-
[QUOTE=Alice;1496595][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
'אני חייב למצוא דרך להתגבר עליו' אתה חושב. טירטוגה מקשיב לך ונכנס לבור של אוניקס. אתה מחמיא לסקידו, שמשלח עלי תער על כל השדה. בלו מפגין מהירות מפתיעה ומתחמק במהירות מרוב עלי התער, למרות שהוא בכל זאת נפגע מחלק. לאוניקס, האיטי יותר הפגיעה היא קריטית. ההתקפות של סקידו משפיעות עליו מאוד. אתה מבין שכל עוד טירטוגה בבור אתה יכול לתקוף במתקפות כלליות. בלו נע מעט לעבר הבור, וטירטוגה לפתע מזנק החוצה ומשתמש במשאבת הידרו על בלו המופתע. "טקטיקה יפה" אתה שומע את רורי אומר מצדה השני של הזירה. "אוניקס, בלו-חפירה משולבת" הוא מורה. אוניקס נכנס אל מתחת לאדמה, רגע לפני שהזנב שלונעלם לגמרי בלו תופס בו ונכנס יחד איתו.
[/QUOTE]
גם כן את והטקטיקות הטובות מדי שלך המפף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'זה לא טוב' אחשוב. "טירטוגה, עוד ריקוד גשם! לאחר מכן משאבות הידרו על הקרקע! עשה את האדמה כמה שיותר בוצית ורטובה. סקידו כשאתה מרגיש תנודות באדמה, קפוץ!" אומר להם בשקט. לאחר מכן אלחש להם:"לזה אל תקשיבו" ואומר פקודות דמה:"סקידו, עלי תער לכל מקום! טירטוגה, זנב אקווה על הקרקע, תנסה ליצור בור בוץ!". אקווה שרורי ייפול בטריק ושאצליח.
-
[QUOTE=Alice;1496595][SIZE=5].
[SIZE=.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
'נראה שהעניינים הופכים למסובכים' אתה חושב בעצבנות. ריולו משתמש בשבירת לבנים שטאורוס מתחמק ממנה בגלגול הצידה, אך נופל שוב מהבעיטה הנמוכה של ריולו. ריולו מתרחק מעט לאחור. אתה מבין שלמרות הפציעה שלך תיאלץ להילחם במעורב בעל השיער הלבן. "תיזהר מיילס!" צועקת אליסה "זה שו, הסגן השני של הארי!". שו מחייך למשמע שמו. "טוב, נראה שעכשיו אין צורך בהכרויות. זה נראה כואב" הוא אומר ומצביע על הכתף החבושה שלך, מתחמק בקלילות מהעלים הקסומים.
.[/QUOTE]
"אין בעיה אליסה, תראי את העניין כמטופל!" אני אומר לה בתגובה לאזהרה שלה, משחק אותה קשוח למרות שברור לי שהפציעה שלי היא בעיה רצינית.
"ריולו, תעבור לעוד מתקפה של בעיטה נמוכה ושניה אחרי שאתה פוגע בטאורוס תשתמש במתקפת שבירת לבנים כדי שלא יהיה לו זמן להתחמק!" אני מורה לריולו.
לאחר מכן אני עובר למתקפת עלים קסומים נוספת שהמטרה שלה היא לגרום לשו להתרחק ממרכז ההתרחשות ככה שנוכל להילחם במקום מבודד.
