-
[QUOTE=Eustass Kid;716025][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מתחמק מהאגרוף האששל דסקנחור.סטארלי משתמשבצוות כפול ובמכת ניקור.דסקניור לא מצליח להתחמק מכל הניקור ונפגעבעצמו.פל אומר"דסקניר אגרוף חשמל עכשיו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש בצוות כפול ואז ניקור שוב!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;715994][COLOR="Green"][b]דיפ
ריולו לא עונה לך ומשתמש עליך במכת עצם שוב[/b][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול.בגלל הצוות הכפול של סטארלי.סטארלי מתחמק מהאגרוף החמשלי של דסקניור.סטארלי תוקף במכת ניקור את דסקניור אך הוא מתחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
את צורח לצ'ימצ'אר.לפתע להביור יוצא מןהעשן.את מבינה שצ'ימצ'אר שומע אותך ובמצב בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמש באגרוף ממקוד.אגרוםו של הרקרוס הופך ללבן.באטארפי מתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרוויל צא החוצה! ותשתמש בכדור אנרגיה!" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;715788][COLOR="Blue"][B]מרי
צ'ימצ'אר קופץ מסביב לפינקו ווכך מבלבל את פינקו.צ'ימצ'אר מבין שזה הרגע הנכון לתקוף את פינקו.צ'ימצ'אר תוקף להביור אדיר שפוגע קשה בפינקו.לינהאומרת לך"מהלך יפה ילדה הצ'ימצ'אר שלך השתמש.הפינקו שלי חזק והוא יצלח להתמודד עם הצ'ימצ'אר שלך.פינקו תשתמש בכדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של דסקניור.סטארלי משתמש ברוח חזקה על סקניור.דסקניור לא מצליח להתחק ונפגע מהרוח החזקה של סטארלי קצת.פל אומר לדסקניור"לא נורא שנפגעת מהמכת הרוח הזאת עכשיו אגרוף חשמלי על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח ברגע האחרון להתחמק מהאסקת שינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באסאוירי.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שלהקרוס.הרקרוס משתמש משתמשב שבהירת לבנים וידו הופכת ללבנה.באטארפי מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר"באטארפי נסה אס אאוירי על הרקרוסשלו" באטארפי משתמש באס אוירי על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר חוזר לפוכדור שלו.טרטויג יוצא מהפוכדור שלו.טרטויג משתמש בעליטער על ביבריל.ביביריל מתחמק מהעלי טערשל טרטויג.מרק אומר"אתה חכם פפוקימון עשבעל מים יפה.ביברילך תשתמש בכדור חשמל על טרטויג"ביבריל משתמש בכדור חשמל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לחמוק ואחר כך לתקפוף בעלי טער
-
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
טרטויג לא מצליח להתחמק מהכדור החשמל של ביבריל ונפגע קשה.טרטויג משתמש בעלי טער על בבריל.ביבריל מתחמק בקלות מהתקפה של טרטויג.מרק אומר"ביבריל עוד כדור שחמל לעבר טרטויג שלו"ביבריל משתמש בכדור חשמל על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל יוצא מהפוכדור שלו.ומשתמש בכדור אנרגיה.ריולו לא מצליח להתחמק מהכדור האנרגיה של גרוויל ונפגעקשה מהתקפה.ריולו משתמש במכת עצם על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשבצוות כפול.בעקבות הצוות הכפול שלסטארלי.דסקניור מפספס אתסטארלי באגרוף חשמל.סטארלי ממשתמש בניקור על דסקניור.דסקניור נפגעקשה מהתקפה.פל אומר"דסקניור אתה מעצבן אותי תשתמש באגרוף קרח על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף קרח[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;716550][B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
טרטויג לא מצליח להתחמק מהכדור החשמל של ביבריל ונפגע קשה.טרטויג משתמש בעלי טער על בבריל.ביבריל מתחמק בקלות מהתקפה של טרטויג.מרק אומר"ביבריל עוד כדור שחמל לעבר טרטויג שלו"ביבריל משתמש בכדור חשמל על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל יוצא מהפוכדור שלו.ומשתמש בכדור אנרגיה.ריולו לא מצליח להתחמק מהכדור האנרגיה של גרוויל ונפגעקשה מהתקפה.ריולו משתמש במכת עצם על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשבצוות כפול.בעקבות הצוות הכפול שלסטארלי.דסקניור מפספס אתסטארלי באגרוף חשמל.סטארלי ממשתמש בניקור על דסקניור.דסקניור נפגעקשה מהתקפה.פל אומר"דסקניור אתה מעצבן אותי תשתמש באגרוף קרח על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף קרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרוויל חבטה כמתקפת נגד!" אני אומר.
