-
[QUOTE=SKULL KID;1490720]
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
אתה מחייך ומלטף את ראשה של אקנס, הנראת מעט נבוכה ומחייכת לעברך.
היא ניגשת אל קריקטוט ועוזרת לו לקום, מחייכת אליו גם כן. הוא מודה לה ומתהלך הצידה, חוזר אל תוך אחד השיחים.
היא מחייכת לכיוונך, ואתם ממשיכים להתקדם- נכנסים אל תוך יער פטאלבורג.
היער גדול ועצים גדולים נמצאים מכל עבר, בלי טיפה אחת של אור- רק צל.
כמו כן היער מלא ברעשים וצקצוקים של כל מיני חרקים ופוקימונים. אתה ממשיך להביט סביב, כשלפתע אתה נבהל לגמרי כשפוקימון קטן מגיח מול פניך. אתה רואה שהוא תלוי מאחד העצים, ופשוט החליט להבהיל אותך.
הפוקימון מצחקק לו למראה אקנס הנבוכה, שנבהלה כהוגן גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG].[/QUOTE]
'כל מה שחסר לי עכשיו..' אחשוב לעצמי 'עוד משהו שיפחיד אותה'.
"זה מאוד לא יפה מצידך" אומר לו ברצינות ואמשיך ללכת בדרכי יחד עם אקנס.
-
[QUOTE]
מייק The Charmander ;
אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור ומודה למאמן, ואז נפרד ממנו לשלום. [/QUOTE]
אני מחליט ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפא את נאזליף. אני צריך למצוא אסטרטגיה טובה כדי להתחזק איתו ולעבוד על שיווי משקל בין מתקפות מיוחדות ופיזיות. אחרי שארפא אותו אני אחזור לחפש עוד פוקימונים או יריבים.
-
[b]לילי @alice ;[/b]
תזכרי, זה 2 על 2.
--
את מוציאה את ספיל. "הקרב בין ספיל לפאנפי יתחיל כעת, לילי רשאית להתחיל בקרב!"
את מתלהבת לגמרי, ומתלהטת מעצם קיום הקרב- מורה לספיל לתקוף באקדח מים מלווה באבקת שלג.
ספיל פותח את פיו ושולח אקדח מים מהיר אל עבר פאנפי, שמצליח לנוע במהירות ולהתחמק מהמתקפה.
המקום שבו היה פאנפי נרטב, ומוקפא קצת בעקבות אבקת השלג. את מביטה הצידה, ורואה שפאנפי מתגלגל לו.
"עכשיו!" מורה רוקסן, ופאנפי חובט את גופו בספיל בעוצמה, מגלגל אותו אחורנית.
פאנפי חוזר אחורה- עדיין מגולגל, ומתגלגל לו מחכה לפעם הבאה בה יוכל להנחית התקפה. נראה כי המהירות שלו בעת הגלגול טובה בצורה מוגזמת. (כנראה השה''מ אוהב אותו או משהו כי אחרת אין לזה הסבר הגיוני)
2 על 2? את מי שחכתי? 0: זה לא רק פנאפי על ספל?
שיאו אני חשה איזה כח אלוהי חל על הפנאפי הזה
~~~~~
"ספל, תשתמש ברוח קפואה לכל הכיוונים, תנצל את הקור כדי להשתמש באקדח מים על פנאפי תוך כדי שאתה מסתובב סביב עצמך כדי לכות כמה שיותר כיוונים!" אורה לספל. 'אני יכולה לעשות את זה. גם אם יש כח ש"המי מסתורי שעובד על הפנאפי הזה' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=SKULL KID;1490720][RIGHT][COLOR=#333333][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
"כמובן!" עונה רוקסן ועיניה נוצצות. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"הקרב בין המאתגר אייס, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגר במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "שאקל, צא החוצה!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון, "אתה רשאי לבצע התקפה ראשון" אומרת רוקסן בחיוך.[/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/213.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מודה לצ'ינגלינג ומשבח אותה, והיא מחייכת ומשמיעה צלצולים נעימים, אתה מביט בשעונך ורואה כי השעה כעת היא 17:00 אחר הצהריים, מתחיל מעט להחשיך.
