-
[QUOTE]נועם
*מיקום - מערת סרוליאן, קנטו
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את כל המעולפים, מפתח את מאוויל מגה כדי לחזק אותו ומורה לצ'ינצ'או ומאוויל מה לעשות. מאוויל שולח גל אנרגיה סגלגל אל כל אויביו, מעלף את ריידון, מר. מיים, וואבאפט, וגורם הרבה נזק לדיטו, אוניקס ופריימאייפ. צי'נצ'או שולחת אנרגיה חשמלית עוצמתית אל עבר יריביה, מתחילה לזהור תוך כדי. צ'ינצ'או זוהרת וגדלה, מפתחת סנפיר זנב גדול יותר ופנסי-ראש שכאלו יותר גדולים : . *מאזלט! צ'נצ'או התפתחה ללנטרן!!!* לנטרן שולחת מכת חשמל עוצמתית, מעלפת את דיטו ופריימאייפ. לאחר מכן היא שולחת זרנוק מים מפיה, מעלפת את אוניקס. הפוקימונים שלך תשושים וחלקם אף מעולפים, אך לפחות את הקרב הזה סיימת.
מה תעשה?[/QUOTE]
*לנטורןןןןןןן קולולולולוולולולולו
------------------------------------------
"לנטורן... אני פשוט... אין מילים." אומר ואחזיר את שניהם לפוקדורים. "אני גאה בכם כל כך. בכולכם." אומר בגאווה. "ועכשיו... אני חייב לצאת מהמערה הזאת. איפה החבל הקסום הזה שהשומר ההוא נתן לי?" אומר ואחפש את החבל בתיקי. "זהו זה" אומר כשאגיע ליציאה מן המערה. "אין סיכוי שהוא לא הספיק לחזור."
-
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*גם ללנטרן****** עשיתי מגה אם אני לא טועה
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה כל כך גאה בלנטרן ומחזיר את כולם לפקודורים, אומר לכולם כמה אתה גאה בהם. אתה משתמש בחבל הקסום ויוצא מחוץ למערה, רואה את השומר יושב שם ונח. הוא שואל אותך:"נו? אז איך היה? זאת פעם אחרונה שאני בכלל מתקרב למערה הזאת, עכשיו שחסמתי את הכניסה בדרך נורמלית סופסוף. אני יכול לשבת במרכז פוקימונים של סרוליאן ולצפות מרחוק ברוגע".
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1499132][B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*גם ללנטרן****** עשיתי מגה אם אני לא טועה
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה כל כך גאה בלנטרן ומחזיר את כולם לפקודורים, אומר לכולם כמה אתה גאה בהם. אתה משתמש בחבל הקסום ויוצא מחוץ למערה, רואה את השומר יושב שם ונח. הוא שואל אותך:"נו? אז איך היה? זאת פעם אחרונה שאני בכלל מתקרב למערה הזאת, עכשיו שחסמתי את הכניסה בדרך נורמלית סופסוף. אני יכול לשבת במרכז פוקימונים של סרוליאן ולצפות מרחוק ברוגע".
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
*אנא עארף. יש לי אבן שלה?*
"איך היה?" אומר ואחשוב על תשובה שלא תערב שפה.. לא נאותה. "נחמד. היה יכול להיות יותר טוב." אודה לו ואוציא את המשגר שלי בעת שאתרחק ממנו במעט. "היית יכול להזהיר אותי, אתה יודע" אשרבט במהירות ואשתגר למרכז הפוקימונים הקרוב ביותר למקום הפלישה. "עוד לא סיימנו. עוד קרב אחד" אומר ואצא לרפא את הפוקימונים. ולאחר מכן, לפלישה.