-
[quote=monster;715994][COLOR=green][B]דיפ[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]ריולו לא עונה לך ומשתמש עליך במכת עצם שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי משתמש בצוות כפול.בגלל הצוות הכפול של סטארלי.סטארלי מתחמק מהאגרוף החמשלי של דסקניור.סטארלי תוקף במכת ניקור את דסקניור אך הוא מתחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]את צורח לצ'ימצ'אר.לפתע להביור יוצא מןהעשן.את מבינה שצ'ימצ'אר שומע אותך ובמצב בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמש באגרוף ממקוד.אגרוםו של הרקרוס הופך ללבן.באטארפי מתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אמר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהאס אווירי שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז במכת קרן הכי חזקים כדי לסיים את הקרב הגמר הזה ולנצח".
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשבצוות כפול.בעקבות הצוות הכפול שלסטארלי.דסקניור מפספס אתסטארלי באגרוף חשמל.סטארלי ממשתמש בניקור על דסקניור.דסקניור נפגעקשה מהתקפה.פל אומר"דסקניור אתה מעצבן אותי תשתמש באגרוף קרח על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף קרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לתקוף את כדור החשמל בעלי טער ואחר כך תתקוף בגפן מצליפה כדי להרים אותו ואז להפיל אותו חזק על הריצפה
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
'יווו איזה רעיון שולט עובר במוחי הגאוני' אני חושב ואומר לסטרלי "תשתמש ברוח חזקה שמכוונת במדויק על האגרוף קרח וככה תיצור רסיסים של קרח מסביב לדסקנויר אחרי שאתה עושה את זה עוף סביבו ותשתמ במכת כנף מהרבה כיוונים וככה הכנף שלך גם תקבל כוח קרח וגם תתחמק מהמיתקפה!"
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל משתמש בחטבה.החבטה ומכת העצם של ריולו מתנגשים.גרויל נפגע קצת מהתקפה.ריולו משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי ונפגע קצת..הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .הרקרוס משתמש במכתקרן.הקרן של הקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח להתחמק מהכת הקרן של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג משתמשבעלי טער.העלי טער והכדור חשמל מתנגשים ויוצרים פיצוץ אדיר.טרטויג משתמש בשטי גפן.שוטי הגפן יוצאים מגבו של טרטויג.ביבריל מתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג.מרק אומר"מהכים יפים הטרטויגשלך יודעזה הולך להיות קרב קשה.ביבריל תשתמש בקרן קרח."ביבריל משתמש בקרן קרח ומקפיא את טרטויג מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה על האגרוף הקרח של דסקניור.וזה יוצר סיסים בשמי השמים.סטארלי משתמש במכת כנף חזקה מאוד.דסקניור מצליח להתחמק מהנמכת הכנף של סטארלי.פל אומר"לוקאס מהלכים יפים הסטארלי שלך משתמש אך תפסידבכול זאת.דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופםו מוקף באש.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;717121][B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל משתמש בחטבה.החבטה ומכת העצם של ריולו מתנגשים.גרויל נפגע קצת מהתקפה.ריולו משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי ונפגע קצת..הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .הרקרוס משתמש במכתקרן.הקרן של הקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח להתחמק מהכת הקרן של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג משתמשבעלי טער.העלי טער והכדור חשמל מתנגשים ויוצרים פיצוץ אדיר.טרטויג משתמש בשטי גפן.שוטי הגפן יוצאים מגבו של טרטויג.ביבריל מתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג.מרק אומר"מהכים יפים הטרטויגשלך יודעזה הולך להיות קרב קשה.ביבריל תשתמש בקרן קרח."ביבריל משתמש בקרן קרח ומקפיא את טרטויג מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה על האגרוף הקרח של דסקניור.וזה יוצר סיסים בשמי השמים.סטארלי משתמש במכת כנף חזקה מאוד.דסקניור מצליח להתחמק מהנמכת הכנף של סטארלי.פל אומר"לוקאס מהלכים יפים הסטארלי שלך משתמש אך תפסידבכול זאת.דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופםו מוקף באש.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטרלי תכבה את האש שוב ברוח חזקה ואז תגמור עם מכת כנף ותנסה לאסוף איתה את רסיסי הקרח שיש באוויר עוד..."