אתה מחליט להחזיר אותה לפוכדור, ומתקדם אל עבר זואי שמביטה אל עבר הים, ואתה מביט גם כן.
להקת פוקימונים דמויי ברבור מעופפים להם בשמי הערב ונוחתים ממש בחוף לצידכם, מתקלחים ומתרעננים.
לצידם מספר פוקימונים גדולים שאתה מזהה כווילורד נחים, כשלצידם ווילמר קטן עליו הם שומרים.
"נכון שזה יפה?", שואלת זואי ומביטה אל עבר הפוקימונים הרבים. אתה מהנהן בראשך ואתם מביטים בים הגדול.
**מליפאן, מה נשמע? אני ואבא בדקנו לך.. המכון הכי קרוב הוא לצד העיר ורדאנטרוף. בדרך כלל מקובל ללכת אל המכון באי דיופורד, אבל כרגע משום מה הרבה ספינות מושבתות.. ואין דרך להגיע לשם**, אתה מקבל הודעה מאמך, עם נקודת ציון של העיר ורדנטרוף, ולאחר בדיקה מהירה אתה מגלה כי העיירה צמודה אליכם- ממש בקצה השני של המערה.
לפתע אתה מזהה פוקימון נוסף, ה'נכנס' אל אותו אזור ומרחף לו בין הפוקימונים הרבים.
הוא מביט על כולם בהנאה, כשלבסוף נעלם לו בשמיים בעודו מרחף, כאילו שלא היה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/482.gif[/IMG]
[B] ;[/B]
אתה מחייך ומלטף את ראשה של אקנס, הנראת מעט נבוכה ומחייכת לעברך.
היא ניגשת אל קריקטוט ועוזרת לו לקום, מחייכת אליו גם כן. הוא מודה לה ומתהלך הצידה, חוזר אל תוך אחד השיחים.
היא מחייכת לכיוונך, ואתם ממשיכים להתקדם- נכנסים אל תוך יער פטאלבורג.
היער גדול ועצים גדולים נמצאים מכל עבר, בלי טיפה אחת של אור- רק צל.
כמו כן היער מלא ברעשים וצקצוקים של כל מיני חרקים ופוקימונים. אתה ממשיך להביט סביב, כשלפתע אתה נבהל לגמרי כשפוקימון קטן מגיח מול פניך. אתה רואה שהוא תלוי מאחד העצים, ופשוט החליט להבהיל אותך.
הפוקימון מצחקק לו למראה אקנס הנבוכה, שנבהלה כהוגן גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/167.gif[/IMG]
[B]דניס;[/B]
פאנפי מסמן לך שהוא מעדיף להישאר בחוץ, ואתם עוזבים את המקום ואת פנסייג' בשלווה.
אתם ממשיכים ללכת בדרככם ביער הגדול, ואתה לפתע מבחין כי אתם אבודים בתוך היער.
אתם ממשיכים ללכת במשך דקות רצופות, ותמיד מגיעים אל אותה נקודה.
אתה מסתכל סביבה, ומבחין בלהקת פוקימונים מביטה עליכם מלמעלה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/627.gif[/IMG]
[B] ;
[/B]אתה מחזיר את נאזליף לפוכדור ומודה למאמן, ואז נפרד ממנו לשלום.[/QUOTE]
"הממ שאקל... פוקימון מסוג אבן וחרק אם אני לא טועה, טוטודייל יהיה אפקטיבי מולו, צא טוטודייל, השתמש בריקוד גשם ואז בסילון אקווה!" אורה עליו ואחשוב 'ריקוד הגשם יחזק את ההתקפות של טוטודייל, מה שמגביר את הסיכוי שלו בקרב, מקווה שאני לא טועה'.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]סבבי, מה עם לצטט? מהפון או משהו?
--
אתה קורא אל טימבור, שמהנהן ותוקף במיקוד אנרגיה- זוהר בהילה כחלחלה.
קדברה מנצל את עצם השימוש בהתקפה בכך שהוא מעיף אותו אחורנית, ממש אל עבר פנקין שמספיקה לקפוץ הצידה.
"בוא נסתלק מכאן!" מורה הגנב ברוגז, ומתחיל לברוח עם קדברה.
