-
[QUOTE]לוקאס-
אהממ.. אהממ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את טיילו לקרב, והוא קורא בקול עליז, וטס לעברה של איגליבאף, אשר אינה זזה בכלל, אבל לפתע מתחילה להתנפח במהירות אדירה, שואבת את האוויר מהאולם הענק, ועד שטיילו מגיע עליה, היא כבר מגיעה כמעט לרוחב המזרן, ובגובה של החלונות. 'מה לכל הרוחות...?' אתה חושב לעצמך, מתפלא מהמהירות ומהגודל של הפוקימונית הקטנה שעמדה לפני שנייה מולך, ואתה רואה את טיילו נתקע בבטנה הורודה והחלקה, ולא נראה שזה בכלל מפריע לאיגליבאף, אשר מסתכלת עליו מלמעלה, מחייכת חיוך זדוני, ואז במהירות שולחת את האוויר, שהיה כלוא בגופה, לעברו של טיילו. האוויר הדחוס יוצא במהירות שיא, ודוחף את טיילו עמוק לתוך המזרן הרך, לא מאפשר לו לזוז, בזמן שהיא עפה כמו בלון באוויר, מסתובבת, במה שנראה ללא שליטה.
"איגליבאף רוח קפואה!" קורא דני במהירות ונראה שהוא מבסוט ממהלך הקרב.[/QUOTE]
"טיילו תשתמש במתקפת מהירות כדי להתחמק!" אומר בלחץ 'אסור לו להיפגע מזה' אחשוב לעצמי
'הפוקימון הזה הוא תינוק.. אני יודע!' "טיילו תשתמש בנהמה! בכל הכוח! ואז תשתמש בעל קולי!" אורה לו
'ככה נבהיל אותו ונבלבל אותו ואז..' "טיילו מתקפת מהירות וניקור שוב! כשהוא מבולבל!"
-
[QUOTE=NivX10;1510531][B]
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#9999cc][FONT=times new roman]
אתה יוצא מתחנת המשטרה, 'משוחרר' הם קראו לזה אבל לא ככה אתה מרגיש. קשה לך להתנתק במחשבות ממה שעברת זה עתה. 'זה היה מלחיץ...' אתה מהרהר בליבך מבוהל ונסער וחושב על הבחור הזה יותר לעומק. 'הריי אם בנאדם מתחרפן בצורה כזאת או שיש סיבה מוצדקת ומוחשית או שהוא לא בקוו הבריאות והוא מלווה בהשגחה, זה כזה מוזר. וכל עניין הכת הזאת, מה לעזזל הקטע שלהם?' אתה תוהה במעט תסכול, המון סימני שאלה ועניין צצים בראשך, הבחור הזה, הסמל המוזר שראית והכת הזאת יותר מכל...
קח אתה ממשיך ונובר במחשבות כל הדרך למרכז הפוקימונים. אם פתיחת הדלת, הפוקימון שלך הופכים להיות בראש מעייניך, אתה מרפא אותם בזריזות ואומר תודה לאחות ג'וי האדיבה.
אתה מנער את ראשך לצדדים, "דיי" אתה לוחש לעצמך ומנסה לנער את עצמך ממה שהיה, נושם עמוק ומקבל עם עצמך החלטה שזה הזמן ללכת למכון הפוקימונים. לשים את הצרה הזאת בעבר ולהתרכז כרגע במה שחשוב.
לאחר הליכה של כ-15 דק' אתה מגיע אל המכון המפואר, שקורן ומזוויות שונות גם מסנוור מקרני השמש הפוגעות בחלונות המעטרים את המחממה היפייפיה ומפוארת הזאת.
בכניסה אומר עלם צעיר קצת גדול יותר ממך שמברך אותך על החלטתך לאתגר את המנהיגה, פותח את הדלתות הגדולות ואתה והוא עוברים במזדרון מאוד מעותר בתמונות של אלכסיס, המנהיגה היפה עם כל מיני פוקימונים חרק שטיפלה בהם, פרסים, תעודות, הוכרות ועוד שמעתרים את מזדרון.
קצהו מואר במיוחד ואינך מצליח לראות עד הפסיעות אחרונות לאורכו, כשאז אתה נחשף לחלקת יער פרחונית, פוריה... פשוט מדהימה!
נקישות עקבים נשמעות מאחרי גבך והינה היא נוגעת בעידנות בכתפך ואומרת "היי מאמוש, אוהב את המקום?" ומחייכת חיוך עדין.[/FONT][/COLOR][FONT=times new roman]
[/FONT][/QUOTE]
אבחן את האישה לרגע בעין בוחנת ואז אחייך "תאמת כן" אומר לה בחיוך "למרות שאני לא חושב שארצה לראות יער עוד פעם אחרי כל הזמן שעברתי שם" אוסיף בחיוך "בכל אופן באתי לאתגר אותך. אני מניח שאת המנהיגה נכון?" אשאל בחיוך.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אני רק אניח שאתה מדבר עם תמי.. כי זה לא כזה ברור מהתגובה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא עם תמי, כבר שהלילה ירד על העיר, ואתה מחליט לבדוק את הנושא למחרת בבוקר. אתם צועדים יחד ונראה שהיא אינה מתרגשת במיוחד מהאישה הזקנה, וכאשר אתה שואל אותה על הנהורים היא מושכת בכתפיה "אני לא חושבת שיש לך מה לנבור בזה" אומרת לך בקול אדיש, ונראה שהיא פשוט עייפה. "הם כרגע בכל עיר והם עושים צדקה לאלה שצריכים. אני לא יודעת למה הם מנסים לעזור לה, אבל יכול להיות שמנקודת הראייה שלהם, היא מבוגרת מידי והם רוצים להקל עליה" מוסיפה בזמן שאתם נכנסים למרכז הפוקימונים, ולאחר שיחה קצרה עם האחות ג'וי, אתם לוקחים חדר ללון בו בלילה.
"בכל אופן, לא אמרת שאתה מאתגר את המכונים? לדעתי עזוב אותך את זה כרגע ולך למכון. יש עוד דרך ארוכה ושמעתי שבעיר אופריט יש להם מרכז ממש גדול שמנוהל על ידי הנהורות ביותר, אלה השלישייה הצמודה של שליחת האור. אולי שם תוכל לשאול על הנושא" מוסיפה, ובכך עולה למעלה לחדרה, משאירה אותך ליד המדרגות.
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתם ממשיכים ללכת במדשאה הארוכה,מתעלם משאר הפוקימונים. לאחר כמחצית השעה שאתם הולכים, אתה מבחין בצללית שחורה רצה במהירות בזוית העין שלך, אבל כאשר אתה מפנה את מבטך, אתה לא רואה דבר, ואתה פוטר את זה במהירות בגלל הרעב וההליכה הארוכה. אתה ממשיך ללכת יחד עם ג'ניפר, מדברים על שטויות, ואתה מעריך מאוד את חברתה- אין ספק שהדרך הייתה ארוכה מידי ומשעממת מידי בלעדיה.
אתם מוסיפים ללכת, עד שלבסוף אתם מבחינים באופק באגם, ורואים עשרות אנשים נוהרים לשם במהירות. אתם מחייכים אחד לשנייהף ורצים לשם במהירות. כשאתם מגיעים אתם רואים חוף מאולתר על שפת אגם גדול. מרחוק אתה מבחין בכמה יאכטות אפילו שטות במי האגם, ואנשים יושבים על שמיכות, נהנים מהשמש, משתזפים- ואפילו אתה מבחין בבר צף על מי האגם. 'החיים הטובים' אתה חושב לעצמך לראות את המקום. "הנה זה שם!" קוראת ג'ניפר ומושכת את ידך, ומצביעה לך על מועדון הצלילה. אתם ניגשים לשם במהירות ובחור שרירי ושזוף, אשר לובש בגד ים קטן מדבר עם כמה אנשים.
אם מחכים בסבלנות, וכאשר תורכם מגיע הוא מחייך
"נו באתם לנסות ללכוד את פוקימון האגם?" שואל בחיוך "יש לכם כמה אופציות להשכרה אם אתם רוצים" ומראה לכם מחירון אשר כתוב על לוח שחור בגיר לבן.