-
[COLOR="#DAA520"]*לא. אבל אולי אם תבקש יפה אחרי כל הסאגה הזאת יתנו לך. תלוי כמה גיבור תהיה
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה חושב על תשובה נאותה ואומר לו שהיה נחמד, שואל אותו אם הוא לא היה יכול להזהיר אותך. הוא עונה:" העובדה ששמרתי על הכניסה לא היתה מספיקה בשבילך?". אתה משתגר לעיר נימבאסה, מרפא את פוקימוניך ורץ על חורבות הטירה. לאחרמ ספר שעות אתה מגיע. הפלישה עדיין נמשכת במלוא כוחה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*לא. אבל אולי אם תבקש יפה אחרי כל הסאגה הזאת יתנו לך. תלוי כמה גיבור תהיה
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה חושב על תשובה נאותה ואומר לו שהיה נחמד, שואל אותו אם הוא לא היה יכול להזהיר אותך. הוא עונה:" העובדה ששמרתי על הכניסה לא היתה מספיקה בשבילך?". אתה משתגר לעיר נימבאסה, מרפא את פוקימוניך ורץ על חורבות הטירה. לאחרמ ספר שעות אתה מגיע. הפלישה עדיין נמשכת במלוא כוחה.
מה תעשה?[/quote]
*i wanna be a heroooooo
* אהמ אהמ הוא לא היה אמור לשמוע את החלק של להזהיר אהמ אהמ
*ותשנה לי את הכינוי. שוב. והפעם בסגול
-------------------------------------------------
"הפלישה בעיצומה. אני מקווה שאנחנו מצליחים לשמור על יתרון." אומר עם חיוך. "אנחנו מוכנים. ניתן להם כל מה שיש לנו. לא שוברים סוכן אג'נטרה בכזאת מהירות" אומר ואתחיל לרוץ בשיא הכוח לעבר המבנה. "מ-ת-ח-י-ל-י-ם!!!" אקרא ואשחרר בשיא הקוליות את הפוקדורים של לנטרן, קראנץ' [מאוויל, תזרום] וסניז [שוב, תזרום] לאוויר. "בואו נסיים את הפלישה הזאת. לנטרן, זריחת מגנט על ארבעתנו. סניז, תתעל את זה להארכת המהירות שלך. קראנץ', רכז את כל הכוח בלסת העוצמתית שלך. ותתכוננו. הולכים להחטיף קצת. "אומר ואטעין גם אני דיסקית דרקון במשגר הדיסקיות שלי. "לתקוף בשיא הכוח על הראמפ"ג הראשון שאתם רואים." אומר ואתקדם איתם.
-
[QUOTE]
התחלה רמפא"ג
~~~~~~~~~~
כבר כחצי שעה שמוליכים אותך למקום מסוים, עם שק על הראש. אתה מתחיל להרגיש בחילה מרוב לחץ, וחושב שאולי עשית את הטעות הגדולה ביותר של חייך. בסופו של דבר עוצרים אותך, מסירים לך את השק מהראש ומתרחקים ממך. אתה נמצא בחדר כמעט ריק לגמרי, שכל מה שיש בו זה שולחן עם ארגז גדול עליו. קול בוקע מרמקול שקבוע בתקרה:" קח פוקימון והמשך הלאה"
מה תעשה?
[/QUOTE]
אל תשכח את הרקע והאופי שלי, תשתמש בזה....
-----
'איך הגעתי לפה?' אתהה ואשפשף את ראשי. אביט בחדר סביבי ואנסה להבין מה הולך פה.
-
שם: עמית המגניב (B
שם במשחק: וינס (וינסנט) הובס
עיר הולדת: פטאלבורג, הואן.
רקע:וינס הוא.... ילד טוב סך הכל. פשוט הוא קצת.. איך נקרא לזה? מגושם. בוא נגיד שהביטוי "דונפאן בחנות חרסינה" מאוד תקף לגביו.
שלא תבינו לא נכון, הוא באמת רוצה לעזור, פשוט.. לא מצליח לו.
