-
[quote=lordabizi;1462141]כמו אפרו סמוראי. 5 פרקים. אין עלילה. סמואל ג'קסון.[/quote]
ראיתי מספיק סמוראים לתקופה הקרובה. ):
התחלתי k-on דווקא, 13 פרקים בעונה הראשונה (26 בעונה השנייה, ויש סרט)
זה בסדר בינתיים, קיוויתי שהמוזיקה יהיה אלמנט יותר עיקרי ויהיה עליו דגש יותר גדול, אבל שיהיה.
אחרי זה אני אחזור לראות שוב את החרא הדכאוני שאני אוהב.
-
[QUOTE=Pen Draig;1462116]איך אמרת שקוראים לך, דודי? נראה לי יותר ערסי[/QUOTE]
אני מרגיש תלקוח
-
[quote=barney stinson;1462151]אני מרגיש תלקוח[/quote]
בוא תרגיש לי משהו אחר אם אתה מבין למה אני מתכוון 3>
-
טוב השתכנעתי בזה ששימוש בגנג'טסו על גנג'טסו יכול לבטל את הגנג'טסו. זה דבר אחד מוזר פחות מהפרק של היום.
-
[quote=lordabizi;1462156]טוב השתכנעתי בזה ששימוש בגנג'טסו על גנג'טסו יכול לבטל את הגנג'טסו. זה דבר אחד מוזר פחות מהפרק של היום.[/quote]
זה היה דווקא נחמד.
אישית חשבתי שתאהב את זה אביזי.
-
[quote=ragnathebloodege;1462157]זה היה דווקא נחמד.
אישית חשבתי שתאהב את זה אביזי.[/quote]
לא, אוקיי מצאתי היגיון, בסדר, אבל הפרקים מתחילים להיות יותר מדי ביזאריים.
-
יש לי כבר יותר מדי סדרות על המחשב, אני לא עומד בהספק של הורדה-צפייה-מחיקה ):
-
[quote=lordabizi;1462158]לא, אוקיי מצאתי היגיון, בסדר, אבל הפרקים מתחילים להיות יותר מדי ביזאריים.[/quote]
אם אתה חושב שזה ביזארי תחכה לפרקים מאוחרים יותר.
-
-
[QUOTE=Odin Borson;1462161]נחשו למה אני רוצה 3ds[/QUOTE]
כדי להיות כמוני
-
[quote=ragnathebloodege;1462160]אם אתה חושב שזה ביזארי תחכה לפרקים מאוחרים יותר.[/quote]
מה,
[spoiler]כשאורו'צימארו יחתוך של הבטן של מלאך המוות ואז כל ההוקגאים יחזרו לחיים?[/spoiler]
-
[quote=odin borson;1462161]נחשו למה אני רוצה 3ds[/quote]
כדי לשחק ב-xy, זה לא כזה שאלה קשה.
[quote=lordabizi;1462163]מה,
[spoiler]כשאורו'צימארו יחתוך של הבטן של מלאך המוות ואז כל ההוקגאים יחזרו לחיים?[/spoiler][/quote]
לא, יותר גרוע.
אני באמת לא רוצה להרוס לך...
-
[quote=ragnathebloodege;1462164]כדי לשחק ב-xy, זה לא כזה שאלה קשה.
לא, יותר גרוע.
אני באמת לא רוצה להרוס לך...[/quote]
אז ש- [spoiler]
יופיע הten tailed beast והgedo statue of the outer path יתחיל להפוך לעץ ויירה tailed beast ball על המפקדה, ומתישהו גם שיקקו נג'י ואינוצ'י ימותו, ואורצ'ימארו וקארין יבואו לרפא את ה5 קגאים שכמעט ימותו ואז ססקה ירצה להיות הוקאגה ונארוטו ססקה וסאקורה יזמנו את גמקיצ'י, נחש ידידותי לסביבה ואת קטסיו, ושסאקורה תשלים את הstrength of 100 seal?[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1462165]אז ש- [spoiler]
יופיע הten tailed beast והgedo statue of the outer path יתחיל להפוך לעץ ויירה tailed beast ball על המפקדה, ומתישהו גם שיקקו נג'י ואינוצ'י ימותו, ואורצ'ימארו וקארין יבואו לרפא את ה5 קגאים שכמעט ימותו ואז ססקה ירצה להיות הוקאגה ונארוטו ססקה וסאקורה יזמנו את גמקיצ'י, נחש ידידותי לסביבה ואת קטסיו, ושסאקורה תשלים את הstrength of 100 seal?[/spoiler][/QUOTE]
כן זה.
-
טוב, k on זה נחמד
אבל לא יותר מזה ):
מצד שני לא ציפיתי ליותר מדי מהעונה הזאת, אבל העונה השנייה אמורה להיות טובה יותר.