/לא אתם לא!/, נשמע קול מוכר, ואתה מבחין באמה ופיקאצ'ו על כתפה, לצידה פוקימון ירקרק.
עיניה של הפוקימון זוהרות, והיא ממלמלת בשקט: "קירליה..", בעודה מונעת מהגנב ומהקדברה שלו לעזוב את המקום, בעזרת כוחות על חושיים. "אתם בסדר???" שואלת אמה ורצה אליכם, "אתם לא מבינים כמה דאגתי.. השוטרת ג'ני בדרך!" היא מוסיפה בדאגה, ומבחינה בפנקין הקטנה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/281.gif[/IMG][/QUOTE]
הרבה פעמים אני מהפלאפון לכן אני לא מצטט כדי לא לשלוח התראות לכל מי שמתוייג חחחח
-----------------------------------------------
"פיוו, מזל שהגעת אמה!" אני אומר לאמה בהנחת רווחה "נראה היה שהפעם הסתבכתי טיפה מעבר לראש שלי" אני אומר לה ומחייך חיוך דבילי.
"טימבור, פנקין, אתם בסדר?" אני שואל את שני הפוקימונים "מצטער שלא הייתי שימושי בכלל במהלך הקרב, באמת יש לי עוד הרבה מה ללמוד" אני אומר להם בקול חלש וחסר ביטחון.
"אמה מי זו הפוקימון שלידך, בחיים לא ראיתי כזו!" אני מציין בפני אמה בסקרנות "ושוב תודה על הכל, חבל שפיספסתי את התחרות ואת ההזדמנות לפגוש מישהו מהאליט פור" אני מציין בעצב "עכשיו נחכה שהשוטרת ג'ני תגיע לתפוס את הגנב ואז נלך חזרה לעיר רוסטבורו למרכז הפוקימונים, אני צריך לטפל בפוקימונים שלי ולברר לגביי המאמן של פנקין" אני אומר לאמה
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][CENTER][COLOR=#800000][SIZE=4][B]שלום שחקנים יקרים שלי (ושחקנית[/B]:embarrassed:)[/SIZE]
רציתי לשתף אתכם במשהו קטן, שניסיתי מבעוד מועד לרמוז עליו למספר משתמשים, ואותם משתמשים ישימו לב לזה כרגע בתגובה שלכם ככל הנראה.
כאשר אתם משתמשים במתקפות כמו: HARDEN, FOCUS ENERGY, RECOVER, LEER, DEFENSE CURL וכד'
הרבה פעמים אתם אומרים 'תעשה את זה בזמן שאתה רץ', או 'תעשה את זה תוך שימוש בX!'
--
אז לא.
בעקרון זה אפשרי והגיוני, ואני מסכים איתכם שהטקטיקות האלו נהדרות.
אבל קודם כל, צריך לזכור שגם זו מתקפה.
בין אם אתה לומברה, סנורלקס או ארקניין- כשתשתמש בGROWL תצטרך לעצור, תצטרך להשתמש במתקפה, ואם אתה רוצה איזושהיא השפעה של ההתקפה הזו על הקרב - זה לא יקרה אם אותו פוקימון יעשה את זה תוך כדי שחייה, תעופה או השד יודע מה, [B][U]זה יוריד מהביצועים שלה ובעצם יעשה אותה USELESS[/U],[/B] הרי הפוקימון שלכם אמנם רץ טוב ואמנם גם צורח טוב, אבל להשתמש באותו הזמן.. בהחלט יוריד מהביצועים, וזה שיקול שלכם. לפעמים אפילו לא ישנה דבר במהלך הקרב, מלבד לעצור באמצע הריצה- דבר שאתם לא רוצים.
אבל אמרתי שאני חושב שהטקטיקות האלה נהדרות, אז מה כן אפשר לעשות?
לעבוד עם הפוקימון על זה.
כמו שכל דבר אחר עלול לקחת לנו, בני האדם, אימונים- גם לפוקימונים שלכם.
אז אני לא אומר תפסיקו עם זה.. כי כמובן, זה מעולה. אבל תחשבו טיפה'לה, אמנם אני חורג מגבולות המשחקים הרשמיים ויותר זורם לכיוון האנימה והREAL LIFE, אבל גם שם צריך לעבוד D:
[B]רון @THEHELIOLISK ;[/B]
ארון מקשיב לך ועוצר במקום, גורם למתכת המכסה את גופו להבריק בצורה מרהיבה.