מאז גיל קטן הוא נהג להגיע הביתה עם סימנים כחולים, אבל לא כי הרביצו לו, אלא כי הוא: נפל, נחבל, נתקע וכיוצ"ב.
מאז הוא כבר השתפר, הוא לא... טוב.. נופל כשהוא הולך, הוא לא נופל כשהוא עומד, ואפילו לא כשהוא יושב! אבל הנזק כבר קרה, ואין מה לעשות. הילד לא בטוח בעצמו.
כתוצאה ממקרים חוזרים ונשנים של כעס מצד אחרים, וינס פיתח אופי חששן, שלא בטוח במעשיו. הוא מפחד לקחת אחריות, הוא מפחד לאכזב.
אבל עכשיו, בגיל 15, לאור המאורעות האחרונים, הוא החליט שהוא לא יכול לשבת יותר, ושהוא הולך להתגייס לצוות אג'נטרה ולעזור כמה שהוא יכול. כל עוד.. טוב.. זה לא כרוך בלהחזיק דברים.
ספרייט: [IMG]http://www.interload.co.il/upload/1178238.png[/IMG]
מהות: חששן
אופי: מגושם, לא החלטי, קשה לו להתחייב, בעל כוונות טובות, מתחבר בקלות, טוב לב (?) (אני לא יודע עוד מה להוסיף)
פוקימון התחלתי: לא לגעת
חפצים: לא לגעת
דרגה: לא לגעת
בסיס: לא לגעת
פוקימונים: לא לגעת
בקשה להתחלתי אחד: [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Blitzle_%28Pok%C3%A9mon%29"]בליטסל [/URL]
שותף: כן
שם: טייגר ג'ונס
ספרייט: [IMG]http://www.interload.co.il/upload/5056908.png[/IMG]
אופי: היפראקטיבי, חסר טאקט, מתעצבן במהירות, מתחבר במהירות, ליצן משהו
פוקימונים: לא לגעת
דרגה: לא לגעת
בסיס: לא לגעת
קשר רומנטי: לא
הערות/הארות/בקשות/במבה: אני אשלם לך בשביל התחלתי בליטסל (או איךל שלא כותבים את זה לעזאזל)
*הוספתי אופי לשותף למרות שלא כתוב (אם כבר אז כבר) אם יש בעיה פשוט תתעלם
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1499127][CENTER][B]תודה לאל חזרתי להגיב[/B][/CENTER]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - מערת סרוליאן, קנטו
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה מחזיר את כל המעולפים, מפתח את מאוויל מגה כדי לחזק אותו ומורה לצ'ינצ'או ומאוויל מה לעשות. מאוויל שולח גל אנרגיה סגלגל אל כל אויביו, מעלף את ריידון, מר. מיים, וואבאפט, וגורם הרבה נזק לדיטו, אוניקס ופריימאייפ. צי'נצ'או שולחת אנרגיה חשמלית עוצמתית אל עבר יריביה, מתחילה לזהור תוך כדי. צ'ינצ'או זוהרת וגדלה, מפתחת סנפיר זנב גדול יותר ופנסי-ראש שכאלו יותר גדולים : [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/171.gif[/IMG]. *מאזלט! צ'נצ'או התפתחה ל[I]לנטרן!!![/I]* לנטרן שולחת מכת חשמל עוצמתית, מעלפת את דיטו ופריימאייפ. לאחר מכן היא שולחת זרנוק מים מפיה, מעלפת את אוניקס. הפוקימונים שלך תשושים וחלקם אף מעולפים, אך לפחות את הקרב הזה סיימת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,550 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתלבט מה לעשות ומתחשב במה שקורה סביבך, מחליט לעזור לאדם בתרופות אם הוא צריך ואתם מחליטים