פה
אני מתקדם מהר אם המדריך שלי,הסברתי/צילמתי מהמשחק עצמו 3 מפות,עכשיו רק נישארו לי לצלם 21 מפות. ובכל מפה אני מצלם 3 תמונות מהמשחק אז נשאר לי לצלם רק 63 תמונות.
איזה כיף לי...
Printable View
פה
אני מתקדם מהר אם המדריך שלי,הסברתי/צילמתי מהמשחק עצמו 3 מפות,עכשיו רק נישארו לי לצלם 21 מפות. ובכל מפה אני מצלם 3 תמונות מהמשחק אז נשאר לי לצלם רק 63 תמונות.
איזה כיף לי...
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 27 2010, 08:40 PM
[b] פה
איזה כיף לי... [/b][/quote]
יופי. הורדתי את המשחק אתמול בלילה (או בוקר.. זה היה ב4) כדי לראות מי נגד מי ולעזור לך לתכנן את הטורניר, אז אנחנו נצטרך לשבת על זה מתישהו
הלכתי לראות ברסה...
שיואוו אני חייב משכך כאבים
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 27 2010, 08:44 PM
[b] הלכתי לראות ברסה... [/b][/quote]
אוהוהוהוהוווווו הפרפר עולה.... הפרפר עולה, הפרפר עולה, עולה [color=ghostwhite ]באש...[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 27 2010, 09:44 PM
[b] יופי. הורדתי את המשחק אתמול בלילה (או בוקר.. זה היה ב4) כדי לראות מי נגד מי ולעזור לך לתכנן את הטורניר, אז אנחנו נצטרך לשבת על זה מתישהו [/b][/quote]
דיברתי בציניות על התמונות חחח יש לי מלא עבודה בחיים אני לא יסיים את המדריך עד הלילה הלבן,יש לי חוץ מהמפות לצלם מהמשחק לפחות עוד 50 תמונות,ביחד אם התמונות שצילמתי עד עכשיו והמפות זה 135 תמונות בערך אז תחשוב איזה מדריך אני עושה... יש לי הרבה עבודה. אבל אם אתה רוצה שנעשה את הטורניר בלי המדריך שלי אז בשימחה מחר נדבר.
אני מתפוצץ עוד מעט
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 27 2010, 08:47 PM
[b] דיברתי בציניות על התמונות חחח יש לי מלא עבודה בחיים אני לא יסיים את המדריך עד הלילה הלבן,יש לי חוץ מהמפות לצלם מהמשחק לפחות עוד 50 תמונות,ביחד אם התמונות שצילמתי עד עכשיו והמפות זה 135 תמונות בערך אז תחשוב איזה מדריך אני עושה... יש לי הרבה עבודה. אבל אם אתה רוצה שנעשה את הטורניר בלי המדריך שלי אז בשימחה מחר נדבר. [/b][/quote]
הסיקור שרשמת בזמנו מספיק טוב לדעתי, לפחות לבינתיים. אז סבבה נדבר על זה מחר.
אוף, עדיין 0-0 וברסה משחקת לא משהו
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 27 2010, 09:03 PM
[b] אוף, עדיין 0-0 וברסה משחקת לא משהו [/b][/quote]
אוהוהוהוהוווווו הפרפר עולה.... הפרפר עולה, הפרפר עולה, עולה [color=ghostwhite ]באש...[/color]
שתוק יקותיאל!!!
הלכתי (:
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 27 2010, 10:01 PM
[b] הסיקור שרשמת בזמנו מספיק טוב לדעתי, לפחות לבינתיים. אז סבבה נדבר על זה מחר. [/b][/quote]
אפשר גם היום ב-1 בלילה אם אתה יכול P:
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 27 2010, 09:09 PM
[b] שתוק יקותיאל!!!
הלכתי (: [/b][/quote]
יאללה ביי פרפריקו.
[SIZE=4][color=darkred]VIVA LA SPARTA![/color][/SIZE]
שגיא, אני צריך לקום מאוד מוקדם מחר אז אני מתכוון לפרוש מוקדם...
שיחקת כבר במשחק?
איך הוא?
עריכה:טוב שהיה.
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 27 2010, 09:13 PM
[b] שיחקת כבר במשחק?
איך הוא? [/b][/quote]
שיחקתי ממש טיפה. לא מספיק בשביל לגבש דעה