'[I]חליפת צלילה- שעה צלילה 100$ + קורס צלילה 95$
פוקימון קטן - חצי שעה צלילה 50$
פוקימון בינוני- ארבעים וחמש דקות צלילה 180$
פוקימון גדול- שעה צלילה 250$
פוקימון ענק- עד שלוש שעות צלילה 350$[/I]'[/COLOR]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
נייט שלך כמה במהירות, ומצליחה רק בקושי להתחמק ממות'ים, שלמרות אכזבתך, אינו מתנגש באדמה, אלא מסתובב במהירות באוויר. אבל בזכות תימרון מהיר של נייט, היא פותחת את פיה ואובך שחור וסמיך מתפזר לכל עבר סביבם, ואשר מקשה על מות'ים לראות
"קדימה השתמשי ברדיפה ואז מתקפת כנף!" אתה קורא במהירות לנייט שלך, ואתה מבחין בדמותה צוללת לתוך האובך, נעלמת בתוך העננה השחורה ואתה שומע פגיעה, מניח שזאת הייתה מתקפת ההדהמה של נייט.
"קדימה סופה ואז כוח חבוי!" קוראת במהירות אלכסיס, ואתה שומע במשב רוח חזק מתחיל לנשוב בזירה. הרוח, שאפילו גורמת לך מעט לזוז אחורנית, מפזרת את מסך האובך של נייט- כלא היה. נייט מעט מופתעת בעצמת הסופה, אשר מצליחה בכזאת קלות לפזר מסך כבד של אובך סמיך, אבל מנערת בראשה ונוסקת לעברו של מות'ים, כאשר כנפה בוהקת באור לבן, ובמהירות משספת את מות'ים בחוזקה.
אתה צוהל באושר, רק לגלות שהן תמנו לכם מלכודת. במהירות שיא, עשרות כדוריות אור חומות, נשלחות שוב לעברה של נייט, ובעקבותיהן, מות'ים עצמו- בוער באור ירקרק, ופוגע בנייט בחוזקה בגבה.
"מה קורה פה?" אתה שומע את ג'וליה ומורגן קוראים בתדהמה, כאשר במקום מות'ים עומד לפתע פוקימון אחר. צהוב ושעיר, אשר עומד כעכביש הצד את טרפו [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/596.png[/IMG]. אלכסיס מחייכת אליך ואז פניה מקשיחות "קדימה רשת חשמלית!" קוראת במהירות לעבר הפוקימון שלה.
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
טיילו, רק בקושי, מצליח להתחמק מהמשב של הרוח הכסופה והקפואה של איגליבאף, טס לאחור באוויר ואז פותח את פיו וצורח בחוזקה. עצמת הצווחה אפילו מחרישה אותך לכמה רגעים, ואתה מבחין שאיגליבאף, אפילו מחזיקה את ידיה הקטנות על אוזניה, מגנה על עצמה מהרעש.
מיד לאחר מכן, טיילו פותח שוב את פיו וצווח, הפעם קול נמוך יותר, צורמני יותר, אבל איגליבאף, לזה מוכנה, ומתחילה לשיר באותו הרגע, מה שיוצר פיצוץ קולי, אשר שתי מבטל את שתי המתקפות גם יחד. טיילו לא מהסהס ויוצא במהירות לעברה שוב, אבל הפעם, איגליבאף מחכה לו ושולחת פעם נוספת רוח קפואה- ומעיפה את טיילו לאחור על המזרן הרך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510554][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתם ממשיכים ללכת במדשאה הארוכה,מתעלם משאר הפוקימונים. לאחר כמחצית השעה שאתם הולכים, אתה מבחין בצללית שחורה רצה במהירות בזוית העין שלך, אבל כאשר אתה מפנה את מבטך, אתה לא רואה דבר, ואתה פוטר את זה במהירות בגלל הרעב וההליכה הארוכה. אתה ממשיך ללכת יחד עם ג'ניפר, מדברים על שטויות, ואתה מעריך מאוד את חברתה- אין ספק שהדרך הייתה ארוכה מידי ומשעממת מידי בלעדיה.
אתם מוסיפים ללכת, עד שלבסוף אתם מבחינים באופק באגם, ורואים עשרות אנשים נוהרים לשם במהירות. אתם מחייכים אחד לשנייהף ורצים לשם במהירות. כשאתם מגיעים אתם רואים חוף מאולתר על שפת אגם גדול. מרחוק אתה מבחין בכמה יאכטות אפילו שטות במי האגם, ואנשים יושבים על שמיכות, נהנים מהשמש, משתזפים- ואפילו אתה מבחין בבר צף על מי האגם. 'החיים הטובים' אתה חושב לעצמך לראות את המקום. "הנה זה שם!" קוראת ג'ניפר ומושכת את ידך, ומצביעה לך על מועדון הצלילה. אתם ניגשים לשם במהירות ובחור שרירי ושזוף, אשר לובש בגד ים קטן מדבר עם כמה אנשים.
אם מחכים בסבלנות, וכאשר תורכם מגיע הוא מחייך
"נו באתם לנסות ללכוד את פוקימון האגם?" שואל בחיוך "יש לכם כמה אופציות להשכרה אם אתם רוצים" ומראה לכם מחירון אשר כתוב על לוח שחור בגיר לבן.
'[I]חליפת צלילה- שעה צלילה 100$ + קורס צלילה 95$
פוקימון קטן - חצי שעה צלילה 50$
פוקימון בינוני- ארבעים וחמש דקות צלילה 180$
פוקימון גדול- שעה צלילה 250$
פוקימון ענק- עד שלוש שעות צלילה 350$[/I]'[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אאחוז בסנטר מביט במפרט האפשרויות בבחינה ואחליט להציע את החלטתי לג'ניפר "קורס צלילה + חליפת צלילה נשמע הכי כדאי, נוכל לשחות ולשתולל במים בעצמנו... וגם שעה תיהיה מספיקה אני חושב, הכי הרבה נוסיף" אסיים ומיד אשאל "מה את חושבת ג'ני המומחית?" ואחייך אליה בשנינות.
אתן מבט נוסף סביב, ובעוד ידידתי חושבת על הרעיון אשאל את המציל "מיהו בדיוק פוקימון האגם שהזכרת קודם?" ואמתין סקרן.
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה מביט מעבר לכתפך ומסתובב אליה. בוחן אותה מכף רגל ועד ראש, נגלת לפניך עלמה גבוהה ומלאת חן, היית מהמר שבת 25-28, לבושה שמלה ירוקה ומחמיאה ועקבונים תואמים, עגילי חישוק נוצצים, חיוך לבן וישר ותווי פנים בובתיים ממש. עטופה בחלוק מעבדה כשאת שיער החום המגונדר מחזיקה קשת[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6385215.gif[/IMG].
היא מביטה בך בחיוך מזמין וסמוק מעט מאיפור, "את האמת כן" אתה משיב לשאלתה והיא מקשיבה בסבלנות, ומוסיף "למרות שלא חשבתי שאגיד זאת לאחר כך הזמן שעברתי ביער הזה" אתה מוסיף. היא מצחקקת קלות ומשיבה "מסכנון" כשהיא ספק אוחזת ספק מלטפת את פניך בידה הימנית, "היער שלנו הוא בהחלט לא מקום פשוט להיחלץ ממנו, אבל אם תשאל אותי אין יפה ממנו" אומרת ומשלבת תנועת פריסה בידה השניה שגם מחזיקה פוקדור אדום ונוצץ. שניכם יודעים את הסיבה אליה באתה.
אתה לא מסיים לגלות והיא כבר יודעת וקוטעת "אם כך, חדל פטפוטים. אתה נראה כמו מאמן מקסים ומסור... זה יהיה קרב נפלא לטעמי" בהנפה אלגנטית, נשית במיוחד היא מניפה את הפוקדור שלה זורקת אותו לאוויר. הוא נפתח והאור האדום והקורן מתגבש לצורת פרפר כלשהו, שתוך שניות נחשף לפניך לגמריי[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6821306.png[/IMG].
העוזר שהכניס אותך מצתייד בדגלים וחוצץ בינכם במרכז הזירה, בקול רם וברור הוא מכריז "קרב בין מאמנת המכון אלכסיס למתמודד האורח רובי מהעיר ג'נטה" וליבך המתרגש כבר מתחיל לפעום קצת יותר מהר והדם לזרום.
"הקרב הוא 3 כנגד 3, על האורח להחליט על 3 פוקימונים בהם הוא השתמש, מותר לו להחליף בינהם כרעות עיניו אך רק בין ה-3 שבחר, הניצחון יוכרע רק לאחר שכלל פוקימוני אחד המתמודדים יובסו!" הוא מוסיף, מסיים ומניף דגל ירוק קדימה שמאפשר להתחיל.
