-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000][B]
[B]רון @THEHELIOLISK ;[/B]
אתה מוציא את ארון, שיוצא באותה רוח לחימה מטורפת שזורמת בורידיו. {או מה שלא זורם לו}
מיאו מתחיל לרוץ על ארבע אל עבר ארון שמתקשח, ועומד בפני כל השריטות שצפית. בתגובה ארון משתמש בטופר מתכת, ומטיח את מיאו אחורנית. מיאו נפגע אך קם על רגליו במהרה. "אההא.. אני מבין, חושב שמיאו הוא רק שריטות?" שואל המאמן למראה הארון שהתקשח. "מיאו, השתמש בפעימת מים!" מורה המאמן ומיאו שולח כדור מים אל עבר ארון, בערך בגודל של ארון עצמו.
[/COLOR][/QUOTE]
אין בעיה, פעם הבאה אני פשוט לא יוסיף את הרובד של המחשבה לתגובה.
Your Welcome
~~~~~~~~~~~~~
"ארון, תשתמש בהתקשחות, אבל תקשיח את כל גופך! שיהיה ממש כמו ברזל יצוק! לאחר מכן תשעוט קדימה לעבר מיאו, תוך כדי שאתה מקשיח עצמך" אומר לארון ואצפה בו.
~~~~~~~~~~~~~~
נתתי לך אחלה תיאור בשביל שדרוגון קטן לנגיחה -> נגיחה מתכתית מסוימת שכולנו מכירים
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
נאזליף מתחיל לרוץ במהרה, ואז קופץ, די בחולשה ביחס למצבו הגופני כרגע, ומסתובב סחור סחור- מאין ממטרת בוץ פוקימונית שכזו.
סימיסייג' נפגע ונדחף מעט אחורנית, אך נראה כי הדבר לא הזיק לו יותר מידי.
"סופת עלים!" מורה המאמן, והצמח על פניו של סימיסייג' זוהר באור ירוק.[/QUOTE]
"תתקשח!" אקרא בקול. זאת כבר ההתקשחות השנייה. "זנק היישר לעבר הסופה והשתמש בזה כתנופה לחבוט בו בפגיעה ישירה ואז, כשאתה קרוב מספיק, השתמש במתקפה הסודית שלך כדי לגמור את זה! קדימה!"
-
[B]
לילי @ALICE ;[/B]
את מציגה את עצמך וחברייך, כולכם מתרגשים ומתלהבים, להוטים לקרב המכון המיוחל.
את מספרת לרוקסן כי את זו שבאה לאתגר אותה לקרב, ומביטה בקאיטו, הוא קורץ לך ואת יכולה להישבע כי שמעת אותו אומר /את יכולה לעשות את זה/. "נהדר!" אומרת רוקסן בחיוך, ואוחזת בידיך. "אם כך, מדוע איננו מתחילות?" היא שואלת ועיניה נוצצות, ואת מהנהנת. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.
"הקרב בין המאתגרת במכון לילי, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגרת במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "צא!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון חמוד שנושף קצת באפו, מחכה ליריבו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/231.gif[/IMG]
"ספיל" אומר בחיוך ואוציא את ספיל מהפוקדור שלו. "ספל, תשתמש באקדח מים ואז ישר באבקת שלג" אומר לו בהתלהבות מהקרב.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000][B]מייק @the^charmander ;
[/B][/COLOR]נאזליף מתחיל לרוץ במהרה, ואז קופץ, די בחולשה ביחס למצבו הגופני כרגע, ומסתובב סחור סחור- מאין ממטרת בוץ פוקימונית שכזו.
סימיסייג' נפגע ונדחף מעט אחורנית, אך נראה כי הדבר לא הזיק לו יותר מידי.
"סופת עלים!" מורה המאמן, והצמח על פניו של סימיסייג' זוהר באור ירוק.
[COLOR=#000000][B]
אייס @totodile ;
[/B]יופי. שיישאר כך p=
----
אתה מחליט להתקלח ולישון, מחזיר את פוקימוניך לפוכדורים.
אתם הולך להתקלח כמובן ואז נרדם במהרה, כשלפתע שומע את תום. "נו תתעורר כבר!" הוא אומר, ואתה שם לב שאתה במקלחת, למזלך עם בוקסר, כנראה שנרדמת שם מרוב עייפות. "יאללה, תתארגן ונעוף מפה, השעה כבר 8 וחצי בבוקר."
[B]מליפאן;
[/B]אתם מסתובבים סביב המערה, כשלפתע זואי מבחינה בחבל כרוך לאחת מהאבנים הקרובות, כנראה של אדם שוויתר על העלייה למערה. "חוץ מזה.. יש לנו את מאסקריין!" היא אומרת, ואתה נזכר בצ'ינגלינג שיכולה לרחף.
"ומכיוון שמאסקריין יודע ירי חוט.." היא אומרת ונותנת לך את החבל בעודה מוציאה את מסקריין מהפוכדור שלו. אתה אוחז בחוט, ומביט בזואי.