לפרוש למסדרון צדדי. אתם הולכים, ולאט לאט אתם רואים אתה הבנייה מתיישנת סביבכם, כאילו אתם נכנסים לחלק ישן יותר של העתיקות. אתם עוצרים לפני פנייה, ורואים שמאחוריה יש כ-20 חיילים מדברים ורבים ביניהם. אדם לוחש לך, כמעט ללא קול:"סמוך עליי" ושורק שריקה חלושה. נראה כי הוא מושך את תשומת לבם של כמה מהחיילים, שמתחילים להתקרב לעברכם. הוא מוציא את פיילוסווין, טאורוס ומפתח את הראקרוס מגה, וברגע שהם כמעט ועוברים את הפינה, הוא צועק "להסתער!!!" ושלושת הפוקימונים רצים קדימה, דורסים את כל 20 החיילים ומשאירים אותם רמוסים ופצועים. אחד מהחיילים מספיק לקרוא בקול חלוש - "מגה קאמראפט, צא..." ומהפוקדור יוצא קמראפט שמתפתח מגה ועקב העובדה שהחייל כמעט ומעולף, הוא כועס במיוחד, שולח להביור עוצמתי על הראקרוס, טאורוס ופיילוסווין, איכשהו מצליח לעלף את שלושתם במכה. אדם מסתכל אליך במבט אובד עצות.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה אומר שיפה שהאו מרשה לעצמו לחייך בזמן שהוא שכח מקליידול. קליידול מרפא את עצמו ואת פידג'אוטו, ואז שולח כדור צל אל האונדום. מיד לאחר מכן פידג'אוטו שולח מערבולת ומטיח בחוזקה את האונדום בקיר, גורם לו הרבה נזק ומעלף אותו. החייל המתוסכל אומר:"האונדום, חזור!" והולך משם. טרייסי אומרת:" וואו, זה היה קרב קשה. אתה רוצה שנלך למצוא את קודי, או שנמשיך להתקדם? ובינתיים, תרפא את הפוקימונים של כולנו מעילפון חזרה לריפוי בבקשה, שנוכל להמשיך".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*רשום! אם אתה יכול לחשוב על שם פנייה בעברית יקל עליי בטירוף חח
אם לא גם טוב
תגיב להתחלה של האנטגוניסטים[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 355 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לניינטיילס מה לעשות ונושמת עמוק כדי להרגיע את עצמך, ואז עוקצת את מקסי, ונראה שאפילו בהיותו אדם בוגר ומחושב הוא מסמיק מעט מבושה. את אומרת לעצמך שאת חייבת לנצח ושזה הקרב הכי חשוב שהיה לך בחיים (ד"א את צודקת, הקרב הזה יהיה game changer לכלל השחקנים). ניינטיילס שולחת גחלת משולבת עם פרץ להבה, גורמת לקקטרן הרבה מאוד נזק ומעלפת אותו. מקסי אומר : "ארודקטיל, צא! מפולת סלעים!" ומהפוקדור יוצא מעין פטרודקטיל סלעי סגלגל, בעל חזות מאיימת : [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142.gif[/IMG] ארודקטיל מפיל על ניינטיילס סלעי ענק מהשמיים, גורם לה הרבה מאוד נזק.
מה תעשי?
פסיידאק של טרוי - 2/10
ניינטיילס - 2/10[/COLOR][/QUOTE]
"קליידול, השתמש בריפוי על כל הפוקימונים הפצועים והמעולפים. עשיתם עבודה יפה כולכם, חזרו." אומר לאחר שירפא את כל הפוקימונים שלי ושל טרייסי. "מעניין אותי לדעת מה עם קודי אבל... אנחנו חייבים גם להתקדם. מה את ממליצה לעשות?" אשאל טרייסי ואתן לה את זכות הבחירה.