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה על האגרוף הקרח של דסקניור.וזה יוצר סיסים בשמי השמים.סטארלי משתמש במכת כנף חזקה מאוד.דסקניור מצליח להתחמק מהנמכת הכנף של סטארלי.פל אומר"לוקאס מהלכים יפים הסטארלי שלך משתמש אך תפסידבכול זאת.דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופםו מוקף באש.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קליע זרעים גרוויל!" אני אומר לגרוויל.
-
[QUOTE=monster;715994][COLOR="Green"][b]דיפ
ריולו לא עונה לך ומשתמש עליך במכת עצם שוב[/b][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול.בגלל הצוות הכפול של סטארלי.סטארלי מתחמק מהאגרוף החמשלי של דסקניור.סטארלי תוקף במכת ניקור את דסקניור אך הוא מתחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
את צורח לצ'ימצ'אר.לפתע להביור יוצא מןהעשן.את מבינה שצ'ימצ'אר שומע אותך ובמצב בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמש באגרוף ממקוד.אגרוםו של הרקרוס הופך ללבן.באטארפי מתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי צ'ימצ'אר !ומה עם פינקו !אני לא רואה אותו!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אני אומר לטרטויג לנשות לשבור את הקרח עם עלי טער
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מנסה לשבור את הקרח בעזרת עלי טער.אך הוא לא מצליח.ביבריל משתמש בכדור חשמל שפוגע בטרטויג ומשפיע עליו קשות.טרטויג השתחחר מהקרח בזכות כדור החשמל של ביביריל.מרק אומר לך"הטרטויג שלך לא חזקכל כךהוא יובס .ביבריל תשתמש בעוד קרן קרח עכל טרטויג."ביבריל משתמש בקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
לפתע את רואה את צ'ימצ'אר עף מהעשן.כיאולו הוא נפגע.את רואה שעןן מתפוגג.פינקו משתמש בכדורג'ירו שעלול להביס את צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל משתמש בקליע הזרעים.קליע הזרעיםשל גרוויל פוגע בריולו.ריולו נפצע קשה.ריולו משיבב מכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה וכך מביס את אגרוף האש של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף.דסקניור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קצת מהמכת כנף של סטארלי.פל אומר"אני רואה שהקרב הזה ימשך נצח אם דסקניור לאיש תמשבמתקפות אחרות.הסטאלי שלך יובסב עודמעט אז תהיה מוכן להפסיד.דסקניור תשתמש בבקרן קרח ותקפיא את סטארלי"דסקניור משתמשבקרן קרח שמקפיאה את סטארלי.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;718082][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מנסה לשבור את הקרח בעזרת עלי טער.אך הוא לא מצליח.ביבריל משתמש בכדור חשמל שפוגע בטרטויג ומשפיע עליו קשות.טרטויג השתחחר מהקרח בזכות כדור החשמל של ביביריל.מרק אומר לך"הטרטויג שלך לא חזקכל כךהוא יובס .ביבריל תשתמש בעוד קרן קרח עכל טרטויג."ביבריל משתמש בקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לתקוף בעלי טער את קרן הקרח ואחר כך תישתמש בפוטוסינטזה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג תוקף בעלי טער את הקרו הקרח.הקרן קרח ועלי טער מתנגשים ונעלמים.טרטויג משתמש בפוטוסינטזה.טרטויג מרגיש כמו בריא לאחר פוטוסינטזה.מרק אומר לך"מהלך יפה יגאל לרפאות את הטרטויג שלך.יפה מאוד.