-
[QUOTE]~מייקל~
"אין לי מושג, המעורב ההוא שחטף את ליאו והילדה גרם לסוג של צמיד כזה להופיע על היד שלה תוך כדי הקרב בינינו... כשחיסלתי אותו, גם היא התעלפה. היא לא הסכימה לגלות לי מה היה הצמיד ההוא" אתה אומר בדאגה. "זה בטח היה קשר גורל (destiny bond), המתקפה הזאת גורמת לכך שהיריב יתעלף ברגע שיוצר ההתקפה מתעלף" אומר סילביאון בסוג של אנחה. "היא אמורה להתעורר בקרוב" הוא ממלמל חצי לעצמו חצי לך. אתה פונה אל ליאו והילדה, מציג לליאו את פלייר ואת סילביאון. אתה בוחן אותו במהירות, הוא לא פצוע יותר מידי מלבד כמה חבלות פה ושם. אתה מתכופף את הילדה הקטנה 'היא בטח מפוחדת עכשיו. כדאי שאעשה את זה לאט ובזהירות' אתה חושב לעצמך ומסתכל עליה. "הכל בסדר עכשיו. האנשים הרעים הלכו" אתה אומר לה ומסמן לה להתקרב אלייך, היא מתקרבת בעדינות, אוחזת בידו של ליאו. "איך קוראים לך?" אתה שואל. "סיירה..." עונה הילדה בשקט. "חטפו אותה מהבית שלה כי היא מעורבת, בגלל שהיא קטנה ובלי כוחות מפותחים מידי הם תכננו להשתמש בה בתור איום עליי כדי ליצור כדור או משהו כזה.." אומר ליאו, לא ממש בטוח.[/QUOTE]
"איך שלא יהיה, כאן אנחנו לא בטוחים. הזרו הזה הוא חתיכת טיפוס מעצבן, ואם לא נזוז מפה- בקרוב מאוד הוא יביא איתו תגבורת. קדימה" לאחר מכן ארים את פלייר ואסחוב אותה תוך כדי שהיא נשענת עליי. כשנגיע למקום בטוח, אתיישב עם כל האחרים ואתעדכן במה שהיה. "אחרי שהתעוררנו וגילינו שנעלמת, ניסינו לחפש אותך... ואז נתקלנו בפלייר וסילביאון, והם אמרו משהו על כוח נדיר, והם צריכים לגרום לך להקריב את עצמך בשביל הכדור... הם דיברו על משהו בשם "טל נשמה"... יש לך מושג מה זה יכול להיות?"
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
'זה לא טוב' אתה חושב. טירטוגה משתמש בריקוד גשם נוסף, עננים נוספים מופיעים בתקרת הזירה, מבטיחים את המשך הגשם. טריטוגה משתמש במשאבות הידרו על הקרקע, וסקידו נראה מרוכז מאוד-מנסה לחוש את בלו ואוניקס. אתה צועק "סקידו, עלי תער לכל מקום! טירטוגה, זנב אקווה על הקרקע, תנסה ליצור בור בוץ!", מזהיר בלחש את השותפים שלך לא להקשיב להוראות האלו. אוניקס יוצא לפתע מן האדמה, קצת מסתבך עקב בוציות האדמה, הוא נראה מבולבל שהוא מגלה שעלי תער לא מקיפים אותו בשום מקום. בזכות הזהירות שלא ביציאה, סקידו יכל להתחמק ללא בעיה. רחש נוסף נשמע ובלו יוצא מהאדמה לאחר מאמץ רב, היישר ליד טירטוגה שמכוון עליו משאבת הידרו קטלנית. בלו המופתע נראה פגוע.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"אין בעיה אליסה, תראי את העניין כמטופל!" אתה אומר לה כתגובה לאזהרה שלה-אתה מנסה לשחק אותה קשוח, אך מודע לבעייתיות שבפציעה שלך-גלי כאב עוברים ביד שלך בגלים. ריולו משתמש בבעיטה נמוכה נוספת, וישר לאחר מכן בשבירת לבנים. טאורוס, שנראה שמתמחה בעיקר בהגנה והתקפה בפחות בהתחמקות נפגע משניהם. הוא מרים את רגלו ובועט בחוזקה בריולו, שפוגע בגזע עץ. אתה משתמש בעלים קסומים, שו מתחמק מהם די בקלילות, נע לאחור, רחוק יותר מההתרחשות. חתך קל נפער בלחי שלו. "יפה, יפה. עבר זמן מאז שמישהו הצליח לפגוע בי" הוא אומר, לפתע נראה מעוניין בקרב.