ואלכסיס? היא מצפה לפוקימון שאתה תבחר![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510554][FONT=times new roman]
נייט שלך כמה במהירות, ומצליחה רק בקושי להתחמק ממות'ים, שלמרות אכזבתך, אינו מתנגש באדמה, אלא מסתובב במהירות באוויר. אבל בזכות תימרון מהיר של נייט, היא פותחת את פיה ואובך שחור וסמיך מתפזר לכל עבר סביבם, ואשר מקשה על מות'ים לראות
"קדימה השתמשי ברדיפה ואז מתקפת כנף!" אתה קורא במהירות לנייט שלך, ואתה מבחין בדמותה צוללת לתוך האובך, נעלמת בתוך העננה השחורה ואתה שומע פגיעה, מניח שזאת הייתה מתקפת ההדהמה של נייט.
"קדימה סופה ואז כוח חבוי!" קוראת במהירות אלכסיס, ואתה שומע במשב רוח חזק מתחיל לנשוב בזירה. הרוח, שאפילו גורמת לך מעט לזוז אחורנית, מפזרת את מסך האובך של נייט- כלא היה. נייט מעט מופתעת בעצמת הסופה, אשר מצליחה בכזאת קלות לפזר מסך כבד של אובך סמיך, אבל מנערת בראשה ונוסקת לעברו של מות'ים, כאשר כנפה בוהקת באור לבן, ובמהירות משספת את מות'ים בחוזקה.
אתה צוהל באושר, רק לגלות שהן תמנו לכם מלכודת. במהירות שיא, עשרות כדוריות אור חומות, נשלחות שוב לעברה של נייט, ובעקבותיהן, מות'ים עצמו- בוער באור ירקרק, ופוגע בנייט בחוזקה בגבה.
"מה קורה פה?" אתה שומע את ג'וליה ומורגן קוראים בתדהמה, כאשר במקום מות'ים עומד לפתע פוקימון אחר. צהוב ושעיר, אשר עומד כעכביש הצד את טרפו [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/596.png[/IMG]. אלכסיס מחייכת אליך ואז פניה מקשיחות "קדימה רשת חשמלית!" קוראת במהירות לעבר הפוקימון שלה.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"גלבנטולה" אלחש בעודי מביט בפוקימון החזק הזה , 'לנייט יהיה חיסרון נגדו, לא עכשיו' אחשוב לעצמי "נייט היית מצוינת חזרי!" אומר ואשיב את נייט לפוכדור, "ריהורן, צא החוצה!" אקרא ואשחרר את ריהורן מהפוכדור, "בואי נראה מה הגלבנטולה שלך יודע לעשות" אומר למנהיגת המכון ואקרוץ לה, לא ארצה לעצבן אותה אלא אומר את זה בצחוק קל, "ריהורן! תשתמש מיד בפרצוף מפחיד, ומיד לאחר מכן תסתער לכיוונה של גלבנטולה במתקפת נגיחה, אם אתה מבחין שהיא עולה על עץ מסוים תתקרב לעץ הזה ותנסה להפיל אותו! מיד לאחר מכן תפיל את העצים הנמוכים, שיהיה לך יותר שטח תמרון! תהיה מוכן להתחמק או לספוג כל מתקפה שלה! בדיוק כמו שהתאמנו!" אדריך את ריהורן בשיקול וזהירות, אביט במנהיגת המכון, "שיהיה לשנינו בהצלחה" אומר בחיוך טוב לב, אנסה לראות איך האופי שלה עובד
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510554]
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אני רק אניח שאתה מדבר עם תמי.. כי זה לא כזה ברור מהתגובה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא עם תמי, כבר שהלילה ירד על העיר, ואתה מחליט לבדוק את הנושא למחרת בבוקר. אתם צועדים יחד ונראה שהיא אינה מתרגשת במיוחד מהאישה הזקנה, וכאשר אתה שואל אותה על הנהורים היא מושכת בכתפיה "אני לא חושבת שיש לך מה לנבור בזה" אומרת לך בקול אדיש, ונראה שהיא פשוט עייפה. "הם כרגע בכל עיר והם עושים צדקה לאלה שצריכים. אני לא יודעת למה הם מנסים לעזור לה, אבל יכול להיות שמנקודת הראייה שלהם, היא מבוגרת מידי והם רוצים להקל עליה" מוסיפה בזמן שאתם נכנסים למרכז הפוקימונים, ולאחר שיחה קצרה עם האחות ג'וי, אתם לוקחים חדר ללון בו בלילה.
"בכל אופן, לא אמרת שאתה מאתגר את המכונים? לדעתי עזוב אותך את זה כרגע ולך למכון. יש עוד דרך ארוכה ושמעתי שבעיר אופריט יש להם מרכז ממש גדול שמנוהל על ידי הנהורות ביותר, אלה השלישייה הצמודה של שליחת האור. אולי שם תוכל לשאול על הנושא" מוסיפה, ובכך עולה למעלה לחדרה, משאירה אותך ליד המדרגות.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אופס.
ותרגיש חופשי לקטוע את התגובה שלי בכל שלב. אני פשוט מנסה לחסוך בתגובות סתמיות שלך.
--
"don't your dare patronize me" אמלמל לעצמי בשקט אחרי שכבר אהיה לבד. 'העיר אופריט, הא? טוב, נגיע לשם מתישהו. ונעשה שם קצת בלאגן. יהיה כיף' אחשוב לעצמי, ואסיק שככל הנראה באמת מאוחר מדי לעשות שום דבר אחר. אני אלך לחדר שלי, ואשים שעון מעורר ל-0630. אם שום דבר לא מפריע לי, ואני מתעורר לפי השעון, אני בודק את הטלפון להודעות, ובכל מקרה אשלח לאמא שלי הודעה "בוקר טוב. היום קרב כמון ג'נטה, #vamos!". לאחר מכן אקרא קצת על המכון (כך שאני עכשיו יודע את מה שכתוב בתגובה הראשונה על המכון).
לאחר מכן אני אלך לאחת מהזירות ליד מרכז הפוקימונים שלי ואוציא את כולם.
"hola todos, היום אנחנו עומדים להתחיל את הדרך שלנו לליגה! אנחנו עומדים להילחם במכון ג'נטה היום. לפי הניתוח שלי זה מכון שהוא די פתק לבן, אין לו שום יתרונות, אין לו שום חסרונות. לכן אני לא יודע עדיין במי מכם אני אשתמש. אני אוכל להשתמש רק בשתיים מכם, אז אלו שאני לא אשתמש בהם - זה לא אישי. אני בטוח שכולכם תהיו מועילים במכונות בעתיד. אז אני רוצה שנערוך חימום קצר לפני הקרב. אז תשתמשו ב-40% עצמה עכשיו, ואל תתישו את עצמכם. אני רק רוצה שתיכנסו לכושר. פידוב, וניליט, אתם פוקימונים שיכולים לרחף ועם יכולת תמרון טובה יחסית. אני רוצה שתתאמנו על זה אחד נגד השני. אני רוצה שבעיקר תנועו ותרדפו אחד אחרי השני, ותשחקו תופסת. פוקימון אחד יברח, והשני ירדוף אחריו, והרודף יכול לנסות לתקוף אותו כדי 'לתפוס' אותו. אבל יש רק הזדמנות אחת. אחרי שהרודף מנסה לתפוס את הנרדף, תחליפו תפקידים. סילקון, אתה צריך להתרגל לתנועה בגוף החדש שלך. בתור וורמפל ידענו לעשות טוב את הטריק הזה של ספיידרמן. עכשיו אתה כבד יותר, אז אתה צריך ללמוד לעשות את זה מחדש. מיאו, זאת ההזדמנות שלך להחזיר לו. נסה הפעם לתפוס את סילקון ולא לתת לו לברוח כמו בקרב הקודם שלכם. אני שוב מבקש שתחסכו כוח בהתקפות שלכם, ותזכרו שזה חימום. צאו לדרך!" אפעיל שעון עצר על חצי שעה. בתום חצי שעה אכנס אותם, "טוב, זה היה לא רע. קדימה, תושיטו יד או חלק כלשהו מהגוף שלכם" אני אושיט יד ואנסה לעשות כזה כיף המוני עם כולם, ואז ארים את היד ואצעק "צוות דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה!"
ולאחר כל זה, אלך סוף סוף למכון.
-
[QUOTE]לוקאס-
טיילו, רק בקושי, מצליח להתחמק מהמשב של הרוח הכסופה והקפואה של איגליבאף, טס לאחור באוויר ואז פותח את פיו וצורח בחוזקה. עצמת הצווחה אפילו מחרישה אותך לכמה רגעים, ואתה מבחין שאיגליבאף, אפילו מחזיקה את ידיה הקטנות על אוזניה, מגנה על עצמה מהרעש.
