יש!! גרטל משדר עוד משהו!! לחיים שלי יש משמעות.
Printable View
יש!! גרטל משדר עוד משהו!! לחיים שלי יש משמעות.
יש ה"פ עמית ימתלהב /=
שלום אנשים שמי הוא לא ליאון או דניס או יאיר או חנן או דניאל או שמואל או משה או אמיתי או גלעד או שמעון או דוד או יהושוע או הרצל או מלכישוע או יצחק או יעקב או אברהם או יהונתן או נועם או עדו או ארז.
אני ילד בעל שם משל עצמי ודי להאשים את ליאון הקקי הזה או אנשים אחרים כי אתם לשלשת של יונה.
רק לפי התגובה הזאת אני אחכה לבאן של ליאון
נו יאללה סתום כבר לך תשמע One piece opening 15 כי זה שיר יפה בתכלס אז כדאי לך למרות שבטח לו תבין כלום אלא אם כן אתה מכור ואם אתה מכור אז יש לי הצעה שלא תוכל לסרב לה:פסיכולוג אמין ביותר,מחיר זול ביותר,תמות ינבלה.
אז מה שלומך ליאון? ^^
[quote=איש אחד;1371592]שלום אנשים שמי הוא לא ליאון או דניס או יאיר או חנן או דניאל או שמואל או משה או אמיתי או גלעד או שמעון או דוד או יהושוע או הרצל או מלכישוע או יצחק או יעקב או אברהם או יהונתן או נועם או עדו או ארז.
אני ילד בעל שם משל עצמי ודי להאשים את ליאון הקקי הזה או אנשים אחרים כי אתם לשלשת של יונה.[/quote]
ימקובל ):
אני חולק עליך. זה וולגארי מדי מכדי להיות ליאון. ליאון מנסה להיות מתוחכם אבל הוא פשוט לא מצליח בזה והתוצאה היא קשקוש. ליאון לא וולגארי.
עומר, זה כי קוראים לו איל /=
עזוב אותו דניס הוא מקובל ):
יש לו את אנה ):
חחח נכון
איך ידעת שאני בולגרי?!דרך אגב מישהו אמר לי שאתה גאון של הפורום אבל אני חולק על זה שאמר לי את זה כי לפי הדיבור שלך אתה נשמע לי כמו.μεγαλοφυί
בכל רגע שעובר אני רוצה את הבאן של ליאון יותר~
[QUOTE=LordAbizi;1371603]אני חולק עליך. זה וולגארי מדי מכדי להיות ליאון. ליאון מנסה להיות מתוחכם אבל הוא פשוט לא מצליח בזה והתוצאה היא קשקוש. ליאון לא וולגארי.[/QUOTE]
סתכל על התגובה האחרונה שלו בנו"ד אתה רציני? (זאת שמעליי)
אני בינתיים לא רואה כל כך סימנים שזה ליאון, אבל זה בהחלט מעניין מה שקורה כאן, לא שיש לי יותר מדי זמן להתעמק בזה כי בקרוב אני הולך לסתום את המוח שלי לשלוש שעות.