-
[B][U][COLOR="#800080"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#800080"]*בסדר בסדר. גם כן אתה, יותר מדי התעסקויות
*כמה אני צריך לזרום איתך חח
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
לנטרן, קראנץ' וסניז יוצאים. לנטרן משתמשת בזריחת מגנט, וארבעתכם מרחפים לכם אל עבר חייל רמפא"ג שברגע שהאו רואה את שלושת הפוקימונים, הוא אומר:" גות'וריטה, סלווברו, סיגיליף, צאו! סלווברו, התפתח-מגה!", ומהפוקדורים יוצאים מעין פוקימון-ילדה עם מאפיינים שחורים-לבנים, היפופוטם ורוד עם קונכיה על זנבו וציפור אינדיאנית מוזרה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/575.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/080.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/561.gif[/IMG] . לאחר מכן סלווברו משתנה, הקונכיה שלו בולעת אותו: [IMG]http://www.smogon.com/dex/media/sprites/xy/slowbro-mega.gif[/IMG]. שלושת הפוקימונים שלך תוקפים בשיא הכוח - שלושתם מרכזים את התקפותיהם על סלווברו, שנראה הכי מסוכן - קראנץ' בכוח נסתר סגלגל, סניז במתקפת הטעיה מבלבלת במיוחד ולנטרן במכת ברק עוצמתית, יחד הם מצליחים לעלף אותו. החייל אומר:"סלווברו, חזור! גות'וריטה וסיגיליף, על-חושי על לנטרן!", וגם גות'וריטה וגם סיגיליף, במאמץ משותף, מרימים את לנטרן לאוויר ומטיחים אותה בעוצמה בקרקע, גורמים לה הרבה מאוד נזק.
מה תעשה?
קראנץ' - 10/10
סניז - 10/10
לנטרן - 4/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*מיקום - ???
*זמן - ???
*כסף - 0 פ"ד
אתה תוהה איפה אתה ומסתכל סביבך, בניסיון קלוש להבין היכן אתה נמצא. אתה רואה חדר העשוי מברזל כולו. אתה חושב שאתה מזהה גוון כחול קלוש בצבע הברזל. החדר ריק לחלוטין מכל דבר, על הקירות או על הקרקע, פרט לרמקול אחד הקבוע על פינת הקיר והתקרה מולך למעלה ודרגש נמוך ועליו ארגז מעץ כחול. אין לחדר דלתות או שום דבר שעלול לסמן על יציאה. אתה אפילו לא רואה את האנשים שהסירו לך את השק מהראש. בהתאוששות קלה אתה ניגש לארגז הכחול ורואה שבתוכו פוקדור תכול אחד עם סימון מוזר עליו: [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/mynz0ymimgmo.png[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]עמית[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אני מחכה לראות את הרקע שלך. מהיכרות מועטה שלי איתך ומקריאה ברפרוף של הרקעים שלך במ"תים אחרים אני לא דואג לרמה שלו, רק תדאג שהוא יהיה שם. תקבל בליצל חח. אחרי שתעדכן רקע אתה רשאי להגיב להתחלה.[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מרפא את כל פוקימוניכם. אתה שואל את טרייסי לדעתה מה לעשות מכאן והיא אומרת:" בוא נתקדם. אני רוצה לדעת מה מחכה לראות שם". אתם מתקדמים ורואים בהמשך את התאורה נחלשת מעט ופיצול. מימין יש מעין חדר בקרה המשקיף על חדר עתיק, ובחדר הבקרה חיילת בערך בגילכם של צוות אג'נטרה ואדם הנראה בעל חשיבות מצוות מגמה-רמפא"ג, עם שיער אדום עד כתפיו, מעיל ארוך ומשקפיים מרובעות נלחמים: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/6/68/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png/120px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png[/IMG]. משמאל יש חייל של צוות אג'נטרה, גם סביב גילכם, נלחם קרב נועז נגד שני חיילי מגמה-רמפא"ג. טרייסי לוחשת לך:"חסום פה. בוא נחזור" ואתם חוזרים חזרה אחורה בזהירות. כשאתם מתרחקים מטווח סכנה היא אומרת לך:" בוא נחפש את קודי", ואתם חוזרים לזירת הלחימה העגולה והגדולה שבמרכז הבסיס. אתם מחפשים כעשרים דקות אך לבסוף מוצאים את קודי, עם מעין נמר בצבע שמנת נלחם לצידו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/053.gif[/IMG]. הוא אומר לכם:" טרייסי, ריצ'י, היי! מיאו התפתח!". טרייסי אומרת:"וואו, זה מדהים!" ולוחשת לך:"ריצ'י, רוצה לספר לו גם אתה משהו?"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
Amitlv
*מיקום - ???