ביבירל תשתמש בבחפירה"ביביריל משתמש בחפירה וחופר בור נעלם.אתה לא רואה אותו כבר.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;718089][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג תוקף בעלי טער את הקרו הקרח.הקרן קרח ועלי טער מתנגשים ונעלמים.טרטויג משתמש בפוטוסינטזה.טרטויג מרגיש כמו בריא לאחר פוטוסינטזה.מרק אומר לך"מהלך יפה יגאל לרפאות את הטרטויג שלך.יפה מאוד.ביבירל תשתמש בבחפירה"ביביריל משתמש בחפירה וחופר בור נעלם.אתה לא רואה אותו כבר.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לרוץ ככה שביבירל לא יוכל לבגוע בו
-
[QUOTE=monster;718082][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
לפתע את רואה את צ'ימצ'אר עף מהעשן.כיאולו הוא נפגע.את רואה שעןן מתפוגג.פינקו משתמש בכדורג'ירו שעלול להביס את צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר!!
תהדוף את כדור הג'יירו בלהביור !מהר!!!"
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="6"]הודעה חשובה
זאתי הודעה ה1000 ובעקבות זה היה איונטבקרוב אזז חכו אליו [/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג רץ כדי שבביריל לא יפגע בו.מרק אומר לך"זה לא יעבוד לכם צא ביבירל קרן קרח על טרטויג"בביבריל יוצא מן הבווקופץ לאוויר.בעוד ואוויר הוא משתמש בקרן קרח*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמשבלהביור.הלהביור ששל צ'ימצ'אר עודף את הכדור הג'ירו של פינקו.הכדורהג'ירו כמעט פוגע בפינקו אך הוא מתחמ קברגע האחרון.לינה אומרת"פינקו כדור ג'ירו עוד אחד"פינקו משתמש בכדור ג'ירו.מה תשעי[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה וכך מביס את אגרוף האש של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף.דסקניור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קצת מהמכת כנף של סטארלי.פל אומר"אני רואה שהקרב הזה ימשך נצח אם דסקניור לאיש תמשבמתקפות אחרות.הסטאלי שלך יובסב עודמעט אז תהיה מוכן להפסיד.דסקניור תשתמש בבקרן קרח ותקפיא את סטארלי"דסקניור משתמשבקרן קרח שמקפיאה את סטארלי.מה תעשה[/quote]
"סטרלי שבור את הקרח עם מכת כנף ואז אל תתן לו להתחמק ממכת רוח הכי חזקה שלך אם הוא מנסה לתקוף אותך נצל את הרוח גם למהירות ההתחמקות"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרלי משתמש במכת כנף ובזכות מכת הכנף של סטארלי הקרח נשבר.סטארלי חופשי.סטארלי משתמש במכת הרוח חזקה הכי חזקה שלו על דסקניור.דסקניור לא מצליח להתחמק ולכן נפגעקצת.פל אומר"דסקניור לעזעל אית .עודקרן קרח על סטארלי."דסקניור משתמש בקקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;718096][B][COLOR="Green"][SIZE="6"]הודעה חשובה
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג רץ כדי שבביריל לא יפגע בו.מרק אומר לך"זה לא יעבוד לכם צא ביבירל קרן קרח על טרטויג"בביבריל יוצא מן הבווקופץ לאוויר.בעוד ואוויר הוא משתמש בקרן קרח*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמשבלהביור.הלהביור ששל צ'ימצ'אר עודף את הכדור הג'ירו של פינקו.הכדורהג'ירו כמעט פוגע בפינקו אך הוא מתחמ קברגע האחרון.לינה אומרת"פינקו כדור ג'ירו עוד אחד"פינקו משתמש בכדור ג'ירו.מה תשעי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תהדוף אותו שוב בלהביור .." אני אומרת בהשתעממות.
