-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 14 2010, 07:54 PM
[b] נאור
"לא, אמרתי באופן מפורש בתחילת הקרב ש'ניצחון בקרב זה יקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של מנהיג המכון יובסו על ידי לכל היותר 3 פוקימונים של המאמן', הנך וודאי מתבלבל עם משחק אחר שאתה רשום בו!" עונה לך שופט הדלגים. [/b][/quote]
"בסדר" אומר.
"סנוראנט צא!"אומר ואוציא את סנוראנט מהפוקדור שלו.
"סנוראנט,נשיכת קרח!"אומר לסנוראנט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 14 2010, 08:54 PM
[b]
תמיר
פיצ'ו שולח זרם חשמלי אל פיפלאפ ופוגע. פיפלאפ נפגע במשך זמן מה מהזרם, אבל אז הוא בורח משם ויורה מספר בועות אל פיצ'ו שמתפוצצות לידו. אתה זורק את הפוכדור על פיפאלפ, וברגע האחרון פיפלאפ מבחין בכדור אבל הוא נכנס פנימה. הכדור מסתובב מעט, ואז נפתח ופיפלאפ יוצא ממנו. הכדור עדיין שלם. [/b][/quote]
אני רץ במהירות לכיוון הכדור,מנסה לקחת אותו
"פיצ'ו,תשתמש בדחיפה ואז בזרם חשמלי!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 13 2010, 07:23 PM
[b] חיים
מיאו יוצא החוצה ומתנפל על הסטארלי ושורט אותו. סטארלי ממריא למעלה, מסתובב ומנקר את מיאו.
[/b][/quote]
"מיאו תרוץ סביב במעגלים כדי שסטרארלי לו יוכל לדעת איפה לפגוע בכך
-
ג'וני
אתה מסתובב מעט ליד השדות, עד שאתה רואה שם וופר, שנראה שהוא הולך לכיוון הנהר.
נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניעה את האצבעות בשביל מטרונום ובינתיים סנורנט עף לכיוונה ונושך אותה עם קרח. קלפייבל מסיימת את המטרונום, שהופך אגרוף רעם, ולכן קלפייבל נותנת אגרוף רעם לסנורנט.
תמיר
אתה מגיע אל הפוכדור ולוקח אותו. פיצ'ו קופץ דוחף ופוגע בפיפלאפ. פיפלאפ יורה אקדח מים על פיצ'ו ופוגעת. פיצ'ו יורה זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ ופוגע איתו.
חיים
מיאו רץ מסביב לסטארלי במשך כמה רגעים, עד שסטארלי מתעופף ויוצא אל מחוץ למעגל ועומד שם, בעוד שמיאו ממשיך להסתובב סביב איפה שסטארלי פעם עמד. סטארלי נראה משועמם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 16 2010, 04:34 PM
[b] ג'וני
אתה מסתובב מעט ליד השדות, עד שאתה רואה שם וופר, שנראה שהוא הולך לכיוון הנהר.
[/b][/quote]
"אנחנו לא צריכים פוקימון מים אבל אולי נלך לנהר ונראה שם פוקימונים אחרים" אומר ואעקוב אחרי הוופר לנהר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 16 2010, 05:34 PM
[b]
תמיר
אתה מגיע אל הפוכדור ולוקח אותו. פיצ'ו קופץ דוחף ופוגע בפיפלאפ. פיפלאפ יורה אקדח מים על פיצ'ו ופוגעת. פיצ'ו יורה זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ ופוגע איתו. [/b][/quote]
"עוד פעם זרם חשמלי ותדחף אותו למים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 16 2010, 04:34 PM
[b] נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניעה את האצבעות בשביל מטרונום ובינתיים סנורנט עף לכיוונה ונושך אותה עם קרח. קלפייבל מסיימת את המטרונום, שהופך אגרוף רעם, ולכן קלפייבל נותנת אגרוף רעם לסנורנט.