-"ירי חוט!" היא מורה לו, ומאסקריין שולח חוט שאוחז בחזקה באחת האבנים במעלה ההר. "קדימה!" היא מחייכת, ועולה על מספר אבנים, מתחילה להתקדם אל עבר הפסגה תוך כדי שהיא נעזרת ותופסת בחוט שמאסקריין יצר עבורה.
[B]דניס;[/B]
פאנפי מתעשת על עצמו ומשתמש במקהלה, גורם לפאנסייג' המופתע למעוד, וליפול על פניו.
אתה רואה שפאנסייג' מתקשה לקום, וכי לא יכול להילחם יותר.
אתה מוציא את ארון, שיוצא באותה רוח לחימה מטורפת שזורמת בורידיו. {או מה שלא זורם לו}
מיאו מתחיל לרוץ על ארבע אל עבר ארון שמתקשח, ועומד בפני כל השריטות שצפית. בתגובה ארון משתמש בטופר מתכת, ומטיח את מיאו אחורנית. מיאו נפגע אך קם על רגליו במהרה. "אההא.. אני מבין, חושב שמיאו הוא רק שריטות?" שואל המאמן למראה הארון שהתקשח. "מיאו, השתמש בפעימת מים!" מורה המאמן ומיאו שולח כדור מים אל עבר ארון, בערך בגודל של ארון עצמו.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
נראה כי צפית את ההתקפה בהחלט.
אקנס משכפלת את עצמה ויוצרת כפילים המקיפים את קריקטוט, שמיד משחרר אור לבן סביבו ופוגע מעט באקאנס (אחרי הכל.. הוא נפגע מעוקץ הרעל*), מה גם שהוא מפוצץ את הכפילים שנעלמים במגע עם האור הלבן. אקאנס חוטפת מעט נזק, ונראת די לחוצה, חוזרת אחורנית ומביטה מאחורי הרגל שלך על הקריקטוט בחשש, אף על פי שלא נפגעה בחומרה.
[B]דור @EDGAR ;[/B]
אתה לוקח את הג'קט הנהדר, והאחות ג'ואי מרפאת לך את הפוכדורים. אתה מודה לה מאוד
"אע#!$^ למה%@חא@ שלא ^#@%!!!" קוראת הילדה, דמעות בעיניה, ואתה לא מבין דבר.
"אה כן.. זאתי.." אומרת האחות ג'ואי מהצד, ואתה מביט לכיוונה. "היא כאן כל היום כבר. היא ניסתה לגרום לי לבוא איתה לבחוץ, יצאתי ולא ראיתי דבר, אך היא התעקשה שיש שם משהו."
[/COLOR][/QUOTE]
יעני התעלף? הקרב נגמר או לא?
---
אם הוא התעלף, אחזיר את פנפי לפוקדור ואכנס למרכז פוקימונים הקרוב (הרי רק נכנסתי ליער, אני רק צריך כמה צעדים אחורה והופס אני בחוץ) וארפא אותו בלי לבזבז יותר מדי זמן, ואז אחזור ליער ואתחיל להתקדם בשביל
אם לא, אורה לפנפי ״סיים אותו עם גלגול!״, ואז ההמשך כמו שכתבתי במשפט הקודם אלא אם הקרב ימשיך מה שסביר להניח שלא יקרה כי הוא דיי גמור
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000]
נראה כי צפית את ההתקפה בהחלט.
אקנס משכפלת את עצמה ויוצרת כפילים המקיפים את קריקטוט, שמיד משחרר אור לבן סביבו ופוגע מעט באקאנס (אחרי הכל.. הוא נפגע מעוקץ הרעל*), מה גם שהוא מפוצץ את הכפילים שנעלמים במגע עם האור הלבן. אקאנס חוטפת מעט נזק, ונראת די לחוצה, חוזרת אחורנית ומביטה מאחורי הרגל שלך על הקריקטוט בחשש, אף על פי שלא נפגעה בחומרה.
[/COLOR][/QUOTE]
"אל תדאגי קטן עלייך" אומר לה בחיוך "עכשיו תעברי להתכרכות(?) ואז עוקץ רעל מטווח אפס" אורה לה בהתלהבות, בתקווה שהיא תכנס למוד
-
כה כה, קל ככה למצוא את מה שאני צריך להגיב חחח
--------
"מצוין פנקין! עבודה מדהימה ומרהיבה!" אני מציין בהתלהבות לפנקין "עכשיו בואי תנוחי בצד, אני וטימבור נסיים את זה מפה!" אני אומר לה וחיוך מלא ביטחון עולה על פניי.
"טימבור בוא נראה להם שאיתנו לא מתעסקים, תשתמש במיקוד אנרגיה!" אני מתחיל לפקוד עליו "ומיד אחר כך בעיטה נמוכה ואגרוף זריז על קדברה!" אני מסיים לתת לו את הפקודות
-
[CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4][B]שלום שחקנים יקרים שלי (ושחקנית[/B]:embarrassed:)[/SIZE]
רציתי לשתף אתכם במשהו קטן, שניסיתי מבעוד מועד לרמוז עליו למספר משתמשים, ואותם משתמשים ישימו לב לזה כרגע בתגובה שלכם ככל הנראה.