*זמן - ???
*כסף - 0 פ"ד
אתה תוהה איפה אתה ומסתכל סביבך, בניסיון קלוש להבין היכן אתה נמצא. אתה רואה חדר העשוי מברזל כולו. אתה חושב שאתה מזהה גוון כחול קלוש בצבע הברזל. החדר ריק לחלוטין מכל דבר, על הקירות או על הקרקע, פרט לרמקול אחד הקבוע על פינת הקיר והתקרה מולך למעלה ודרגש נמוך ועליו ארגז מעץ כחול. אין לחדר דלתות או שום דבר שעלול לסמן על יציאה. אתה אפילו לא רואה את האנשים שהסירו לך את השק מהראש. בהתאוששות קלה אתה ניגש לארגז הכחול ורואה שבתוכו פוקדור תכול אחד עם סימון מוזר עליו:
מה תעשה?
[/QUOTE]
אקח את הפוקדור ואדבר על הרמקול "אוקי מה עכשיו?" אשאל "ולמה אתה מתחבא?" אדרוש לדעת
-
*זמן - ???
*כסף - 0 פ"ד
אתה לוקח את הפוקדור ושואל את הרמקול מה עכשיו ולמה הוא מתחבא. לצערך אין מיקרופון בסביבה ואתה לא זוכה לתגובה, אך מה שכן, קורה שינוי בחדר - פיסת מהקיר שמשמאלך יורדת בצליל חד אל מתחת לרצפה, חושפת מעבר המואר באור כחלחל חלוש.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1499201][B][U][COLOR="#800080"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#800080"]*בסדר בסדר. גם כן אתה, יותר מדי התעסקויות
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
לנטרן, קראנץ' וסניז יוצאים. לנטרן משתמשת בזריחת מגנט, וארבעתכם מרחפים לכם אל עבר חייל רמפא"ג שברגע שהאו רואה את שלושת הפוקימונים, הוא אומר:" גות'וריטה, סלווברו, סיגיליף, צאו! סלווברו, התפתח-מגה!", ומהפוקדורים יוצאים מעין פוקימון-ילדה עם מאפיינים שחורים-לבנים, היפופוטם ורוד עם קונכיה על זנבו וציפור אינדיאנית מוזרה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/575.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/080.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/561.gif[/IMG] . לאחר מכן סלווברו משתנה, הקונכיה שלו בולעת אותו: [IMG]http://www.smogon.com/dex/media/sprites/xy/slowbro-mega.gif[/IMG]. שלושת הפוקימונים שלך תוקפים בשיא הכוח - שלושתם מרכזים את התקפותיהם על סלווברו, שנראה הכי מסוכן - קראנץ' בכוח נסתר סגלגל, סניז במתקפת הטעיה מבלבלת במיוחד ולנטרן במכת ברק עוצמתית, יחד הם מצליחים לעלף אותו. החייל אומר:"סלווברו, חזור! גות'וריטה וסיגיליף, על-חושי על לנטרן!", וגם גות'וריטה וגם סיגיליף, במאמץ משותף, מרימים את לנטרן לאוויר ומטיחים אותה בעוצמה בקרקע, גורמים לה הרבה מאוד נזק.
מה תעשה?
קראנץ' - 10/10
סניז - 10/10
לנטרן - 4/10[/COLOR]
*זמן - ???