[/b][/quote]
תגיד,נכון הפרס עם השני מתקפות הלא טריוואליות?עם אני אומר לך עכשיו מתקפה כזו,אז אני יכול להשתמש בה בקרב הזה?עם אני בוחר לסנוראנט כמובן..
~~~
'הקרב הזה הולך להיות קשה' אחשוב לי.
"קדימה סנוראנט ,תשתמש בנגיחה בעוצמה,ואל תיתן לה לצאת מההלם הזה ותעבור ישר לנשיכת קרח!"אומר לסנוראנט.
-
ג'וני
אה כן, שחכתי מזה.
--
אתה מתקרב לכיוון הנהר, ובדרך שלך לשם אתה רואה נידורן נקבה.
תמיר
תחילה פיפלאפ יורה מספר בועות שמתפוצצות בקרבת פיצ'ו. לאחר מכן פיצ'ו יורה זרם חשמלי ופוגע בפיפלאפ, ואז הוא רץ במהירות ודוחף את פיפלאפ מה שגורם לה להכנס למים. נראה שבעקבות הזרם פיפלאפ מתקשה לשחות במים.
נאור
כן
--
"קלפייבל, אגרוף מגה! ואז שוב מטרונום!" אומר פול מורפי. סנורנט דוחף את כולו על קלפייבל ופוגע בה ואז מהר נושך אותה עם קרח. קלפייבל נותנת אגרוף חזק לסנורנט מה שגורם לו לעזוב, ואז היא מתחילה להניע את האצבעות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 17 2010, 06:54 AM
[b] ג'וני
אה כן, שחכתי מזה.
--
אתה מתקרב לכיוון הנהר, ובדרך שלך לשם אתה רואה נידורן נקבה.
[/b][/quote]
"ממ עדיין לא מה שאני רוצה בוא נמשיך ובדרך בינתיים תתאמן על קרן הבועות שלך" אומר לו ואמשיך בדרכי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 17 2010, 06:54 AM
[b] נאור
כן
--
"קלפייבל, אגרוף מגה! ואז שוב מטרונום!" אומר פול מורפי. סנורנט דוחף את כולו על קלפייבל ופוגע בה ואז מהר נושך אותה עם קרח. קלפייבל נותנת אגרוף חזק לסנורנט מה שגורם לו לעזוב, ואז היא מתחילה להניע את האצבעות. [/b][/quote]
אני בוחר במתקפת Blizzard,אני יכול להשתמש בה עכשיו?
~~~
"סנוראנט תהיה מוכן לכל מתקפה שיצא מהמטרונום ,מה שזה לא יהיה תחמוק!" אומר לסנואנט.
"סנוראנט אני רוצה שתשתמש בנשיכת קרח שוב וכשאתה מסיים תעבור לנגיחה ישר לכיוון הראש שלה!"אומר לו.
-
ג'וני
שחכתי לרגע שיש סעיף בקשות בטופס ההרשמה...
--
אתה מסתובב עוד קצת ליד הנחל ואתה מתרחק ממנו קצת בערך למרחק של עשרה מטרים, ואתה רואה לידך פיצ'ו.
נאור
חשבתי שהבהרנו את זה בשאלה הקודמת, כן.
--
המטרונום הופך לגחלת וגיצים עפים לכיוון סנורנט. סנורנט מתחמק מרוב הגיצים אך כמה עדיין פוגעים בו.
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סנורנט נע לכיוון קלפייבל ונושך אותה עם קרח. לאחר מכן סנורנט עוזב אותה ומתרחק כדי לנגוח בה, אבל קלפייבל מתחילה לנוע לעברו, וסנורנט נע לכיוון קלפייבל ואז הם מתנגשים, ושניהם נהדפים אחורה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 17 2010, 02:39 PM
[b] ג'וני
שחכתי לרגע שיש סעיף בקשות בטופס ההרשמה...