כאשר אתם משתמשים במתקפות כמו: HARDEN, FOCUS ENERGY, RECOVER, LEER, DEFENSE CURL וכד'
הרבה פעמים אתם אומרים 'תעשה את זה בזמן שאתה רץ', או 'תעשה את זה תוך שימוש בX!'
--
אז לא.
בעקרון זה אפשרי והגיוני, ואני מסכים איתכם שהטקטיקות האלו נהדרות.
אבל קודם כל, צריך לזכור שגם זו מתקפה.
בין אם אתה לומברה, סנורלקס או ארקניין- כשתשתמש בGROWL תצטרך לעצור, תצטרך להשתמש במתקפה, ואם אתה רוצה איזושהיא השפעה של ההתקפה הזו על הקרב - זה לא יקרה אם אותו פוקימון יעשה את זה תוך כדי שחייה, תעופה או השד יודע מה, [B][U]זה יוריד מהביצועים שלה ובעצם יעשה אותה USELESS[/U],[/B] הרי הפוקימון שלכם אמנם רץ טוב ואמנם גם צורח טוב, אבל להשתמש באותו הזמן.. בהחלט יוריד מהביצועים, וזה שיקול שלכם. לפעמים אפילו לא ישנה דבר במהלך הקרב, מלבד לעצור באמצע הריצה- דבר שאתם לא רוצים.
אבל אמרתי שאני חושב שהטקטיקות האלה נהדרות, אז מה כן אפשר לעשות?
לעבוד עם הפוקימון על זה.
כמו שכל דבר אחר עלול לקחת לנו, בני האדם, אימונים- גם לפוקימונים שלכם.
אז אני לא אומר תפסיקו עם זה.. כי כמובן, זה מעולה. אבל תחשבו טיפה'לה, אמנם אני חורג מגבולות המשחקים הרשמיים ויותר זורם לכיוון האנימה והREAL LIFE, אבל גם שם צריך לעבוד D:
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
אתה מתארגן לקראת יציאה, ויוצא עם תום מהאכסנייה.
אתם מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלפתע אתה מבחין במכון ודופק ריצה מהירה.
[/COLOR][COLOR=#000000][IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#000000]הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'מעניין מה סוג המכון' אתה חושב ומתרשם, כשלפתע אתה שומע את אליסון. "מה נשמע?" היא שואלת ומנופפת לכם לשלום, מהצד השני, לצידה סילבר וגולד.
שלושתכם מתהלכים אל תוך המכון, נכנסים אל לובי ענק ואתה שואל את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את מנהיג המכון. "בהמשך המסדרון" הוא אומר, מצביע הלאה. אתה מוביל את חבריך ואתם מתקדמים
יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו. מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר.
האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי. במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב.
מרטין מציג את עצמו, "נעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו."
[B]דור @EDGAR ;[/B]
אתה הולך לכיוון החדר, ובהחלט לא מצליח להירדם, לכן אתה מחליט לצאת בחזרה אל מרכז הפוקימונים.
אתה מתקדם, די לחוץ, באכסנייה החשוכה, ומגיע אל חדר הלובי של המרכז. האור החשוך מודלק לרגע, ואז נכבה שוב.
האחות ג'ואי לא נמצאת בחדר, וזה מוזר. אתה מחפש אחר הילדה, והיא לא שם.
אתה כבר מחליט שלחזור למיטה, כשלפתע צעקה נשמעת מבחוץ..
[/COLOR][B]מליפאן;[/B]
אתה מסביר לצ'ינגלינג, והיא עוזרת ותומכת בך.
אתה עולה צעד אחר צעד, ומגיע כמעט אל פסגת ההר, כשלפתע האבן עליה דרכת נשברת, ואתה עוזב את החבל בשוגג- מועד למטה. צ'ינגלינג הלחוצה עוצמת את עיניה, וברגע אחד אתה מאופף בהילה כחולה ומרגיש כיצד אתה מרחף באוויר, אוחז בחבל מחדש ועולה עד לפסגה. אתה מביט בצ'ינגלינג, שפוקחת את עיניה. נראה כי למדה בלבול, או לפחות את הבסיס.
ארון מקשיב לך ועוצר במקום, גורם למתכת המכסה את גופו להבריק בצורה מרהיבה.
מכיוון והורית לו דבר מנוגד לגמרי מחמיקה, הוא עומד אל מול פעימת המים שמתפוצצת בו ישירות.
ארון נפגע ומועף אחורה, סופג נזק רציני. אתה מופתע מעט, והמאמן אומר "באמת חשבת שהתקשחות תעזור? נגד התקפות פיזיות.. אולי", ומצחקק לו בעילאיות מסוימת.
---
שמע, זה נהדר. אבל מוקדם מידי מכדי שארון ילמד מתקפה כזו.
