[QUOTE=X-Drake;1344442]יש רק 4? פתאום אני בבלקאאוט, תמיד במשחקי פוקימון יש רק אלליט פור?[/QUOTE]
אליט פור ואז את האלוף של הליגה / יריב
Printable View
[QUOTE=X-Drake;1344442]יש רק 4? פתאום אני בבלקאאוט, תמיד במשחקי פוקימון יש רק אלליט פור?[/QUOTE]
אליט פור ואז את האלוף של הליגה / יריב
לא רק בBW אין אלוף יש אליט פור אבל האלוף בא אחרי העלילה
[QUOTE=X-Drake;1344440]לא רוצה אימולטור רוצה בדיאס שלי! אין דרך קלה לעדכן R4 למי שמבין?
הלכתי להילחם עוד פעם בשביל הכיף נגד E4 בפלטי' בלי להתכונן, הצלחתי לנצח עם גרצ'ומפ טוטרה מצ'מפ מגנזון ופלואטזאל ם:
אם אי פעם אשחק בbw אעשה שלנצח כל E4 בלי כמעט אף ריפוי, ואז תאלוף עם שישייה מלאה\כמעט מלאה[/QUOTE]
גם אני מחכה לעדכון פריצה.. כשיהיה עדכון אני אעדכן אותך ;)
[quote=Uzumaki Naruto;1344464]גם אני מחכה לעדכון פריצה.. כשיהיה עדכון אני אעדכן אותך ;)[/quote]
אתה תהיה מלך אבל בכלל יהיה עדכון איפעם?
--
הבנתי איך הקושי שלהם אגב לעומת פלטי' נגיד?
כן ברור.. הם מעדכנים כל כמה זמן.. אני בצ'פטר 8 בדדמן וונדרלנד..
אה ברצינות, ואין עדכון עוד לbw?
היי
עדיין לא..
הבאסה שאת האתר של הפריצה שינו לגמרי ועשו משהו מוזר... אבל מצאתי אתר אחר שעדיין לא ניסיתי.. העדכוןו האחרון שהם עשו שם זה ב12.6.2012..
עם סמל חלופי עד שאני ימצא משהו טוב.. ~
ערב טוב :)
היי משה. תגידו גם ביאקם לג'נד 10 חרא כמו 11 או שווה להוריד פרו בשבילו?
ולחשוב שאני אעדר מכאן 10 ימים- מה תעשו בלעדיי?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1344506]ולחשוב שאני אעדר מכאן 10 ימים- מה תעשו בלעדיי?[/QUOTE]
גם אני!!
אתה במשצי"ם?
[QUOTE=X-Drake;1344505]היי משה. תגידו גם ביאקם לג'נד 10 חרא כמו 11 או שווה להוריד פרו בשבילו?[/QUOTE]
אתה מתכוון ל-pc?!
[QUOTE=Monkey D Luffy;1344506]ולחשוב שאני אעדר מכאן 10 ימים- מה תעשו בלעדיי?[/QUOTE]
אוכל,אשן,אנשום,אשתין.
כנראה זה מה שכולם יעשו...
[QUOTE=X-Drake;1344505]היי משה. תגידו גם ביאקם לג'נד 10 חרא כמו 11 או שווה להוריד פרו בשבילו?[/QUOTE]
אביב-לצערי הרב לא עבד לי ההורדה של שחור 2..
אני אחכה לפאץ' טוב יותר/לגרסא באנגלית ואוריד..