אני פורש מהפורום,אני יתגעגעה אלייכם ומצטער,עוד 20 דקות אני יהיה בבאן כרגע ביקשתי מאלכס. ולא זו לא מתיחה
Printable View
אני פורש מהפורום,אני יתגעגעה אלייכם ומצטער,עוד 20 דקות אני יהיה בבאן כרגע ביקשתי מאלכס. ולא זו לא מתיחה
ביי עומר?
[quote=Guille;988403]אנשים די בבקשה תפסיקו לשאול אם אני מצרף אתכם כי הרשימה של הצירוף כבר נסגרה אני מצטער בפני כל מי שלא קיבל תפקיד במשחקסיפור שלי אבל תבינו אותי יש לי לפחות 15 אנשים לדבב וזה לוקח גם אז שעה להכין אני לא יכול להוסיף את כולכם[/quote]
יש לי עצה לסיפור שלך, בתור מישהו שכתב כבר 36 פרקים בסיפור שלו, אבל לא יכול לפרסם 23 מהם בגלל העדר תגובות:
בטא זה טוב, אבל תזכור שבטא מתקן את הסיפור למה שהוא הבין. תזכור שרק אתה יודע מה המשמעות המקורית של מה שאתה מנסה להעביר. (דבר דומה היה לי כשניסיתי לאשר את המשחק הראשון שלי, Inuzuka Kiba רצה להיות בטא שלי, אך סירבתי בטענה שהוא יעוות את מה שרציתי לכתוב)
שנית, אל תפרסם פרקים מהר. כתוב פרק. תחזור אליו אחרי כמה שעות/ יום. תקרא אותו שוב. אתה בטוח תמצא המון דברים לתקן. הסיפור שלי, כבר איזה כמה שנים יושב במחשב, וכל פעם שאני קורא אותו אני משנה משהו. לכן, הגאה זה דוגמא לתהליך שמתכנס לאפס, אבל אף פעם לא מגיע לאפס. אל תזרוק את הכל על הבטא, כי אחרת הוא יתחיל לקרוא גע גע גע אף על פי שאינו משו גע גע גע.
[QUOTE=~Poke Chef~;988407]אני פורש מהפורום,אני יתגעגעה אלייכם ומצטער,עוד 20 דקות אני יהיה בבאן כרגע ביקשתי מאלכס. ולא זו לא מתיחה[/QUOTE]
חבל אז איך אחליט את מי להכניס במקומך
אני אגיב במשחקי בתנאי 1!
שאביזי\ליאור יגיבו במשחקים שלהם
וחברים תודה שהייתם איתי כל הזמן,אם זה באן לצמיתות אז להתראות לתמיד.. תודה על הקהילה החביבה שלכם. :) מת עלייכם. אם אתם רוצים שאני אחזור תגידו לאלכס,הוא מוריד אותי כי בשבילו אני שרץ וכן אני ידוע שהוא יכול ליראות את זה,שיראה.
אביזי אני מתכוון להישתמש בטא שוב כדי להחזיר את העלילה כפי שהייתה אני לא מאמין שהוא פשוט יזרוק את זה כל כך רחוק ממה שהתכוונתי
[quote=Knight of skulls;988414]אני אגיב במשחקי בתנאי 1!
שאביזי\ליאור יגיבו במשחקים שלהם[/quote]
זה "אביזי או ליאור" או "אביזי וליאור"? כלומר, האם מספיק שאחד מאיתנו יגיב במשחק המתאים, או ששנינו צריכים להגיב במשחקים שלנו בהתאמה?
[QUOTE=Knight of skulls;988414]אני אגיב במשחקי בתנאי 1!
שאביזי\ליאור יגיבו במשחקים שלהם[/QUOTE]
לא מגיב היום
אני עושה עם אלכס עסקה,אם 25 אנשים אומרים שאני כן משקיע ושהם רוצים שאני אשאר,אני אשאר וישקיע,ואם לא אז אני אפרוש בכל זאת. מקוהו שהחברים שלי יעזרו :),עוד מעט אני יהיה בבאן,מישהו רוצה להגיד לי משהו לפני?.
[quote=LordAbizi;988420]זה "אביזי או ליאור" או "אביזי וליאור"? כלומר, האם מספיק שאחד מאיתנו יגיב במשחק המתאים, או ששנינו צריכים להגיב במשחקים שלנו בהתאמה?[/quote]
לפי מה שאני הבנתי אתה או ליאור צריכים להגיב אבל לא שניכם (אתם שניכם יכולים להגיב אבל לא חובה).
[QUOTE=LordAbizi;988420]זה "אביזי או ליאור" או "אביזי וליאור"? כלומר, האם מספיק שאחד מאיתנו יגיב במשחק המתאים, או ששנינו צריכים להגיב במשחקים שלנו בהתאמה?[/QUOTE]
זה אביזי או ליאור...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;988424]לפי מה שאני הבנתי אתה או ליאור צריכים להגיב אבל לא שניכם (אתם שניכם יכולים להגיב אבל לא חובה).[/quote]
גם אני הבנתי את זה, כי הוא כתב /. אבל רוב בני האדם המדברים בעברית אינם מבדילים בין או מתמטי ל-או עברי, שהרי אלו שני דברים שונים. אי לכך, מענייניי להבין האם הוא נתכוון ל-או מתמטי, או 'או' בעברית.
טוב בסדר, אז אני אגיב עכשיו, אף על פי שאני לא רוצה לעשות עוד מהלך בשביל תמיר...
[quote=~Poke Chef~;988423]אני עושה עם אלכס עסקה,אם 25 אנשים אומרים שאני כן משקיע ושהם רוצים שאני אשאר,אני אשאר וישקיע,ואם לא אז אני אפרוש בכל זאת. מקוהו שהחברים שלי יעזרו :),עוד מעט אני יהיה בבאן,מישהו רוצה להגיד לי משהו לפני?.[/quote]
אתה תחסר לי מאוד ואני בטוח שהעסקה תעבוד ואתה תשאר...
אם אתה עושה את זה בשביל צומי אתה מוזמן לעזוב