במיוחד הוא, שפינקתי אותו באחלה מתקפות בסיס
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;[/B]
נאזליף עוצר במקום, מתקשח לגמרי. נראה כי עורו הקשה עמיד בפני כל התקפה שעתידה לבוא
הוא מתחיל לרוץ אל עבר סימיסייג', בכוונה לחטוף את סופת העלים.
המאמן מולך מחייך חיוך קטן, ואתה שואל מדוע. "ובכן, צפה ותראה" הוא אומר.
הסופה פוגעת בנאזליף, וחוץ מהנזק שהוא חוטף הוא גם מועף אחורנית, בלי דרך לפגוע או להתקרב אל סימיסייג'.
"קליע זרעים!" מורה המאמן, בעוד נאזליף שולח ירי בוץ, אך כמובן שקליע הזרעים חודר את הבוץ וגורם לעלפונו של נאזליף, שנוחת על האדמה על גבו. "מתקפות כמו התקשחות לא יועילו לך אל מול מתקפות שאינהן פיזיות", מעיר לך המאמן.
[B]לילי @ALICE ;[/B]
תזכרי, זה 2 על 2.
--
את מוציאה את ספיל. "הקרב בין ספיל לפאנפי יתחיל כעת, לילי רשאית להתחיל בקרב!"
את מתלהבת לגמרי, ומתלהטת מעצם קיום הקרב- מורה לספיל לתקוף באקדח מים מלווה באבקת שלג.
ספיל פותח את פיו ושולח אקדח מים מהיר אל עבר פאנפי, שמצליח לנוע במהירות ולהתחמק מהמתקפה.
המקום שבו היה פאנפי נרטב, ומוקפא קצת בעקבות אבקת השלג. את מביטה הצידה, ורואה שפאנפי מתגלגל לו.
"עכשיו!" מורה רוקסן, ופאנפי חובט את גופו בספיל בעוצמה, מגלגל אותו אחורנית.
פאנפי חוזר אחורה- עדיין מגולגל, ומתגלגל לו מחכה לפעם הבאה בה יוכל להנחית התקפה. נראה כי המהירות שלו בעת הגלגול טובה בצורה מוגזמת. (כנראה השה''מ אוהב אותו או משהו כי אחרת אין לזה הסבר הגיוני)
[B]דניס;
[/B]אמרתי לך בסקייפ, ובכל זאת לא שינית. תודה
--
אתה מבין כי הפאנסייג' עולף ופאנפי עומד מולו וקורא בהתלהבות עם פיו הקטן, מושיט את אפו אל על.
הוא מתקדם אל עבר התיק שלך ומחטט בו. אתה מביט ורואה שהוא מוציא קצת אוכל לפוקימונים.
הוא ניגש אל עבר פאנסייג', שקם לו ומתהלך באיטיות הצידה- ומגיש לו מעט אוכל.
פאנסייג' מחייך ואוכל בתיאבון רב, מיד לאחר מכן הוא לוחץ את אפיו של פאנפי ורץ לו הצידה.
נראה כי לפאנפי חשוב לשמור על כבוד, גם לאחר הקרב.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;
[/B][URL="http://i.imgur.com/xgLhgFv.png"]התכרכות, WRAP.[/URL]
האמת שכרגע עלה בראש שלי לקרוא לזה חנק, מה דעתך?
--
אקנס מביטה בך במבט לא בטוח, לא סגורה האם להיכנס או לא לקרב.
אתה מעודד אותה עוד קצת, והיא זוחלת באיטיות אל מול קריקטוט, מחכה להוראות.
אתה מורה לה להשתמש בהתכרכות, והיא מתחילה להתקדם אל עבר קריקטוט שמנסה לברוח לשווא.
היא כורכת את גופה סביבו, ומונעת ממנו לעזוב. הוא זוהר באור לבן ומשתמש בסיבולת, אך אקנס משתמשת בעוקץ רעל מטווח אפס, שבהחלט עושה נזק רב, ומונע מקריקטוט להמשיך להילחם.
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]סבבי, מה עם לצטט? מהפון או משהו?
--
אתה קורא אל טימבור, שמהנהן ותוקף במיקוד אנרגיה- זוהר בהילה כחלחלה.
קדברה מנצל את עצם השימוש בהתקפה בכך שהוא מעיף אותו אחורנית, ממש אל עבר פנקין שמספיקה לקפוץ הצידה.
"בוא נסתלק מכאן!" מורה הגנב ברוגז, ומתחיל לברוח עם קדברה.
/לא אתם לא!/, נשמע קול מוכר, ואתה מבחין באמה ופיקאצ'ו על כתפה, לצידה פוקימון ירקרק.
