-
סעמק! אז למה הביאו אותו לשם אם לא לתת לו מגה?! כושלאמאשלהם! הצורה של גרנינג'ה לא מספקת אותי. אני רוצה מגה! אני רוצה את צ'ריזארד בחזרה! ובלי שום קשר, מעולם לא אהבתי פוקימוני מים, אז למה להשקיע בו ולא באיזה פוקימון מהמעבדה של אוק?! איזה מטומטמים הם, מכניסים צורה חדשה של לחימה לתוך המשחק, לכולם יש אחד ורק לדמות הראשית בסדרה אין. לא יכלו לעשות לפיקאצ'ו מגה? איזה חבורה של טמבלים גמורים!!!
-
[QUOTE=Hit Man;1495303]סעמק! אז למה הביאו אותו לשם אם לא לתת לו מגה?! כושלאמאשלהם! הצורה של גרנינג'ה לא מספקת אותי. אני רוצה מגה! אני רוצה את צ'ריזארד בחזרה! ובלי שום קשר, מעולם לא אהבתי פוקימוני מים, אז למה להשקיע בו ולא באיזה פוקימון מהמעבדה של אוק?! איזה מטומטמים הם, מכניסים צורה חדשה של לחימה לתוך המשחק, לכולם יש אחד ורק לדמות הראשית בסדרה אין. לא יכלו לעשות לפיקאצ'ו מגה? איזה חבורה של טמבלים גמורים!!![/QUOTE]
זאת אומרת שהשתכנעת?
-
כן. תזכיר לי איך קוראים לך שוב?
נראה לי שעלית פה על משהו טוב!
רוצה לכתוב על זה כתבה מלאה?
-
[QUOTE=Hit Man;1495307]כן. תזכיר לי איך קוראים לך שוב?
נראה לי שעלית פה על משהו טוב!
רוצה לכתוב על זה כתבה מלאה?[/QUOTE]
שמי הוא דר. סטאנפיסק, ואני אהיה המנחה שלכם להערב.
לא יודע עד כמה יש לי את הניסיון, היכולת או הזמן.
מניח שאפשר כרגע להסתפק בנימוקים הללו, אין הרבה מה להוסיף
-
אני חושב על במה יותר רחבה מדף 77 בנו"ד של מייפורום. אם זה מעניין אותך, דבר איתי בבקשה. יש לך פה תיאוריה גאונית!
-
אם לעשות לפיקאצ'ו מגה, זאת אומרת לתת לראיצ'ו מגה, ופיקאצ'ו לעולם לא יתפתח לראיצ'ו
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495243]הוא בטוח יידע ice wind/poweder snow, כי אלו מתקפות הקרח הקלאסיות.
Ice beam גם קשה לי להאמין שהוא לא יידע.
וזהו לדעתי הוא יידע גם tackle, עם אפשרות נוספת לtake down. [למרות שמשם הפרק ניתן להניח שהוא צעיר, ולכן יידע רק בלימה]
ice fang יהיה נחמד לראות עליו, גם recover[/QUOTE]
המידע על הפרק נמחק משום מה, יכול להיות שזה סתם פרק שמישהו המציא.
-
[QUOTE=Shiny Noctowl;1495326]המידע על הפרק נמחק משום מה, יכול להיות שזה סתם פרק שמישהו המציא.[/QUOTE]
מקווה שלא
אולי הודלף, זה ידוע שבולבפדיה בד"כ לא מפרסמים דברים מודלפים מכיוון והם אתר רשמי.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495327]מקווה שלא
אולי הודלף, זה ידוע שבולבפדיה בד"כ לא מפרסמים דברים מודלפים מכיוון והם אתר רשמי.[/QUOTE]
אה טוב, למשך כמה שעות התאכזבתי כי חשבתי שלא יהיה פרק כזה.
-
הם לא אתר רשמי, הם אתר מעריצים בלבד.
-
[QUOTE=Shiny Noctowl;1495328]אה טוב, למשך כמה שעות התאכזבתי כי חשבתי שלא יהיה פרק כזה.[/QUOTE]
אולי ייצא אחרי הכל, אולי לא.
חחח אני מקווה שכן
[QUOTE=Hit Man;1495336]הם לא אתר רשמי, הם אתר מעריצים בלבד.[/QUOTE]
לא התכוונתי ככה
התכוונתי בקטע שהם מפרסמים רק דברים רשמיים.
יכול להיות שמעט טעיתי בניסוח
-
איזו סיטואציה הזויה זו שאתה לומד שנים, מקבל עבודה להגשה, שוכח את הכל.
-
[QUOTE=Hit Man;1495348]איזו סיטואציה הזויה זו שאתה לומד שנים, מקבל עבודה להגשה, שוכח את הכל.[/QUOTE]
הו ואו זה בדיוק מה שעובר עליי עכשיו.
כמה חבל זה לדעת את זה בזמן שאתה לומד, לדעת שכל זה לשווא.
הרי מה ייתן לי הידע על המעמד המשפטי של היהודים בעיר המוסלמית?
-
-
[QUOTE=Hit Man;1495353]בישראל זה מהותי חח.[/QUOTE]
אעע לא יודע, לא רואה איך זה מקדם אותי כלכך.
היטמן תן לי רעיון לשילוב.
אני חושב שהמוח שלך היא בין היותר יצירתיים פה בפורום, תאתגר אותי מעט.