[B]לילה טוב :)[/B]
[B]----------------[/B]
[B]כולם להכנס [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5Wh23g5Q2Z0&feature=related"]לכאן!!![/URL][/B]
Printable View
[B]לילה טוב :)[/B]
[B]----------------[/B]
[B]כולם להכנס [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5Wh23g5Q2Z0&feature=related"]לכאן!!![/URL][/B]
אני יכול לפתוח דיון בפורום חמאת בוטנים וזומבים על צורת ההגשה המועדפת על אנשים של חמאת בוטנים וזומבים?
:cry:[QUOTE=BeHappy;717785]נולדתי יתום , ללא אב , ללא אם , כולל דודה , לא כולל סבא , כולל את השכן , אבל לא את ההומלס שבקצה שם , כן שם.. אז בקיצור אין לי שם.. תקרא לי:"הופ! קטנטנים!"[/QUOTE]
למקרה שמישהו לא ראה :cry:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;717788]אני יכול לפתוח דיון בפורום חמאת בוטנים וזומבים על צורת ההגשה המועדפת על אנשים של חמאת בוטנים וזומבים?[/QUOTE]
אתה יכול ומוזמן!
[QUOTE=TheChosenOne;717790]אתה יכול ומוזמן![/QUOTE]
אוקיי :D
Stranger, אתה בא לפתוח עצומה בפורום דיבורים לפתיחת זומבים וחמאת בוטנים?
נראה לי זה יכול להיות איכותי
[QUOTE=TheChosenOne;717792]Stranger, אתה בא לפתוח עצומה בפורום דיבורים לפתיחת זומבים וחמאת בוטנים?
נראה לי זה יכול להיות איכותי[/QUOTE]
פאק, מקודם הכתובת הייתה שמורה וזה נכנס לי אחרי שהם מחקו אותו מהעמוד הראשי, וכשבאתי לפרסם שם את הדיון הם מחקו אותו לגמרי >:
יאללה אני הולך
זזתי לישון אצל החברה,חוזר מחר בצהוריים בערך..
אז כל מי שבמשחק שלי-אני לא יגיב...
האלה מהטלוויזיה משקרים!!!
למרוח קרם על התחת לא עוזר להרזות!
ילדים לא להאמין לפרסומות מהטלוויזיה , אני כבר חוויתי אכזבה ותאמינו לי , זה כואב!
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;717794]פאק, מקודם הכתובת הייתה שמורה וזה נכנס לי אחרי שהם מחקו אותו מהעמוד הראשי, וכשבאתי לפרסם שם את הדיון הם מחקו אותו לגמרי >:[/QUOTE]
לא הבנתי ם.ם.ם.םם.ם
[QUOTE=TheChosenOne;717798]לא הבנתי ם.ם.ם.םם.ם[/QUOTE]
הם מחקו רק את הכניסה לפורום בהתחלה מהעמוד הראשי, הפורום עצמו עוד היה קיים והיה אפשר להיכנס אליו אם היית כותב את הכתובת של הפורום עצמו, אבל כשבאתי לפרסם את הנושא הם כבר מחקו אותו לגמרי
ביי עומר
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;717802]הם מחקו רק את הכניסה לפורום בהתחלה מהעמוד הראשי, הפורום עצמו עוד היה קיים והיה אפשר להיכנס אליו אם היית כותב את הכתובת של הפורום עצמו, אבל כשבאתי לפרסם את הנושא הם כבר מחקו אותו לגמרי[/QUOTE]
חחח אתה פתחת באמת פורום זומבים וחמאת בוטנים?
אם כן
WIN
אם אני לא הבנתי נכון
FAIL
בכול מקרה אני בעד לפתוח פורום כזה כאן
ולשים אותו איפשהוא בין "דיבורים" ל"משוב".
נראה לי יכול להתאים פיקס
הם פתחו פורום זומבים וחמאת בוטנים
עריכה:
בדיוק במקום שאמרת הפורום הזה היה!