מכיוון והורית לו דבר מנוגד לגמרי מחמיקה, הוא עומד אל מול פעימת המים שמתפוצצת בו ישירות.
ארון נפגע ומועף אחורה, סופג נזק רציני. אתה מופתע מעט, והמאמן אומר "באמת חשבת שהתקשחות תעזור? נגד התקפות פיזיות.. אולי", ומצחקק לו בעילאיות מסוימת.
---
שמע, זה נהדר. אבל מוקדם מידי מכדי שארון ילמד מתקפה כזו.
במיוחד הוא, שפינקתי אותו באחלה מתקפות בסיס
[/QUOTE]
מתחיל לעצבן הדושון הזה
בכל מקרה היה שווה לנסות
~~~~~~~~~~~~
"בסדר ארון! כוח עתיק! אם הוא מתקיף אותך ממתקפה ישירה, התקשחות! אם ממתקפה מרחוק, תנסה להתחמק!" אומר לו, בזעם קטן ולא מופגן על המאמן.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490707][COLOR=#000000]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
אתה הולך לכיוון החדר, ובהחלט לא מצליח להירדם, לכן אתה מחליט לצאת בחזרה אל מרכז הפוקימונים.
אתה מתקדם, די לחוץ, באכסנייה החשוכה, ומגיע אל חדר הלובי של המרכז. האור החשוך מודלק לרגע, ואז נכבה שוב.
האחות ג'ואי לא נמצאת בחדר, וזה מוזר. אתה מחפש אחר הילדה, והיא לא שם.
אתה כבר מחליט שלחזור למיטה, כשלפתע צעקה נשמעת מבחוץ..
[/COLOR][/QUOTE]
לא עדכנת לי את בארון ): וגם לא את התג מברוק )):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נווו נווו מה יהיה מה זה הטיזינג הזה"
אני אומר ומתחבט בתוך עצמי, מה נעלה יותר? ללכת לישון כי אני עייף או להיות הגיבור הקלישאתי הסקרן שיוצא בעקבות צרחה מסתורית באמצע הלילה?
טוב יאללה ניצא החוצה בעקבות הצרחה
-
[QUOTE]לוקאס AIis ;
יכול להיות יותר טוב
--
אתה מלטף את טורצ'יק, ומרגיש את חמימות ראשו הקטן. הוא נראה כי מרגיש יותר טוב ובטוח יותר
אתה מפעיל את המטרות פעם נוספת, והפעם טורצ'יק מצליח לשרוף במטרה אחת יותר מכפי שהצליח קודם, סך הכל חמש.
הוא מקפצץ לו בשמחה, ומחכה לתגובתך.[/QUOTE]
"מה אתה חושב טורצ'יק אתה מוכן למכון?" אשאל אותו, אם לא נתאמן עוד קצת, אם כן נלך למכון למה כבר נמאס לי ממנו
-
[B]רובי @ritsuka^kun ;[/B]
אתה מתעלם מהספינראק, ואקנס נצמדת אליך בחשש, זוחלת על גבך ונאחזת על תיקך בחזקה, נראה כי נוח לה ככה ואתה מסכים.
אתה ממשיך ללכת בתוך ביער הגדול, ומתלהב ממות פוקימוני החרק שנמצאים בתוכו. בכל רגע נתון לדיבה עוברת לה בחיוך, או ווארמפל אוכלים להם בצידי הדרך. אתה ממשיך להתקדם, ומבחין במספר פוקימונים שאוחזים בעץ בעזרת ראשם. אחד מהם מתנתק מהעץ בשוגג, ונופל ממש לצידכם.
[B]מייק @the^charmander ;[/B]
אתה מתחיל להתהלך אל עבר מרכז הפוקימונים, קורה לצדך. ״מיק?״ היא שואלת, ואתה עונה. ״אולי נלך אחרכך אל מועדון הקרב?״ היר שואלת ואתה לא מבין, בעודכם מגישים את פוכדורכם אל האחות ג׳ואי.
