-
[quote=roi857;642362][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
חבר צוות רוקט קשר את ידיך לכיסא הרים את הכיסא שאתה קשור אליו וזרק אותו מהחלון, הגעת לאיוזשהי זירת דשא, הוא ירד ושיחרר את וינוזאור בעזרת לייזר, הוא חייך ואמר: "צא צ'אריזארד" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/6.png[/IMG] זוהר יצא משם
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"צא וינזאור שוט גפן ואז תעיף עליו אבקת שינה" אומר לוינזאור..
-
[QUOTE=roi857;642362][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פרינפלאפ קפץ וירה קרן בועות, הבועות שנורו הסתובב סביב מטאגרוס ופגעו בו, לפתע פרינפלאפ נפגע, תותח ההבזק שעבר אותו שינה כיוון, פרינפלאפ מאסף כוחות כדי לקום נראה נחוש מאוד
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ"תשתמש בספיגה וספוג את המתקפה ולאחר מכן תרוץ אל מטאגרוס ותהיה מטחת לבטנו ואז תשתמש בקרן בועות על הבטן של מטאגרוס"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
|הספיגה רק מרקחת את הפגיעה|
פרינפלאפ קפץ לעבר מטאגרוס וירה קרן בועות, מטאגרוס פגע בפרינפלאפ בעזרת אגרוף חשמלי וחיסל אותו
[COLOR=Navy]אדם:
צ'אריזארד שרף את כל שוטי הגפן שוינוזאור שלח והעיף את האבקת שינה בעזרת נפנוף הכנפיים חבר צוות רוקט קרא: "התפרצות לבה!", צ'אריזארד שאג שאגה אדירה, לבה אדירה יצאה מהאדמה ונוטזה לעבר וינוזאור
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה מסיים את דרך 20 ומגיע לנמל אג'ר, יש שם מרכז פוקימונים וחנות
[COLOR=MediumTurquoise]סם:
האחות ג'וי עצרה אותך ואמרה שכדי להגיע לעיר ג'נג'ה צריך לחזור לדרך סלביון לגמור את דרך 15
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;642505][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=MediumTurquoise]סם:
האחות ג'וי עצרה אותך ואמרה שכדי להגיע לעיר ג'נג'ה צריך לחזור לדרך סלביון לגמור את דרך 15
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אתה יכולת בנתיים לרשום מה פוניטה עשתה...
"תודה" אומר לה ואלך עם פוניטה לדרך 15 ואומר לה "תעשי בדיוק מה שאמרתי לך מקודם"
-
[quote=roi857;642505][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
צ'אריזארד שרף את כל שוטי הגפן שוינוזאור שלח והעיף את האבקת שינה בעזרת נפנוף הכנפיים חבר צוות רוקט קרא: "התפרצות לבה!", צ'אריזארד שאג שאגה אדירה, לבה אדירה יצאה מהאדמה ונוטזה לעבר וינוזאור
[COLOR=Blue][COLOR=MediumTurquoise]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"וינזאור תיתקוף בצמח מישתולל הרבה פעמים כדי ליצור מין חומה שתגן עלייך מין הלבה " אומר לוינזאור..
