-
ככה מיישבים סכסכוך, זיו הקורבן:
לא יכול להירדם? בגלל נדודי שינה?
נשמע כאילו ביקרת אצל מרינה ועכשיו יש לך כינים במפשעה.
זה בסדר זיו, הכתם במכנסיים מסגיר, ואתה לא צריך להסתיר,
לכל מי שלא הולך עם בנות יש מכון בדרום העיר.
מה כבר היה לך לעשות בתחנה מרכזית, כרטיסייה לקנות?
כולם יודעים שהלכת לפגוש רוסיות.
פאו.
אם אין תגובה זה 1-0 לStrawhat(אביב).
-
מה אתה מעתיק מחבר של טובי ששכחתי איך קוראים לו?!
-
סליחה? תנגב את החלב מעל השפה ותסתכל בראפ שלמעלה, מילים כאלה לא ייצאו לך מהפה גם אם תעבור להאמין באללה.
-
תמצא חרוז, תאכל תפוז, ואין לי חרוזים בשיט Xd
-
אני לא מחשיב את זה כ2-0 אפילו זה לא היה קרב ם:
ל"ט
-
כיף להשתין על מדורה.. אני עדיין בחוץ ואין לי כוח ללכת לבית.. הוא רחוק..
-
[quote=מאסטר ליאון;1322084]יש לי זמן בעצם,אני שיכור אז לא מומלץ לשאול אותי דברים,תשאלו וזה יהיה תשובה ל ק צפן'וה_אני לא בות בט_[COLOR=white]לא לתת באן כי אני לא כזה מרןכז[/COLOR][/quote]
[quote=דור רמאי;1322096]עומר? אתה יודע מה יפה?
אתה כל הזמן מציק לליאון ואומר לו ומספר לאחרים שהוא ספאמר נוב. אבל, לעומתך, לו יש חיים- הוא לא רואה אנימות כל יום כל היום והדבר היחיד שהוא מנסה לעשות זה להציק לילדים חלשים ממנו ולראות אנימות בלי שיהיה לו חיים. אתה עושה את זה, ורק מדבר על זה בנו"ד בכל היום. לפי דעתי, אתה יותר תת רמה ממנו, ויותר גרוע. לפחות לו, יותר מלך, יש חיים והוא גם הרבה פחות אגרסיבי. אז חלאס, אף אחד לא שם עליך זין ועל מה שאתה עושה לליאון, נכון, יש פעמים שאתה צודק- אבל חלאס לנסות לרדת על אנשים שהם חלשים יותר, אבל שהם בעצם חזקים יותר. אתה סתם מערער אותם וזה דבר דפוק לגמרי לעשות.[/quote]
תסתכל על הציטוט שמעל הציטוט שלך,זה לא מוכיח שהוא ספאמר\נוב\שניהם?
וזה שאני רואה אנימות כל היום או מגיב פה,זה לא אומר שאין לי חיים,אני [B]בוחר [/B]לחיות ככה,זה לא שאין לי ברירה אחרת
-
-
[b]סיימתי לראות נארוטו!!!!![/b]
-
-
-
-
פתחתי נושא בפורום ספורט שאני סבור שלא יעניין אף אחד מכם.
-
בסדר, שלחתי לך את הדק שוב
-
[QUOTE=LordAbizi;1322139]פתחתי נושא בפורום ספורט שאני סבור שלא יעניין אף אחד מכם.[/QUOTE]
מעניין קצת.