*כסף - 0 פ"ד
אתה תוהה איפה אתה ומסתכל סביבך, בניסיון קלוש להבין היכן אתה נמצא. אתה רואה חדר העשוי מברזל כולו. אתה חושב שאתה מזהה גוון כחול קלוש בצבע הברזל. החדר ריק לחלוטין מכל דבר, על הקירות או על הקרקע, פרט לרמקול אחד הקבוע על פינת הקיר והתקרה מולך למעלה ודרגש נמוך ועליו ארגז מעץ כחול. אין לחדר דלתות או שום דבר שעלול לסמן על יציאה. אתה אפילו לא רואה את האנשים שהסירו לך את השק מהראש. בהתאוששות קלה אתה ניגש לארגז הכחול ורואה שבתוכו פוקדור תכול אחד עם סימון מוזר עליו: [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/mynz0ymimgmo.png[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]עמית[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אני מחכה לראות את הרקע שלך. מהיכרות מועטה שלי איתך ומקריאה ברפרוף של הרקעים שלך במ"תים אחרים אני לא דואג לרמה שלו, רק תדאג שהוא יהיה שם. תקבל בליצל חח. אחרי שתעדכן רקע אתה רשאי להגיב להתחלה.[/COLOR]
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מרפא את כל פוקימוניכם. אתה שואל את טרייסי לדעתה מה לעשות מכאן והיא אומרת:" בוא נתקדם. אני רוצה לדעת מה מחכה לראות שם". אתם מתקדמים ורואים בהמשך את התאורה נחלשת מעט ופיצול. מימין יש מעין חדר בקרה המשקיף על חדר עתיק, ובחדר הבקרה חיילת בערך בגילכם של צוות אג'נטרה ואדם הנראה בעל חשיבות מצוות מגמה-רמפא"ג, עם שיער אדום עד כתפיו, מעיל ארוך ומשקפיים מרובעות נלחמים: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/6/68/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png/120px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png[/IMG]. משמאל יש חייל של צוות אג'נטרה, גם סביב גילכם, נלחם קרב נועז נגד שני חיילי מגמה-רמפא"ג. טרייסי לוחשת לך:"חסום פה. בוא נחזור" ואתם חוזרים חזרה אחורה בזהירות. כשאתם מתרחקים מטווח סכנה היא אומרת לך:" בוא נחפש את קודי", ואתם חוזרים לזירת הלחימה העגולה והגדולה שבמרכז הבסיס. אתם מחפשים כעשרים דקות אך לבסוף מוצאים את קודי, עם מעין נמר בצבע שמנת נלחם לצידו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/053.gif[/IMG]. הוא אומר לכם:" טרייסי, ריצ'י, היי! מיאו התפתח!". טרייסי אומרת:"וואו, זה מדהים!" ולוחשת לך:"ריצ'י, רוצה לספר לו גם אתה משהו?"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"וואו קודי, כל הכבוד!" אשבח אותו. "כן... לחמנו עכשיו בקרב מטורף מול בערך חמישה אנשי צוות רמפא"ג. בקושי ניצחנו, למזלי היה לי את קליידול לצדי. כן כן, באלטוי התפתח לקליידול והוא אדיר! איך הולך לך פה קודי? נשאר את מי לפרק? לפני שבאנו לפה ראינו מישהו עם מין חלוק אדום כזה, הוא נראה בעל חשיבות גדולה ברמפא"ג, אני רוצה לחסל אותו!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1499203][B][U][COLOR="#000080"]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ???