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"איך שלא יהיה ,כאן אנחנו לא בטוחים" אתה אומר, מודע לזה שאם לא תזוזו מהמקום במהירות, זרו יביא תגבורת. אתה מרים את פלייר כדי לסחוב אותה למקום מבטחים. אתם נעים לאורך זמן, לבסוף אתם מגיעים לקצה ג'ובלייף, שם אתם מתיישבים לנוח, בקרחת יער חבוייה. אתה מעדכן את האחרים בכל מה שקרה-מהרגע שהתעוררתם, למפגש שלכם עם פלייר וסילביאון ועד הקרב. אתה מבחין מזווית העין שלך שפליר מתחילה להתעורר. אתה שואל את ליאו אם הוא יודע מה זה טל הנשמה, הוא נראה מעט מבולבל לכמה רגעים ואז הבנה חולפת בעיניו. "שהייתי קטן, סיפרו לי אגדה על לטיאס ולטיאוס, המגנים של עיר המים. העיר הייתה בסכנה גדולה-המים עלו על גדות העיר והציפו הכל, כמעט כל התושבים היו טובעים אם זה היה ממשיך. לטיאוס, הקריב את עצמו והנשמה שלו הפכה להיות אבן מיוחדת שיכלה לשלוט במים ולהחזיר אותם למפלס הרגיל שלהם. אם משתמשים באבן הזו לרעה, מקבלים שליטה על המים, ועל העיר עצמה בה הוא נמצא-אפשר להקים גדרות שלמים במגע אחד, להזיז חלקים מהעיר ועוד... אני לא ממש זוכר את סוף האגדה.." הוא מספר. (אהמ פוקימון סרט 5 אם ראית אהמ).
"מה קורה פה?" שואלת פלייר בבלבול, אוחזת בכאב בראשה.
-
[QUOTE=Alice;1496682][SIZE=5]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"אין בעיה אליסה, תראי את העניין כמטופל!" אתה אומר לה כתגובה לאזהרה שלה-אתה מנסה לשחק אותה קשוח, אך מודע לבעייתיות שבפציעה שלך-גלי כאב עוברים ביד שלך בגלים. ריולו משתמש בבעיטה נמוכה נוספת, וישר לאחר מכן בשבירת לבנים. טאורוס, שנראה שמתמחה בעיקר בהגנה והתקפה בפחות בהתחמקות נפגע משניהם. הוא מרים את רגלו ובועט בחוזקה בריולו, שפוגע בגזע עץ. אתה משתמש בעלים קסומים, שו מתחמק מהם די בקלילות, נע לאחור, רחוק יותר מההתרחשות. חתך קל נפער בלחי שלו. "יפה, יפה. עבר זמן מאז שמישהו הצליח לפגוע בי" הוא אומר, לפתע נראה מעוניין בקרב.
[/QUOTE]
'מעולה, נראה שדעתו מתחילה להיות מוסחת' חושב לעצמי בשביעות רצון כשאני רואה את התגובה של שו למתקפה שלי.
"ריולו אתה עובד יפה עד עכשיו! צא לעבר טאורוס עם כף כוח ולאחר מכן תעבור בזריזות לבעיטה נמוכה אבל הפעם תהיה מוכן לתגובה של טאורוס ובאותו הרגע שהוא מנסה לתקוף אותך בחזרה תיסוג אחורה בזריזות!" אני מורה לריולו בקול.
לאחר מכן אני עובר למתקפה משלי, אני ממשיך לנסות ולהרחיק את שו משדה הקרב בעזרת זה שאני משגר אליו עלים קסומים ורץ לכיוונו עם מתקפת על חושי. תוך כדי אני בודק מה קורה עם אליסה.