עיניה של הפוקימון זוהרות, והיא ממלמלת בשקט: "קירליה..", בעודה מונעת מהגנב ומהקדברה שלו לעזוב את המקום, בעזרת כוחות על חושיים. "אתם בסדר???" שואלת אמה ורצה אליכם, "אתם לא מבינים כמה דאגתי.. השוטרת ג'ני בדרך!" היא מוסיפה בדאגה, ומבחינה בפנקין הקטנה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/281.gif[/IMG]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][B]מליפאן;[/B]
אתה עולה צעד אחר צעד, ומגיע כמעט אל פסגת ההר, כשלפתע האבן עליה דרכת נשברת, ואתה עוזב את החבל בשוגג- מועד למטה. צ'ינגלינג הלחוצה עוצמת את עיניה, וברגע אחד אתה מאופף בהילה כחולה ומרגיש כיצד אתה מרחף באוויר, אוחז בחבל מחדש ועולה עד לפסגה. אתה מביט בצ'ינגלינג, שפוקחת את עיניה. נראה כי למדה בלבול, או לפחות את הבסיס.
[/QUOTE]
אני מסיק מהתגובה שאני כבר למעלה.
--
"היי, זה היה טוב מאוד מה שעשית עכשיו. תזכרי איך הייתה התחושה כשעשית את מה שעשית - עוד נחזור לזה בהמשך. כרגע תוכלי לחזור לפוכדור." אני אשבח את צ'ינגלינג. ואחזיר אותה לפוכדור. אז אני אקח איזה שנייה להרגע מזה שכמעט מתתי הרגע, ואז אפנה להביט סביב על הנוף, כשאני חושב על איזו הערה סרקסטית אני יכול לאמר לזואי שקשורה לעובדה שכמעט מתתי הרגע בגלל נוף מטומטם.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707]
[B]דניס;
--
אתה מבין כי הפאנסייג' עולף ופאנפי עומד מולו וקורא בהתלהבות עם פיו הקטן, מושיט את אפו אל על.
הוא מתקדם אל עבר התיק שלך ומחטט בו. אתה מביט ורואה שהוא מוציא קצת אוכל לפוקימונים.
פאנסייג' מחייך ואוכל בתיאבון רב, מיד לאחר מכן הוא לוחץ את אפיו של פאנפי ורץ לו הצידה.
[/QUOTE]
אוי סליחה
לקחתי בדיוק אחרי זה סטרפסילז (אני חולה) ושכחתי מזה
---
׳כל הכבוד׳ אחשוב ואלטף את פנפי ״אתה ממש אצילי״
״להתראות פנסייג'!״ אקרא אחריו, מושפע מעט מהמעשה של פנפי
״קדימה פנפי, בוא נתקדם ביער לעבר העיר הבאה. קרב מעולה!״ אנופף בפוקדור שלו- כדי לסמן לו את השאלה אם הוא רוצה להכנס או להשאר בחוץ.
אעשה כרצונו ואמשיך להתקדם בשביל של היער.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4][B]שלום שחקנים יקרים שלי (ושחקנית[/B]:embarrassed:)[/SIZE]
רציתי לשתף אתכם במשהו קטן, שניסיתי מבעוד מועד לרמוז עליו למספר משתמשים, ואותם משתמשים ישימו לב לזה כרגע בתגובה שלכם ככל הנראה.
כאשר אתם משתמשים במתקפות כמו: HARDEN, FOCUS ENERGY, RECOVER, LEER, DEFENSE CURL וכד'
הרבה פעמים אתם אומרים 'תעשה את זה בזמן שאתה רץ', או 'תעשה את זה תוך שימוש בX!'
--
אז לא.
בעקרון זה אפשרי והגיוני, ואני מסכים איתכם שהטקטיקות האלו נהדרות.
אבל קודם כל, צריך לזכור שגם זו מתקפה.
בין אם אתה לומברה, סנורלקס או ארקניין- כשתשתמש בGROWL תצטרך לעצור, תצטרך להשתמש במתקפה, ואם אתה רוצה איזושהיא השפעה של ההתקפה הזו על הקרב - זה לא יקרה אם אותו פוקימון יעשה את זה תוך כדי שחייה, תעופה או השד יודע מה, [B][U]זה יוריד מהביצועים שלה ובעצם יעשה אותה USELESS[/U],[/B] הרי הפוקימון שלכם אמנם רץ טוב ואמנם גם צורח טוב, אבל להשתמש באותו הזמן.. בהחלט יוריד מהביצועים, וזה שיקול שלכם. לפעמים אפילו לא ישנה דבר במהלך הקרב, מלבד לעצור באמצע הריצה- דבר שאתם לא רוצים.
אבל אמרתי שאני חושב שהטקטיקות האלה נהדרות, אז מה כן אפשר לעשות?
לעבוד עם הפוקימון על זה.
כמו שכל דבר אחר עלול לקחת לנו, בני האדם, אימונים- גם לפוקימונים שלכם.
אז אני לא אומר תפסיקו עם זה.. כי כמובן, זה מעולה. אבל תחשבו טיפה'לה, אמנם אני חורג מגבולות המשחקים הרשמיים ויותר זורם לכיוון האנימה והREAL LIFE, אבל גם שם צריך לעבוד D:
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
אתה מתארגן לקראת יציאה, ויוצא עם תום מהאכסנייה.