--
אתה מסתובב עוד קצת ליד הנחל ואתה מתרחק ממנו קצת בערך למרחק של עשרה מטרים, ואתה רואה לידך פיצ'ו.
[/b][/quote]
"הנה פוקימון שמתאים לצוות שלנו" אומר לסקווירטל בהתלהבות ואומר לו "גילגול ואחר כך אקדח מים" אומר לו
-
טוב, אז המשחק קפץ 100 עמודים בגלל שעכשיו יש רק 10 הודעות בעמוד ולא 15, מאוד משעשע. עכשיו פרסים יחולקו כל 75 עמודים, כי 75 עמודים במערכת הזאת זה שקול ל50 עמודים במערכת הקודמת.
ג'וני
סקווירטל מהנהן ומתגלגל לעבר פיצ'ו ופוגע בפיצ'ו שלא ציפה לזה. סקווירטל ממשיך להתגלגל ואז נעצר, מסתובב ויורה אקדח מים על פיצ'ו. פיצ'ו בורח מאקדח מים ואז תוקף במהירות את סקווירטל ופוגע בו.
-
[quote=LordAbizi;595556]טוב, אז המשחק קפץ 100 עמודים בגלל שעכשיו יש רק 10 הודעות בעמוד ולא 15, מאוד משעשע. עכשיו פרסים יחולקו כל 75 עמודים, כי 75 עמודים במערכת הזאת זה שקול ל50 עמודים במערכת הקודמת.
ג'וני
סקווירטל מהנהן ומתגלגל לעבר פיצ'ו ופוגע בפיצ'ו שלא ציפה לזה. סקווירטל ממשיך להתגלגל ואז נעצר, מסתובב ויורה אקדח מים על פיצ'ו. פיצ'ו בורח מאקדח מים ואז תוקף במהירות את סקווירטל ופוגע בו.[/quote]
"לא לוותר השתמש בקרן בועות חזקה ואחר כך בסטירה כפולה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;594025]
תמיר
תחילה פיפלאפ יורה מספר בועות שמתפוצצות בקרבת פיצ'ו. לאחר מכן פיצ'ו יורה זרם חשמלי ופוגע בפיפלאפ, ואז הוא רץ במהירות ודוחף את פיפלאפ מה שגורם לה להכנס למים. נראה שבעקבות הזרם פיפלאפ מתקשה לשחות במים.
[/QUOTE]
"שיט!" אני מקלל בשקט,וזורק את הפוכדור עליה,בזמן שאני קורא לפיצ'ו "תכנס למים ותשתמש בזרם חשמלי!":punch:
-
אני מנהל עכשיו בערך שני קרבות הפוכים - פיצ'ו נגד התחלתי של מים, והתחלתי של מים נגד פיצ'ו
ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות שמתקמות סביב פיצ'ו, ואז הבועות מתפוצצות, ולכן פיצ'ו לא מגן על עצמו ממתקפת הסטירה הכפולה. לאחר מכן פיצ'ו דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
תמיר
פיצ'ו קופץ למים ושולח זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ. הפוכדור פוגע בפיפלאפ והיא נכנסת לתוכו. הפוכדור מתנודנד קצת ולבסוף נעצר. לכדת פיפלאפ יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;596518]אני מנהל עכשיו בערך שני קרבות הפוכים - פיצ'ו נגד התחלתי של מים, והתחלתי של מים נגד פיצ'ו
תמיר
פיצ'ו קופץ למים ושולח זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ. הפוכדור פוגע בפיפלאפ והיא נכנסת לתוכו. הפוכדור מתנודנד קצת ולבסוף נעצר. לכדת פיפלאפ יעודכן מיד.[/QUOTE]
כבר לא:nose_pick:
--
אני מרים את הפוכדור בשמחה,ואז מוציא את פיפלאפ,מלטף את ראשו בחביבות.