-
[QUOTE]~מייקל~
"איך שלא יהיה ,כאן אנחנו לא בטוחים" אתה אומר, מודע לזה שאם לא תזוזו מהמקום במהירות, זרו יביא תגבורת. אתה מרים את פלייר כדי לסחוב אותה למקום מבטחים. אתם נעים לאורך זמן, לבסוף אתם מגיעים לקצה ג'ובלייף, שם אתם מתיישבים לנוח, בקרחת יער חבוייה. אתה מעדכן את האחרים בכל מה שקרה-מהרגע שהתעוררתם, למפגש שלכם עם פלייר וסילביאון ועד הקרב. אתה מבחין מזווית העין שלך שפליר מתחילה להתעורר. אתה שואל את ליאו אם הוא יודע מה זה טל הנשמה, הוא נראה מעט מבולבל לכמה רגעים ואז הבנה חולפת בעיניו. "שהייתי קטן, סיפרו לי אגדה על לטיאס ולטיאוס, המגנים של עיר המים. העיר הייתה בסכנה גדולה-המים עלו על גדות העיר והציפו הכל, כמעט כל התושבים היו טובעים אם זה היה ממשיך. לטיאוס, הקריב את עצמו והנשמה שלו הפכה להיות אבן מיוחדת שיכלה לשלוט במים ולהחזיר אותם למפלס הרגיל שלהם. אם משתמשים באבן הזו לרעה, מקבלים שליטה על המים, ועל העיר עצמה בה הוא נמצא-אפשר להקים גדרות שלמים במגע אחד, להזיז חלקים מהעיר ועוד... אני לא ממש זוכר את סוף האגדה.." הוא מספר. (אהמ פוקימון סרט 5 אם ראית אהמ).
"מה קורה פה?" שואלת פלייר בבלבול, אוחזת בכאב בראשה.[/QUOTE]
אוווו הסרט של לטיאוס ^_^ ראיתי אבל מזמןןןןןן
--------------------------------------
"טוב, זה לא מרגיע אותי." אומר כתשובה להסבר של ליאו ואשים לב לפלייר שהתעוררה. "התעוררת סוף סוף. את בסדר?" אשאל אותה ואעזור לה להתיישב. "ניצחתי. זאת אומרת, ניצחנו. ניצחנו את זרו" אומר לה בחיוך. "היי, ליאו" אומר ואסתובב אליו. "כשהיית איתם," אומר. "אולי שמעת משהו על ויולט במקרה?"
-
[QUOTE=Alice;1496682][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
'זה לא טוב' אתה חושב. טירטוגה משתמש בריקוד גשם נוסף, עננים נוספים מופיעים בתקרת הזירה, מבטיחים את המשך הגשם. טריטוגה משתמש במשאבות הידרו על הקרקע, וסקידו נראה מרוכז מאוד-מנסה לחוש את בלו ואוניקס. אתה צועק "סקידו, עלי תער לכל מקום! טירטוגה, זנב אקווה על הקרקע, תנסה ליצור בור בוץ!", מזהיר בלחש את השותפים שלך לא להקשיב להוראות האלו. אוניקס יוצא לפתע מן האדמה, קצת מסתבך עקב בוציות האדמה, הוא נראה מבולבל שהוא מגלה שעלי תער לא מקיפים אותו בשום מקום. בזכות הזהירות שלא ביציאה, סקידו יכל להתחמק ללא בעיה. רחש נוסף נשמע ובלו יוצא מהאדמה לאחר מאמץ רב, היישר ליד טירטוגה שמכוון עליו משאבת הידרו קטלנית. בלו המופתע נראה פגוע.
[/QUOTE]
אחייך חיוך קטן. 'יופי, זה עבד'. אחשוב. "סקידו, פצצת זרע על יריביך! טירטוגה, עוד משאבת הידרו אחת! בכל הכוח!". אצפה במהלך ואקווה שאסיים אחד מהם סוף סוף.
-
[QUOTE=Alice;1496595][SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
"הממ. זה בהחלט יעשה את העבודה.." אתה אומר ומסביר שלפני כמה זמן ניסית להכין ברדס לאלקטרו מהצמר של אל. אל מצמרר קלות רק מהמחשבה על כך, ואתה חש צמרמורת עוברת גם בגופך. אתה שואל את ג'ייקוב אם יש לו רעיון אחר לבגד, אך הוא מנענע את ראשו לשלילה ומחליט ללכת דרך הסמטות.