אתם מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלפתע אתה מבחין במכון ודופק ריצה מהירה.
[/COLOR][COLOR=#000000][IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#000000]הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'מעניין מה סוג המכון' אתה חושב ומתרשם, כשלפתע אתה שומע את אליסון. "מה נשמע?" היא שואלת ומנופפת לכם לשלום, מהצד השני, לצידה סילבר וגולד.
שלושתכם מתהלכים אל תוך המכון, נכנסים אל לובי ענק ואתה שואל את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את מנהיג המכון. "בהמשך המסדרון" הוא אומר, מצביע הלאה. אתה מוביל את חבריך ואתם מתקדמים
יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו. מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר.
האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי. במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב.
מרטין מציג את עצמו, "נעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו."
[B ;[/B]
אתה הולך לכיוון החדר, ובהחלט לא מצליח להירדם, לכן אתה מחליט לצאת בחזרה אל מרכז הפוקימונים.
אתה מתקדם, די לחוץ, באכסנייה החשוכה, ומגיע אל חדר הלובי של המרכז. האור החשוך מודלק לרגע, ואז נכבה שוב.
האחות ג'ואי לא נמצאת בחדר, וזה מוזר. אתה מחפש אחר הילדה, והיא לא שם.
אתה כבר מחליט שלחזור למיטה, כשלפתע צעקה נשמעת מבחוץ..
[/COLOR][B]מליפאן;[/B]
[B] ;[/B]
ארון מקשיב לך ועוצר במקום, גורם למתכת המכסה את גופו להבריק בצורה מרהיבה.
מכיוון והורית לו דבר מנוגד לגמרי מחמיקה, הוא עומד אל מול פעימת המים שמתפוצצת בו ישירות.
ארון נפגע ומועף אחורה, סופג נזק רציני. אתה מופתע מעט, והמאמן אומר "באמת חשבת שהתקשחות תעזור? נגד התקפות פיזיות.. אולי", ומצחקק לו בעילאיות מסוימת.
---
שמע, זה נהדר. אבל מוקדם מידי מכדי שארון ילמד מתקפה כזו.
במיוחד הוא, שפינקתי אותו באחלה מתקפות בסיס
[B] ;[/B]
נאזליף עוצר במקום, מתקשח לגמרי. נראה כי עורו הקשה עמיד בפני כל התקפה שעתידה לבוא
הסופה פוגעת בנאזליף, וחוץ מהנזק שהוא חוטף הוא גם מועף אחורנית, בלי דרך לפגוע או להתקרב אל סימיסייג'.
"קליע זרעים!" מורה המאמן, בעוד נאזליף שולח ירי בוץ, אך כמובן שקליע הזרעים חודר את הבוץ וגורם לעלפונו של נאזליף, שנוחת על האדמה על גבו. "מתקפות כמו התקשחות לא יועילו לך אל מול מתקפות שאינהן פיזיות", מעיר לך המאמן.
[B] ;[/B]
תזכרי, זה 2 על 2.
--
את מוציאה את ספיל. "הקרב בין ספיל לפאנפי יתחיל כעת, לילי רשאית להתחיל בקרב!"
את מתלהבת לגמרי, ומתלהטת מעצם קיום הקרב- מורה לספיל לתקוף באקדח מים מלווה באבקת שלג.
ספיל פותח את פיו ושולח אקדח מים מהיר אל עבר פאנפי, שמצליח לנוע במהירות ולהתחמק מהמתקפה.
המקום שבו היה פאנפי נרטב, ומוקפא קצת בעקבות אבקת השלג. את מביטה הצידה, ורואה שפאנפי מתגלגל לו.
"עכשיו!" מורה רוקסן, ופאנפי חובט את גופו בספיל בעוצמה, מגלגל אותו אחורנית.
פאנפי חוזר אחורה- עדיין מגולגל, ומתגלגל לו מחכה לפעם הבאה בה יוכל להנחית התקפה. נראה כי המהירות שלו בעת הגלגול טובה בצורה מוגזמת. (כנראה השה''מ אוהב אותו או משהו כי אחרת אין לזה הסבר הגיוני)
[B]דניס;
--
[B] ;
--
אתה מורה לה להשתמש בהתכרכות, והיא מתחילה להתקדם אל עבר קריקטוט שמנסה לברוח לשווא.
היא כורכת את גופה סביבו, ומונעת ממנו לעזוב. הוא זוהר באור לבן ומשתמש בסיבולת, אך אקנס משתמשת בעוקץ רעל מטווח אפס, שבהחלט עושה נזק רב, ומונע מקריקטוט להמשיך להילחם.
[/B]סבבי, מה עם לצטט? מהפון או משהו?
--
אתה קורא אל טימבור, שמהנהן ותוקף במיקוד אנרגיה- זוהר בהילה כחלחלה.
קדברה מנצל את עצם השימוש בהתקפה בכך שהוא מעיף אותו אחורנית, ממש אל עבר פנקין שמספיקה לקפוץ הצידה.