-
[QUOTE=monster;718096][B][COLOR="Green"][SIZE="6"]הודעה חשובה
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לתקוף עוד פעם את קרן הקרח בעלי תער ואחר כך בגפן מצליפה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג תוקף סבעלי טער את הקרן קרח.הקרן קרח ועלי טער מתנגים ונעלמים תוך שניות.טרטויג משתמש בשוטים גפן שיוצאים מגבו.ביבריל מתחמק מהשוטי גפםן של טרטויג.ביבריל משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.מה תעשה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמ בלהביור.הלהביור מחזיר את כדור הגירו אל פינקו.פינקו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.לינה אומרת "פינקו תתאושש ותשתמש בחפירה"פינקו מתאושש ומשץתמשבחפירה.תוך שניה פינק נעלם מן הזירה.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;718132][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג תוקף סבעלי טער את הקרן קרח.הקרן קרח ועלי טער מתנגים ונעלמים תוך שניות.טרטויג משתמש בשוטים גפן שיוצאים מגבו.ביבריל מתחמק מהשוטי גפםן של טרטויג.ביבריל משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.מה תעשה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמ בלהביור.הלהביור מחזיר את כדור הגירו אל פינקו.פינקו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.לינה אומרת "פינקו תתאושש ותשתמש בחפירה"פינקו מתאושש ומשץתמשבחפירה.תוך שניה פינק נעלם מן הזירה.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צימצ'אר תרגיש את מה שזז באדמה ותקפוץ מתי שאתה מרגדיש שהוא מגיע ולהביור "
-
[QUOTE=monster;718132][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמ בלהביור.הלהביור מחזיר את כדור הגירו אל פינקו.פינקו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.לינה אומרת "פינקו תתאושש ותשתמש בחפירה"פינקו מתאושש ומשץתמשבחפירה.תוך שניה פינק נעלם מן הזירה.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לתקוף בעלי טער ואחר כך לתקוף שוב בגפן מצליפה
-
[QUOTE=monster;718106][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרלי משתמש במכת כנף ובזכות מכת הכנף של סטארלי הקרח נשבר.סטארלי חופשי.סטארלי משתמש במכת הרוח חזקה הכי חזקה שלו על דסקניור.דסקניור לא מצליח להתחמק ולכן נפגעקצת.פל אומר"דסקניור לעזעל אית .עודקרן קרח על סטארלי."דסקניור משתמש בקקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ככה לא מדברים לפוקימון" אני אומר לפל "אין פלא שהוא חלש אתה לא יודע לאמן סטרלי תשתמש ברוח חזקה על קרן קרח ותיצור קרחון גדול ואז תגביר את העוצמה של הרוח כדי שהקרחון יעוף על דסקנויר והוא יחוסל סופית!" אני אומר לפל ואז נותן הוראות לסטרלי "אם הדסקנויר הזה היה שלי הייתי מראה לך מה זה כוח רוח אמיתי..."
-
[quote=monster;717121][B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוויל משתמש בחטבה.החבטה ומכת העצם של ריולו מתנגשים.גרויל נפגע קצת מהתקפה.ריולו משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי ונפגע קצת..הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .הרקרוס משתמש במכתקרן.הקרן של הקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח להתחמק מהכת הקרן של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג משתמשבעלי טער.העלי טער והכדור חשמל מתנגשים ויוצרים פיצוץ אדיר.טרטויג משתמש בשטי גפן.שוטי הגפן יוצאים מגבו של טרטויג.ביבריל מתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג.מרק אומר"מהכים יפים הטרטויגשלך יודעזה הולך להיות קרב קשה.ביבריל תשתמש בקרן קרח."ביבריל משתמש בקרן קרח ומקפיא את טרטויג מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי משתמשברוח חזקה על האגרוף הקרח של דסקניור.וזה יוצר סיסים בשמי השמים.סטארלי משתמש במכת כנף חזקה מאוד.דסקניור מצליח להתחמק מהנמכת הכנף של סטארלי.פל אומר"לוקאס מהלכים יפים הסטארלי שלך משתמש אך תפסידבכול זאת.דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופםו מוקף באש.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מאס האווירי שלו ואז תשתמש באגרוף ממוקד ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך כדי לסיים את קרב הגמר הזה ולנצח".
