-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 29 2009, 02:07 AM
[b] מצטער לומר אך יש לכם בעיה שכלית, זה דוחה וחולני לעשות מגיל כזה... [/b][/quote]
לכם? מישהו חוץ ממנו אמר משהו? ם.ם
---
בגיל שבע לא נראה לי שלא ידעתי שלבנות אין בולבול :huh:
-
[quote][i]Originally posted by Captain Hook[/i]@Aug 29 2009, 12:16 AM
[b] הכי טוב שתשים תמונה יפה של ג'ולטיאון מגוגל וזה....במקום כל הדברים, אולי חוץ מהפייק היפה של מומו
---
ליאור איזה מצחיק זה אם ניצן זה עוד משתמש של היטמן? זה יסביר כל כך הרבה דברים ם::: [/b][/quote]
דיי לחלום.
ניצן היא רותם!
-
ניצן היא...איזה רותם, סאי כפערה עליו?
חח איזה חתימה נחמדה יש לך אמיר ם:
ואיזה נחמד זה שאתה....לא פונה אלי במסן כמו שאתה אמור!#$!#$!#$!#!!#!@#
-
אם ניצן היא עוד מתמש של היטמן זה יהיה מוזר..מהסיבה הפשוטה שניצן מסובבת את הפורום על האצבע הקטנה, ואף פעם לא שמעתי אותה אומרת מילה על היטמן ם.ם
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 29 2009, 12:25 AM
[b] אם ניצן היא עוד מתמש של היטמן זה יהיה מוזר..מהסיבה הפשוטה שניצן מסובבת את הפורום על האצבע הקטנה, ואף פעם לא שמעתי אותה אומרת מילה על היטמן ם.ם [/b][/quote]
תתחבר למסן יש לי משהו להגיד לך כמו שפרובופאס הוא פוקימון נהדר ם:
-
אביב עם אתה מכין שישיות מעולות לפלטינה תכין לי אחת לבאטל פרוינטר שיהיה בה ג'ולטיאון ותביא לי סטים חפץ טבע וEV
וסתכלו איזה יופי:
[url=http://fc09.deviantart.com/fs47/f/2009/210/c/c/AT_Zach_and_a_Growlithe_by_Platina_Jolteon.png]http://fc09.deviantart.com/fs47/f/2009/210...ina_Jolteon.png[/url]
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 29 2009, 03:21 AM
[b] לכם? מישהו חוץ ממנו אמר משהו? ם.ם
---
בגיל שבע לא נראה לי שלא ידעתי שלבנות אין בולבול :huh: [/b][/quote]
כע, אביב ורומה
-
[quote][i]Originally posted by Captain Hook[/i]@Aug 29 2009, 02:25 AM
[b] תתחבר למסן יש לי משהו להגיד לך כמו שפרובופאס הוא פוקימון נהדר ם: [/b][/quote]
אוי, הכיעור. אף שהוא מגנט ענק, שפם שעשוי מצמר פלדה, סטאטים טובים, סט מעולה..קראפ. ניצחת >.>
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 29 2009, 03:32 AM
[b] אוי, הכיעור. אף שהוא מגנט ענק, שפם שעשוי מצמר פלדה, סטאטים טובים, סט מעולה..קראפ. ניצחת >.> [/b][/quote]
ריפוריאור מגניב יותר
-
ג'ולטיאון הכי מגניב מחסל את רפיריאור ופרובופאס בזנב בזל אחד מואאהה מווחאהה
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 29 2009, 02:33 AM
[b] ריפוריאור מגניב יותר [/b][/quote]
ריופריואר הוא שיט.. X4 למים ולעשב זה קקי.
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 29 2009, 02:34 AM
[b] ג'ולטיאון הכי מגניב מחסל את רפיריאור ופרובופאס בזנב בזל אחד מואאהה מווחאהה [/b][/quote]
ג'ולטיאון סוס, אבל אם אתה נותן לג'לטיאון זנב ברזל אני חייב לציין שאתה מאוד נוב ם:
-
ג'ולטיאון תגיד אתה פה כל הלילה?
-
הסתכלתי על 'תמונות' של ערומות במחב זה הכללללל!
ובעצם...בגיל 8? נדמה לי שלא....בגיל 10, כאילו ב8 כנראה שלא XD
חח אמיר ם: אני אחשוב על עוד מכוער לדבר איתך עליו...רציתי להגיד: "סאי" וסאי היה תוקף אותי....אחח....סאי :(:(:(:(:(:(:(:((:(
ג'וליטואון אני עסוקו אין לי כוח מצטער אחי :(:(
מחר אוכל?
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Aug 29 2009, 02:34 AM
[b] ג'ולטיאון הכי מגניב מחסל את רפיריאור ופרובופאס בזנב בזל אחד מואאהה מווחאהה [/b][/quote]
ג'ולטיון לא חזק יותר מריפריהור :/