-
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אממ..בוא נלך לבדוק.." הוא אומר ומחזיר את גאבייט לפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם ממשיכים קצת ולפתע אתה רואה את גיבל קופץ במקום משמחה "גיב-גיב!" הוא צווח ורואה אותך,הוא מסתכל עלייך במבט מוזר,הוא אומר "גיב-גיב!" והולך לכיוונך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אדוארד אומר "גיבל עוד צעיר..אל תקווה ממנו לגדולות..ובנוגע לתפיסה..הוא יישאר איתך רק אם הוא באמת יירצה זאת..הוא צעיר מדי לקרב לדעתי ואני לא רוצה להזיק לא..אני בטוח שגם אתה לא תרצה להזיק לו, נכון ?" הוא שואל אותך,לולה מסתכלת עלייך בציפייה וגיבל רק ממצמץ בעינוי ושואל "גיב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*למה הגבת ולא שלחת הודעה פרטית ?! זה נקרא ספאם.. עוד פעם אחת וגם אתה תהיה לקראת יציאה מהמשחק ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מנצ'י יוצא ומשיג את הגנב,הוא מנסה לחסל את כדור הפורח אך כדור הפורח כבד מדי,הגנב נכנס לכדור הפורח מסתכל עלייך ואומר "הא? מי אתה?! לא משנה..ביי לוזר!" ואתה רואה שהוא מפיל את מאנצ'י מהכדור ומתחיל לרחף,מקוהיטה מסתכל עלייך לכמה רגעים ומסובב את ראשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה מרגיש שאין לך מזל.., שפתאום אתה רואה את דנה ומאנצ'י תופסים באחד החבלים של הכדור הפורח,"נו בוא מהר! זה מתחיל לרחף!" צועקת דנה שמתחילה לעלות לאט לאט לשמיים עם הכדור פורח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066497][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אממ..בוא נלך לבדוק.." הוא אומר ומחזיר את גאבייט לפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם ממשיכים קצת ולפתע אתה רואה את גיבל קופץ במקום משמחה "גיב-גיב!" הוא צווח ורואה אותך,הוא מסתכל עלייך במבט מוזר,הוא אומר "גיב-גיב!" והולך לכיוונך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אדוארד אומר "גיבל עוד צעיר..אל תקווה ממנו לגדולות..ובנוגע לתפיסה..הוא יישאר איתך רק אם הוא באמת יירצה זאת..הוא צעיר מדי לקרב לדעתי ואני לא רוצה להזיק לא..אני בטוח שגם אתה לא תרצה להזיק לו, נכון ?" הוא שואל אותך,לולה מסתכלת עלייך בציפייה וגיבל רק ממצמץ בעינוי ושואל "גיב?"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"בוא נשאל אותו." אגיד לאדוארד ואלך לגיבל, ואתכופף על ברכי.
"גיבל רוצה להצטרף למסעי? אם כן אנחנו נהיה החברים הכי טובים." אומר לגיבל
ואם הוא יסכים אגיד ללולה: "אפשר פוקדור כדי לתפוס את גיבל?".
-
[quote]יוגי
בוויזל מתעודד ואומר "בווי בווי!" וחוזר לפוכדור.
אתה זורק על סנדשרו פוכדור,נא שמאלה,נא ימינה,שוב שמאלה והוא עוצר.
אתה רואה שאמה מתסכלת טובטוב בפוכדור ומחייכת לכיוונך,"ברכותיי..תפסת סנדשרו.." היא אומרת.
אתה בודק את סנדשרו בפוקדקס:
סנדשרו ; פוקימון העכבר
הוא מתכרבל לכדור על מנת להגן על עצמו מפניי אויבים ; הוא חי באזורים צחיחים עם כמות גשמים מינימלית.
*פיפ*
יודע את המתקפות:
שריטה
גלגול הגנה
חתך
חפירה
מתקפת חול
עוקץ רעל
~~~
אמה מגישה לך את הפוכדור והפוקדע נכבה,"בבקשה.." היא אומרת ומגישה לך אותו (את הפוכדור)
אתה רואה שהרוחות בחוץ הפסיקו מעט,אמה שואלת "מה דעתך שתוציא את סנדשרו החוצה? תיתן לו להתיידד איתנו וגם הוא בטח מכיר את השבילים מצויין! הוא ילווה אותנו לעיר הבאה!"