-
כינוי: DarkTiger
שם במשחק: דניס
רקע: דניס נולד במחוז העשב, ותמיד אהב פוקימונים.
היה לו אח גדול ואבא, אמו מתה בלידתו ולכן הוא אינו יכל להכיר אותה.
אביו היה ארכיולוג, חוקר מאובנים ותמיד הביא עבודה לביתם שבמחוז העשב.
דניס אהב לצפות בעבודתו של אביו, בגלל משיכתו לפוקימונים.
חברתו הטובה ביותר היתה ריטה, הצ'יקוריטה של אחיו ודניס היה נוהג לשמור עליה כשאחיו אינו היה בבית,
הוא כבר החליט באיזה פוקימון הוא יבחר, הוא שאף להיות כמו אחיו הגדול, ולבחור בצ'יקוריטה.
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: צ'יקוריטה זכר
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 5000$
ציוד: אופניים, פנס, 5 פוקדורים, פוקדע, שק שינה, אוהל, פנס, אוכל, פוקוביות, מעיל
הערות/בקשות: לתפוס איווי
-
דניס רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר לא מצליח להרגיש את מיקומו של פינקו.מה תשעי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג משתמש בעלי טער.הזנבהברזל של ביבריל מביס את העלי טער ופוגע בטרטויג.טרטויג מתאושש מהפגיעה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ביבריל.ביבריל מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.מרק אומר לביבריל"תשתמש בזנב ברזל שוב."ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;648207][SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
"זה דניס" אני עונה "באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי"
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/quote]
"תשתמש ברוח חזקה כדי להעביר קצת חשמל מהאגרוף שלו עליו ושהו לא יוכל לזוז מהזרם תבוא מאחוריו ותחסל אותו ע מתקפת כנף סטרלי אתה חייב לעשות את זה מהר וביעילות"
-
[QUOTE=monster;718301]דניס רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג משתמש בעלי טער.הזנבהברזל של ביבריל מביס את העלי טער ופוגע בטרטויג.טרטויג מתאושש מהפגיעה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ביבריל.ביבריל מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.מרק אומר לביבריל"תשתמש בזנב ברזל שוב."ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את טרטויג ומוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף בחימום יתר
-
[QUOTE=monster;718301]דניס רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג משתמש בעלי טער.הזנבהברזל של ביבריל מביס את העלי טער ופוגע בטרטויג.טרטויג מתאושש מהפגיעה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ביבריל.ביבריל מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.מרק אומר לביבריל"תשתמש בזנב ברזל שוב."ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תקפוץ לכל מקום כדי שפיינקו לא יפגע בך "
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ ממקום לצקום.לפתע פינקו יצא מהאדמה ותוקף בכדורג'ירואת צ'ימצ'אר שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
רגע לפני שטרטויג מוחזר ביביריל פוגע בטרטויג עם זנב ברזל ומחסל את טרטויג.טרטויג מוחזר וצ'רמנדאר יוצא.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אדיר על ביבריל.ביבריל מצליח להתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"1 1כבר יפה ביבריל.אז שוב צ'רמנדאר לביבריל לי יש יתרון על פוקימוני אש שהיה אך שתרצה.ביבריל אקדח מים עליו."ביבריל משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מנסה עם רוח חזקהלעביר לדסקניור את האגרוף חשמל הוא לא מצליח.סטארלי מתחמק מהאגרוף חשמל של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף עלדסקניור.דסקניור תחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח.מה תתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחכה חצי דקה בחוץ.כעבור חצי דקה הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ.הוא אומר לך"תיכנסדניס"אתה נכנכס וגם בירץ'נכנכס למעבדה שלו.הוא טורקאת הדלת של המעבדה.אתה רואה שנותרו רק שני פוכדורים.בירץ אומר לך"באיזה פוקימון תבחר החלטת דניס"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;718339][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחכה חצי דקה בחוץ.כעבור חצי דקה הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ.הוא אומר לך"תיכנסדניס"אתה נכנכס וגם בירץ'נכנכס למעבדה שלו.הוא טורקאת הדלת של המעבדה.אתה רואה שנותרו רק שני פוכדורים.בירץ אומר לך"באיזה פוקימון תבחר החלטת דניס"[/COLOR][/B][/quote]
"מה יש בפוקדורים?" אני שואל את בירץ' "אילו פוקימונים?"
