-
[QUOTE=Druddigon man;1141656]אה בקצב שלך תצליח הדקה Xd
בוא נדבר על וואן פיס אולי?
מה קורה במנגה עכשיו? ובאנימה?
זה בסדר, שים ספוילר אם אתה רוצה..[/QUOTE]
טוב נדבר
באנימה
הפלאשבאק על איס לופי וסאבו נגמר
מגנה זהירות ספוילרים
[SPOILER]לחוברי כובע הקש לאחר הטיםסקייפ יש כוחות חדשים.רובין יכולה ליצור כפיל של עצמה. ברוק יכול לשלוט בנשמה שלו משהו כזה.
בפרק האחרון של המנגה לופי נלחם נגד ג'ימבי ובדרך סאנג'י מבל משניהם אגרוף. ברוק זורו ואופו לכודים בכלוב.וברוק מנסה להשיג את החארבות של זורוזה מה שקרה בפרק האחרון[/SPOILER]
-
ניצל מלינץ': תעה בדרך והמון ערבי זועם כמעט חיסל אותו!
ואחר כך תוהים למה אני "גזען"
-
[QUOTE=cladino;1141658]יייייששששש! הסיפור שלי עוד מעט בחמש מאות צפיות![/QUOTE]
וואלה?!
איפה בודקים את הצפיות?
ליאור
[SPOILER]אז הקרב במנגה בין שניהם ייגמר בטח בפרק הבא..[/SPOILER]
-
[QUOTE=Druddigon man;1141666]וואלה?!
איפה בודקים את הצפיות?
ליאור
[SPOILER]אז הקרב במנגה בין שניהם ייגמר בטח בפרק הבא..[/SPOILER][/QUOTE]
אתה רואה ואן פיס?
[SPOILER]הקרב נגמר כבר[/SPOILER]
-
[QUOTE=Woodpecker;1141668]אתה רואה ואן פיס?
[SPOILER]הקרב נגמר כבר[/SPOILER][/QUOTE]
אני לא..
אתה יודע כבר!
[SPOILER]סתם רציתי להכניס ספוילר! XD[/SPOILER]
-
[QUOTE=Druddigon man;1141672]אני לא..
אתה יודע כבר!
[SPOILER]סתם רציתי להכניס ספוילר! XD[/SPOILER][/QUOTE]
אז למה רצית לדבר על וואן פיס?
-
[QUOTE=Druddigon man;1141666]וואלה?!
איפה בודקים את הצפיות?
ליאור
[SPOILER]אז הקרב במנגה בין שניהם ייגמר בטח בפרק הבא..[/SPOILER][/QUOTE]
כתוב ליד המספר תגובות כמה צפיות יש...
-
[QUOTE=Woodpecker;1141673]אז למה רצית לדבר על וואן פיס?[/QUOTE]
כי אתה אוהב את זה!
וזה ימריץ אותך להספאים חח..
אז בוא נדבר על............................................................................................................ יש לך רעיון?
[SPOILER]תאמינו לי, אל תתיאשו, בסוף יש משהו מצחיק :)
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][GVIDEO][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/GVIDEO][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
-
[QUOTE=Druddigon man;1141676]כי אתה אוהב את זה!
וזה ימריץ אותך להספאים חח..
אז בוא נדבר על............................................................................................................ יש לך רעיון?
[SPOILER]תאמינו לי, אל תתיאשו, בסוף יש משהו מצחיק :)
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][GVIDEO][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/GVIDEO][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
אין משהו מצחיק
נדבר על נארוטו?/צוות בלאק?
-
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9BQ3_qhLWZQ&feature=related[/YOUTUBE]
אמרת שאני ילד רע, ילד רע חח,
פרוספר אזגי.
-
[QUOTE=Woodpecker;1141678]אין משהו מצחיק
נדבר על נארוטו?/צוות בלאק?[/QUOTE]
יאללה צוות בלאק!
מה יש לך להגיד בנושא?
יואב, לא רואים כלום.. :(
תוכל להגיד כמה צפיות יש לי? כי לא מוצא..
-
[QUOTE=Druddigon man;1141684]יאללה צוות בלאק!
מה יש לך להגיד בנושא?
יואב, לא רואים כלום.. :(
תוכל להגיד כמה צפיות יש לי? כי לא מוצא..[/QUOTE]
אהבת אותם?
בקרוב אחשוף מידע עליהם
-
[QUOTE=Woodpecker;1141686]אהבת אותם?
בקרוב אחשוף מידע עליהם[/QUOTE]
יופי.
אולי תעשה מ"ת עליהם.. XD
סתם, לא נראה לי..
אבי, אתה פה? מה קורה?
-
[QUOTE=KillerBee;1141665]ניצל מלינץ': תעה בדרך והמון ערבי זועם כמעט חיסל אותו!
ואחר כך תוהים למה אני "גזען"[/QUOTE]
[B][U][COLOR="Red"][SIZE="6"]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][/U][/B]
-
[quote=Druddigon man;1141688]יופי.
אולי תעשה מ"ת עליהם.. XD
סתם, לא נראה לי..
אבי, אתה פה? מה קורה?[/quote]
בסדר,
מחפש תמונות נורמליות של בובה של לילה לחתימה.
איתך?.