רותם איזה רמה אתה בlol?
Printable View
רותם איזה רמה אתה בlol?
[QUOTE=Gil_Gil;1412148]חחח נראה לי הפורום שוב התייבש[/QUOTE]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up355.siz.co.il/up1/yyj2jgw5bqmz.jpeg[/IMG][/URL]
באמאש'ך?
[QUOTE=Ilan;1412138]מגל חוץ מטימו (שזאת תכלס הדמות הכי נובית שיש היא טובה אבל.. כל אחד טוב איתו) יש עודדמות שאתה יודע לשחק איתה?
אני באמת שלא ננעל על שום דמות זיגס באמת די מגניב ושימושי אבל לא ננעלתי עליו..
ובכלל לא קניתי אותו אפילו.[/QUOTE]
כל אחד יודע לשחק טימו? פחחחחחחחחחחחח..... נקרעתי מצחוק עכשיו.. אתה יודע כמה פעמים הפסדתי בגלל שנוב עשה lock in על טימו?
ואני יודע לשחק סבבה עם לוקס, טוויץ' וטופ צ'וגאת'
[QUOTE=Ilan;1412157]כמו טימו[/QUOTE]
:punch: טימו לא יכול ללכת ל1v3 ולנצח 0-0
זה לא שהוא לא צריך את הקבוצה שלו בטים פייט, זה פשוט שהוא גרוע בטים פייט XD
[QUOTE=anivia;1412158]הוא רק רוצה שירדפו אחריו בין אם זה ביום או בלילה[/QUOTE]
והוא מרגיש כל כך OP שהיריבים שלו חוטפים zone (אין לה מילה בעברית) למרות העובדה שאנשים עדיין חושבים שהם יכולים לשלוט עליו ולהיות פרואים איתו
[QUOTE=scrapi;1412177]והוא מרגיש כל כך OP שהיריבים שלו חוטפים zone (אין לה מילה בעברית) למרות העובדה שאנשים עדיין חושבים שהם יכולים לשלוט עליו ולהיות פרואים איתו[/QUOTE]
zone זה אזור בתרגום חופשי :um_face:
זה כבר מתחיל להימאס עליי להיות חולה כל שבוע..
[QUOTE=Kirito;1412178]zone זה אזור בתרגום חופשי :um_face:[/QUOTE]
אז איך אני רושם when my enemies getting zoned
שהיריבים שלי הופכים לאזור?
[QUOTE=scrapi;1412184]אז איך אני רושם when my enemies getting zoned
שהיריבים שלי הופכים לאזור?[/QUOTE]
GETTING ZONED=שסוגרים עליך
[QUOTE=Iker;1412185]GETTING ZONED=שסוגרים עליך[/QUOTE]
יש מושג שנקרא zoning שזה לשלוט בשטח בליין ככה שהיריב לא יכול להיכנס אליו כי זה מסוכן, אז אולי זה
[QUOTE=scrapi;1412177]והוא מרגיש כל כך OP שהיריבים שלו חוטפים zone (אין לה מילה בעברית) למרות העובדה שאנשים עדיין חושבים שהם יכולים לשלוט עליו ולהיות פרואים איתו[/QUOTE]
אך זרוק אותם הוא האט אותם האולט שלו אומר המוות שלך(תתפלא אבל זה התרגום לפי גוגל :tiresome: ) רק מכין קצת רעל
[QUOTE=anivia;1412203]אך זרוק אותם הוא האט אותם האולט שלו אומר המוות שלך(תתפלא אבל זה התרגום לפי גוגל :tiresome: ) רק מכין קצת רעל[/QUOTE]
תרגום עילג
מעיף את אהורי, מוודא שהסטאטים שלו למעלה כי שהקבוצה שלך הרוסה הוא מעיף אותך למעלה.
מה הם מגדלים בכלל? לא נראה שהוא מת ממש, לא מודאג מאמבושים משאיר את הקו שלו עם נקודות, היריבים שלו רודפים אחריו כמו כלום למרות העובדה שהרבה לא מחשבים טוב את החיים שלו, האולטי שלו נותן לו לעלות אותם חזרה
[QUOTE=scrapi;1412205]תרגום עילג
מעיף את אהורי, מוודא שהסטאטים שלו למעלה כי שהקבוצה שלך הרוסה הוא מעיף אותך למעלה.
מה הם מגדלים בכלל? לא נראה שהוא מת ממש, לא מודאג מאמבושים משאיר את הקו שלו עם נקודות, היריבים שלו רודפים אחריו כמו כלום למרות העובדה שהרבה לא מחשבים טוב את החיים שלו, האולטי שלו נותן לו לעלות אותם חזרה[/QUOTE]
בילד שמחזיר אותו בחזרה עכשיו הHP מתאסף לא מבקש מאף אחד עזרה ומקבל את כבוד הג׳אנגלרים שלו מתמקד רק על הסקווישים אף אחד לא נמצא מחוץ להישגו
[QUOTE=anivia;1412208]בילד שמחזיר אותו בחזרה עכשיו הHP מתאסף לא מבקש מאף אחד עזרה ומקבל את כבוד הג׳אנגלרים שלו מתמקד רק על הסקווישים אף אחד לא נמצא מחוץ להישגו[/QUOTE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=PrNQp_TEKVs[/url]
אין לי כח לרשום.
אני צריך להקדיש אבל אין לי כח, מישו מתנדב לעשות את זה בשבילי?
יאללה, אני מקדיש לך ציפי (:
סבבה