אתם מתחילים ללכת, אלקטרו ולוסי נמצאים אחד ליד השני ומדברים בשקט, הם נראים מתלהבים והעיניים של אלקטרו בוהקות כפי שמעולם לא ראית אותן. אתם הולכים בשקט, כמה מהאנשים הבדודים שנמצאים בשולי העיר מביטים בכם בתדמה ומתלחשים."תתעלם, אני לא חושב שהם ילשינו" לוחש ג'ייקוב. לינה נעה קרוב לאלקטרו ולוסי, נראת די מגוננת. אתם לבסוף נעמדים-אתה רואה את החממה מרחוק. היא מוקפת בכחמישה שומרים, פוקדורים בשרשרת על צווארם.
[/QUOTE]
"אני... אני עדיין לא חושב שזה טוב להביא שני מעורבים אגדיים לתוך בסיס של הארי.. אולי.. אולי בכל זאת כדי שהם ישארו פה?״
ברגע שאני אומר את זה אני מתחרט, ונזכר מה קרה בפעם הקודמת שעזבתי את אלקטרו
״לא. לא לא לא. תשכחו ממה שאמרתי. הדרך הכי בטוחה לשמור על מישהו זה לשמור אותו איתך.״
״אני חושב... הממ.. אני חושב ש.. שהכי כדאי יהיה שניצור הסחת דעת, שניים שלושה יתגנבו פנימה, בעוד שהשאר ילחמו בשומרים. יש מתנדבים?״
-
[SIZE=5]היי אנשים, סליחה על החוסר הגבה כי מבחנים (וממשיך). אשתדל כמה שיותר, אבל כרגע יותר קשה לי להספיק גם ללמוד וגם להגיב[/SIZE]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
'מעולה, נראה שדעתו מתחילה להיות מוסחת' אתה חושב לעצמך בשביעות רצון. אתה מחמיא לריולו שהודף את טאורוס בכף כח ומנסה להתקיף בבעיטה נמוכה שטאורוס מתחמק ממנה ברגע האחרון. ריולו מופתע מההתחמקות ונפגע מההתקלה המהירה של טאורוס. ריולו נראה עדיין מוכן לקרב, אך טאורוס כבר די מותש. אתה מחליט להמשיך להרחיק את שו משדה הקרב, משגר לעברו עלים קסומים שהוא מתחמק מרובם אך מתקפת העל חושי שלך הודפת אותו מעט לאחור. אתה מביט באליסה, רואה שהיא משגרת מתקפות רציפות אל עבר המעורב החשמלי, אתה מבחין בכתם דם מתפשט על גב החולצה שלה, אבל נראה שהיא מתעלמת-זה כנראה לא חמור.
שו רץ לכיוונך, מתקיל אותך בחוזקה, בכוונה דוחף אותך חזק בפציעה שלך. אתה מרגיש את הלם הכאב מתפשט שוב בגופך, וצרחה קטנה נפלטת מפיך.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"טוב, זה לא מרגיע אותי" אתה אומר לליאו. אתה מבחין שפלייר התעוררה. "התעוררת סוף סוף. את בסדר?" אתה שואל, עוזר לה להתיישב. היא מהנהנת בבלבול. אתה מסביר לה שניצחתם את זרו-והיא מחייכת בשמחה, עדיין מעט מטושטשת מידי כדי לדבר. "היי, ליאו. כשהיית איתם, אולי שמעת משהו על ויולט במקרה?" אתה שואל. ליאו נראה מדוכא ומודאג "ניסיתי לשאול אותם, אבל הם לא ענו אלא נראו לחוצים לפתע. אני מפחד שקרה לה משהו" הוא אומר. טראפינץ נצמד אליו, מנסה לעודד אותו.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אתה מחייך חיוך קטן. 'יופי, זה עבד' אתה חושב. סקידו משתמש בפצצת זרע שפוגעת באוניקס, לרגע נראה שהוא עומד להשיב מתקפה אך שנייה לאחר מכן הוא נופל ארצה בחוזקה, לא מסוגל להילחם יותר. טירטוגה משתמש במשאבת הידרו, שלמרבה הפתעתך, גורמת גם לבלו ליפול ארצה. משום מה, רורי לא נראה מובס. "כל הכבוד" הוא אומר לך, ולפתע בלו מתרומם במהירות ודוחף את טירטוגה בחוזקה עם חבטת זן-הוא רק עשה את עצמו!