מה תעשה?[/quote]
"רעיון מצוין אמה!" אומר לאמה ואוציא את סנדשרו החוצה מהפוכדור בליווי קריאה:"סנדשרו-צא!".לאחר מכן אומר לסנדשרו:"סנדשרו-מה דעתך שתוביל אותנו לעיר הבאה,הא?"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066497]
[B][COLOR=sienna]*למה הגבת ולא שלחת הודעה פרטית ?! זה נקרא ספאם.. עוד פעם אחת וגם אתה תהיה לקראת יציאה מהמשחק ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מנצ'י יוצא ומשיג את הגנב,הוא מנסה לחסל את כדור הפורח אך כדור הפורח כבד מדי,הגנב נכנס לכדור הפורח מסתכל עלייך ואומר "הא? מי אתה?! לא משנה..ביי לוזר!" ואתה רואה שהוא מפיל את מאנצ'י מהכדור ומתחיל לרחף,מקוהיטה מסתכל עלייך לכמה רגעים ומסובב את ראשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה מרגיש שאין לך מזל.., שפתאום אתה רואה את דנה ומאנצ'י תופסים באחד החבלים של הכדור הפורח,"נו בוא מהר! זה מתחיל לרחף!" צועקת דנה שמתחילה לעלות לאט לאט לשמיים עם הכדור פורח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתנצל-זה לי חזור על עצמו(כפי שראית אני משתדל שלא לחזור על טעויות)
אני רץ לעבר הכדור פורח ומזנק לעברו
אתם לא חושבים שזה מסוכן מדי?
יותר נכון,למי איכפת-אנחנו כאן בשביל להציל את מקוהיטה!
מאנצ'י חזור-ג'ולטיק צא
גל רעם על הגנב!
-
[quote=~The KoDaK~;1066458]
[RIGHT][B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתם ממשיכים בדרך שלפתע הביצה של רון מהבהבת,גם של אנה מהבהבת ושתיהן פוסקות,רק שלך נשארת כמו שהיא,'מוזר..' אתה חושב לעצמך וממשיך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתם ממשיכים ללכת שפתאום יוצאים מהשיחים שלושה פוקימוני רעל שדורשים קרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/grimer.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zubat.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/seviper.png[/IMG]( < מנהיג )[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][COLOR=sienna][/COLOR][/B][/RIGHT]
[/quote]
אני בודק לפני תחיל הקרב לע שלושת הפוקימונים שעומדים מולי.
"אגליבאף ואלג'יים צאו! אלג'יים תשתמש בנהימה ואחרי זה בלבול על סויפר! איגליבאף תשתמשי בשירה על כל זובט ואחרי זה בחבטה!"אני אומר לאלג'יים ואיגליבאף כאשר נאי מוציא אותם מהפוקדור שלהם.
-
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גיבל מסתכל לכיוונך,ממצמץ בעינוי הפעורות לרווחה ומתחיל לצווח עלייך "גיב-גיב!" אתה לא מבין מה זה אומר אך אדוארד מסביר "אם הוא צווח עלייך כך..סימן שהוא מאמין בך..אתה באמת ראוי להיות המאמן שלו!" הוא אומר וניגש אל גיבל,"אל תדאג..זה מאמן טוב לב..הוא יעזור לך להתפתח במהירות!" הוא אומר ומצביע עלייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה מגישה לך פוכדור ואומרת שתחזיר לה אחר בעיר הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גיבל מסתכל עלייך ומסכים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]סנדשרו צועק "סנד סנד!" ומיד קופץ למלאכה,הוא חופר בור ענק ומזמין אתכם להיכנס,אתם נכנסים לבור ולא רואים כלום מרוב בחושך אך כעבור כמספר דקות אתם מגיעים ליציאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתם יוצאים מהבור שלפתע מקיפים אתכם 5 [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pidgeotto.png[/IMG] גדולים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אמה אומרת "ארר..המעצבנים האלו..איינפרייפ החוצה!" והיא מוציאה אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]תוך כמהמתקפות הוא מחסל 2 מהם,את השאר הוא לא מצליח "תנצח אתה את השאר.." היא אומרת ומחכה לראות במי תבחר,סנדשרו מבקש ממך להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*לפניי שאתה רושם משהו תשים את זה (") וכשאתה גומר לומר משהו גם כן את (")..וכשאתה חושב תשים את זה בסוף ובהתחלה (') [U]חובה[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ג'ולטיק משתמש בגל רעם אך אתה רואה שמתקפת הגנה חוסמת את זה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אופפפ..