״ובכן, ניתן להתאמן שם.. ולהזמין מאמנים לקרב״ היא אומרת, בחיוך. ״תודה רבה!״ קוטעת אותה האחות ג׳ואי ומגישה לכם את הפוכדורים.
[B]לילי @alice ;[/B]
התכוונתי שני פוקימונים על שניים, אבל הקרבות כיחידים.
--
ספיל תוקף ברוח קפואה בעודו מסתובב, גורם לשכבה קטנה של קרח לכסות את הזירה. באותו זמן פאנפי מתחיל להתגלגל אל עבר ספיל
נראה כי הגלגול פחות מדויק בעקבות שכבת הקרח, אך בהחלט עוצמתי יותר! פאנפי מכסה את עצמו במהלך הגלגול בשכבת סלע וקרח שמחזקת את ההתקפה.
ספיל משתמש באקדח מים, ונראה כי כעת אין דרך שיפספס. הוא פוגע ישירות בפאנפי, שנפגע אך ממשיך להתגלגל- ולאט לאט מצליח ״לחדור״ תוך המים ולפגוע בספיל בחזקה, מעיף אותו אחורה בעצמה אדירה על אחת האבנים על הזירה. אמנם גם פאנפי חטף נזק רב בעקבות אקדח המים.
שני הפוקימונים נופלים מעולפים על הזירה, ״שני הפוקימונים לא יכולים להילחם יותר!״ מורה מרטין, ״אנא החזירו אותם, ואז המשיכו בקרב!״
רוקסן מהנהנת ומחזירה את פאנפי. "היית נהדר, תודה" היא אומרת לו, ומוציאה את הפוכדור השני שלה.
"ריידון, החוצה!" היא צועקת וזורקת פוכדור, ממנו יוצא פוקימון גדול ומאיים.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/112.gif[/IMG]
[B]אייס @totodile ;[/B]
אתה מוציא את טוטודייל העליז, שמיד מתחיל לרקוד.
מיד עננה שחורה נוצרת מעל הזירה, וגשם מתחיל לרדת ולטפטף, מרטיב את האדמה וגורם לה להפוך לבוצית יותר. ״שאקל, השתמש בכדור ג׳יירו!״ מורה רוקסן בעוד טוטודייל לובש את סילון האקווה ומועך אל עבר שאקל. שאקל מתחיל להסתובב בעוצמה, וחובט את סילון האקווה וטוטודייל הצידה, בלי לחטוף נזק רב.
״זהירות אייס, שאקל פוקימון מאוד טנקי. הוא כמו בונקר״ מזהיר אותך תום.
[B]דור @edgar ;[/B]
אתה מחליט להתקדם אל עבר מקור הצעקה, ונראה כי היא באה מכיוון מזרח. אתה מתחיל להתקדם, ומביט במערה.. אתה שוקל האם להיכנס או לא, ולבסוף מחליט שלהיכנס לאחר הישמע צרחה נוספת.
אתה נכנס אל המערה החשוכה, ומתחיל להתקדם.. כשלפתע אתה מבחין בגופתה המרוטשת של מאדי מונחת על הקרקע, בגדיה מלאים ומוכתמים בדם. אתה מביט בה בחשש, נסער, כשלפתע אתה שומע סכינים מושחזות.. והקול הולך ומתגבר.
[B]מליפאן;[/B]
זואי ממשיכה להביט אל עבר הים, כשאתה שואל אותה על דעתה. "הא?" היא שואלת, "ורדאנטרוף?", היא חוזרת על מה שאמרת, וחיוך עולה על פניה. "כןכן, כמובן!" היא אומרת בחיוך, "אני אראה לך את הבית שלי, והפוקימונים בחווה.. ואת כל החברים כמובן!" היא אומרת בחיוך, ואתה קצת מתבלבל. "אה.. כן, אני גרה קרוב לורדאנטרוף! כאילו, גרתי לפני שיצאתי למסע.."
דניס;
אתה סורק את הפוקימונים הרבים בפוקדקס, והנורה זוהרת בירוק. כשלפתע קול מתכתי יוצא ממנו:[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/627.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/627.gif[/IMG]
"ראפלט, פוקימון גוזל הנשר.
