[QUOTE=KingKon;1419359]תגידי, איזה ז'אנר את קוראת/רואה בכלל?!
מה זאת הטרגדיה הזאת?!
יא-אללה אנטיגונה יותר שמח מזה![/QUOTE]
אני מודה שבכיתי בזה
אבל זה לא מדכאXD פשוט אני זכרתי את הפרטים הכי טרגדיים אבל זו ה-אנימה הכי מנצחת שיש
Printable View
[QUOTE=KingKon;1419359]תגידי, איזה ז'אנר את קוראת/רואה בכלל?!
מה זאת הטרגדיה הזאת?!
יא-אללה אנטיגונה יותר שמח מזה![/QUOTE]
אני מודה שבכיתי בזה
אבל זה לא מדכאXD פשוט אני זכרתי את הפרטים הכי טרגדיים אבל זו ה-אנימה הכי מנצחת שיש
[QUOTE=asuna;1419361]אני מודה שבכיתי בזה
אבל זה לא מדכאXD פשוט אני זכרתי את הפרטים הכי טרגדיים אבל זו ה-אנימה הכי מנצחת שיש[/QUOTE]
אנימה בלי משהו על טבעי ו/או איברים נשיים זה לא אנימה.
[QUOTE=KingKon;1419362]אנימה בלי משהו על טבעי ו/או איברים נשיים זה לא אנימה.[/QUOTE]
א. יש שם מלאאא על טבעי0-ם
ב.איכסאיכסאיכסאיכסאיכס
[QUOTE=asuna;1419363]א. יש שם מלאאא על טבעי0-ם
ב.איכסאיכסאיכסאיכסאיכס[/QUOTE]
LOL, חוץ מזה קשה למצוא בלי אחד מהם
בכל מקרה תשרשרייי
[quote=asuna;1419350]א..א...א..בל הוא [COLOR=yellow]מחק ללוש את הזיכרון אפילו את נאנאלי הוא גרם לו לשכוח![/COLOR][/quote]
אבל אם התכנית שלו הייתה מצליחה לא הייתה לכך חשיבות! ללוש הפריע לתכניות שלו, ולכן הוא זמנית פגע בו, אבל ברגע שהוא היה מצליח אז שום דבר לא היה משנה.
[quote=KingKon;1419359]תגידי, איזה ז'אנר את קוראת/רואה בכלל?!
מה זאת הטרגדיה הזאת?!
יא-אללה אנטיגונה יותר שמח מזה![/quote]
נכון, הסוף אולי טראגי/דרמטי, אבל זה מה שהופך את זה לנפלא כל כך.
יאלה, עפתי לתחרות.
תאחלו לי בהצלחה.
בהצלחה!
מה שזה לא יהיה
[QUOTE=LordAbizi;1419370]אבל אם התכנית שלו הייתה מצליחה לא הייתה לכך חשיבות! ללוש הפריע לתכניות שלו, ולכן הוא זמנית פגע בו, אבל ברגע שהוא היה מצליח אז שום דבר לא היה משנה.
נכון, הסוף אולי טראגי/דרמטי, אבל זה מה שהופך את זה לנפלא כל כך.[/QUOTE]
אני חייב להגיד שהייתי צריך לשמור את האנימה הזאת לעכשיו, ראיתי כל כך הרבה סופים גרועים אחריה חוץ מblack cat שזה יגרום לי למות יום אחד
[QUOTE=LordAbizi;1419370]אבל אם התכנית שלו הייתה מצליחה לא הייתה לכך חשיבות! ללוש הפריע לתכניות שלו, ולכן הוא זמנית פגע בו, אבל ברגע שהוא היה מצליח אז שום דבר לא היה משנה.
נכון, הסוף אולי טראגי/דרמטי, אבל זה מה שהופך את זה לנפלא כל כך.[/QUOTE]
זה טרגי מדי, אני שונא את זה.
[quote=KingKon;1419386]זה טרגי מדי, אני שונא את זה.[/quote]
אבל זה לא טרגי שבא לך להתאבד, זה טרגי במובן של קטרזיס. אתה מרגיש שכל הסבל שנגרם היה מוצדק, ושבסופו של דבר הסדר שב על כנו, חרף כל האבדות. (קריאון, אנטיגונה, אמא של קריאון באינטיגונה, ו- [spoiler] שארי, איפמיה, רולו, צ'ארלס, מאו, ופחות או יותר כל הדמויות שרואים בקטע הזה שבו ללוש נותן מט לשנייזל עם ההודעה המוקלטת.[/spoiler] בקוד גיאס)
רוצים משהו טראגי?
Fate. זה טראגי.
תגידו התחלתי את העונה השנייה של דארקר דן בלאק אני לא בטוחה שהבנתי [COLOR="Yellow"]זה כאילו כמה שנים אחרי העלילה בעונה הראשונה?[/COLOR]
אחד הדברים שאני אוהב לעשות במזג אוויר כזה זה לספור את השניות מברק לרעם, לכפול פי 340 מטר לשנייה, ולקבל את מרחק מוקד הסערה ממני (ניתן להזניח את הזמן שלוקח לאור להגיע אליי מכיוון שמדובר לכל היותר בקילומטרים בודדים. השגיאה שנוצרת מכך שאני לא סופר זמן בצורה מדוייקת ממילא גדולה יותר).
זה היה כ-2.3 ק"מ, אחר כך 1.7 ק"מ, עכשיו זה התרחק ל-2 ק"מ.
[QUOTE=LordAbizi;1419399]אחד הדברים שאני אוהב לעשות במזג אוויר כזה זה לספור את השניות מברק לרעם, לכפול פי 340 מטר לשנייה, ולקבל את מרחק מוקד הסערה ממני (ניתן להזניח את הזמן שלוקח לאור להגיע אליי מכיוון שמדובר לכל היותר בקילומטרים בודדים. השגיאה שנוצרת מכך שאני לא סופר זמן בצורה מדוייקת ממילא גדולה יותר).
זה היה כ-2.3 ק"מ, אחר כך 1.7 ק"מ, עכשיו זה התרחק ל-2 ק"מ.[/QUOTE]
גם אני אוהב לעשות את זה!
[QUOTE=LordAbizi;1419399]אחד הדברים שאני אוהב לעשות במזג אוויר כזה זה לספור את השניות מברק לרעם, לכפול פי 340 מטר לשנייה, ולקבל את מרחק מוקד הסערה ממני (ניתן להזניח את הזמן שלוקח לאור להגיע אליי מכיוון שמדובר לכל היותר בקילומטרים בודדים. השגיאה שנוצרת מכך שאני לא סופר זמן בצורה מדוייקת ממילא גדולה יותר).
זה היה כ-2.3 ק"מ, אחר כך 1.7 ק"מ, עכשיו זה התרחק ל-2 ק"מ.[/QUOTE]
[QUOTE=סת' קינגלר;1419402]גם אני אוהב לעשות את זה![/QUOTE]
אתם אנשים מטרידים