-
[QUOTE=roi857;642505][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
|הספיגה רק מרקחת את הפגיעה|
פרינפלאפ קפץ לעבר מטאגרוס וירה קרן בועות, מטאגרוס פגע בפרינפלאפ בעזרת אגרוף חשמלי וחיסל אותו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מחזיר את פרינפלאפ ומוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו" תשתמש בחפירה ותצא כאשר תהיה בידיוק מתחת לבטנו של מטאגרוס ואז גלגל להבה לבטן של מטאגרוס"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר התחיל לחפור במרץ ולבון קרא: "התרוממות מגנטית!", מטאגרוס העלה את עצמו לאוויר וכשצ'ימצ'אר יצא הוא ראה את מטאגרוס מעליו, לבון חייך ואמר: "עכשיו!", מטאגרוס הפיל את עצמו על צ'ימצ'אר שלא יכל לזוז בגלל הכובד
[COLOR=Navy]אדם:
הלבה פגעה בצמח המשתולל ושרפה אותה, כשהצמח המשתולל נפגע כך גם וינוזאור, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/257.png[/IMG] רץ לעברך, לאחר מכן קמת וראית את התקרה של מרכז הפוקימונים
[/COLOR][/COLOR][INDENT][COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סחרור אש אבל לא חזק כמו פעם שעברה כך גם הגלגל להבה, הלהבות לא היו חזקות כמו פעם שעברה מכיוון שהיכולת להט הופעלה אצלה בפעם שעברה, היא גרמה לה להתחזק אבל עברה
[/COLOR][/INDENT][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;642601][CENTER][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][INDENT][COLOR=Teal]סם:
פוניטה עשתה סחרור אש אבל לא חזק כמו פעם שעברה כך גם הגלגל להבה, הלהבות לא היו חזקות כמו פעם שעברה מכיוון שהיכולת להט הופעלה אצלה בפעם שעברה, היא גרמה לה להתחזק אבל עברה
[/COLOR][/INDENT][/CENTER][/QUOTE]
'נו באמת' אחשוב לעצמי "ממ אולי קרב ילהיט אותך בוא נחפש קרב!" אומר ואחפש בשבילה קרב
-
[quote=roi857;642601][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
הלבה פגעה בצמח המשתולל ושרפה אותה, כשהצמח המשתולל נפגע כך גם וינוזאור, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/257.png[/IMG] רץ לעברך, לאחר מכן קמת וראית את התקרה של מרכז הפוקימונים
[/COLOR][/COLOR][INDENT][COLOR=Teal]
[/COLOR][/INDENT][/CENTER]
[/quote]
*וינזאור כבר לא אצלי? נכון..*
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר:"איך הגעתי לפה".
-
[quote=roi857;642505]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה מסיים את דרך 20 ומגיע לנמל אג'ר, יש שם מרכז פוקימונים וחנות[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"איינפרפ טורטה אתם הולכים להתרפאות ולהתשחרר אז אני אומר לכם ביי אבל בואו נלך לרפאות אתכם..."אני אומר.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אחרי שעה ארוכה של טיפולים אינפרנייפ וטורטרה יצאו, הם חייכו אליך ולא עזבו אותך, כתודה למה שעשית בשבילם הם רצו להצטרף אליך
[COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "צוות הקומדו של פוקימון ריינג'ר הציל אותך"
[COLOR=Teal]סם:
אתה מוצאים בשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/8.png[/IMG] משחק בשלולית
-
[quote=roi857;642745][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "צוות הקומדו של פוקימון ריינג'ר הציל אותך"
[COLOR=Teal]
[/quote]
*רגע הוינזאור אצלי או לא?*
~~~~~~~~~~
"ומה אם הפוקימונים שלי?" אשאל אותה..
-
[quote=roi857;642745][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אחרי שעה ארוכה של טיפולים אינפרנייפ וטורטרה יצאו, הם חייכו אליך ולא עזבו אותך, כתודה למה שעשית בשבילם הם רצו להצטרף אליך[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מצטער אני לא יכול או שזה לפחות מה שאמורו לי...אתם רוצים שאחפש כאן מישהו מוסמך לדאוג לכם או שתלכו לבע חופשיים?"אני אומר ושואל אותם.
-
[QUOTE=roi857;642745][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
אתה מוצאים בשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/8.png[/IMG] משחק בשלולית
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"וואו הייתי תופס אותו אבל כבר יש לי פוקימון מים" אגיד באכזבה אוציא את טוטודייל ואומר "קדימה נשיכה ואז סילון אקווה" אומר
-
[QUOTE=roi857;642601][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר התחיל לחפור במרץ ולבון קרא: "התרוממות מגנטית!", מטאגרוס העלה את עצמו לאוויר וכשצ'ימצ'אר יצא הוא ראה את מטאגרוס מעליו, לבון חייך ואמר: "עכשיו!", מטאגרוס הפיל את עצמו על צ'ימצ'אר שלא יכל לזוז בגלל הכובד
[/COLOR][/INDENT][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" צ'ימצ'אר תנסה להשתמש בחפירה אם לא תצליח נסה ללמוד התחממות יתר"