אלון שאל שאלה מסכנה על צימחונות שהופנתה למשתמש שברח לי שמוXD
אתם עשיתם מזה דיון על האבולוציה של האדםD:
[IMG]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/08/genius-meme.jpg[/IMG]
Printable View
אלון שאל שאלה מסכנה על צימחונות שהופנתה למשתמש שברח לי שמוXD
[IMG]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/08/genius-meme.jpg[/IMG]
כל עוד זה נושא שלא מתריך את האצבעות שלי להתפס, אני בעד ):
[QUOTE=nymph;1403302]אלון שאל שאלה מסכנה על צימחונות שהופנתה למשתמש שברח לי שמוXD
[IMG]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/08/genius-meme.jpg[/IMG][/QUOTE]
סבבה לא זוכרת את השם של המעריץ שלך ײַ
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403305]סבבה לא זוכרת את השם של המעריץ שלך ײַ[/QUOTE]
מה שם של המעריץ שלה?
[QUOTE=Tasha Godspell;1403308]מה שם של המעריץ שלה?[/QUOTE]
לא יודע זה איזה פדופיל אחד בטח
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403291]אתה קראנצ׳י ):
ונדב- בנוגע למה שאמרת:
אני מקפיד מאוד להשתמש במוצרים שלא נוסו על בעלי חיים… סבונים וכו׳
ביצים חלב דבש גבינה וכל אלה : כרגע אני אוכל, אבל אני מתכנן להתחיל טבעונות שנה הבאה.
בגלל שאני מהנייד אני לא ראיתי את כל צה שכתבת...[/QUOTE]
לא לא, תפסיק עכשיו עם כל הביצים והחלב והדבש. זה גורם לחיות לסבל הרבה יותר גדול מאשר ששוחטים אותן.
הנייד שלך גם מזהם ופוגע בבעלי חיים. תפסיק עם זה.
[QUOTE=Flupy;1403314]לא לא, תפסיק עכשיו עם כל הביצים והחלב והדבש. זה גורם לחיות לסבל הרבה יותר גדול מאשר ששוחטים אותן.
הנייד שלך גם מזהם ופוגע בבעלי חיים. תפסיק עם זה.[/QUOTE]
גם מכוניות, מחשבים, סוני, סבונים, ביוב, חופי ים, כבישים, ערים, עצים, דורדוראנט והיי טק פוגעים בחיות אז די
מילא צמחונות סבבה אבל תדעו שטבעונות זה כבר יותר מדי זה אשכרה סיכון נוראי לגוף.
תבחר לעשות מה שבא לך אבל שתתעלף כל רגע כמעט ויהיה לך חוסר תזונתי חמור אל תגיד שלא ידעת
גם חיות פוגעות בחיות אחרות, אז אסור לנו לכבד יותר מדי חיות אחרות.
[QUOTE=LordAbizi;1403321]גם חיות פוגעות בחיות אחרות, אז אסור לנו לכבד יותר מדי חיות אחרות.[/QUOTE]
אסור לאכול ירקות כי זה אוכל של חיות אחרות וזה פוגע בהם
[QUOTE=scrapi;1403319]גם מכוניות, מחשבים, סוני, סבונים, ביוב, חופי ים, כבישים, ערים, עצים, דורדוראנט והיי טק פוגעים בחיות אז די[/QUOTE]
נו זה מה שאמרתי לו ):
רוצה "לא ליהנות מסבל של חיות"? סבבה, אבל אם כבר אתה מצהיר את זה בצורה שכזאת אז תעשה את זה עד הסוף.
[QUOTE=LordAbizi;1403321]גם חיות פוגעות בחיות אחרות, אז אסור לנו לכבד יותר מדי חיות אחרות.[/QUOTE]
אללה אביזי!
לא, הטיעון שלי לוקה בחסר, כי אנחנו לא אוכלים בשרים של טורפים. אנחנו אוכלים רק חיות נטרפות, ולכן לא רק שאנחנו פוגעים בחיות הנטרפות, אלא אנחנו גם מרעיבים את הטורפים....
עדיין נתקעתם על הדיון הזה..
יש כמה סיבות לכך שאני עושה את זה בהדרגה
ויטמינים- הגוף שלי היה רגיל לקבל הרבה יותר חלבון ממה שהוא צריך והוא הורגל לכך. אם הייתי מתחיל ישר צמחונות הייתי חולה כמעט בטוח באנמיה. צריכים הדרגה. ככה גם בביצים וחלב.
סיבה שניה- כמו כל אחד כאן, גם אני מכור לחלבון מהחי. לוקח זמן להיגמלל. כמו שתבוא למכור לסיגריות ותגיד לו: תפסיק לעשן מיד. זה לא הגיוני כי הוא מכור.
בנוגע לקטע עם הנייד, אני מבין שזו הטרלה ואתה סתם מנסה להציק. אני משתמש בנייד מסיבה פשוטה. רמת הזיהום שזה גורם היא קטנה מאוד. אני מבין למה אתה מתכוון אבל אני גם יודע שאתה סתם מנסה להציק ולכן אני מתעלם. חוצמיזה שהחיות נפגעות מיזה בדיוק כמו שאני נפגע מיזה. או שאתה בעצם מתכוון לזה שאני משתמש בחשמל שמיוצר מהארובות. טוב, טעות. האנרגיה שהמכשיר לוקח באה מהגג עם הקולטי שמש האלה...
כל הטבעונים צריכים ללכת לחיות באפריקה :(
לחיות עם הטבע.