שוב פעם אתם?" אתם שומעים את קולו של הצייד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה רואה שהפוקימון שהיגן הוא [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/porygon.png[/IMG] קטן של הצייד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הוא אומר "פוו..ררר.." ומסתובב לעברכם,אתה ודנה נעזרים בג'ולטיק ועולים לכדור הפורח,כעת כולכם עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הפוקדקס אומר:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zubat.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]זובאט ; פוקימון העטלף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא בודק את סביבתו ומיקומו ע"י השתקפות של גלי קול מפיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/grimer.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גרימר ; פוקימון הרפש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא נולדד כאשר הרפש בנחל מזוהם נחשף לקרני הירח.נראה בין הזוהמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/seviper.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]סויפר ; פוקימון נחש הניבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]במשך דורות רבים יש לו סכסוך עם זאנגוס.הוא משחיז את זנב הלהב שלו על הסלעים הקרובים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=purple]אלג'יים משתמש בנהימה וסויפר בחנק,אלג'יים כמעט ונחנק עד שמשתמש בבלבול וסויפר נפגע קשה ומנסה לחנוק את אחת האבנים הקרובות.(בגלל מתקפת הבלבול)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]איגליבאף משתמש בשירה וזובאט נרדם,הוא חובט בו חזק וזובאט עף על גרימר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גרימר מנסה להשתמש ברפש על איגליבאף שלפתע זרמים חשמליים פוגעים בגרימר,אלו פלוסל ומיינון של רון ואנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066527][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גיבל מסתכל לכיוונך,ממצמץ בעינוי הפעורות לרווחה ומתחיל לצווח עלייך "גיב-גיב!" אתה לא מבין מה זה אומר אך אדוארד מסביר "אם הוא צווח עלייך כך..סימן שהוא מאמין בך..אתה באמת ראוי להיות המאמן שלו!" הוא אומר וניגש אל גיבל,"אל תדאג..זה מאמן טוב לב..הוא יעזור לך להתפתח במהירות!" הוא אומר ומצביע עלייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה מגישה לך פוכדור ואומרת שתחזיר לה אחר בעיר הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גיבל מסתכל עלייך ומסכים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי גיבל תתכונן!" אגיד לגיבל כדי שהוא יתכונן ואז אצעק תוך כדי שאני זורק את הפוקדור על גיבל: "פוקדור צא!"
-
[quote]יוגי
סנדשרו צועק "סנד סנד!" ומיד קופץ למלאכה,הוא חופר בור ענק ומזמין אתכם להיכנס,אתם נכנסים לבור ולא רואים כלום מרוב בחושך אך כעבור כמספר דקות אתם מגיעים ליציאה.
אתם יוצאים מהבור שלפתע מקיפים אתכם 5 גדולים.
אמה אומרת "ארר..המעצבנים האלו..איינפרייפ החוצה!" והיא מוציאה אותו.
תוך כמהמתקפות הוא מחסל 2 מהם,את השאר הוא לא מצליח "תנצח אתה את השאר.." היא אומרת ומחכה לראות במי תבחר,סנדשרו מבקש ממך להילחם.
מה תעשה?[/quote]
"קדימה סנדשרו-השתמש בעוקץ רעל על אחד מהפידג'יוטים!" אומר לסנדשרו ולאחר מכן אוציא את סקורפי וריולו ואומר להם:"ריולו-השתמש במתקפה מהירה וסקורפי-השתמש בעוקץ רעל!"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066527]
[B][COLOR=sienna]*לפניי שאתה רושם משהו תשים את זה (") וכשאתה גומר לומר משהו גם כן את (")..וכשאתה חושב תשים את זה בסוף ובהתחלה (') [U]חובה[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ג'ולטיק משתמש בגל רעם אך אתה רואה שמתקפת הגנה חוסמת את זה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אופפפ..שוב פעם אתם?" אתם שומעים את קולו של הצייד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה רואה שהפוקימון שהיגן הוא [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/porygon.png[/IMG] קטן של הצייד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הוא אומר "פוו..ררר.." ומסתובב לעברכם,אתה ודנה נעזרים בג'ולטיק ועולים לכדור הפורח,כעת כולכם עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוקי-הבנתי!