"בוא נסתלק מכאן!" מורה הגנב ברוגז, ומתחיל לברוח עם קדברה.
/לא אתם לא!/, נשמע קול מוכר, ואתה מבחין באמה ופיקאצ'ו על כתפה, לצידה פוקימון ירקרק.
עיניה של הפוקימון זוהרות, והיא ממלמלת בשקט: "קירליה..", בעודה מונעת מהגנב ומהקדברה שלו לעזוב את המקום, בעזרת כוחות על חושיים. "אתם בסדר???" שואלת אמה ורצה אליכם, "אתם לא מבינים כמה דאגתי.. השוטרת ג'ני בדרך!" היא מוסיפה בדאגה, ומבחינה בפנקין הקטנה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/281.gif[/IMG][/QUOTE]
'מקווה מאוד שהם יסתדרו בזירה מסורבלת כזו' אחשוב. "נעים להכיר רוקסן ומרטין, אני הוא אייס ובאתי לאתגר אותך, רוקסן. שנתחיל?" אשאל ואחזיק את הפוקדור של טוטודייל כשרוקסן מציגה את הפוקימון שלה בזירה.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707]
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;
--
היא כורכת את גופה סביבו, ומונעת ממנו לעזוב. הוא זוהר באור לבן ומשתמש בסיבולת, אך אקנס משתמשת בעוקץ רעל מטווח אפס, שבהחלט עושה נזק רב, ומונע מקריקטוט להמשיך להילחם.[/QUOTE]
"אקנס ניצחת!" אקרא בהתלהבות ואלטף את ראשה בחום "בואי נמשיך מפה" אוסיף לה בחיוך ואמשיך ללכת בדרכי, מקווה למצוא משהו מעניין בשבילה.
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
[/QUOTE]
"וואו תודה!" אקרא בהתפעלות. "למדתי המון מהקרב בנינו. יש לי המון מה ללמוד על מתקפות מיוחדות ופיזיות ומה משפיע על מה."
-
[RIGHT][COLOR=#333333][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
"כמובן!" עונה רוקסן ועיניה נוצצות. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"הקרב בין המאתגר אייס, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגר במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "שאקל, צא החוצה!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון, "אתה רשאי לבצע התקפה ראשון" אומרת רוקסן בחיוך.[/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/213.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מודה לצ'ינגלינג ומשבח אותה, והיא מחייכת ומשמיעה צלצולים נעימים, אתה מביט בשעונך ורואה כי השעה כעת היא 17:00 אחר הצהריים, מתחיל מעט להחשיך.
אתה מחליט להחזיר אותה לפוכדור, ומתקדם אל עבר זואי שמביטה אל עבר הים, ואתה מביט גם כן.
להקת פוקימונים דמויי ברבור מעופפים להם בשמי הערב ונוחתים ממש בחוף לצידכם, מתקלחים ומתרעננים.
לצידם מספר פוקימונים גדולים שאתה מזהה כווילורד נחים, כשלצידם ווילמר קטן עליו הם שומרים.
"נכון שזה יפה?", שואלת זואי ומביטה אל עבר הפוקימונים הרבים. אתה מהנהן בראשך ואתם מביטים בים הגדול.
**מליפאן, מה נשמע? אני ואבא בדקנו לך.. המכון הכי קרוב הוא לצד העיר ורדאנטרוף. בדרך כלל מקובל ללכת אל המכון באי דיופורד, אבל כרגע משום מה הרבה ספינות מושבתות.. ואין דרך להגיע לשם**, אתה מקבל הודעה מאמך, עם נקודת ציון של העיר ורדנטרוף, ולאחר בדיקה מהירה אתה מגלה כי העיירה צמודה אליכם- ממש בקצה השני של המערה.
לפתע אתה מזהה פוקימון נוסף, ה'נכנס' אל אותו אזור ומרחף לו בין הפוקימונים הרבים.
הוא מביט על כולם בהנאה, כשלבסוף נעלם לו בשמיים בעודו מרחף, כאילו שלא היה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/482.gif[/IMG]
אתה מחייך ומלטף את ראשה של אקנס, הנראת מעט נבוכה ומחייכת לעברך.
היא ניגשת אל קריקטוט ועוזרת לו לקום, מחייכת אליו גם כן. הוא מודה לה ומתהלך הצידה, חוזר אל תוך אחד השיחים.
היא מחייכת לכיוונך, ואתם ממשיכים להתקדם- נכנסים אל תוך יער פטאלבורג.
היער גדול ועצים גדולים נמצאים מכל עבר, בלי טיפה אחת של אור- רק צל.
כמו כן היער מלא ברעשים וצקצוקים של כל מיני חרקים ופוקימונים. אתה ממשיך להביט סביב, כשלפתע אתה נבהל לגמרי כשפוקימון קטן מגיח מול פניך. אתה רואה שהוא תלוי מאחד העצים, ופשוט החליט להבהיל אותך.