אני מניח אותו על כתף שמאל ואת פיצ'ו על כתף ימין,וממשיך ללכת בשדה,מחפש הפעם פוקימון עשב
*שרוב הסיכויים שאחרי שאתפוס אותו אני אקפיא את עצמי*
-
[quote=LordAbizi;596518]אני מנהל עכשיו בערך שני קרבות הפוכים - פיצ'ו נגד התחלתי של מים, והתחלתי של מים נגד פיצ'ו
ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות שמתקמות סביב פיצ'ו, ואז הבועות מתפוצצות, ולכן פיצ'ו לא מגן על עצמו ממתקפת הסטירה הכפולה. לאחר מכן פיצ'ו דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
"קדימה סקווירטל בכל הכוח השתמש השתמש בגילגול עליו ואחר כך תשתמש באקדח מים מטווח 0" אומר לו
-
תמיר
אני רואה שהסמיילים החדשים מעניינים אותך.
בכל אופן תזכור שעכשיו אתה לא חייב לבצע את כל מה שתכננת בהקפאה העצמית, כי אתה יכול לבקש חלק מהדברים מהמתנה שלי על עמוד 200.
--
אתה מתרחק מעט מהנהר, שנעלם מפאת חוסר הצורך בו, ואז אתה מוצא שם סנפלורה שאני חייב לך על עמוד 200/300.
ג'וני
סקווירטל מתגלגל במהירות עד שהוא מגיע לפיצ'ו ומתנגש בו. פיצ'ו סוטר לסקווירטל מספר פעמים. סקווירטל לאחר מכן מכוון, ויורה סילון של אקדח מים לתוך פיצ'ו ופוגע בו.
-
[quote=LordAbizi;596728]
ג'וני
סקווירטל מתגלגל במהירות עד שהוא מגיע לפיצ'ו ומתנגש בו. פיצ'ו סוטר לסקווירטל מספר פעמים. סקווירטל לאחר מכן מכוון, ויורה סילון של אקדח מים לתוך פיצ'ו ופוגע בו.[/quote]
"יפה סקווירטל עכשיו השתמש בסטירה כפולה ואחר כך קרן בועות" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;594317]
חשבתי שהבהרנו את זה בשאלה הקודמת, כן.
--
המטרונום הופך לגחלת וגיצים עפים לכיוון סנורנט. סנורנט מתחמק מרוב הגיצים אך כמה עדיין פוגעים בו.
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סנורנט נע לכיוון קלפייבל ונושך אותה עם קרח. לאחר מכן סנורנט עוזב אותה ומתרחק כדי לנגוח בה, אבל קלפייבל מתחילה לנוע לעברו, וסנורנט נע לכיוון קלפייבל ואז הם מתנגשים, ושניהם נהדפים אחורה.[/quote]
"סנוראנט אני רוצה שתשתמש בבליזארד,עכשיו!"אומר לו.
-
ג'וני
פיצ'ו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם הזנב לסקווירטל. סקווירטל סוטר מספר פעמים לפיצ'ו, ואז יורה עליו מספר בועות שמתפוצצות לידו. פיצ'ו לאחר מכן דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. אור סגול אלוהי פוגע בסנורנט, והוא למד סופה, והוא מייצר סופה ומשלח אותה על קלפייבל. הסופה גורמת לחלק מהאיברים של קלפייבל להתכסות בקרח. אבל הגורל רצה, והמטרונום של קלפייבל הפך לחימום יתר. הקרח מומס, וקלפייבל תוקפת עם חימום יתר את סנורנט ופוגעת בו.