תגובה:
"אכן,כן זה שוב פעם אנחנו,מה אתה חושב לעצמך,שתוכל לברוח עם הגיבור שלנו?"
"קומבי צאי"(מותר לי כי נוסף עוד אויב)-"תפעילי סופה על הלהבה של כדור הפורח ותכבי אותה"
"ג'ולטיק-כסה את פוריגון בחוטים בשביל שהוא לא יוכל להגן על שום דבר"
'כשאני חושב על זה,אנחנו המוני יצורים על כדור פורח קטן אחד,אני די בטוח שמשהו פה הולך להיחרב'
-
[quote=~The KoDaK~;1066527][B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zubat.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא בודק את סביבתו ומיקומו ע"י השתקפות של גלי קול מפיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/grimer.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא נולדד כאשר הרפש בנחל מזוהם נחשף לקרני הירח.נראה בין הזוהמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/seviper.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]במשך דורות רבים יש לו סכסוך עם זאנגוס.הוא משחיז את זנב הלהב שלו על הסלעים הקרובים.[/COLOR][/B]
[RIGHT][B][COLOR=purple]אלג'יים משתמש בנהימה וסויפר בחנק,אלג'יים כמעט ונחנק עד שמשתמש בבלבול וסויפר נפגע קשה ומנסה לחנוק את אחת האבנים הקרובות.(בגלל מתקפת הבלבול)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]איגליבאף משתמש בשירה וזובאט נרדם,הוא חובט בו חזק וזובאט עף על גרימר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גרימר מנסה להשתמש ברפש על איגליבאף שלפתע זרמים חשמליים פוגעים בגרימר,אלו פלוסל ומיינון של רון ואנה.[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/quote]
"אלג'יים תשתמש שוב בבלבול על סויפר! אגילבאף תמשכי בחבטה על זובאט עד שיתאלף!"אני אומר לפוקימונים שלי וממישך באותה הטקטיקה.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066458][B][COLOR=blue]
[B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דרמטי D: חח..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אמולגה מחזיק בידו את הענף,ומיד מחזיק בזנבו את הפוכדור,הוא מגיש את הענף לאמולגה הזוהרת ומגיש לך את הפוכדור,לבסוף הוא נותן לאמולגה פרח קטן שהוא מצא,ועוזב אותה ועף לכיוונך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"אמול מולג!" הוא אומר בשמחה,ובאותו רגע את מרגישה שהוא אומר "אני תמיד יישאר עם חבריי הטובים ביותר!טוגפי,סילקון,מג'יקארפ,רם,באגון,פקעת וכמובן איתך.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][/COLOR] [/RIGHT][/QUOTE]
אני מחבקת אותו ומסתכלת אליו עם דמעות בעיינייםולאחר מכן אומרת "אבל.. אתה בטוח שלא תרצה להיות פה?" ואז מסתכלת אל האומלגה הזוהרות וחושבת כמה מחשבות ומבטלת אותם בתנועת ראש קטנה
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066458][B][COLOR=blue]
[B][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*פוקדקס לא יכול לומר לך את המתקפות של הפוקימון! רק מידע! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*עוד פעם אחת אתה לא נותן תגובה מושקעת אתה תצא מהמשחק![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הפוקדקס אומר:[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CENTER][B][COLOR=olive][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/taillow.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]טיילו ; פוקימון הסנונית הזעירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]יש לו רוח אמיצה שעוזרת לו לנקוט באויבים גדולים.הוא עף בחיפוש אחר אקלים חמים ונוח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wynaut.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ווינאט ; הפוקימון הבהיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא נוטה ללכת בלהקה עם אחרים.הוא אוהב לאכול פירות מתוקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/abra.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אברה ; פוקימון הפסי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פוקימון זה ישן 18 שעות ביממה.גילו כי לאחר כל שעה הוא משגר את עצמו למקום אחר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/machop.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מצו'פ ; פוקימון כוח העל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא אמנם קטן,אך יש בידו הכוח להחזיק כמה ג'יודוד ולזרוק אותם בבת אחת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/CENTER]
] [/RIGHT][/QUOTE]
מה לעזאזל?!
איך אני יכול לכתוב תגובה מושקעת שאין לי מידע בשיט?