[SIZE=1]אופייהם של ראפלט הוא אמיץ וקשוח. הם מאתגרים כל דבר, אפילו יריבים החזקים מהם- ללא פחד. הקרבות התכופים שלהם עוזרים להם להפוך לחזקים יותר"[/SIZE][/CENTER]
אתה מתקדם בחשש מסוים בשביל, וגוזלי הראפלט נותרים מאחור, כשלפתע אתה שומע ציוצים.
לצד הדרך שוכב לו ראפלט, ונראה כי הכנף שלו פצועה.
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
אתה מסביר לאמה על מה שקרה, ועל פנקין, והיא מהנהנת בדאגה. "העיקר שכולכם בסדר!" היא אומרת בחיוך, ומביטה בפוקימון שלה. "זאתי קירליה. תפסתי אותה כשהגעתי למחוז, יש לה מתקפות על חושיות מדהימות" היא משבחת אותה, וקירליה רוקדת לה בגאווה.
אתם מחכים כחמש דקות, ואז השוטרת ג'ני נראת מגיעה עם רכב גדול, היא ניגשת אליכם.
"תודה רבה שעזרתם לנו לתפוס את הגנב הזה, בהחלט עשיתם עבודה נהדרת." היא משבחת אתכם, "זה הכל הוא" מחייכת לעברך אמה. "תודה רבה!" מודה לך שוב השוטרת ג'ני, שממהרת לעצור את הגנב ולהכניסו לרכב.
לאחר מספר דקות, היא נוסעת מהמקום- ואיתה הגנב, כך שאתה ואמה נותרים לבדכם, והפוקימונים שלכם גם כן.
[B]לוקאס @AIIS ;[/B]
אוי נו אני לא אבחר לך את זה.
--
'מעניין מה עם ניקי' אתה מזכיר לעצמך, בעודך שואל אותו.
בינתיים טורצ'יק מביט בך, לא בטוח בעצמו- אך גם לא מפחד כמו קודם לכן.
[B]רון @THEHELIOLISK ;[/B]
ארון משתמש בכוח עתיק, ומשחרר מגופו אנרגייה כסופה שמתגבשת לכדור.
הוא שולח את הכדור אל עבר מיאו, "תתחמק!" מורה הדוש אך מיאו לא מספיק ונפגע מהמתקפה.
"מיאו!" צועק הדוש, ולאחר הפיצוץ מיאו מצליח עדיין לעמוד. "קדימה, פעימת מים!" מורה לו הדוש.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809]
דניס;
אתה סורק את הפוקימונים הרבים בפוקדקס, והנורה זוהרת בירוק. כשלפתע קול מתכתי יוצא ממנו:[CENTER][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/627.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/627.gif[/IMG]
[SIZE=1]אופייהם של ראפלט הוא אמיץ וקשוח. הם מאתגרים כל דבר, אפילו יריבים החזקים מהם- ללא פחד. הקרבות התכופים שלהם עוזרים להם להפוך לחזקים יותר"[/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]
אם אתה יכול לרשום את ההמשך שלי ראשון/אחרון זה יעזור, אני מגיב מהאייפון והמחיקה ממש קשה אז אני מפספס תגובות ככה אם אתה מגיב פעמיים ברצף לאנשים וזה לוקח הרבה יותר זמן מאשר למחוק פשוט פעם אחת את שאר ההמשכים ולא למחוק פעמיים את אלו שלמעלה ואלו שלמטה
אז אם אתה יכול זה יעזור
אה כן ואני מרגיש מקופח שלא הדגשת את שמי
--
״אוי״ אגיד ואתקרב אליו באיטיות ״אני אעזור לך, לא באתי לפגוע״ אגיד בטון רגוע
אפתח את התיק ואוציא קצת אוכל לפוקימונים, אניח לידו ואביא מעט גם לפנפי אם ירצה.
לאחר מכן אתקרב אליו עוד ואנסה להרים אותו ״אני אקח אותך למקום שיטפלו בך בו״
ואז אמשיך להתקדם ביער..