מיד לאחר מכן, טיילו פותח שוב את פיו וצווח, הפעם קול נמוך יותר, צורמני יותר, אבל איגליבאף, לזה מוכנה, ומתחילה לשיר באותו הרגע, מה שיוצר פיצוץ קולי, אשר שתי מבטל את שתי המתקפות גם יחד. טיילו לא מהסהס ויוצא במהירות לעברה שוב, אבל הפעם, איגליבאף מחכה לו ושולחת פעם נוספת רוח קפואה- ומעיפה את טיילו לאחור על המזרן הרך.[/QUOTE]
"טיילו תעוף סביבה עם מתקפת מהירות ואז תתקרב ותשתמש בעל קולי מטווח אפס!" אומר לו, מתחיל להילחץ קצת
'הוא טוב, אבל אין מצב שאני מפסיד בקרב המכון הראשון שלי' אאסוף את כל הכוח והנחישות שאני יכול מתוכי שטיילו לא יראה שאני לחוץ וידע שאני מאמין בו "טיילו ניקור! אל תעזוב אותה!"
-
[QUOTE=NivX10;1510555]
אתה מביט מעבר לכתפך ומסתובב אליה. בוחן אותה מכף רגל ועד ראש, נגלת לפניך עלמה גבוהה ומלאת חן, היית מהמר שבת 25-28, לבושה שמלה ירוקה ומחמיאה ועקבונים תואמים, עגילי חישוק נוצצים, חיוך לבן וישר ותווי פנים בובתיים ממש. עטופה בחלוק מעבדה כשאת שיער החום המגונדר מחזיקה קשת[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6385215.gif[/IMG].
היא מביטה בך בחיוך מזמין וסמוק מעט מאיפור, "את האמת כן" אתה משיב לשאלתה והיא מקשיבה בסבלנות, ומוסיף "למרות שלא חשבתי שאגיד זאת לאחר כך הזמן שעברתי ביער הזה" אתה מוסיף. היא מצחקקת קלות ומשיבה "מסכנון" כשהיא ספק אוחזת ספק מלטפת את פניך בידה הימנית, "היער שלנו הוא בהחלט לא מקום פשוט להיחלץ ממנו, אבל אם תשאל אותי אין יפה ממנו" אומרת ומשלבת תנועת פריסה בידה השניה שגם מחזיקה פוקדור אדום ונוצץ. שניכם יודעים את הסיבה אליה באתה.
אתה לא מסיים לגלות והיא כבר יודעת וקוטעת "אם כך, חדל פטפוטים. אתה נראה כמו מאמן מקסים ומסור... זה יהיה קרב נפלא לטעמי" בהנפה אלגנטית, נשית במיוחד היא מניפה את הפוקדור שלה זורקת אותו לאוויר. הוא נפתח והאור האדום והקורן מתגבש לצורת פרפר כלשהו, שתוך שניות נחשף לפניך לגמריי[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6821306.png[/IMG].
העוזר שהכניס אותך מצתייד בדגלים וחוצץ בינכם במרכז הזירה, בקול רם וברור הוא מכריז "קרב בין מאמנת המכון אלכסיס למתמודד האורח רובי מהעיר ג'נטה" וליבך המתרגש כבר מתחיל לפעום קצת יותר מהר והדם לזרום.
"הקרב הוא 3 כנגד 3, על האורח להחליט על 3 פוקימונים בהם הוא השתמש, מותר לו להחליף בינהם כרעות עיניו אך רק בין ה-3 שבחר, הניצחון יוכרע רק לאחר שכלל פוקימוני אחד המתמודדים יובסו!" הוא מוסיף, מסיים ומניף דגל ירוק קדימה שמאפשר להתחיל.
ואלכסיס? היא מצפה לפוקימון שאתה תבחר![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב בוא נתחיל!" אקרא בהתלהבות ואשחרר את סנובול מהכדור שלה "תתחילי עם צוות כפול ואז ניב אש!" אורה לה במהירות ואראה את מהלך הקרב.
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"אני בעד" אומרת בחיוך אדיב והולכת בעקבות המדריך לצלילה, אשר לוקח מכל אחד מכם את הסכום המבוקש, ומוביל אתכם לחדרי הלבשה, בהם תוכלו להחליף את בגדיכם. לאחר כמה דקות, שניכם יוצאים ביחד, וצועדים בחליפות הגוף השחורות שלכם, לעבר האגם הרחב. המדריך מנופף לכם בידיו, ובזמן שאתם נכנסים למים אתה פונה אליו "אז מה בידיוק הפוקימון הזה שסיפרת עליו?" אתה שואל, והוא מחייך ומושך בכתפיו "אני לא מאמין בזה יותר מידי אבל אומרים שממש בקרקעית האגם, ישנה מערה ובה חי פוקימון חזק ומיוחד" מספר "אומרים שהכניסה מוגנת מפולשים, אבל אחרי סריקות מרובות, לא נמצאה שום כניסה למערה. אבל מידי פעם צוללן כזה או אחר, אומר שהוא הגיע למקום שנשמר על ידי להקה של טנטקול וטנטקרול" מוסיף.
לאחר שעה קלה של הדרכה, אתם מסיימים במהירות את הקורס שלו- ואחרי שהוא מבין ששניכם כבר מנוסים בנושא הוא נותן לכם את הכבוד להיכנס בזמנכם הפנוי למים. רק תשימו לב למד החמצן שלכם, ואם אתם נתקעים בסיטואציה לא נעימה, מחוברת לחגורה שלכם גם זיקוק אדום- הוא יסמן לנו לבוא לעזור לכם" מוסיף בחיוך הבחור הנחמד- ומשאיר אתכם לבדכם. "נו מוכן?" שואלת בחיוך ג'ניפר "נתחרה לקרקעית" מוסיפה בציחקוק ושוקעת במהירות מתחת לפני המים.
[/COLOR]
אתה מחליף במהירות את נייט שלך לטובת ריהורן "מהלך חכם" אתה שומע את ג'וליה אומרת למורגן בהתלהבות, בזמן שריהורן שלך נכנס לזירה, נוהם לתגר לעבר העכביש הצהוב העומד מולו. עיניו של ריהורן, זוהרות באור אדום והוא עושה פרצצוף פרצוף מפחיד לעבר גלונטולה של מנהיגת המכון, אשר נראית יציבה ושקולה לחלוטין. מיד לאחר מכן, ריהורן מסתער לעברו של העכביש הגדול, אשר עומד נטוע במקום- ושניות לפני הנגיחה החזיתית קולה של אלכסיס נשמע במהירות "הסוואה ואז צא עם רשת עכביש ורשת דביקה" אומרת במהירות, ואתה מבחין את גלונטולה שלה, מרים את ידיו הקידמיות למעלה- ונעלם באוויר, בידיוק שריהורן שלך בא לנגוח בו במקום בו היה. לפתע, משום מקום, רשת לבנה וסבוכה נמתחת לכל עבר- ושניות אחריה, רשת עם דפוס אחר נמתחת לכל עבר.
אתה מסתכל במבט שואל לעברה, אבל היא מחייכת רק בחיוך יודע סוד "עכשיו, לא תוכל להחליף פוקימונים, ובנוסף ריהורן שלך יהיה אפילו איטי יותר. אתה חורק בשיניך "קדימה ריהורן לא לוותר אני מאמין בך!" אתה קורא בחצי זעם חצי תקווה שהוא יצליח "שיסוע" אומרת אלכיס בנעימים ומנערת את שיערה החום הארוך.[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
אחרי שינה טובה ויותר מרצויה, אתה קם בבוקר- נרגש מקרב המכון הקרב ובא שלך, נגד דני- מנהיג המכון. אתה מתעורר על עצמך במהירות, שותה משהו בקטנה, אוכל ארוחת בוקר דשנה, ורץ לזירת האימונים. אתה מוצא במהירות זירה פנויה וקובע את מיקומך בה. אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם יוצאים רעננים ומאושרים, ומקשיבים בשקיקה למילותיך והסברך על הקרב הקרוב. אתה מסביר להם מה לעשות ווניליט ופידוב יוצאים למשחק התופסת שלהם. פידוב מתחיל בלרדוף אחרי וניליט, אשר מצליחה להתחמק מכמה מתקפות מהירות, ואפילו פעם אחת מסופה שפידוב שולח לעברה- ולבסוף הם מתחלפים בהנאה- ואילו מהצד השני מיאו נראה משועמם מאוד מלראות את סליקון מנסה להזיז את עצמו, אבל נראה שהזמן שלו בלי תזוזה בכדור, מקשה עליו למשוך את עצמו לאנשהו.
לבסוף מיאו מיואש לגמרי, נוטש את סליקון הפגוע, ומנסה להצטרף למשחק התופסת של וניליט ופידוב, אשר מצרפים אותו בשמחה.