שניסיתי לעשות את זה אמרת שאני מתקדם יותר מדי ובארועים.
נראה לי שזאת תגובה מספיק מושקעת.
ואיך זה שרק סווידל לומד מתקפות כל הזמן והאחרים לא?
---------------------------------------------------------------------------
'חה' אחשוב לעצמי. 'מאצ'ופ יכול להיות מושלם לחבורה שלי. במיוחד אחרי שהוא היתפתח למאצ'מפ.'
אשלוף את הפוכדור של סווידל כנגד מאצ'ופ.
'רק רגע אחד! אם אני אתפוס גם אותו וגם את אברה זה יהיה טוב. בעצם לא, יש לי כבר על-חושי אחד! טוב, אני מניח שאני אצטרך אותו בכל זאת אם אני ארצה לממש את תוכנית ב' שלי'
אני מוציא את סווידל על מאצ'ופ לקרב אחד על אחד. בעוד את ארון ורגנרולה אני מוציא על אברה.
אני אומר לארון לרוץ מסביב לאברה בשיא המהירות ולהיכנס בו בהחלקת סלע+בוסט מהירות.
ואז אני אומר לרוגנרולה לרוץ בשיא המהיות ולהתקיל אותו כמה פעמים.
לאחר מכן אני בא למאצ'ופ הזוהר
"בחור, יש'ך שתי אפשרויות" אני אומר לו בטון בטוח
"אחת, אני מאתגר אותך לקרב אחד על אחד. אם אני מנצח אני לוכד אותך בפוכדור שלי ואני עוזר לך להיתחזק."
"השניה, אתה מסרב. ואז אני עוזב אותך ולך יוצא רושם של פחדן."
במידה והוא הולך על הראשונה אני מוציא עליו את סווידל. אני מחכה שהוא יקפוץ לאוויר, ואז מרסס עליו בעלי תער.
במידה והוא רץ מספיק קרוב אלי אני אומר לסווידל לעשות לו נשיכת חרק ואז לזרוק אותו כמה שיותר רחוק.
-
[CENTER][CENTER][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]כל השחקנים תתכוננו!
[/FONT][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]יכול להיות שמהלך הזמן הקרוב המשחק ייסגר ואני אפתח משחק חדש![/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]בגלל שלא הספקתם לעשות הכל במשחק הזה אז החלטתי לתת לכם בונוס,מי שירשם למשחק שלי והיה במשחק זה,יקבל ביצה של אחד מהפוקימונים בשישייה שלו! [/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]
[RIGHT][SIZE=3][B][COLOR=blue][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]תומר[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]"פוכדור צא!" אתה קורא והפוכדור פוגע בגיבל.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]הוא נע שמאלה,לאחר מכן ימינה,שוב שמאלה ונעצר. [I][FONT=Arial]ברכותיי,תפסת גיבל![/FONT][/I][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]אתה בודק את המתקפות אותן גיבל יכול ללמוד,והפוקטץ אומר:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]~~~~~~[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]*ביפ*[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue] מין: זכר[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue] יודע את המתקפות:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]בלימה[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]מכת-חול[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]זעם-דרקון[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]~~~~~~[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]גיבל יוצא מהפוכדור,מאושר,וקורא "גיב גיב" ומצביע לכיוון פתח המערה,הוא מתחיל לרוץ בתוך החול ורוצה להוביל אתכם לעיר,אדוארד אומר "טוב..לדעתי אני צריך ללכת לעזור לאבא של לולה..נתראה" ואתה רואה שגאבייט חופר מנהרה וקורא לאדוארד להיכנס לתוכה,והם נעלמים ביחד.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=darkslategray]סנדשרו משתמש במתקפה מהירה אך הפידג'יוטו מתחמק הוא משתמש שוב והפעם פוגע בו ומפיל אותו לרצפה,הפידג'יוטו משתמש בסופה שמעיפה את סנדשרו אחורה.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=darkslategray]ריולו יוצא ומכה את הפידג'יוטו הקודם,הוא נופל על האדמה ומעלף,סקורפי משתמש גם כן בעוקץ רעל וסנדשרו מצטרף אליו אך הפידג'יוטו מתחמקים ותוקפים את ריולו בניקור שמעיף אותו אחורה ומעלף אותו (מעופף חזק על לחימה),סנדשרו לפתע אוחז בזנב של אחד מהפידג'יוטו ועולה עליו,הוא משתמש בחתך וסקורפי בפזילה ואז בעוקץ רעל,הפידג'יוטו נופל ומתעלף גם כן,נשאר רק פידג'יוטו אחד אך איינפרייפ כבר דואג לזה ומעלף אותו.