-
[QUOTE]לוקאס AIis ;
--
בינתיים טורצ'יק מביט בך, לא בטוח בעצמו- אך גם לא מפחד כמו קודם לכן.[/QUOTE]
נו תפתח אותו כבר סעמק
~~
"טוב בוא נלך למכון לראות מה קורה" אומר לו ואלך למכון קורא לו לבוא אחריי
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
אתה מתחיל להתהלך אל עבר מרכז הפוקימונים, קורה לצדך. ״מיק?״ היא שואלת, ואתה עונה. ״אולי נלך אחרכך אל מועדון הקרב?״ היר שואלת ואתה לא מבין, בעודכם מגישים את פוכדורכם אל האחות ג׳ואי.
״ובכן, ניתן להתאמן שם.. ולהזמין מאמנים לקרב״ היא אומרת, בחיוך. ״תודה רבה!״ קוטעת אותה האחות ג׳ואי ומגישה לכם את הפוכדורים. [/QUOTE]
"אחלה רעיון!" אומר לקורה בחיוך, אברר כיצד להגיע לשם ואראה נכונות להתקדם לכיוון. בונה אסטרטגיות בראש שמיועדות לסייע לנאזליף.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B] ;[/B]
אתה מתעלם מהספינראק, ואקנס נצמדת אליך בחשש, זוחלת על גבך ונאחזת על תיקך בחזקה, נראה כי נוח לה ככה ואתה מסכים.
אתה ממשיך ללכת בתוך ביער הגדול, ומתלהב ממות פוקימוני החרק שנמצאים בתוכו. בכל רגע נתון לדיבה עוברת לה בחיוך, או ווארמפל אוכלים להם בצידי הדרך. אתה ממשיך להתקדם, ומבחין במספר פוקימונים שאוחזים בעץ בעזרת ראשם. אחד מהם מתנתק מהעץ בשוגג, ונופל ממש לצידכם.
[B] ;[/B]
״ובכן, ניתן להתאמן שם.. ולהזמין מאמנים לקרב״ היא אומרת, בחיוך. ״תודה רבה!״ קוטעת אותה האחות ג׳ואי ומגישה לכם את הפוכדורים.
[B] ;[/B]
התכוונתי שני פוקימונים על שניים, אבל הקרבות כיחידים.
--
ספיל תוקף ברוח קפואה בעודו מסתובב, גורם לשכבה קטנה של קרח לכסות את הזירה. באותו זמן פאנפי מתחיל להתגלגל אל עבר ספיל
נראה כי הגלגול פחות מדויק בעקבות שכבת הקרח, אך בהחלט עוצמתי יותר! פאנפי מכסה את עצמו במהלך הגלגול בשכבת סלע וקרח שמחזקת את ההתקפה.
ספיל משתמש באקדח מים, ונראה כי כעת אין דרך שיפספס. הוא פוגע ישירות בפאנפי, שנפגע אך ממשיך להתגלגל- ולאט לאט מצליח ״לחדור״ תוך המים ולפגוע בספיל בחזקה, מעיף אותו אחורה בעצמה אדירה על אחת האבנים על הזירה. אמנם גם פאנפי חטף נזק רב בעקבות אקדח המים.
שני הפוקימונים נופלים מעולפים על הזירה, ״שני הפוקימונים לא יכולים להילחם יותר!״ מורה מרטין, ״אנא החזירו אותם, ואז המשיכו בקרב!״
רוקסן מהנהנת ומחזירה את פאנפי. "היית נהדר, תודה" היא אומרת לו, ומוציאה את הפוכדור השני שלה.
"ריידון, החוצה!" היא צועקת וזורקת פוכדור, ממנו יוצא פוקימון גדול ומאיים.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/112.gif[/IMG]
[B]אייס @totodile ;[/B]
אתה מוציא את טוטודייל העליז, שמיד מתחיל לרקוד.
מיד עננה שחורה נוצרת מעל הזירה, וגשם מתחיל לרדת ולטפטף, מרטיב את האדמה וגורם לה להפוך לבוצית יותר. ״שאקל, השתמש בכדור ג׳יירו!״ מורה רוקסן בעוד טוטודייל לובש את סילון האקווה ומועך אל עבר שאקל. שאקל מתחיל להסתובב בעוצמה, וחובט את סילון האקווה וטוטודייל הצידה, בלי לחטוף נזק רב.
״זהירות אייס, שאקל פוקימון מאוד טנקי. הוא כמו בונקר״ מזהיר אותך תום.