אתה מחייך חיוך עקום לעברו של סילקון "לא נורא חבר" אתה אומר לו ומחזיר אותו לכדור יחד עם שאר הפוקימונים שלך. לאחר מכן אתה צועק ישירות לעבר הטירה באופק- מכון הפוקימונים הראשון שלך. אתה דופק בדלת, ופוגש נער- לא יותר בגילך, שחור בעל שיער שחור עם תספורת קוצנית וחיוך אדיב. "אפשר לעזור?" שואל ואתה מהנהן ברצינות "באתי לאתגר את מנהיג המכון" אתה אומר בכובד ראש והוא מהנהן במהירות "ובכן מצאת אותו" אומר "אני דני" [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG], מציג את עצמו ומוביל אותך בטירה הקסומה עד שאתם מגיעים לזירה גדולה. החדר עצמו בעל שטיח ורוד וצמרירי, רך לעמידה- ואילו הקירות מפוצצות בבובות נפוחות של עשרות פוקימונים. הזירה עצמה בנויה ממזרון ירוק ופרוותי, נעים ורך.
שופט, אשר עומד בין כל הבובות נעמד ביניכם ומסביר לך את החוקים "זהו הוא קרב של שניים על שניים. לאף אחד אסור להחליף פוקימונים. בהצלחה!" אומר ברצינות וניגש לעמדתו-"אתם יכולים להתחיל!" מכריז ודני לא מהסס לרגע ומשחרר מפוקדור אדום פוקימונית קטנה וורודה, בעלת חיוך גדול [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/174.png[/IMG].
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
טיילו מנער בראשו בזעף וטס לעברה של איגליבאף, ובמהירות שיא מגיע ישירות לפרצופה, והוא צווח בקול וגלי קול קטנים, מתנפצים עליה , ונראה שהיא מעט מסוחררת "קדימה איגליבאף לא לוותר השתמשי בדמעות מזויפות ואז בחבטה!" קורא דני בהתרגשות. פרצופה של איגליבאף נופל, והיא מתחילה לבכות, גורמת לטיילו להסס כמה רגעים- נותן לה מספיק זמן לחבוט לו בחוזקה בראשו ולהעיפו פעם נוספת על המזרן הרך. טיילו נוזף ומעוצבן טס לעברה פעם נוספת ומנקר אותה ישירות בפרצופה- מעיפה לאחור על המזרן הירוק. "איגליבאף משאלה ואז רוח קפואה!" קורא דני בנחישות, ונראה ששני הפוקימונים שקולים בכוחם.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510603][FONT=times new roman]
אחרי שינה טובה ויותר מרצויה, אתה קם בבוקר- נרגש מקרב המכון הקרב ובא שלך, נגד דני- מנהיג המכון. אתה מתעורר על עצמך במהירות, שותה משהו בקטנה, אוכל ארוחת בוקר דשנה, ורץ לזירת האימונים. אתה מוצא במהירות זירה פנויה וקובע את מיקומך בה. אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם יוצאים רעננים ומאושרים, ומקשיבים בשקיקה למילותיך והסברך על הקרב הקרוב. אתה מסביר להם מה לעשות ווניליט ופידוב יוצאים למשחק התופסת שלהם. פידוב מתחיל בלרדוף אחרי וניליט, אשר מצליחה להתחמק מכמה מתקפות מהירות, ואפילו פעם אחת מסופה שפידוב שולח לעברה- ולבסוף הם מתחלפים בהנאה- ואילו מהצד השני מיאו נראה משועמם מאוד מלראות את סליקון מנסה להזיז את עצמו, אבל נראה שהזמן שלו בלי תזוזה בכדור, מקשה עליו למשוך את עצמו לאנשהו.
לבסוף מיאו מיואש לגמרי, נוטש את סליקון הפגוע, ומנסה להצטרף למשחק התופסת של וניליט ופידוב, אשר מצרפים אותו בשמחה.
אתה מחייך חיוך עקום לעברו של סילקון "לא נורא חבר" אתה אומר לו ומחזיר אותו לכדור יחד עם שאר הפוקימונים שלך. לאחר מכן אתה צועק ישירות לעבר הטירה באופק- מכון הפוקימונים הראשון שלך. אתה דופק בדלת, ופוגש נער- לא יותר בגילך, שחור בעל שיער שחור עם תספורת קוצנית וחיוך אדיב. "אפשר לעזור?" שואל ואתה מהנהן ברצינות "באתי לאתגר את מנהיג המכון" אתה אומר בכובד ראש והוא מהנהן במהירות "ובכן מצאת אותו" אומר "אני דני" [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG], מציג את עצמו ומוביל אותך בטירה הקסומה עד שאתם מגיעים לזירה גדולה. החדר עצמו בעל שטיח ורוד וצמרירי, רך לעמידה- ואילו הקירות מפוצצות בבובות נפוחות של עשרות פוקימונים. הזירה עצמה בנויה ממזרון ירוק ופרוותי, נעים ורך.
שופט, אשר עומד בין כל הבובות נעמד ביניכם ומסביר לך את החוקים "זהו הוא קרב של שניים על שניים. לאף אחד אסור להחליף פוקימונים. בהצלחה!" אומר ברצינות וניגש לעמדתו-"אתם יכולים להתחיל!" מכריז ודני לא מהסס לרגע ומשחרר מפוקדור אדום פוקימונית קטנה וורודה, בעלת חיוך גדול [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/174.png[/IMG].
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'טוב, זוהי לא זירה שמאוד נוחה לספיידרמן, במיוחד כשהטריקים האלו לא עובדים. כנראה סילקון לא ייכנס כאן. עם פידוב אני יכול לנסות את הרעיון המסקרן והמסוכן הבא, לטוס בכוח לתוך הרצפה, ולא לפחד להתרסק, כי הרצפה רכה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה לעשות את זה. אז אולי פשוט נלך על brute force.' אנתח את הקרב הזה.
"vamos, מיאו!" אוציא את מיאו החוצה. "מיאו, תתחיל בפייקאווט! לאחר מכן תשתמש בסיוע!" אני עדיין קצת מגשש את דרכי הקרב ולכן לא אכפת לי להסתמך על rnjesus עם סיוע. אני אראה איך דני מק מתכוון להשתמש באיגליטאף הזה ואתאים את עצמי לכך. בינתיים אני אשאיר את כל האופציות פתוחות.
-
אתה מחליף במהירות את נייט שלך לטובת ריהורן "מהלך חכם" אתה שומע את ג'וליה אומרת למורגן בהתלהבות, בזמן שריהורן שלך נכנס לזירה, נוהם לתגר לעבר העכביש הצהוב העומד מולו. עיניו של ריהורן, זוהרות באור אדום והוא עושה פרצצוף פרצוף מפחיד לעבר גלונטולה של מנהיגת המכון, אשר נראית יציבה ושקולה לחלוטין. מיד לאחר מכן, ריהורן מסתער לעברו של העכביש הגדול, אשר עומד נטוע במקום- ושניות לפני הנגיחה החזיתית קולה של אלכסיס נשמע במהירות "הסוואה ואז צא עם רשת עכביש ורשת דביקה" אומרת במהירות, ואתה מבחין את גלונטולה שלה, מרים את ידיו הקידמיות למעלה- ונעלם באוויר, בידיוק שריהורן שלך בא לנגוח בו במקום בו היה. לפתע, משום מקום, רשת לבנה וסבוכה נמתחת לכל עבר- ושניות אחריה, רשת עם דפוס אחר נמתחת לכל עבר.
