[QUOTE=Kurohige;1337097]מה הקטע שאלה השמות ששלנו?[/QUOTE]
לא.... זה הדמות שהפכתי אתכם,השמות יפנים ושונים לגמרי!
Printable View
[QUOTE=Kurohige;1337097]מה הקטע שאלה השמות ששלנו?[/QUOTE]
לא.... זה הדמות שהפכתי אתכם,השמות יפנים ושונים לגמרי!
חחחחחחח
במקום "בחזיתה" רשמתי בטעות "בחזירתה"
דניס יאח יקר חולה עליך נסיך שלי
בוא למסן.
[QUOTE=SexStyle;1337066]לך לישוןןן אומרים לךךך
לוך! :nose_pick:[/QUOTE]
הלכתי יא חרא הלכתיייייייייייי
[QUOTE=Igarashi Ganta;1337077]לא נלחם נגד נובים
איזה קטע, אתמול זכיתי בטורניר של LF*, אחרי שניצחתי איזה ראשאר אחד ברבע, אילן בחצי ופלופי בגמר
D:[/QUOTE]
כולה ראשר מה 'תה מתלהב
אם היו נותנים לאריאל להירשם היית מפסיד חח
[QUOTE=Kurohige;1337087]מה אתם מתלהבים מהקרבות אונליין, כן המשחקים שמג'יקארפ מנצח[מי יאמן אחד לרמה 100?] זה הכיף האמיתי.
לשחק בקרב של מיליון תורים, לשלב מלא מתקפות מגעילות כמו טוקסיק ולקבל מיליון חיים מהברי שלך, אתם משתמשים בפוקימונים כמו 'כלים' ושוכחים שזה לא שחמט, זה משהו הרבה יותר כיפי ויצירתי מזה.
אז אני אשחק ואהנה מbw וגם אהנה שאנצח. וזה לא יהיה כשאסתכל על Ev ושמיבי.[/QUOTE]
קרבות אונליין ולשחק לפי העלילה אלה שני דברים שונים. אנשים לא בונים שישיות לקרבות אונליין ומשתמשים בהם לעלילה כי זה בד"כ סתם טיפשי וחסר משמעות.
שמע, אני נהנה מלשחק פוקימון ולתפוס את האהובים עלי ואלה שנראים מגניב ולא סתם אלה שהכי חזקים או עם היכולת הכי טובה, וכל זה טוב ויפה, אבל מצד שני אני אוהב גם לשחק בצורה מתוחכמת ויותר מאתגר, שזה היופי בקרבות אונליין. אשכרה לחשוב מה צריך לעשות ואיך לכסות כל חור בשישיה. זה באמת אחלה של דבר.
[quote=הקדוש ברוך הוא;1337102]הלכתי יא חרא הלכתיייייייייייי
כולה ראשר מה 'תה מתלהב
אם היו נותנים לאריאל להירשם היית מפסיד חח
קרבות אונליין ולשחק לפי העלילה אלה שני דברים שונים. אנשים לא בונים שישיות לקרבות אונליין ומשתמשים בהם לעלילה כי זה בד"כ סתם טיפשי וחסר משמעות.
שמע, אני נהנה מלשחק פוקימון ולתפוס את האהובים עלי ואלה שנראים מגניב ולא סתם אלה שהכי חזקים או עם היכולת הכי טובה, וכל זה טוב ויפה, אבל מצד שני אני אוהב גם לשחק בצורה מתוחכמת ויותר מאתגר, שזה היופי בקרבות אונליין. אשכרה לחשוב מה צריך לעשות ואיך לכסות כל חור בשישיה. זה באמת אחלה של דבר.[/quote]
אתה אוהב לשחק בצורה מתוחכמת ובגלל זה אתה יוצר שישיית טרוריסטים?
[QUOTE=Igarashi Ganta;1337103]אתה אוהב לשחק בצורה מתוחכמת ובגלל זה אתה יוצר שישיית טרוריסטים?[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחח
תפסת אותי $:
אופיר אני בא!
נשארו לי רק הדברים הקצת יותר מאתגרים [;
אבל אני אשרוד אותם
פלופי פלופ!
[QUOTE=FIupy;1337107]פלופי פלופ![/QUOTE]
3>
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עבדתי עליך! אני לא פלופי בכלל! אני נדב! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נדבבב D:
פלופי D:
פלופי פלופx2 !
אתם מזלזלים Over במשחקים. זה נשמע כאילו כל שישייה יכולה לבוא לאליט פור ולנצח אותם ללא שימוש בשום מרפא[מה שאני תמיד עושה, החוכמה זה לנצח את כולם ללא ריפוי או בדיוק על פי הכמות שהם השתמשו] וממש לא נכון. המג'יראקפ היה מת עד שפוגע בדרגו או נגיד נשאר טיפה חיים וזה שנגיד והגיוני שמישהו יביא לרמה 100. איך ישרוד ליגה שלמה? זה הקטע...
פלופי אני בוחר בך