-
[quote]לוקאס
סטארלי מנסה עם רוח חזקהלעביר לדסקניור את האגרוף חשמל הוא לא מצליח.סטארלי מתחמק מהאגרוף חשמל של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף עלדסקניור.דסקניור תחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח.מה תתעשה[/quote]
"תיצור קרחון על היד שלו עם רוח חזקה שתתנגש באגרוף קרח ואז כשהו לא יכול לזוז בגלל כובד אגרופו תשתמש במכת כנף בלי הפסקה על הפנים שלו ותחסל אותו!"
-
[quote=monster;718301]דניס רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר לא מצליח להרגיש את מיקומו של פינקו.מה תשעי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג משתמש בעלי טער.הזנבהברזל של ביבריל מביס את העלי טער ופוגע בטרטויג.טרטויג מתאושש מהפגיעה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ביבריל.ביבריל מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.מרק אומר לביבריל"תשתמש בזנב ברזל שוב."ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהאס האווירי שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך כדי לסיים את הקרב הגמר הזה אחד ולתמיד".
-
[QUOTE=monster;718339][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ ממקום לצקום.לפתע פינקו יצא מהאדמה ותוקף בכדורג'ירואת צ'ימצ'אר שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
רגע לפני שטרטויג מוחזר ביביריל פוגע בטרטויג עם זנב ברזל ומחסל את טרטויג.טרטויג מוחזר וצ'רמנדאר יוצא.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אדיר על ביבריל.ביבריל מצליח להתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"1 1כבר יפה ביבריל.אז שוב צ'רמנדאר לביבריל לי יש יתרון על פוקימוני אש שהיה אך שתרצה.ביבריל אקדח מים עליו."ביבריל משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מנסה עם רוח חזקהלעביר לדסקניור את האגרוף חשמל הוא לא מצליח.סטארלי מתחמק מהאגרוף חשמל של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף עלדסקניור.דסקניור תחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח.מה תתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחכה חצי דקה בחוץ.כעבור חצי דקה הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ.הוא אומר לך"תיכנסדניס"אתה נכנכס וגם בירץ'נכנכס למעבדה שלו.הוא טורקאת הדלת של המעבדה.אתה רואה שנותרו רק שני פוכדורים.בירץ אומר לך"באיזה פוקימון תבחר החלטת דניס"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'רמנדר ומוציא את ספיל
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
רכע לפני שצ'רמנדאר מוחזר הוא נפגע מאקדח המים של ביבריל.צ'רמנדאר חוזר וספיל יוצא לקרב.מרק אומר לך"אז ספיל הוא הפוקימון ה3 בחירה טובה.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמשבזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי..הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקהעל אגרוף הקרח שלדסקנור וזהיוצר קרחון על ידו של דסקניור.דסקניור מתמוטט על האדמה.סטרלי עף אלדסקניור ותוקף אותו במכת כנף.דסקניור נפגעמהמכ כנף.פל אומר לך"טוב הגיע הזמן שתפסיד אני ריחמתי עלסטאלי עכשיו אך נמאסת עלי.דסקניור תשתמש בקללה."דסקניור משתמש בקלהה.סטארלי מושפע מהקללה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
פרופסורבירץ' אומר לך"איןביעה הפוכדור השמאלי הוא של צ'יקוריטה.הפוכדור הימני הוא של באלבאזור.אלו שני הפוקימונים שנשארו לי במעבדה אוקי.אז במי אתה בוחר דניס?"מה תעשה[/COLOR][/B]