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
"אני... אני עדיין לא חושב שזה טוב להביא שני מעורבים אגדיים לתוך בסיס של הארי.. אולי..אולי בכל זאת כדאי שהם ישארו פה?" אתה אומר, ובאותו רגע מתחרט-נזכר מה קרה בפעם האחרונה שהשארת את אלקטרו לבדו. אתה מיד שולל את מה שאמרת, מבין שהדרך הטובה ביותר לשמור עליהם היא לשמור עליהם לידכם. אתה מציג את הרעיון שלך-שבין שניים לשלושה יתגנבו פנימה, והשאר יילחמו בשומרים.
"הוא השותף שלי. אני אבוא" ג'ייקוב מזנק מיד.
"ואני. זאת אשמתו של אבא שלי" אומרת לינה. ג'ייקוב מרים גבה למשמע המשפט אך לא אומר כלום.
כל השותפים שלך נעמדים לידך, אך אתה יודע שהם רבים מידי כדי לקחת את כולם פנימה. ג'ייקוב מחליט לקחת את פויינטה, ולינה את ליפיאון כמובן. "אני יכול להילחם בשומרים" אומר אלקטרו, מפתיע את כולכם.
-
[QUOTE=Alice;1496858][SIZE=5]היי אנשים, סליחה על החוסר הגבה כי מבחנים (וממשיך). אשתדל כמה שיותר, אבל כרגע יותר קשה לי להספיק גם ללמוד וגם להגיב[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אתה מחייך חיוך קטן. 'יופי, זה עבד' אתה חושב. סקידו משתמש בפצצת זרע שפוגעת באוניקס, לרגע נראה שהוא עומד להשיב מתקפה אך שנייה לאחר מכן הוא נופל ארצה בחוזקה, לא מסוגל להילחם יותר. טירטוגה משתמש במשאבת הידרו, שלמרבה הפתעתך, גורמת גם לבלו ליפול ארצה. משום מה, רורי לא נראה מובס. "כל הכבוד" הוא אומר לך, ולפתע בלו מתרומם במהירות ודוחף את טירטוגה בחוזקה עם חבטת זן-הוא רק עשה את עצמו!
[/QUOTE]
אזרוק שפע קללות בראש על רורי ובלו. אומר:"סקידו, פצצת זרע אל הבטן של רמפארדוס! טירטוגה, משאבת הידרו ישירה אל בטנו! אל תכוונו לראשו ותנסו ל לפגוע לו כמה שיותר קרוב לבטן!". 'אני חייב לגמור עם בלו מהר, כדי להתחיל את הקרב עם רורי ולסיים אותו כבר., מתחיל להימאס לי מהמכון הזה'. בינתיים אעיף מבט מסביב ואסתכל על איך החדר מואר, ועל דרכי שחזור האנרגיה שלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
כולם ככה. לי יש איזה 3 עבודות ומבחנים באופק, ובנוסף להכל אני חולה.
-
[QUOTE]~מייקל~
"טוב, זה לא מרגיע אותי" אתה אומר לליאו. אתה מבחין שפלייר התעוררה. "התעוררת סוף סוף. את בסדר?" אתה שואל, עוזר לה להתיישב. היא מהנהנת בבלבול. אתה מסביר לה שניצחתם את זרו-והיא מחייכת בשמחה, עדיין מעט מטושטשת מידי כדי לדבר. "היי, ליאו. כשהיית איתם, אולי שמעת משהו על ויולט במקרה?" אתה שואל. ליאו נראה מדוכא ומודאג "ניסיתי לשאול אותם, אבל הם לא ענו אלא נראו לחוצים לפתע. אני מפחד שקרה לה משהו" הוא אומר. טראפינץ נצמד אליו, מנסה לעודד אותו.[/QUOTE]
"אולי היא הצליחה לברוח איכשהו?" אומר עם חיוך עקום. "אני מניח שלא..." אומר לעצמי בעצב. "אבל זה לא משנה את העובדה שאנחנו נמשיך לחפש בכל מקרה! ועכשיו עם פלייר וסילביאון אנחנו חזקים אפילו יותר!" אומר לליאו ואניח את ידי על כתפו. "תחשוב על זה, אנחנו שני מעורבים, עם פלייר זה שלושה. ויש לנו קבוצה חזקה של פוקימונים אדירים! עכשיו זה לא הזמן להתייאש!" אומר ואעזור לו להתעודד. "אני מבטיח לך, אנחנו עוד נמצא את ויולט. ביחד. אבל פלייר חטפה מכה די רצינית, ולא נראה לי שהזמן אצל הציידים עשה לך טוב. כדאי שננוח ונאכל משהו."
