-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 03:46 PM
[b] עכשיו כשכולם כבר עברו את המכון, אולי מישהו יגיד לי מי זה פול מורפי חוץ ממנהיג מכון מרוול?
ניתאי
כן זה ברור
--
מגבי מסתכל בחשש למגמורטר, ומגמורטר מהנהן, ולאחר מכן מגבי משתמש בלהיבור שנראה קצת יותר חזק ופוגע בליקטיטונג. ליקטיטונג משתמש בחבטת ראש ופוגע במגבי. [/b][/quote]
שחקן השחמט הטוב ביותר בכל הזמנים,איפה הפרס שלי???
--------------------------------
"מגבי,גלגל להבה!"
-
מקס
אתה לוחץ לו את היד, ומרגיש משהו מתכתי. אתה מסתכל על היד ורואה שזהו תג הסבירות של העיר-מרוול.
"כעת, גש לשופטים לקבל את הציון" אומר פול מורפי.
ניתאי
נחמד... פרס בעמוד 100.
--
גלגל הלהבה פוגע בליקטויטונג, ולאחר מכן ליקטיטונג משתמש בליקוק ופוגע במגבי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 05:40 PM
[b] ניתאי
נחמד... פרס בעמוד 100.
--
גלגל הלהבה פוגע בליקטויטונג, ולאחר מכן ליקטיטונג משתמש בליקוק ופוגע במגבי. [/b][/quote]
"תשתמש בלהביור על הלשון שלו!"
-----------------
אני באמת עומד לקבל על זה פרס? O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 05:40 PM
[b] מקס
אתה לוחץ לו את היד, ומרגיש משהו מתכתי. אתה מסתכל על היד ורואה שזהו תג הסבירות של העיר-מרוול.
"כעת, גש לשופטים לקבל את הציון" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
פול מורפי? פול מהסדרה? מאיפה לי?XDD
--
"תודה" אני אומר לפול והולך לשופטים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 03:04 PM
[b]
תמיר
מצוין, חשדנות זה טוב. מעולם לא אמרתי שזה לא.
--
בחבילה אתה מוצא קופסא שמצוייר עליה טלפון נייד, וכתוב עליה מספר, שאותו תצטרך לבדוק. [/b][/quote]
אני מוציא את הטלפון מהקופסא ומתקשר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 02:04 PM
[b] דודי
אתה מטפס על המשאית, ולפתע המשאית נכנס לפנייה, ובגלל כוחות צנטרפיטליים והחוק הראשון של ניוטון, ריולו מועף מהמשאית ונוחת על האדמה, ואתה גם מאבד גם אתה אחיזה שלך ונזרק לאדמה. אתה נוחת ואתה מרגיש שהיד שלך קצת כואבת, וריולו נמצא לידך.
[/b][/quote]
"היי ריולו את בסדר?"
-
ניתאי
אה, אז אתה רומז לי שבדקת בוויקיפדיה?
--
ליקטיטונג נפגע מהלהביור, ולאחר מכן מכה עם הלשון בראש של מגבי. מגמורטר מעודד את מגבי מהצד.
מקס
ניתאי מעליך ענה.
--
"הציון המקסימלי שאתה יכול לקבל הוא 100. אנחנו 3 שופטים, ולכן כל אחד יתן לך לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על הכח של הפוקימונים. הפוקימונים שלך לא כל כך חזקים, ולכן אתה מקבל 25" אומר הושפט הראשון
"אני הייתי אחראי על התכנון ושילובי המתקפות בקרב. לא היה לך יותר מדי גיוון, חצי מהקרב היה שריטות. אתה מקבל 25" אומר הושפט השני.
"אני הייתי אחראי על אסטרטגיה בקרב, והיו לך כמה תכנונים נחמדים עם הציפורים, אתה מקבל 30" אומר השופט השלישי
"סך הכל קיבלת 80. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון.
תמיר
אתה מתקשר למספר ופרופסור ג'פרי רוזנשיין עונה.
"המספר הזה הוא תמיר, אתה קצת מאחר, כולם כבר קיבלו את החבילה. בכל אופן, אתמול הייתי בעיר וקניתי כמה טלפונים לעוזרים שלי, אבל אז ראיתי שיש מבצע ואפשר לקנות יותר טלפונים בתוספת מכיר זעומה, אז כבר קניתי לכל אלה שביקשו ממני אתמול פוקימון. עוד משהו?" הוא אומר לך
דודי
ריולו מסתכל עליך ולאחר מכן מחייך וקם. נראה שהוא מתכוון לברוח שוב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 08:56 PM
[b] ניתאי
אה, אז אתה רומז לי שבדקת בוויקיפדיה?
--
ליקטיטונג נפגע מהלהביור, ולאחר מכן מכה עם הלשון בראש של מגבי. מגמורטר מעודד את מגבי מהצד. [/b][/quote]
לא...
--------------
"דימה מגבי! תראה למגמורטר מה אתה יודע,גלגל להבה!"
-
[b] מקס
ניתאי מעליך ענה.
