרח הורידה פחות מ50%. וכאן החלטת המשחק! מחליף לקליגקלאנג, הוא מפספס טוקסיק. עכשיו שם לי רוק סלייד, חשב אולי שאצפה שיתחלף לאמבואר ולא אשאר, אבל ספגתי תרוק סלייד בקליייי קלות(אני ברזל הרי), ואז התחלתי עם שיפט גיר. הוא מחליף לאמבואר, אני שם שיפט גיר שני. כאן עוד רגע של המשחק! הוא שם גראס קנוט, בטוחחח שאחליף ללנטורן או משהו, אבל נשארתי ושמתי לו ריטורן מוריד 73%(אני תוקף ראשון אחרי 2 שיפט גיר שיהיה ברור)!
כאן הוא ניסה לשים לי פרוטקט ולעשות תרגיל, כי הוא ספג ככה תריטורן וחשב שאומר לעצמי "אה הוא יודע שאני רוצה ריטורן אז אשים משהו אחר' אבל הוא טעה ועשיתי ריטורן נוסף שהרג אותו. הוא הוציא מדיצ'אם שחטף גיר גרינד OKO ופרש כי ידע שזה גמור.
אז עכשיו אני צריך למצוא הסבר יותר הגיוני למה שקורה בפרק 23. במקור מה שקורה זה שהם פוגשים את הבעלים של היטים שהם הרגו בפרק הקודם, והוא מסביר להם שאלו היטים שלו, ומכיוון שהם פגעו בסחורה שלו הם חייבים על פי חוק להשתעבד לו, ובמקור הם פשוט... מסכימים.
זה לא הגיוני. אני חייב למצוא לזה הסבר יותר נורמלי. אני חושב על כיוון של קסם. הוטבע ביטים איזשהו קסם שמחבר את מי שפוגע בהם אל בעלי היטים, ואז הוא יכול להפעיל את זה, ולקבל שליטה עליהם.
עוד הצעות?
תונדר בירד!
[quote=קפטן ליאון;1431089]תונדר בירד![/quote]
הא?
זה משחק שראיתי כשהייתי בלונדון ועכשיו סיימתי אותו