-
[size=5]~מייק~
[/size]הfun שבתיכון
~~
אתה מקלל בראש את רורי ובלו. סקידו משתמש בפצצות זרע על הבטן של ראמפארדוס וטירטוגה משלב משאבת הידרו בו זמנית. ראמפראדוס מנסה לחסום את ההתקפות עם ראשו ומצליח רק חלק מהזרעים, הוא נפגע קשה, מתנודד מעט ומתעלף רשמית. רורי מחייך. "אם ככה הקרב הראשון הלך. אני לא יכול לחכות לסבב השני" הוא אומר וצועד קדימה בזמן שאוניקס שבינתיים התאושש מעט גורר את ראמארדוס הצידה.
[size=5]~מייקל~
[/size]
"אולי היא הצליחה לברוח איכשהו?" אתה אומר בחיוך עקום. "אני מניח שלא..." אתה אומר לעצמך בעצב ולפי מבטו של ליאו מבין שגם הוא חושב שהסיכויים קלושים. אתה מנסה לעודד את ליאו, מסביר לו שעכשיו עם פלייר וסילביאון אתם חזקים יותר. פלייר שכבר הספיקה להיכנס בפוקוס נראת מופתעת ממה שאמרת. "א..אתה רוצה שנישאר אתכם?" היא שואלת, מבולבלת מעט. נראה שהיא חשבה שהיא מצטרפת אליכם רק למבצע ההצלה של ליאו.
סילביאון מביט בך בעניין, יושב צמוד לפלייר.
-
[QUOTE=Alice;1496858][SIZE=5]היי אנשים, סליחה על החוסר הגבה כי מבחנים (וממשיך). אשתדל כמה שיותר, אבל כרגע יותר קשה לי להספיק גם ללמוד וגם להגיב[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
"אני... אני עדיין לא חושב שזה טוב להביא שני מעורבים אגדיים לתוך בסיס של הארי.. אולי..אולי בכל זאת כדאי שהם ישארו פה?" אתה אומר, ובאותו רגע מתחרט-נזכר מה קרה בפעם האחרונה שהשארת את אלקטרו לבדו. אתה מיד שולל את מה שאמרת, מבין שהדרך הטובה ביותר לשמור עליהם היא לשמור עליהם לידכם. אתה מציג את הרעיון שלך-שבין שניים לשלושה יתגנבו פנימה, והשאר יילחמו בשומרים.
"הוא השותף שלי. אני אבוא" ג'ייקוב מזנק מיד.
"ואני. זאת אשמתו של אבא שלי" אומרת לינה. ג'ייקוב מרים גבה למשמע המשפט אך לא אומר כלום.
כל השותפים שלך נעמדים לידך, אך אתה יודע שהם רבים מידי כדי לקחת את כולם פנימה. ג'ייקוב מחליט לקחת את פויינטה, ולינה את ליפיאון כמובן. "אני יכול להילחם בשומרים" אומר אלקטרו, מפתיע את כולכם.[/QUOTE]
חחח אל תדאגי, אין לחץ, תחשבי על זה ככה, את כן מגיבה, היית יכולה לא להגיב בכלל
איזה מטומטם אני פשוט הייתי יכול להשתמש בנבג כותנה
~~~~~~
'אולי לא כל כך חכם לפזר את העובדה הזאת..' אני חושב בתגובה למה שלינה אמרה, ומיד נוזף בעצמי, 'מה קרה לך היום עם המחשבות המרושעות?' אני "שואל" את עצמי
"אני יכול להילחם בשומרים" אומר אלקטרו
אני אומר, קצת מופתע, "אתה.. אתה בטוח? אני יודע שאתה שולט יותר בחשמל שלך, אבל אתה בטוח שזה רעיון טוב ש.. טוב, שתלחם?"