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=darkslategray]"בואו נמשיך.." אמה מבקשת.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]קומבי משתמשת בסופה ומכבה את האש של הכדור פורח,"מה עשיתם?!משוגעים!" אומר הגנב בלחץ.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]ג'ולטיק מנסה לקשור את פוריגון בחוטים אך הוא מתחמק במהירות,הוא משתמש בבלימה ומעיף אתכם אחורה,אתם נופלים מהכדור פורח ודנה תופסת בחבל,אתה תופס ברגליים של דנה וקומבי תופסת בג'ולטיק שמתתקשים לעוף.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]לפתע אתה שומע קול ניפוץ,"לא! איך !?" אתה שומע את קולו של הגנב ופתאום אתה רואה דמות קטנה עוזרת לדנה לעלות ומיד אחרי זה לך ולפוקימוניך,אתה רואה שזהו מקוהיטה.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]מקוהיטה לוקח חבל וקושר אותו לאחד העצים הקרובים,הוא מבקש ממכם לעלות עליו ואתם עולים עליו בזהירות ומגיעים לעץ עם עזרת מקוהיטה,לבסוף הגנב נופל עם הכדור פורח ובורח מהמקום.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]הוא חושב מעט,ומזכיר לך שיהיה אפשר לחזור לכאן לפעמים והוא מתחיל להתעופף לעבר השלט:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]העיר ליונר[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]את הולכת אחריו ומגיעה לעיר ענקית,"יש כאן מכון.." אומר רם ומצביע על בניין ענק בגודלו.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[B][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אזהרה אחרונה,עוד פעם אחת אתה לא מקשיב אתה תצא![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*המידע היה לך בהודעה הקודמת,עכשיו יש לך את מה שביקשת,מידע מהפוקדקס![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*סווידל לומד כי הוא הכי הרבה מאומן..שים לב לרוב אתה משתמש רק בו![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אתה לא יכול עכשיו את ארון ורוגנרולה נגד אברה,עשית מספיק קרבות לא מוצדקים בעבר של 2 נגד 1,תבחר 1 בלבד..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*בקשר להודעה הקודמת,כל הזמן אתה מוציא כמה פוקימונים ובגלל זה אף אחד לא מתאמן,כשהם ביחד הם בקושי מאומנים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]רוגנרולה וארון מנסים את התוכנית שלך אך לפתע אברה משתמש בשיגור ומחתמק מן המקום,ארון ורוגנרולה מעט מבולבלים ממה שקרה וחוזרים לפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל משתמש בעלי תער ומצ'ופ מתחמק ומשתמש בבעיטה נמוכה במעיפה את סווידל אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל משתמש בנשיכת חרק אך שוב מצ'ופ משתמש בבעיטה נמוכה ומעיף אותו אחורה על אחד העצים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מצ'ופ מתחיל לצחוק על סווידל,וסווידל מתעצבן.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066853][CENTER][CENTER][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]הוא חושב מעט,ומזכיר לך שיהיה אפשר לחזור לכאן לפעמים והוא מתחיל להתעופף לעבר השלט:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]העיר ליונר[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=teal]את הולכת אחריו ומגיעה לעיר ענקית,"יש כאן מכון.." אומר רם ומצביע על בניין ענק בגודלו.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
למה עולם אכזר?
~~~~~
"וואו! טוב יש לי יותר משלוש פוקימונים אז... בואו ניכנס!" אני אומרת ונמתקרבת למכון ומחזירה את אמלוגה, אני דופקת על הדלת בדפיקות חלשות
-
[quote=~The KoDaK~;1066527][B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גרימר מנסה להשתמש ברפש על איגליבאף שלפתע זרמים חשמליים פוגעים בגרימר,אלו פלוסל ומיינון של רון ואנה.[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/quote]
"אלג'יים תשתמש שוב בבלבול על סויפר! אגילבאף תמשכי בחבטה על זובאט עד שיתאלף!"אני אומר לפוקימונים שלי וממישך באותה הטקטיקה.