-
[QUOTE=A$ap~Roma;1498601]אוף משעמם לי אני תקוע בבסיס עד יום שלישי, בכל מקרה אני מקווה לפתוח מ"ת משלי בזמן השלשו"ש צריך להתחיל לחשוב על עלילה מעניינת ולא אורדינארית[/QUOTE]
לאחר תהליך אבולוציוני/טעות גנטית כל אדם בעולם נולד עם מתקפה, רק מתקפה אחת, מריקוד גשם להייפר-בים אבל בגלל שבני האדם מתקדמים אז הם מוצאים דרך לשפר את המתקפה שלהם (נגיד סאני דיי יכולים ממש לרכז בסופו של דבר את המתקפה לקרן ממוקדת שיוצאת מהשמיים) ולא יודע אולי יש גם שוק שחור של מתקפות ואיזה צוות מרושע להביס
יוו בא לי
פתחתי מ״ת
-
אני תמיד רוצה לפתוח את הסופר מגה אולטרה משחק משופר שלי:
פוקימון, מחוז כנען
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498612]אני תמיד רוצה לפתוח את הסופר מגה אולטרה משחק משופר שלי:
פוקימון, מחוז כנען[/QUOTE]
עניתי לך קודם ולא שמת לב, אז אני יענה שוב פוקימון ישודר בערוץ הילדים עצמו.
-
[QUOTE=Shiny Noctowl;1498613]עניתי לך קודם ולא שמת לב, אז אני יענה שוב פוקימון ישודר בערוץ הילדים עצמו.[/QUOTE]
אהה מגניב
ממש ממש מגניב
אני שמח שזה יהיה שם
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498526]אין[/QUOTE]
יש
-
עוד רבע ומסיימים את הנו"ד.
-
-
[QUOTE=A$ap~Roma;1498634]אפשר לפתוח תנוד הבאה ?[/QUOTE]
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/57203-%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%99-%D7%A0%D7%95-quot-%D7%93%D7%99%D7%9D[/url]
יש צורך בשליחת הודעה פרטית על מנת להיכנס ברשימה.
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498621]אהה מגניב
ממש ממש מגניב
אני שמח שזה יהיה שם[/QUOTE]
יש לי הרגשה שאש יתפוס את הפאנטאמפ הזוהר.
-
[QUOTE=Shiny Noctowl;1498636]יש לי הרגשה שאש יתפוס את הפאנטאמפ הזוהר.[/QUOTE]
מצד אחד אני רוצה שלג'יימס יהיה פאנטאמפ, כי פשוט מתאים לו טרוונאנט
מצד שני באמת נדמה לי שאש יתפוס את פאנטאמפ
אז לא יודע
-
שאש יתחיל להצמד לחוקים וללכת רק עם 6 פוקימונים מקסימום
-
[QUOTE='Girafarin;1498638]שאש יתחיל להצמד לחוקים וללכת רק עם 6 פוקימונים מקסימום[/QUOTE]
מה ככה זה תמיד היה מר ג'ירפריג
-
סתם מתעניינת, מישו פה ראה a very potter musical?
-
[QUOTE=floatzel שולט;1498637]מצד אחד אני רוצה שלג'יימס יהיה פאנטאמפ, כי פשוט מתאים לו טרוונאנט
מצד שני באמת נדמה לי שאש יתפוס את פאנטאמפ
אז לא יודע[/QUOTE]
נחשף שם פרק חדש שיכול להיות שאם אש יתפוס פאנטאמפ הוא יתפתח, אבל זה נשמע מוזר כי הוא מתפתח בהחלפה.
-
[QUOTE=Shiny Noctowl;1498647]נחשף שם פרק חדש שיכול להיות שאם אש יתפוס פאנטאמפ הוא יתפתח, אבל זה נשמע מוזר כי הוא מתפתח בהחלפה.[/QUOTE]
אולי, ואולי פוקימון אחר יתפתח
כרגע האפשרויות הן רק: צ'ספין, בראייקסן, באנלבי, פאנצ'אם
בגלל שאת רובם מראים בסרט ה19 לדעתי הם לא יתפתחו, אז אולי מדובר על גרנינג'ה בכלל? או מישהו שלא קשור אולי, איזה מאמן אחר
חח יכול להיות הרבה דברים