אתה מסתכל במבט שואל לעברה, אבל היא מחייכת רק בחיוך יודע סוד "עכשיו, לא תוכל להחליף פוקימונים, ובנוסף ריהורן שלך יהיה אפילו איטי יותר. אתה חורק בשיניך "קדימה ריהורן לא לוותר אני מאמין בך!" אתה קורא בחצי זעם חצי תקווה שהוא יצליח "שיסוע" אומרת אלכיס בנעימים ומנערת את שיערה החום הארוך.[/COLOR]
[/COLOR]
'מהלך מלוכלך הרשת הזאת' אחשוב לעצמי ואנסה להעלות כמה שיטות פעולה אפשריות מכאן, "מהלך באמת חכם, לא סתם את מנהיגת מכון" אומר לה בחיוך לבבי, "אבל אני והריהורן שלי לא מוותרים לעולם, אנחנו ניתן את ההכי טוב שלנו!" אקרא בקול נחוש, 'שיסוע, זה לא כל כך ישפיע על ריהורן אני מאמין, אך צריכים להיות מוכנים לכל דבר' אחשוב לעצמי, "ריהורן! תגיב למתקפת השיסוע של גלבנטולה במתקפת זעם! בכל הכוח! ואז תצא במתקפת גלגול! תשתדל לפגוע כמה שיותר!" אדריך את ריהורן בשיקול, ואחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510603]
"אני בעד" אומרת בחיוך אדיב והולכת בעקבות המדריך לצלילה, אשר לוקח מכל אחד מכם את הסכום המבוקש, ומוביל אתכם לחדרי הלבשה, בהם תוכלו להחליף את בגדיכם. לאחר כמה דקות, שניכם יוצאים ביחד, וצועדים בחליפות הגוף השחורות שלכם, לעבר האגם הרחב. המדריך מנופף לכם בידיו, ובזמן שאתם נכנסים למים אתה פונה אליו "אז מה בידיוק הפוקימון הזה שסיפרת עליו?" אתה שואל, והוא מחייך ומושך בכתפיו "אני לא מאמין בזה יותר מידי אבל אומרים שממש בקרקעית האגם, ישנה מערה ובה חי פוקימון חזק ומיוחד" מספר "אומרים שהכניסה מוגנת מפולשים, אבל אחרי סריקות מרובות, לא נמצאה שום כניסה למערה. אבל מידי פעם צוללן כזה או אחר, אומר שהוא הגיע למקום שנשמר על ידי להקה של טנטקול וטנטקרול" מוסיף.
לאחר שעה קלה של הדרכה, אתם מסיימים במהירות את הקורס שלו- ואחרי שהוא מבין ששניכם כבר מנוסים בנושא הוא נותן לכם את הכבוד להיכנס בזמנכם הפנוי למים. רק תשימו לב למד החמצן שלכם, ואם אתם נתקעים בסיטואציה לא נעימה, מחוברת לחגורה שלכם גם זיקוק אדום- הוא יסמן לנו לבוא לעזור לכם" מוסיף בחיוך הבחור הנחמד- ומשאיר אתכם לבדכם. "נו מוכן?" שואלת בחיוך ג'ניפר "נתחרה לקרקעית" מוסיפה בציחקוק ושוקעת במהירות מתחת לפני המים.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]"מה?! רמאית!" אקרא אליה בתגרה, חברית כמובן. ואמהר להשיג אותה. אט-אט פנימה, כבר פחות אתייחס לתחרות. ואשתדל ליהנות ולהתבונן היטב בכל "העולם החדש" הזה שנחשף לי מתחת למים, המראות, הדברים, הנוף, הצבעים וכמובן הפוקימונים.
אזכר בכמה אני אוהב צלילה, ואת הים. בוא בזמן אשמור על קשר עין עם ג'ניפר ואקפיד להיות סביבה ליתר בטחוננו. כשאנחנו ממשיכים אל הקרקעית. מי יודע אילו דברים מיוחדים או אבודים נמצא שם.
[FONT=times new roman][COLOR=#9999cc][B]רובי:[/B]
אתה מביט באלכסיס בנחישות, היא בך בחיוך שובה מנסה לשדר רוגע ותום-לב. דממה שוררת סביב, רק רוח-פרא שלוחשת מבעד לחלונות התקרה מזכוכית.
בתוכך אתה בוער, נרגש ממש, ובנשימה מוציא את סנאובול לזירה. היא מופיעה ונוהמת לעבר מות'ים במבט קשוח, ואף נובכת עליו נביכה גרונית קטנה שכזאת. "אוישש... איזו מתוקה אמיתית" פולטת אלכסיס ואוחזת בפניה כשהיא מוקסמת מהפוקימונית שלך, "אני כמעט מצטערת להילחם בך" היא מוסיפה וסנואובול הקשוחה שלך נשארת בשלה, חמת-מזג וקרת-רוח.
אתה מתחיל, סנאובול יוצאת לפקודת המאמן שלה, מזנקת ולפתע הילה לבנה מקיפה אותה וממנה מתפצלים שלל כפילות של הגורה הורדרדה. זזים סביב סביב במהירות ומנסים לבלבל את מות'ים שמנסה רק לעקוב...
ואז כשסנאובול מזנקת אליו בפה מלא באש ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Ash_Gliscor_Fire_Fang.png"][COLOR=#3399cc][B]Fire Fang[/B][/COLOR][/URL][COLOR=#9999cc]) קוראת אלכסיס "מות'ים הסוואה" והאש נעלם באוויר כלא היה, מותיר את סנאובול ליפול מטה כמעט שעל פניה. אתה אינך מבין מה מתרחש וסנאובול מנסה לאתר את היריב במרחב. כשאז הוא מופיע בדיוק מאחוריה ומשתמש ברוח, ומשב פראי מעיף אותה בבת-אחת וחובט אותה על הקרקע כמה פעמים ומגלגל אותה הרחק ממנו בכוח.
סנואובול מצליחה לקום. משמיעה נביכות מהירות, רגזניות במיוחד!
ואלכסיס נראת רגועה ומרוצה
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510608]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999cc][B]רובי:[/B]
אתה מביט באלכסיס בנחישות, היא בך בחיוך שובה מנסה לשדר רוגע ותום-לב. דממה שוררת סביב, רק רוח-פרא שלוחשת מבעד לחלונות התקרה מזכוכית.
בתוכך אתה בוער, נרגש ממש, ובנשימה מוציא את סנאובול לזירה. היא מופיעה ונוהמת לעבר מות'ים במבט קשוח, ואף נובכת עליו נביכה גרונית קטנה שכזאת. "אוישש... איזו מתוקה אמיתית" פולטת אלכסיס ואוחזת בפניה כשהיא מוקסמת מהפוקימונית שלך, "אני כמעט מצטערת להילחם בך" היא מוסיפה וסנואובול הקשוחה שלך נשארת בשלה, חמת-מזג וקרת-רוח.
אתה מתחיל, סנאובול יוצאת לפקודת המאמן שלה, מזנקת ולפתע הילה לבנה מקיפה אותה וממנה מתפצלים שלל כפילות של הגורה הורדרדה. זזים סביב סביב במהירות ומנסים לבלבל את מות'ים שמנסה רק לעקוב...
ואז כשסנאובול מזנקת אליו בפה מלא באש ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Ash_Gliscor_Fire_Fang.png"][COLOR=#3399cc][B]Fire Fang[/B][/COLOR][/URL][COLOR=#9999cc]) קוראת אלכסיס "מות'ים הסוואה" והאש נעלם באוויר כלא היה, מותיר את סנאובול ליפול מטה כמעט שעל פניה. אתה אינך מבין מה מתרחש וסנאובול מנסה לאתר את היריב במרחב. כשאז הוא מופיע בדיוק מאחוריה ומשתמש ברוח, ומשב פראי מעיף אותה בבת-אחת וחובט אותה על הקרקע כמה פעמים ומגלגל אותה הרחק ממנו בכוח.
סנואובול מצליחה לקום. משמיעה נביכות מהירות, רגזניות במיוחד!
ואלכסיס נראת רגועה ומרוצה
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"טוב סנובול לא להתייאש" אומר לה בקול רגוע, אבל מלא במוטיבציה "הקרב הזה קטן עלייך! השתמשי במבט מפחיד בשביל להאט את מות'ים ואז צאי ישירות שוב בניב אש, תנסי לחזק את הניב בעזרת זעם" אורה לה במהירות.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאין-[/B]
אחרי כמה רגעים של שיקול מחושב עם מי מהפוקימונים שלך אתה מתמודד, אתה משחרר את מיאו שלך, אשר מיילל בקול וחושף את ציפורניו החדות מול איגליבאף, המרחפת בעליצות בזירה. "vamos!" אתה קורא במהירות "תתחיל בפייקאוט ואז תעבור לסיוע!" אתה מורה למיאו שלך, אשר בתגובה, רץ במהירות לעבר איגליבאף, ולפני שהיא מספיקה להגיב, הוא חובט בה עם שתי ידיו הרזות בשני צדי ראשה, והוא מהמהם אותה במקום. "אוי לא איגליבאף השתמשתי מהר ברוח קפואה!" קורא דני בתגובה, אבל הפוקימונית הורודה משותקת מבטה בראשה- מה שנותן זמן למיאו לעבור למתקפה הבאה שלו. המטבע הזהב שעל ראשו זוהר באור לבן ובהיר וכדור של אור לבן נוצר לפני פיו, ומתוך האור הלבן, נשלחת לפתע בועת מים גדולה, ונשלחת לעברה של איגליבאף. בזכות הסיוע, מיאו השתמש בפעימת מים.
איגליבאף, אשר עדיין בהלם,, נפגעת ישירות מכדור המים ומועפת אחורנית על המזרן הרך, לרגלי מאמנה דני.