-
[quote=LordAbizi;597588]ג'וני
פיצ'ו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם הזנב לסקווירטל. סקווירטל סוטר מספר פעמים לפיצ'ו, ואז יורה עליו מספר בועות שמתפוצצות לידו. פיצ'ו לאחר מכן דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
[/quote]
"לא לוותר השתמש בגילגול ואחר כל באקדח מים" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;597588]
נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. אור סגול אלוהי פוגע בסנורנט, והוא למד סופה, והוא מייצר סופה ומשלח אותה על קלפייבל. הסופה גורמת לחלק מהאיברים של קלפייבל להתכסות בקרח. אבל הגורל רצה, והמטרונום של קלפייבל הפך לחימום יתר. הקרח מומס, וקלפייבל תוקפת עם חימום יתר את סנורנט ופוגעת בו.[/quote]
"מעולה סנוראנט,קדימה לא לוותר!סופת שלג (בליזארד) שוב!" אומר לו.
"אחר כך תתקוף שוב בנשיכת קרח ואז בנגיחה!" אוסיף.
-
מספר התגובות / עמוד חזר להיות 15, ולכן כל 50 עמודים יהיו פרסים כמו שהיה ממקודם.
ג'וני
סקווירטל מתגלגל, אבל פיצ'ו מצליח לחזות מראש את ההתנהגות של סקווירטל והוא מתחמק. פיצ'ו קופץ ובועט בסקווירטל. סקווירטל מתאושש מהבעיטה ויורה אקדח מים שפוגע בפיצ'ו וזורק אותו לאחור.
נאור
"קלפייבל, נסי לברוח מהסופה, ואז השתמשי באגרוף מגה, ולבסוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לרוץ מהסופה שיורה עליה סנורנט, וסנורנט עוקב אחריה עם הסופה, אבל קלפייבל במסלול ספירלי סוגרת על סנורנט, היא נפגעת מעט מהסופה, אבל נותנת אגרוף מגה לסנורנט שמאלץ אותו לסיים את ההתקפה. קלפייבל נושך עם קרח את קלפייבל. לאחר מכן קלפייבל וסנורנט זורקים את עצמם על השני ומתנגשים בעוצמה.
-
[quote=LordAbizi;598352]ג'וני
סקווירטל מתגלגל, אבל פיצ'ו מצליח לחזות מראש את ההתנהגות של סקווירטל והוא מתחמק. פיצ'ו קופץ ובועט בסקווירטל. סקווירטל מתאושש מהבעיטה ויורה אקדח מים שפוגע בפיצ'ו וזורק אותו לאחור.
[/quote]
"קדימה סקווריטל בוא נפתיע אותו התגלגל אליו מהר אבל לא בשביל להתקיף אלא להיות קרוב אליו ואחר כך השתמש בנגיחה ואחר כך קרן בועות" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;598352]
נאור
"קלפייבל, נסי לברוח מהסופה, ואז השתמשי באגרוף מגה, ולבסוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לרוץ מהסופה שיורה עליה סנורנט, וסנורנט עוקב אחריה עם הסופה, אבל קלפייבל במסלול ספירלי סוגרת על סנורנט, היא נפגעת מעט מהסופה, אבל נותנת אגרוף מגה לסנורנט שמאלץ אותו לסיים את ההתקפה. קלפייבל נושך עם קרח את קלפייבל. לאחר מכן קלפייבל וסנורנט זורקים את עצמם על השני ומתנגשים בעוצמה.[/quote]
"מעולה סנוראנט עכשיו כשאתם קרובים אחד לשני תשתמש תסתער עלייה בנשיכת קרח ותעיף אותה ובזמן שהיא שוכבת על הרצפה תשתמש מהר בסופת קרח!" אומר לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;596728]תמיר
אני רואה שהסמיילים החדשים מעניינים אותך.
בכל אופן תזכור שעכשיו אתה לא חייב לבצע את כל מה שתכננת בהקפאה העצמית, כי אתה יכול לבקש חלק מהדברים מהמתנה שלי על עמוד 200.
--
אתה מתרחק מעט מהנהר, שנעלם מפאת חוסר הצורך בו, ואז אתה מוצא שם סנפלורה שאני חייב לך על עמוד 200/300.