לאחר התגובה שלו אני מוחא כף ואומר
"טוב, אז הוחלט. ג'ייקוב, אתה ולינה תיכנסו פנימה ותחלצו את צ'נגלינג, אלקטרו לוסי ואני נשאר בחוץ ונלחם בשומרים."
"טוב, אז הוחלט,
-
[QUOTE]~מייקל~
"אולי היא הצליחה לברוח איכשהו?" אתה אומר בחיוך עקום. "אני מניח שלא..." אתה אומר לעצמך בעצב ולפי מבטו של ליאו מבין שגם הוא חושב שהסיכויים קלושים. אתה מנסה לעודד את ליאו, מסביר לו שעכשיו עם פלייר וסילביאון אתם חזקים יותר. פלייר שכבר הספיקה להיכנס בפוקוס נראת מופתעת ממה שאמרת. "א..אתה רוצה שנישאר אתכם?" היא שואלת, מבולבלת מעט. נראה שהיא חשבה שהיא מצטרפת אליכם רק למבצע ההצלה של ליאו.
סילביאון מביט בך בעניין, יושב צמוד לפלייר.[/QUOTE]
"האמת..." אומר עם חיוך עקום ואסמיק מעט. "שיתוף הפעולה שהפגנו במהלך מבצע החילוץ של ליאו, ו... זה היה די כיף." אחייך ואוסיף "ולא נראה שקצת חברה תזיק לך ולסילביאון. "
-
[SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
אני מזועזעת מעצמי. נתתי דלקטי וקנגסטאן לרעים 0:
~~~
'אולי לא כל כך חכם לפזר את העובדה הזאת' אתה חושב בתגובה להכרזה של לינה על כך שהארי הוא באה שלה. 'מה קרה לך היום עם המחשבות המרושעות?' אתה 'שואל' את עצמך. שאלקטרו מודיע שהוא יכול להילחם בשומרים אתה מופתע ושואל את אלקטרו אם הוא בטוח. "כן" הוא עונה בקול יציב. אתה מוחא כף. "טוב, אז הוחלט. ג'ייקוב, אתה ולינה תיכנסו פנימה ותחלצו את צ'ינגלינג. אלקטרו, לוסי ואני נשאר בחוץ ונלחם בשומרים" אתה מודיע. כולם מהנהים, מסכימים לתוכנית.
ג'ייקוב, לינה, ליפיאון ופויינטה מתכוננים לצאת, מחכים שתסיחו את דעת השומרים. "תשמור עליה" לוחש לך ג'ייקוב.
אתה, לוסי ואלקטרו צועדים מבין השיחים, השומרים מיד מבחינים בכם ושולפים פוקדורים מהם יוצאים חמישה פוקימונים.
"שני מעורבים אגדיים ומעורב! ועוד אחת זוהרת, חתיכת אומץ יש להם להופיע פה" אתה שומע אחד מהם ממלמל בזכות השמיע הטובה שלך.
מזווית עיינך אתה מבחין בקבוצה השנייה מתקדמת לעבר הכניסה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/301.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/331.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/048.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/015.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/115.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]CAN U FEEL THE LOVE TONIGHT
~~~~~~~
"האמת..." אתה אומר בחיוך עקום, מסמיק מעט. "שיתוף הפעולה שהפגנו במהלך מבצע החילוץ של ליאו, ו.. זה היה די כיף. ולא נראה שקצת חברה תזיק לך ולסילביאון" אתה אומר בחיוך. פלר עונה בחיוך, מנסה שלא לצחוק. "אתה מתכוון שלך לא תזיק חברה" ואז מתפקעת, סילביאון מחניק צחקוק וכך גם שאר השותפים שלך. *שחכתי אם נתתי שם לילדה אז יש מצב אני אתן לה שם חדש חח* "רין אומרת שאם ניקח אותה לכניסה לעיר היא תדע איך לחזור הביתה" אומר ליאו לפתע, הילדה הקטנה צמודה אליו.