"איגליבאף שאיבה" אומר לה דני ומרים את אגרופו לאוויר. 'שאיבה?' אתה חושב לעצמך מופתע ולא מבין לרגע מה קורה, אבל במהרה אתה מגלה.
איגליבאף פותחת את פיה הקטן- ומתחילה לשאוב במהירות את האוויר מהאולם, אתה מרגיש תחושת מחנק קטנה, בזמן שמה שהייתה הפוקימון הקטנה והורודה, מתחילה להתנפח לממדים עצומים, ומתחילה לצוף גובה לעבר התקרה הגבוהה, משאירה את מיאו הרחק מטה על המזרן, רחוקה מפגיעה שלו.
[/COLOR][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
ריהורן שלך נושף בזעם, ומתחיל לרוץ במהירות לעברו של גלבנטולה של אלכסיס, המסתער בעצמו על ריהורן בחזרה. שני הפוקימונים מתנגחים ביחד, ושניהם מועפים לאחור מהדף המתקפות של יריבם. "קדימה מהר השתמש בגלגול!" אתה קורא במהירות, וריהורן שלך מגיב במהירות, ומתכדרר לכדו, ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר העכביש, אשר מנסה להתחמק, אבל ללא הצלחה- והוא נרמס תחת משקלו של ריהורן.
"גלבנטולה צלב רעל ואז השתמש בשיסוע" אומרת ברוגע אלכסיס כאילו המתקפה של ריהורן, הייתה כלום.
זרועותיו הדקות של גלבנטולה שלה, זוהרות באור סגול- מרושע למראה- והוא מסתער לעברו של ריהורן שלך, כאשר הוא תופס תאוצה, והוא מצליב את זרועותיו קדימה לעברו ריהורן, אשר עדיין בצורת כדור, מתגלגל בחזרה לעברו.[/COLOR][COLOR=#ff3333]
[/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה מכסה את עינייך בעזרת המשקפפת צלילה, בודק את ציודך, ושוקע אחריה באיטיות. אחרי כמה דקות של ירידה מתונה, אתה מבחין בג'ניפר שוחה לה לאיטה לכיוון קרקעית האגם.
אתה מסתכל סביבך ביופי העוצר נשימה, כשאתה מבחין באצות קטנות מתפונפנות יחד עם זרימת המים, השקט והקור חודרים אליך, בצורה כל כך קסומה, ואתה סוף סוף מרגיש רגוע, אחרי תקופה ארוכה במסע הזה שלך. אתה שוחה לעבר ג'ניפר, דוחף את עצמך לעברה- ומפתיע אותה מאחור. ככל שאתם מעמיקים יותר ויותר, החושך מתחיל להשתלט ואתה מרגיש פחות ופחות את אור השמש.
לאחר כמה דקות של שחייה יחדיו, אתה מבחין בלהקה של פוקימונים שוחים להם בקרבתכם שוחים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/118.png[/IMG] בהנאה מבלי להתייחס עליכם יותר מידי. מנגד, אתה מבחין בפוקימון קטן, אשר האנטנות הקטנות על ראשו זוהרות באור חמים ובהיר שוחה בקרבתכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/170.png[/IMG] [IMG]https://serebii.net/pokedex-sm/170.shtml[/IMG]. בנוסף אתה מבחין בעוד מגוון של פוקימונים שוחים במים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/457-f.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/061.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/Shiny/SM/366.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/184.png[/IMG][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510727]
[FONT=times new roman][/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה מכסה את עינייך בעזרת המשקפפת צלילה, בודק את ציודך, ושוקע אחריה באיטיות. אחרי כמה דקות של ירידה מתונה, אתה מבחין בג'ניפר שוחה לה לאיטה לכיוון קרקעית האגם.
אתה מסתכל סביבך ביופי העוצר נשימה, כשאתה מבחין באצות קטנות מתפונפנות יחד עם זרימת המים, השקט והקור חודרים אליך, בצורה כל כך קסומה, ואתה סוף סוף מרגיש רגוע, אחרי תקופה ארוכה במסע הזה שלך. אתה שוחה לעבר ג'ניפר, דוחף את עצמך לעברה- ומפתיע אותה מאחור. ככל שאתם מעמיקים יותר ויותר, החושך מתחיל להשתלט ואתה מרגיש פחות ופחות את אור השמש.
לאחר כמה דקות של שחייה יחדיו, אתה מבחין בלהקה של פוקימונים שוחים להם בקרבתכם שוחים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/118.png[/IMG] בהנאה מבלי להתייחס עליכם יותר מידי. מנגד, אתה מבחין בפוקימון קטן, אשר האנטנות הקטנות על ראשו זוהרות באור חמים ובהיר שוחה בקרבתכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/170.png[/IMG] [IMG]https://serebii.net/pokedex-sm/170.shtml[/IMG]. בנוסף אתה מבחין בעוד מגוון של פוקימונים שוחים במים [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/457-f.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/061.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/Shiny/SM/366.png[/IMG][IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/184.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
׳שיוא, איזה יופי...׳ אתפעל מהשוניות והצמחייה, מהפוקימונים והאווירה השלווה כאן מתחת למים. אתענג על הסיטואציה ואשחה בנחת בין הפוקימונים המיוחדים מבלי להפריע בחייהם.
׳היי, וואוו קלאמפרל הזה זוהר!׳ אתפלא במוחי, ואתעמק בו עוד טיפה. אקח את ישה של ג׳ניפר ואסמן לה עם ידי שנתקרב אליו. מי יודע אולי הוא מחזיק משהו נדיר בתוך צדפתו הקורנת...
לאחר מכן אחייך אליה ואוודה באמצעות סימני ידיים שהכל בסדר ואמשיך לשחות איתה בחיוך, יד ביד לפשפש בקרקעית.
למצוא דבר מה מעניין על החול ששם או אולי את המערה המסתורית.
המהלך של אלכסיס והפוקימון שלה בהחלט מפתיע אותך. אבל אתה שומר על רוגע וקור-רוח. ואת התחושה הזאת אתה מתעל לרומם את רוחה של סנאובול שמתפקסת מחדש.
בנימה מרגיעה מאוד אתה מדריך אותה כיצד לפעול. הגורה שלך משתמשת תחילה ׳בפרצוף מפחיד׳ פניה מתקהות, עינייה בורקות ומביטות במות׳ים במבט מקפיא, משולב עם תווי פנים מצמררים וזעופים.
מות׳ים נתקף בהלה קלה, אלכסיס פקדה עליו דבר מה אבל הוא משתהה עם תגובתו...
סנואובול משתמש בזעם ואז שוב בניב אש, פרץ הלהבות בפיה שוב עולה, והיא נוגסת בהצלחה בחרק שנחבל ונכרח מכאבים עזים!
הוא צונח מטה אך במהרה מתעשט ומשיב בסיבוב פארסה!
טס לעבר סנאובול מכה בה בעצמה רבה ומעיף אותה אחורה, מבצע היפוך באוויר ובמהירות הבזק חוזר לפוקדור!
אלכסיס רשאית להחליף פוקימון מתוקף ההתקפה, מהלך ערמומי, והינה מפוקדור אחר שלה בוקע אור אדום בוהק וגלאוונטולה מתגשמת ליפניכם[IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/596.png[/IMG]
מחכך לסתותיו זו-בזו ומשדר שקט קריר ומלחיץ.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1510729]
המהלך של אלכסיס והפוקימון שלה בהחלט מפתיע אותך. אבל אתה שומר על רוגע וקור-רוח. ואת התחושה הזאת אתה מתעל לרומם את רוחה של סנאובול שמתפקסת מחדש.
בנימה מרגיעה מאוד אתה מדריך אותה כיצד לפעול. הגורה שלך משתמשת תחילה ׳בפרצוף מפחיד׳ פניה מתקהות, עינייה בורקות ומביטות במות׳ים במבט מקפיא, משולב עם תווי פנים מצמררים וזעופים.
מות׳ים נתקף בהלה קלה, אלכסיס פקדה עליו דבר מה אבל הוא משתהה עם תגובתו...
סנואובול משתמש בזעם ואז שוב בניב אש, פרץ הלהבות בפיה שוב עולה, והיא נוגסת בהצלחה בחרק שנחבל ונכרח מכאבים עזים!
הוא צונח מטה אך במהרה מתעשט ומשיב בסיבוב פארסה!
טס לעבר סנאובול מכה בה בעצמה רבה ומעיף אותה אחורה, מבצע היפוך באוויר ובמהירות הבזק חוזר לפוקדור!