[/QUOTE]
מאוד:um_face:
אבל בכל זאת,נראה כשאני אתפוס את סנפלורה מה יהיה.
תעדכן את המתקפות של פיפלאפ.
ואני חושב שאני ארצה גם פוקימון אש אחרי זה...
יש סיכוי שאני תופס דיטו או מיו????
--
"צא פיפלאפ,אקדח מים/(אם אין לו אז: )בועות/(ואם גם את זה אין לו אז: )ניקור!"
-
ג'וני
סקווירטל מתגלגל לעבר פיצ'ו ופיצ'ו קופץ הצידה כדי להתחמק, אבל הוא מופתע כשהוא מגלה שסקווירטל עוצר. סקווירטל נוגח בפיצ'ו, ולאחר מכן פיצ'ו תוקף במהירות את סקווירטל. סקווירטל יורה לאחר מכן בועות שמתפוצצות ליד פיצ'ו. פיצ'ו מתחיל להתעייף.
נאור
"קלפייבל השתמשי במטרונום! אם המתקפה איכשהו תחלץ אותך מההתקפה שלו, השתמשי באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות, וסנורנט תופס אותה עם נשיכה קפואה וזורק אותה למגרש. הוא מתחיל לירות עליה את הסופה, אבל פתאום קלפייבל מופיעה מאחורי סנורנט ונותנת לו אגרוף מגה.
תמיר
סביר להניח שלא... למה?
והרגע נלחמת בפיפלאפ, כבר שחכת מה המתקפות של זה? אקדח מים, בועות, ודברים טריוויאליים, מעדכן עכשיו.
--
פיפלאפ יורה אקדח מים שפוגע בסנפלורה הלא מוכן. סנפלורה מייצר עלים חדים והוא יורה אותם לכיוון פיפלאפ. פיפלאפ מתחמק מחלקם ונפגע מהשאר.
-
[QUOTE=LordAbizi;598715]
תמיר
סביר להניח שלא... למה?
והרגע נלחמת בפיפלאפ, כבר שחכת מה המתקפות של זה? אקדח מים, בועות, ודברים טריוויאליים, מעדכן עכשיו.
--
פיפלאפ יורה אקדח מים שפוגע בסנפלורה הלא מוכן. סנפלורה מייצר עלים חדים והוא יורה אותם לכיוון פיפלאפ. פיפלאפ מתחמק מחלקם ונפגע מהשאר.[/QUOTE]
סתם...
והרגע הזה היה לפני 3 ימים עד שבוע...
---
"תשתמש בניקור ואז באקדח מים מטווח קרוב!"
-
[quote]
"קלפייבל השתמשי במטרונום! אם המתקפה איכשהו תחלץ אותך מההתקפה שלו, השתמשי באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות, וסנורנט תופס אותה עם נשיכה קפואה וזורק אותה למגרש. הוא מתחיל לירות עליה את הסופה, אבל פתאום קלפייבל מופיעה מאחורי סנורנט ונותנת לו אגרוף מגה.
[/quote]
"סנוראנט עשה את זה שוב,תשתמש בנשיכת קרח ותעיף אותה ואז תשתמש בסופת שלג!" אומר לסנוראנט.
-
[quote=LordAbizi;598715]ג'וני
סקווירטל מתגלגל לעבר פיצ'ו ופיצ'ו קופץ הצידה כדי להתחמק, אבל הוא מופתע כשהוא מגלה שסקווירטל עוצר. סקווירטל נוגח בפיצ'ו, ולאחר מכן פיצ'ו תוקף במהירות את סקווירטל. סקווירטל יורה לאחר מכן בועות שמתפוצצות ליד פיצ'ו. פיצ'ו מתחיל להתעייף.
