-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607313][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אתה מתכוון אני וג'ייקוב..." אמר אייס. "האמת שזה היה בדיחה, אני ושרה היינו שיכורים, והיא רצתה שאני אעשה קעקוע כמו שלו רק כחול, כדי שהוא יגן עליי... לפחות זה לא איזה פיה במצח או פרפר ורוד בתחת..." [/COLOR][/spoiler][/quote]
הצחק טיפה ואז אומר בצחוק"אני מניח שאם שרדת עד עכשיו זה עוזר ".
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס צודק. "וואו לא חשבתי על זה ככה." אומר. הוא מחכה שאתה מסיים לאכול ואז מדבר שוב. "אז מה נעשה היום?" שואל אייס.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607323][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אייס צודק. "וואו לא חשבתי על זה ככה." אומר. הוא מחכה שאתה מסיים לאכול ואז מדבר שוב. "אז מה נעשה היום?" שואל אייס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"נמשיך לחפש אנשים ."אומר .
"אבל במקום לריב לנסות לריב איתם בבית קפה חשבת ללכת למקום קצת יותר אלים ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Gray]"כמו לאן?" שואל אייס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607327][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=gray]"כמו לאן?" שואל אייס.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"לא יודע אתה מכיר תעיר הזאת יותר טוב ממני "אומר לו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"אני הכרתי אותה..." אומר אייס. "היא שונה לגמרי מהעיר שהכרתי.. אין אף אחד ברחוב, רוב החנויות סגורות, ויש רק משטרה בכל מקום..."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607340][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"אני הכרתי אותה..." אומר אייס. "היא שונה לגמרי מהעיר שהכרתי.. אין אף אחד ברחוב, רוב החנויות סגורות, ויש רק משטרה בכל מקום..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אין שום מקום שאתה מצליח לחשוב עליו ?"אשאל.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"יש מועדון אחד באיזור הזה.." אומר אייס. "שם פגשתי את ג'ון..."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607348][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"יש מועדון אחד באיזור הזה.." אומר אייס. "שם פגשתי את ג'ון..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"זה נשמע לי כמו מקום טוב "אומר לו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אוקי.." אומר אייס. אתם יוצאים מתוך הפאב והולכים ברחוב. אחרי הליכה של כמה דקות ברחובות השוממים, אתם מגיעים למקום די קטן, שאתה בקושי מבחין בו. שלט מחליד מעל דלת קטנה אומר "המועצה של לוציפר." עם תמונה מכוערת של מלאך. "לא הרבה, אבל אין פה שוטרים." אומר אייס ומסמן לך להכנס.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607360][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אוקי.." אומר אייס. אתם יוצאים מתוך הפאב והולכים ברחוב. אחרי הליכה של כמה דקות ברחובות השוממים, אתם מגיעים למקום די קטן, שאתה בקושי מבחין בו. שלט מחליד מעל דלת קטנה אומר "המועצה של לוציפר." עם תמונה מכוערת של מלאך. "לא הרבה, אבל אין פה שוטרים." אומר אייס ומסמן לך להכנס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
אכנס פנימה ואסתכל על המועדון .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]מבפנים המקום נראה עוד יותר עלוב. אמנם אייס אמר שזה מועדון, אבל בפנים המקום כל כך קטן שאין מקום לרקוד. יש באר משקעות מלוכלך ובעיקרון זהו. שום דבר לא תלוי על הקירות המתקלפים והעץ ממנו הבאר עשוי שבור בכמה מקומות ומלא שבבים גסים. בבאר יש רק את המוזג ושני אנשים שמשוחחים. "Home Sweet Home" ממלמל אייס. [/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607365][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]מבפנים המקום נראה עוד יותר עלוב. אמנם אייס אמר שזה מועדון, אבל בפנים המקום כל כך קטן שאין מקום לרקוד. יש באר משקעות מלוכלך ובעיקרון זהו. שום דבר לא תלוי על הקירות המתקלפים והעץ ממנו הבאר עשוי שבור בכמה מקומות ומלא שבבים גסים. בבאר יש רק את המוזג ושני אנשים שמשוחחים. "Home Sweet Home" ממלמל אייס. [/COLOR][/spoiler][/quote]
"כנראה שגם כאן אין כל כך הרבה אנשים "אומר לאייס.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"יש פה יותר אנשים מאשר בחוץ." ממלמל אייס. "איזה מהם נראה לך יותר קשוח?" הוא שואל. אחד מהאנשים שמדברים לובש מעיל עור, אבל הוא בחור די גדול. זה שליידו נראה עצבני, אבל די ציפלון.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607374][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"יש פה יותר אנשים מאשר בחוץ." ממלמל אייס. "איזה מהם נראה לך יותר קשוח?" הוא שואל. אחד מהאנשים שמדברים לובש מעיל עור, אבל הוא בחור די גדול. זה שליידו נראה עצבני, אבל די ציפלון.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"שניים זה יותר טוב מאשר אחד ."אומר .
[/SPOILER]