אלכסיס רשאית להחליף פוקימון מתוקף ההתקפה, מהלך ערמומי, והינה מפוקדור אחר שלה בוקע אור אדום בוהק וגלאוונטולה מתגשמת ליפניכם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא!" אקרא במהירות ואלחץ מעט מהמהלך הערמומי שלה אבל אז אחייך "טוב גם לי יש טריק או שניים בשרוול" אומר לה ואחזיר את סנובול לכדור שלה בחזרה, ואשחרר את שדינינג'ה שלי החוצה 'רוב המתקפות שלו לא יוכלו בגלל לגעת בו- אז גם אם היא תשתמש בסיבוב פרסה פעם נוספת זה לא יעבוד לה' אחשוב לעצמי בזחיחות נפש "קדימה בוא נתחיל עם סופת חול- המתקפה הזאת תעכב אותו קצת! ואז עבור מהר לחפירה- ככה נוכל לנצל את ההפתעה" אסביר במהירות לשדינינג'ה, ואת החלק האחרון אומר לו בלחש.
אתם שוחים לעבר הקלפרל יחדיו, בוחנים את הפוקימון הזוהר, הראשון שלך, מקרוב, אבל הוא מהלחץ סוגר את הצדפה הקשה שלו- ומסתגר בפנים. ג'ניפר מושכת בכתפיה, מה שמעט מוזר בתוך המים, ואתם מחליטים להניח לפוקימון המפוחד, אף על פי שהוא מיוחד בטירוף.
אתם צוללים יותר ויותר למעמקים לאחר כמה דקות, אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול, שוחה במהירות אדירה לפניכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/116.png[/IMG] ואחריו דולק [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/592.png[/IMG]. לשנייה אתה נלחץ, אבל מבין במהרה, ששניהם משחקים במין משחק תופסת מוזר ותת ימי. אתה מסיט את מבטך, ומבחין על קרקעית האגם גושים ורודים דבוקים אחד לשני בצורת ריף אלמוגים מוזר, ורק לאחר מספר רגעים אתה מבין שאלה בעצם להקה של קורסולות אשר התחברו ביחד ליצור לעצמן מבצר [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/222.png[/IMG][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510730]
אתם שוחים לעבר הקלפרל יחדיו, בוחנים את הפוקימון הזוהר, הראשון שלך, מקרוב, אבל הוא מהלחץ סוגר את הצדפה הקשה שלו- ומסתגר בפנים. ג'ניפר מושכת בכתפיה, מה שמעט מוזר בתוך המים, ואתם מחליטים להניח לפוקימון המפוחד, אף על פי שהוא מיוחד בטירוף.
אתם צוללים יותר ויותר למעמקים לאחר כמה דקות, אתה מבחין בפוקימון קטן וכחול, שוחה במהירות אדירה לפניכם [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/116.png[/IMG] ואחריו דולק [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/592.png[/IMG]. לשנייה אתה נלחץ, אבל מבין במהרה, ששניהם משחקים במין משחק תופסת מוזר ותת ימי. אתה מסיט את מבטך, ומבחין על קרקעית האגם גושים ורודים דבוקים אחד לשני בצורת ריף אלמוגים מוזר, ורק לאחר מספר רגעים אתה מבין שאלה בעצם להקה של קורסולות אשר התחברו ביחד ליצור לעצמן מבצר [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/222.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אמשיך להביט וליהנות מכל הרגעים הקסומים הללו, אחוש מתמוגג מהקורסולות החמודים. כמו גם מהורסי החביב שיעלה בפני חיוך. ארגיש מבורך...
אמשוך קלות בזרועה של ג'ניפר ואצביע אל הקרקעית, בכדי כמובן להמשיך איתה מטה. ואתחיל לסרוק אותה, בתקווה למצוא דבר מה, כלשהו.
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]
רובי:[/B]
"לא!" אתה נבהל, חורק שיניים בתסכול, אתה חושב על כמה שהקרב מסובך והיאיבה שלך היא ערמומית ומלאת תכסיסים. לאחר רגע זעיר אתה נאנח בחיוך וממלמל לעצמך משפט שאלכסיס מנסה לשמוע "נו... גם לי יש טריק או שניים בשרוול" ללא הצלחה. היא מביטה בך מרוכזת, הביטחון חזר אל פניך ואתה מחליט להחזיר, לבנתיים, את סנאובול ומשחרר החוצה במקומה את שאדינג׳ה.
הפוקימון שלך מרחף במקום, בשקט קודר. אתה בהחלט נראה זחוח, משוכנע שעכשיו אין לגלאוונטולה מה לעשות כנגדך!
מיד את פוקד על הפוקימון שלך כיצד לפעול והוא מציית מיד. הילה צהובה מעטרת את חצי הסהר שמעל ראשו של שאדינג׳ה, הוא מסתחרר במקום ולפתע מערבולת חול גדולה מתגשמת סביבו... הולכת ומתעצמת ומכסה ברוחות עמוסות גרגרים מרגיזים את רוב הזירה.
״נו באמת, זה שעות יהיה לנקות הכל!!!״ רותנת אלכסיס שפוקדת על הפוקימון שלה להשתמש ברשת חשמלית! וכמו תותח גלאוונטולה טוענת ויורה גוש קורים שנפרס באוויר ומלא מטענים חשמליים.
אך הדבר מהממם את השתיים כשהוא פשוט חולף דרך שאדינג׳ה מבלי להשאיר נזק. ובעוד היא לוקחת רגע לעכל את המצב החדש שאדינג׳ה יורד מטה ומסתחרר על הקרקע כמו מקדחה בזימזום אופייני לו ונעלם פנימה.
כשלא עוברות כמה שניות עד שפורץ החוצה להכות בגלאוונטולה שפגע בעצמה רבה מהמהלך!
נראה ש׳ידכם על העליונה׳.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510727]
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאין-[/B]
אחרי כמה רגעים של שיקול מחושב עם מי מהפוקימונים שלך אתה מתמודד, אתה משחרר את מיאו שלך, אשר מיילל בקול וחושף את ציפורניו החדות מול איגליבאף, המרחפת בעליצות בזירה. "vamos!" אתה קורא במהירות "תתחיל בפייקאוט ואז תעבור לסיוע!" אתה מורה למיאו שלך, אשר בתגובה, רץ במהירות לעבר איגליבאף, ולפני שהיא מספיקה להגיב, הוא חובט בה עם שתי ידיו הרזות בשני צדי ראשה, והוא מהמהם אותה במקום. "אוי לא איגליבאף השתמשתי מהר ברוח קפואה!" קורא דני בתגובה, אבל הפוקימונית הורודה משותקת מבטה בראשה- מה שנותן זמן למיאו לעבור למתקפה הבאה שלו. המטבע הזהב שעל ראשו זוהר באור לבן ובהיר וכדור של אור לבן נוצר לפני פיו, ומתוך האור הלבן, נשלחת לפתע בועת מים גדולה, ונשלחת לעברה של איגליבאף. בזכות הסיוע, מיאו השתמש בפעימת מים.
איגליבאף, אשר עדיין בהלם,, נפגעת ישירות מכדור המים ומועפת אחורנית על המזרן הרך, לרגלי מאמנה דני.
"איגליבאף שאיבה" אומר לה דני ומרים את אגרופו לאוויר. 'שאיבה?' אתה חושב לעצמך מופתע ולא מבין לרגע מה קורה, אבל במהרה אתה מגלה.
איגליבאף פותחת את פיה הקטן- ומתחילה לשאוב במהירות את האוויר מהאולם, אתה מרגיש תחושת מחנק קטנה, בזמן שמה שהייתה הפוקימון הקטנה והורודה, מתחילה להתנפח לממדים עצומים, ומתחילה לצוף גובה לעבר התקרה הגבוהה, משאירה את מיאו הרחק מטה על המזרן, רחוקה מפגיעה שלו.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'המפ... זאת בהחלט דרך מעניינת להילחם. אני יכול להוציא את פידוב, אבל אז כל הקלפים שלי כבר על השולחן. אני מעדיף לשמור קצת על גמישות. חוץ מזה, מה הוא בדיוק יכול לעשות לי כשהוא שם למעלה?' אנתח במהרה את השינוי בקרב. "מיאו, אם הוא לא רוצה להילחם - לא צריך! אם הוא יתקרב לכיוון שלך אז תנסה להגיב עם שריטות, אבל בינתיים תשתמש בנהמה, ולאחר מכן שוב בסיוע!" אורה למיאו, אם בינתיים אני לא יכול לתקוף ישירות, אז לפחות אחליש את היריב, ואולי סיוע ייתן מתקפה שיכולה לפגוע ממרחק. ואז (במציאות) אני גם אזכר שאסור להחליף פוקימונים בכל מקרה אז כל המחשבה הראשונה שלי אינה רלוונטית.