*כסף - 0 פ"ד
אתה לוקח את הפוקדור ושואל את הרמקול מה עכשיו ולמה הוא מתחבא. לצערך אין מיקרופון בסביבה ואתה לא זוכה לתגובה, אך מה שכן, קורה שינוי בחדר - פיסת מהקיר שמשמאלך יורדת בצליל חד אל מתחת לרצפה, חושפת מעבר המואר באור כחלחל חלוש.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יש לי הרגשה שאתם רוצים שאלך לשם" אגיד בקול ואקח את זמני בללכת לאט בזמן זאנסה לבחון את הסביבה 'איך הגעתי?' אנסה להיזכר
-
[QUOTE]נועם
*בסדר בסדר. גם כן אתה, יותר מדי התעסקויות
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
לנטרן, קראנץ' וסניז יוצאים. לנטרן משתמשת בזריחת מגנט, וארבעתכם מרחפים לכם אל עבר חייל רמפא"ג שברגע שהאו רואה את שלושת הפוקימונים, הוא אומר:" גות'וריטה, סלווברו, סיגיליף, צאו! סלווברו, התפתח-מגה!", ומהפוקדורים יוצאים מעין פוקימון-ילדה עם מאפיינים שחורים-לבנים, היפופוטם ורוד עם קונכיה על זנבו וציפור אינדיאנית מוזרה: . לאחר מכן סלווברו משתנה, הקונכיה שלו בולעת אותו: . שלושת הפוקימונים שלך תוקפים בשיא הכוח - שלושתם מרכזים את התקפותיהם על סלווברו, שנראה הכי מסוכן - קראנץ' בכוח נסתר סגלגל, סניז במתקפת הטעיה מבלבלת במיוחד ולנטרן במכת ברק עוצמתית, יחד הם מצליחים לעלף אותו. החייל אומר:"סלווברו, חזור! גות'וריטה וסיגיליף, על-חושי על לנטרן!", וגם גות'וריטה וגם סיגיליף, במאמץ משותף, מרימים את לנטרן לאוויר ומטיחים אותה בעוצמה בקרקע, גורמים לה הרבה מאוד נזק.
מה תעשה?
קראנץ' - 10/10
סניז - 10/10
לנטרן - 4/10[/QUOTE]
*זה שווה את זה. מתי בזמן האחרון ראית שחקן שגרם לך לחשוב כל כך חזק על איך להקשות עליו?
----------------------------------------------------------------------
"הצלחתם לעלף פוקימון מפותח-מגה במכה אחת, עבודה מעולה! ועכשיו... מאוויל, צא למגה!" אומר ואלחץ על אבן המגה שלי. "בואו נסיים את זה! תקפו את גות'וריטה וסיגליף בכל הכוח!"
-
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 355 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לניינטיילס מה לעשות ונושמת עמוק כדי להרגיע את עצמך, ואז עוקצת את מקסי, ונראה שאפילו בהיותו אדם בוגר ומחושב הוא מסמיק מעט מבושה. את אומרת לעצמך שאת חייבת לנצח ושזה הקרב הכי חשוב שהיה לך בחיים (ד"א את צודקת, הקרב הזה יהיה game changer לכלל השחקנים). ניינטיילס שולחת גחלת משולבת עם פרץ להבה, גורמת לקקטרן הרבה מאוד נזק ומעלפת אותו. מקסי אומר : "ארודקטיל, צא! מפולת סלעים!" ומהפוקדור יוצא מעין פטרודקטיל סלעי סגלגל, בעל חזות מאיימת : [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142.gif[/IMG] ארודקטיל מפיל על ניינטיילס סלעי ענק מהשמיים, גורם לה הרבה מאוד נזק.
מה תעשי?
פסיידאק של טרוי - 2/10
ניינטיילס - 2/10[/COLOR][/QUOTE]
יאי גאונה אני
~~~
'ארודקטייל...פוקימון מעופף-אבן.. אש בקושי משפיע עליו.. הכי טוב שאשתמש ב..' אריץ את אותן טבלאות מוכרות שלמדתי בבית הספר בראשי. "ניינטלס, קרן בלבול! אחרי זה תיסגי לאחור ותתחלפי עם פסיידאק-פסיידאק, קרן בועות משולבת עם אקדח מים!" אצעק, ואתחיל לחוש את הלחץ מפעפע בתוכי.