--
"הציון המקסימלי שאתה יכול לקבל הוא 100. אנחנו 3 שופטים, ולכן כל אחד יתן לך לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על הכח של הפוקימונים. הפוקימונים שלך לא כל כך חזקים, ולכן אתה מקבל 25" אומר הושפט הראשון
"אני הייתי אחראי על התכנון ושילובי המתקפות בקרב. לא היה לך יותר מדי גיוון, חצי מהקרב היה שריטות. אתה מקבל 25" אומר הושפט השני.
"אני הייתי אחראי על אסטרטגיה בקרב, והיו לך כמה תכנונים נחמדים עם הציפורים, אתה מקבל 30" אומר השופט השלישי
"סך הכל קיבלת 80. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון.
[/b][/quote]
"פוקדע.." אני אומר ומביא להם את הפוקדע
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 09:56 PM
[b] תמיר
אתה מתקשר למספר ופרופסור ג'פרי רוזנשיין עונה.
"המספר הזה הוא תמיר, אתה קצת מאחר, כולם כבר קיבלו את החבילה. בכל אופן, אתמול הייתי בעיר וקניתי כמה טלפונים לעוזרים שלי, אבל אז ראיתי שיש מבצע ואפשר לקנות יותר טלפונים בתוספת מכיר זעומה, אז כבר קניתי לכל אלה שביקשו ממני אתמול פוקימון. עוד משהו?" הוא אומר לך [/b][/quote]
"אה...כן" אני אומר לטלפון והולך הצידה,שלא ישמעו אותי
"מה זה בדיוק תעודת מאמן?" אני לוחש לתוך הטלפון,מספיק חזק כדי שהוא ישמע
-
[b] דודי
ריולו מסתכל עליך ולאחר מכן מחייך וקם. נראה שהוא מתכוון לברוח שוב. [/b][/quote]
אני מסתקל על היד שלי ורואה שאני ממש פצוע אני אומר לריולו:
"אתה יכול ללכת אני לא יכול לירדוף אחריך"
-
ניתאי
אז כן, אתה באמת תקבל על זה פרס. אני אשתדל להכניס כל מיני שאלות מוזרות כאלה פעם בכמה זמן.
--
מגבי פוגע עם גלגל הלהבה, ולאחר מכן ליקטיטונג משתמש בסתירה פכולה ופוגע במגבי.
מקס
השופט מחבר את הפוקדע בUSB למחשב, ומקליד כמה דברים.
"אוקיי, המידע על התג נמצא בתוך המחשב. הוא שמור בססמא שרק אנחנו במכון הזה, ואלה שבוועדה האולימפית יודעים. אם תהיה לאלה בוועדה הואלימפית בעיה עם התג, תפנה אותם אלינו. כעת אנחנו צריכים לסגור את המימד המקביל הזה" אומר השופט הראשון, ואז כולם נעלמים, והחדר נהיה מטושטש, ואז אתה מוצא את עצמך מחוץ למכון, וכבר די חשוך.
תמיר
"אני לא בדיוק בקיא בפרטים, אחרי הכל אני לא כל כך מתעניין בפוקימונים, אבל אם אני לא טועה, זה כרטיס מגנטי כזה, כמו כרטיס אשראי, או שמא הוא מתפקד כמו כרטיס אשראי..
כרטיס מאמן זה למאמנים מקצועיים. כאלה שמרוויחים על הקרבות שלהם. בן כמה אתה?" עונה פרופסור ג'פרי רוזנשיין.
דודי
לא נפצעת יותר מדי רק היד שלך כואבת, אבל לא משהו רציני. כאב זה טוב D=.
--
ריולו מסתכל עליך ומחייך ואז קופץ הצידה מעט ונעמד בתנוחה קרבית.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 08:56 AM
[b]
תמיר
"אני לא בדיוק בקיא בפרטים, אחרי הכל אני לא כל כך מתעניין בפוקימונים, אבל אם אני לא טועה, זה כרטיס מגנטי כזה, כמו כרטיס אשראי, או שמא הוא מתפקד כמו כרטיס אשראי..
כרטיס מאמן זה למאמנים מקצועיים. כאלה שמרוויחים על הקרבות שלהם. בן כמה אתה?" עונה פרופסור ג'פרי רוזנשיין. [/b][/quote]
"אני בן 14" אני עונה לו בלי לחשב בכלל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 07:56 AM
[b] ניתאי
אז כן, אתה באמת תקבל על זה פרס. אני אשתדל להכניס כל מיני שאלות מוזרות כאלה פעם בכמה זמן.
--
מגבי פוגע עם גלגל הלהבה, ולאחר מכן ליקטיטונג משתמש בסתירה פכולה ופוגע במגבי. [/b][/quote]
"גחלת ואז גלגל להבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 07:56 AM
[b] דודי
לא נפצעת יותר מדי רק היד שלך כואבת, אבל לא משהו רציני. כאב זה טוב D=.
--
ריולו מסתכל עליך ומחייך ואז קופץ הצידה מעט ונעמד בתנוחה קרבית. [/b][/quote]
הוא יכול לדעת כדור הילה ישר כי בעמ' 50 לא קיבלתי פרס
-----------------------------------------------------
"אתה רוצה קרב! אוקי א טרטוויג! עלי טער!"