הפוקימון מצחקק לו למראה אקנס הנבוכה, שנבהלה כהוגן גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG]
[B]דניס;[/B]
פאנפי מסמן לך שהוא מעדיף להישאר בחוץ, ואתם עוזבים את המקום ואת פנסייג' בשלווה.
אתם ממשיכים ללכת בדרככם ביער הגדול, ואתה לפתע מבחין כי אתם אבודים בתוך היער.
אתם ממשיכים ללכת במשך דקות רצופות, ותמיד מגיעים אל אותה נקודה.
אתה מסתכל סביבה, ומבחין בלהקת פוקימונים מביטה עליכם מלמעלה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/627.gif[/IMG]
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;
[/B]אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור ומודה למאמן, ואז נפרד ממנו לשלום.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490720][B]
מליפאן;[/B]
אתה מודה לצ'ינגלינג ומשבח אותה, והיא מחייכת ומשמיעה צלצולים נעימים, אתה מביט בשעונך ורואה כי השעה כעת היא 17:00 אחר הצהריים, מתחיל מעט להחשיך.
אתה מחליט להחזיר אותה לפוכדור, ומתקדם אל עבר זואי שמביטה אל עבר הים, ואתה מביט גם כן.
להקת פוקימונים דמויי ברבור מעופפים להם בשמי הערב ונוחתים ממש בחוף לצידכם, מתקלחים ומתרעננים.
לצידם מספר פוקימונים גדולים שאתה מזהה כווילורד נחים, כשלצידם ווילמר קטן עליו הם שומרים.
"נכון שזה יפה?", שואלת זואי ומביטה אל עבר הפוקימונים הרבים. אתה מהנהן בראשך ואתם מביטים בים הגדול.
**מליפאן, מה נשמע? אני ואבא בדקנו לך.. המכון הכי קרוב הוא לצד העיר ורדאנטרוף. בדרך כלל מקובל ללכת אל המכון באי דיופורד, אבל כרגע משום מה הרבה ספינות מושבתות.. ואין דרך להגיע לשם**, אתה מקבל הודעה מאמך, עם נקודת ציון של העיר ורדנטרוף, ולאחר בדיקה מהירה אתה מגלה כי העיירה צמודה אליכם- ממש בקצה השני של המערה.
לפתע אתה מזהה פוקימון נוסף, ה'נכנס' אל אותו אזור ומרחף לו בין הפוקימונים הרבים.
הוא מביט על כולם בהנאה, כשלבסוף נעלם לו בשמיים בעודו מרחף, כאילו שלא היה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/482.gif[/IMG]
[/QUOTE]
מכון בונדרטרוף? what kind of sorcery is this?
--
"הולי קראפ... אני חושב שאני מזהה את הפוקימון הזה מפלאטינום... זה לא איזה פוקימון סופר נדיר? טוב הוא נעלם אז אי אפשר לבדוק בפוקדע. חבל." אני אקרא בהתפעלות נוכח הפוקימון. שחלף כרגע.
"טוב, תראי, אמא שלי הודיעה לי שהמכון הקרוב הוא בונדרטרוף שמסתבר שזה ממש פה ליד. אין עוד הרבה שעות אור - אבל במילא צריך לעבור מערה.. אז זה לא משנה? אני חושב שאני יכול להספיק להגיע לונדרטרוף. זה נשמע לך פיזיבילי להגיע לשם היום? או שאין טעם למהר, וממילא יש את הפסטיבל הזה או whatever ברסטברו?" אבקש את דעתה.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490720][RIGHT]
[/RIGHT]
[B]דניס;[/B]
פאנפי מסמן לך שהוא מעדיף להישאר בחוץ, ואתם עוזבים את המקום ואת פנסייג' בשלווה.
אתם ממשיכים ללכת בדרככם ביער הגדול, ואתה לפתע מבחין כי אתם אבודים בתוך היער.
אתם ממשיכים ללכת במשך דקות רצופות, ותמיד מגיעים אל אותה נקודה.
אתה מסתכל סביבה, ומבחין בלהקת פוקימונים מביטה עליכם מלמעלה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/627.gif[/IMG]
[/QUOTE]
לפחות אם אתה שם לי פוקימונים מהדורות האלו תרשום לי איך קוראים להם כי אני לא מכיר אותם..
---
לא אסתכל עליהם כדי לא למשוך תשומת ואמשיך ללכת, אלחש לפנפי ״אנחנו לא רוצים להסתבך עם להקה, במיוחד לא של פוקימון מעופף שיהיה קשה להלחם מולו״
׳פנפי גם ככה עייף מהקרב׳ אחשוב ׳אנחנו לא יכולים להלחם עכשיו, במיוחד לא מול מספר כזה גדול של אויבים׳
׳איזה מין פוקימון זה בכלל?׳ אהרהר ו״אצלם״ אותם עם הפוקדע כדי לקבל מידע עליהם (אם אני זוכר זה עובד ככה אבל שנים לא ראיתי את האנימה אז תקן אותי אם אני טועה)