[/quote]
"סקווירטל מהר השתמש באקדח מים תוך כדי שאתה רץ אליו ואחר כך השתמש בנגיחה" אומר לו
-
תמיר
טוב נו, תחושת הזמן יכולה להיות מעותת מאוד לפעמים. אני עכשיו קורא דברים שכתבתי אי שם בקיץ 2008 ומתפלא שזה לא נראה כל כך רחוק
--
פיפלאפ רץ אל סנפלורה, קופץ ומנקר אותו. סנפלורה שולח חוטי שאיבה אל פיפלאפ ותופס אותו ומתחיל לשאוב כח מפילאפ. פיפלאפ יורה אקדח מים אל סנפלורה, שמאלץ אותו לעזוב את פיפלאפ, וסנפלורה נדחף מעט אחורה.
נאור
"לא הפעם! קלפייבל, זריקה חיונית (, או שתתן תרגום טוב יותר לVital throw)! סנורנט קופץ לקלפייבל ומתחיל לנשוך אותו עם קרח, וקלפייבל אוחזת בסנורנט. השניים נאבקים ומנסים לזרוק אחד את השני, עד שלבסוף קלפייבל מעיפה ממנה את סנורנט, וסנורנט מנסה לשלוח את סופת הקרח, אבל בגלל שהתנועה הלא צפויה שלו, הסופה מגיעה לכל מיני מקומות ולא פוגעת בקלפייבל.
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים על פיצ'ו תוך כדי התקדמות, והדבר מפריע לפיצ'ו לברוח, עד שלבסוף פיצ'ו בורח ומתחמק מאקדח מים. פיצ'ו סוטר לסקווירטל פעמיים, ואז סקווירטל נוגח בו.
-
[quote=LordAbizi;598928]
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים על פיצ'ו תוך כדי התקדמות, והדבר מפריע לפיצ'ו לברוח, עד שלבסוף פיצ'ו בורח ומתחמק מאקדח מים. פיצ'ו סוטר לסקווירטל פעמיים, ואז סקווירטל נוגח בו.[/quote]
"קדימה סקווריטל השתמש בקרן בועות תוך כדי שאתה רץ אליו ואחר כך בעיטה כפולה בכל הכוח" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;598928]
נאור
"לא הפעם! קלפייבל, זריקה חיונית (, או שתתן תרגום טוב יותר לVital throw)! סנורנט קופץ לקלפייבל ומתחיל לנשוך אותו עם קרח, וקלפייבל אוחזת בסנורנט. השניים נאבקים ומנסים לזרוק אחד את השני, עד שלבסוף קלפייבל מעיפה ממנה את סנורנט, וסנורנט מנסה לשלוח את סופת הקרח, אבל בגלל שהתנועה הלא צפויה שלו, הסופה מגיעה לכל מיני מקומות ולא פוגעת בקלפייבל.
[/quote]
"קדימה סנוראנט לא לוותר!,תשתמש בנגיחה ואז תעבור ישר לגלגול כדי שהיא לא תספיק להבין מה קורה ותפיל אותה עם הגלגול ואז תשתמש שוב בסופת שלג,אין סיכוי שהיא יוצאת מזה הפעם!" אומר.
-
ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות לעבר פיצ'ו ומתחיל להתקרב אליו. הבועות מתפוצצות בסביבת פיצ'ו מה שמקשה עליו להתרכז ולכן סקווירטל מצליח לפגוע בו עם הבעיטות. פיצ'ו לאחר מכן דוחף את סקווירטל, ופוגע בו.
נאור
גלגול? לסנורנט? לסנורנט אין מבנה שמאפשר דבר כזה
הייתה שגיאת מערכת והצלחתי לתקן אותה בכך שהפכתי את גלגול לדחיפה
--
"קלפייבל חבטת גוף! לאחר מכן אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סנורנט וקלפייבל זורקים אחד את השני זה על זה. קלפייבל גדולה יותר מסנורנט ולכן זה הודף אותו אחורה, אבל אז סנורנט דוחף שוב ומפיל את קלפייבל. סנורנט מכין את סופת השלג ובינתיים קלפייבל נותנת לו אגרוף מגה, מה שמזיז את סנורנט והוא מנסה לכוון בזמן שהוא נהדף אבל מצליח לפגוע בה חלקית עם סופת השלג.
