יש למישהו אנימה טובה להמליץ לי?
לא וואן פיס
Printable View
יש למישהו אנימה טובה להמליץ לי?
לא וואן פיס
[QUOTE=Kaiser;1298893]יש למישהו אנימה טובה להמליץ לי?
לא וואן פיס[/QUOTE]
וואן פיסXD
גינטאמה,בעלזבוב-אחלה אנימות קומדיה.
[quote=ワンピース;1298876]אם זכור לי נכון, אבא שלה ואבא של נג'י היו אחים, אבא של נג'י היה אמור להיות החשוב יותר בגלל שהוא הבכור (יענו כי אצלם יש את החשובים יותר ופחות, אלה שפחות יש להם את הסמל הזה על המצח) אבל הוא מת (?) ונג'י התחיל לבלבל בשכל שאין צדק והכל קבוע מראש...
נראה לי זה היה משהו כזה, ממש לא זוכר..[/quote]
אבא של הינאטה היה הבכור, ואז בא מישהו מהLIGHTNING VILLAGE וניסה לחטוף את הינאטה, אבל אבא של הינאטה הרג אותו, ואז כמעט עמדה לפרוץ מלחמה, והLIGHTNING VILLAGE דרשו את אבא של הינאטה, אבל מכיוון שהם תאומים זהים, ההיוגה רצו לתת את אבא של נג'י (מי יבחין בהבדל?) כדי להגן על הסודות של הביקוגן. זה מה שנג'י ידע. ואז אחרי שהוא הפסיד לנארוטו הוא גם למד שאבא של הינאטה רצה שיתנו אותו, אבל אבא של נג'י יתעקש למות, כי זה יהיה הדבר היחיד שהוא עושה מבחירה.
אנשים מוזרים ם.ם
עומר, וואן פיס.
טוב הלכתי לראות ואנגארד עוד כמה דקות
ביי עומר
[QUOTE=LordAbizi;1298896]אבא של הינאטה היה הבכור, ואז בא מישהו מהLIGHTNING VILLAGE וניסה לחטוף את הינאטה, אבל אבא של הינאטה הרג אותו, ואז כמעט עמדה לפרוץ מלחמה, והLIGHTNING VILLAGE דרשו את אבא של הינאטה, אבל מכיוון שהם תאומים זהים, ההיוגה רצו לתת את אבא של נג'י (מי יבחין בהבדל?) כדי להגן על הסודות של הביקוגן. זה מה שנג'י ידע. ואז אחרי שהוא הפסיד לנארוטו הוא גם למד שאבא של הינאטה רצה שיתנו אותו, אבל אבא של נג'י יתעקש למות, כי זה יהיה הדבר היחיד שהוא עושה מבחירה.
אנשים מוזרים ם.ם[/QUOTE]
אתה רואה נארוטו? או מה שזה לא יהיה?
זה נארוטו
ואיתי,יש לי עוד כמה דקות
[quote=מאסטר ליאון;1298900]אתה רואה נארוטו? או מה שזה לא יהיה?[/quote]
כנראה שכן ם.ם
[quote=מאסטר ליאון;1298788]שילוב יותר קול באינסוף של דיג'ימון האנטרס, אדוונטור 2, אדוונטור 1 וכל ספרי מלך הפניקס[/quote]
אביזי תמחק את התגובה הזאת וכל פרט על המ"ת שאפתח
[quote=מאסטר ליאון;1298903]אביזי תמחק את התגובה הזאת וכל פרט על המ"ת שאפתח[/quote]
וכמובן, כמו בכל פעם שאתה מדבר על משחק התפקידים שלך, לא הבנתי מה אתה רוצה ממני.
[QUOTE=Son Gokū;1298890]אני נכענתי ואנני רואה כבר את הסוף של הפרק.[/QUOTE]
אני לא אכנע!
Akename Jadai!!!
[quote=מאסטר ליאון;1298903]אביזי תמחק את התגובה הזאת וכל פרט על המ"ת שאפתח[/quote]
מה אייל,אתה עושה אתה עושה מ''ת [COLOR=black]על [/COLOR][COLOR=red][B]דיג'ימון האנטרס,אדוונסצ'ר 1+2 וספרי 'מלך הספינקס'[/B][/COLOR][COLOR=black]? [אם תבקש ממני לערוך\למחוק את ההודעה הזו,לא אעשה את זה מועהעהעהעהע] [/COLOR]
[QUOTE=Itachi;1298904]אני לא אכנע!
Akename Jadai!!![/QUOTE]
תהנה לראות את מגרש השדים הכחול. אראנאמה זה לא שד.?
בהצלחה לא להיכנע
הלכתי לקרוא שאמן קינג.
מדבר מהאייפד.. יש לי כמה דקות.