[B] ;[/B]
אתה מחליט להתקדם אל עבר מקור הצעקה, ונראה כי היא באה מכיוון מזרח. אתה מתחיל להתקדם, ומביט במערה.. אתה שוקל האם להיכנס או לא, ולבסוף מחליט שלהיכנס לאחר הישמע צרחה נוספת.
אתה נכנס אל המערה החשוכה, ומתחיל להתקדם.. כשלפתע אתה מבחין בגופתה המרוטשת של מאדי מונחת על הקרקע, בגדיה מלאים ומוכתמים בדם. אתה מביט בה בחשש, נסער, כשלפתע אתה שומע סכינים מושחזות.. והקול הולך ומתגבר.
[B]מליפאן;[/B]
זואי ממשיכה להביט אל עבר הים, כשאתה שואל אותה על דעתה. "הא?" היא שואלת, "ורדאנטרוף?", היא חוזרת על מה שאמרת, וחיוך עולה על פניה. "כןכן, כמובן!" היא אומרת בחיוך, "אני אראה לך את הבית שלי, והפוקימונים בחווה.. ואת כל החברים כמובן!" היא אומרת בחיוך, ואתה קצת מתבלבל. "אה.. כן, אני גרה קרוב לורדאנטרוף! כאילו, גרתי לפני שיצאתי למסע.."
דניס;
[B] ;[/B]
אתה מסביר לאמה על מה שקרה, ועל פנקין, והיא מהנהנת בדאגה. "העיקר שכולכם בסדר!" היא אומרת בחיוך, ומביטה בפוקימון שלה. "זאתי קירליה. תפסתי אותה כשהגעתי למחוז, יש לה מתקפות על חושיות מדהימות" היא משבחת אותה, וקירליה רוקדת לה בגאווה.
אתם מחכים כחמש דקות, ואז השוטרת ג'ני נראת מגיעה עם רכב גדול, היא ניגשת אליכם.
"תודה רבה שעזרתם לנו לתפוס את הגנב הזה, בהחלט עשיתם עבודה נהדרת." היא משבחת אתכם, "זה הכל הוא" מחייכת לעברך אמה. "תודה רבה!" מודה לך שוב השוטרת ג'ני, שממהרת לעצור את הגנב ולהכניסו לרכב.
לאחר מספר דקות, היא נוסעת מהמקום- ואיתה הגנב, כך שאתה ואמה נותרים לבדכם, והפוקימונים שלכם גם כן.
[B] ;[/B]
--
בינתיים טורצ'יק מביט בך, לא בטוח בעצמו- אך גם לא מפחד כמו קודם לכן.
[B] ;[/B]
ארון משתמש בכוח עתיק, ומשחרר מגופו אנרגייה כסופה שמתגבשת לכדור.
הוא שולח את הכדור אל עבר מיאו, "תתחמק!" מורה הדוש אך מיאו לא מספיק ונפגע מהמתקפה.
"מיאו!" צועק הדוש, ולאחר הפיצוץ מיאו מצליח עדיין לעמוד. "קדימה, פעימת מים!" מורה לו הדוש.[/QUOTE]
'אוקיי אז לפי מה שתום אומר, שאקל הוא פוקימון סטטי מאוד, לא זז הרבה.' "טוטודייל השתמש בסילון אקווה מעל שאקל תנחת מהעבר השני ותשתמש משם באקדח מים, תנסה להטיח אותו על אחד הסלעים בזירה, המהירות שלך לעומתו אמורה לעזור לך עד שהוא יעשה פעולה."
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B]רובי @ritsuka^kun ;[/B]
[/QUOTE]
אסתכל מקרוב לראות מה הוא הפוקימון השלומיאל!
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
"טוב אז בואי נרד מפה ונלך לשם." אני אומר לה, ואוציא שוב את צ'ינגלינג. "כמו מקודם, תהיי בכוננות לידי." אורה לה ואתכונן ללכת. בהנחה שכל זה יעבור חלק ואז נלך למערה אני אשאל משהו בסגנון "אגב, אולי תספרי לי עצמך? ניצחת את מכון ראסטברו, זה אומר שאת מאמנת? את גם מנסה להגיע לליגה?"