-
[quote=LordAbizi;599534]
גלגול? לסנורנט? לסנורנט אין מבנה שמאפשר דבר כזה
הייתה שגיאת מערכת והצלחתי לתקן אותה בכך שהפכתי את גלגול לדחיפה
--
"קלפייבל חבטת גוף! לאחר מכן אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סנורנט וקלפייבל זורקים אחד את השני זה על זה. קלפייבל גדולה יותר מסנורנט ולכן זה הודף אותו אחורה, אבל אז סנורנט דוחף שוב ומפיל את קלפייבל. סנורנט מכין את סופת השלג ובינתיים קלפייבל נותנת לו אגרוף מגה, מה שמזיז את סנורנט והוא מנסה לכוון בזמן שהוא נהדף אבל מצליח לפגוע בה חלקית עם סופת השלג.[/quote]
"מעולה סנוראנט!" אעודד את סנוראנט.'בידיוק מה שרציתי,עכשיו יהיה לה קשה לזוז כי איבריה קפואים וסנוראנט יוכל לחמוק בקלות ולהתקיף גם כן בקלות' אחשוב לי.
"סנוראנט תשתמש שוב בסופת שלג ואז בנשיכת קרח!"אומר לסנוראנט.
-
[quote=LordAbizi;599534]ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות לעבר פיצ'ו ומתחיל להתקרב אליו. הבועות מתפוצצות בסביבת פיצ'ו מה שמקשה עליו להתרכז ולכן סקווירטל מצליח לפגוע בו עם הבעיטות. פיצ'ו לאחר מכן דוחף את סקווירטל, ופוגע בו.
quote]
"קדימה בוא נגמור אותו באקדח מים ובעיטת קפיצה" אומר לו
-
נאור
"קלפייבל, העזרי בגפיים הלא קפואות שלך כדי לקפוץ לכיוונו, ולהכות בו בגפיים הקפואות כדי לשבור את הקרח! ולאחר מכן מטרונום!" אומר פול מול מורפי. סנורנט מתחיל להשתמש בסופה, אבל קלפייבל קופצת באמצעות היד והרגל הלא קפואות שלה, ואז היא נעה לכיוון סנורנט ומתנגשת בו עם היד והרגל שכן קפואים אצלה, מה שגורם לקח להשבר. סנורנט נע לכיוון קלפייבל ונושך אותה. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, והמטרונום הופך לאקדח מים שפוגע בסנורנט ומעיף אותו מקלפייבל.
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים, אבל פיצ'ו נע במהירות ומתחמק מאקדח מים. סקווירטל מתכונן לקפוץ על מנת לבעוט בפיצ'ו, ופיצ'ו מנסה להשתמש במהירות שצב כדי לדחוף את סקווירטל, והם מתנגשים. פיצ'ו נראה מאוד עייף, וסקווירטל נפל מההתקפה בגלל שאיבד שיווי משקל, אבל הוא עדיין לא עייף.
-
[quote=LordAbizi;599950]
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים, אבל פיצ'ו נע במהירות ומתחמק מאקדח מים. סקווירטל מתכונן לקפוץ על מנת לבעוט בפיצ'ו, ופיצ'ו מנסה להשתמש במהירות שצב כדי לדחוף את סקווירטל, והם מתנגשים. פיצ'ו נראה מאוד עייף, וסקווירטל נפל מההתקפה בגלל שאיבד שיווי משקל, אבל הוא עדיין לא עייף.[/quote]
"כל הכבוד סקווירטל אנחנו מתקרבים לניצחון" אומר ואשבח אותו "קדימה השתמש בגילגול מהר ובכל כוח ואחר כך עבור לאקדח מים הכי חזק שאתה יכול" אומר לו