-
[quote=monster;718397][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פרופסורבירץ' אומר לך"איןביעה הפוכדור השמאלי הוא של צ'יקוריטה.הפוכדור הימני הוא של באלבאזור.אלו שני הפוקימונים שנשארו לי במעבדה אוקי.אז במי אתה בוחר דניס?"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צ'יקוריטה" אני מושיט את ידי ולוקח את הפוקדור השמאלי
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקהעל אגרוף הקרח שלדסקנור וזהיוצר קרחון על ידו של דסקניור.דסקניור מתמוטט על האדמה.סטרלי עף אלדסקניור ותוקף אותו במכת כנף.דסקניור נפגעמהמכ כנף.פל אומר לך"טוב הגיע הזמן שתפסיד אני ריחמתי עלסטאלי עכשיו אך נמאסת עלי.דסקניור תשתמש בקללה."דסקניור משתמש בקלהה.סטארלי מושפע מהקללה.[/quote]
*קללה זה לא מסוג רוח? או אופל...
"סטרלי תעיף אליו חול עם רוח חזקה היד שלו עוד קשורה לקרחון אז עכשיו הוא גם לא רואה וגם לא זז תנקר אותו עד שהוא יתעלף וננצח!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
פרופסור בירץ נותן לך את הפוכדור של צ'יקוריטה+ 5פוכדורעים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסעשלך דניס טפל טוב בציקריטה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אין סוג לזה
סטארלי משתמשברוח חזקה ומכת כנף שפוגעים קשה בדסקניור.דסקניור משתחרר מהקרחון שיש על ידו.פל אומר לדסקניור"אגרוף חשמל עסטארלי הא לא יבח בגלל הקללה"דסקניו משתמש באגרןוף חשמל.סטארלי נפגע מנזה בגגל הקללה.סטארלי מחשמל קשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;718432][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פרופסור בירץ נותן לך את הפוכדור של צ'יקוריטה+ 5פוכדורעים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסעשלך דניס טפל טוב בציקריטה שלך"[/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה" אני יוצא מהמעבדה "צא צ'יקו!"
--
אני אכתוב צ'יקו במקום צ'יקוריטה [כינוי] גם כי אין לי כח לכתוב כל פעם צ'יקוריטה וגם בתור כינוי
-
[quote]לוקאס
אין סוג לזה
סטארלי משתמשברוח חזקה ומכת כנף שפוגעים קשה בדסקניור.דסקניור משתחרר מהקרחון שיש על ידו.פל אומר לדסקניור"אגרוף חשמל עסטארלי הא לא יבח בגלל הקללה"דסקניו משתמש באגרןוף חשמל.סטארלי נפגע מנזה בגגל הקללה.סטארלי מחשמל קשה[/quote]
"סטרלי תתרכז! תשתחרר מהקללה ואז תשתמש ברוח חזקה על דסקנויר כדי שהוא ידבק לקיר ואז תחזיק אותו בקיר עם הכנף שלך ותשתמש בניקור מלא פעמים" אני אומר ואז חושב 'סטרלי תתפתח כבר!'
-
[quote=monster;718397][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רכע לפני שצ'רמנדאר מוחזר הוא נפגע מאקדח המים של ביבריל.צ'רמנדאר חוזר וספיל יוצא לקרב.מרק אומר לך"אז ספיל הוא הפוקימון ה3 בחירה טובה.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמשבזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי..הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי משתמשברוח חזקהעל אגרוף הקרח שלדסקנור וזהיוצר קרחון על ידו של דסקניור.דסקניור מתמוטט על האדמה.סטרלי עף אלדסקניור ותוקף אותו במכת כנף.דסקניור נפגעמהמכ כנף.פל אומר לך"טוב הגיע הזמן שתפסיד אני ריחמתי עלסטאלי עכשיו אך נמאסת עלי.דסקניור תשתמש בקללה."דסקניור משתמש בקלהה.סטארלי מושפע מהקללה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פרופסורבירץ' אומר לך"איןביעה הפוכדור השמאלי הוא של צ'יקוריטה.הפוכדור הימני הוא של באלבאזור.אלו שני הפוקימונים שנשארו לי במעבדה אוקי.אז במי אתה בוחר דניס?"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהאס האווירי שלו ואז תשתמש באגרוף ממוקד ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך כדי לסיים את הקרב".
-
[B][COLOR="Green"]דניס
בסדר
אתה יוצא מעמבדה עם צ'יקישלך.אתה מטטיל בדרך 1 ורואה ורמפל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי לא מצליח להשתחרר מהקללה.סטאלי משתמש ברוח חזקה שפוגעת בדסקניור.סטארלי מחזיק את דסקניור עם כנפיו ומשתמש עליו בניקור.דסקניור נפגעקשה.פל אומר"דסקניור אגרוף אש לפנים שלו"דסקניור משתמשבאגרוף אש.שובבגל הקללה סטארלי נפגע מהאגרוף האש של דסקניור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי..הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס .הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באבקת שינה על הרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;718397][B][COLOR="Red"]יגאל
רכע לפני שצ'רמנדאר מוחזר הוא נפגע מאקדח המים של ביבריל.צ'רמנדאר חוזר וספיל יוצא לקרב.מרק אומר לך"אז ספיל הוא הפוקימון ה3 בחירה טובה.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמשבזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי..הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקהעל אגרוף הקרח שלדסקנור וזהיוצר קרחון על ידו של דסקניור.דסקניור מתמוטט על האדמה.סטרלי עף אלדסקניור ותוקף אותו במכת כנף.דסקניור נפגעמהמכ כנף.פל אומר לך"טוב הגיע הזמן שתפסיד אני ריחמתי עלסטאלי עכשיו אך נמאסת עלי.דסקניור תשתמש בקללה."דסקניור משתמש בקלהה.סטארלי מושפע מהקללה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
פרופסורבירץ' אומר לך"איןביעה הפוכדור השמאלי הוא של צ'יקוריטה.הפוכדור הימני הוא של באלבאזור.אלו שני הפוקימונים שנשארו לי במעבדה אוקי.אז במי אתה בוחר דניס?"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף בקרן קרח את ביבריל ואחר כך בחבטת גוף
-
[quote]לוקאס
סטארלי לא מצליח להשתחרר מהקללה.סטאלי משתמש ברוח חזקה שפוגעת בדסקניור.סטארלי מחזיק את דסקניור עם כנפיו ומשתמש עליו בניקור.דסקניור נפגעקשה.פל אומר"דסקניור אגרוף אש לפנים שלו"דסקניור משתמשבאגרוף אש.שובבגל הקללה סטארלי נפגע מהאגרוף האש של דסקניור[/quote]
"סטארלי כל מכה שהוא עושה לך תעיף אותו עם רוח חזקה תשתמש ברוח חזקה עכשיו כדי להדביק אותו לקיר כוד פעם ואז תסתחרר עם הרוח ותנסה אס אווירי ואם לא תצליח אז מכת כנף בשתי הכנפיים!"
-
[quote=monster;718472][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בסדר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יוצא מעמבדה עם צ'יקישלך.אתה מטטיל בדרך 1 ורואה ורמפל[/COLOR][/B][/quote]
"רוצה להלחם?" אני שואל את צ'יקו
-
[QUOTE=monster;718082][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מנסה לשבור את הקרח בעזרת עלי טער.אך הוא לא מצליח.ביבריל משתמש בכדור חשמל שפוגע בטרטויג ומשפיע עליו קשות.טרטויג השתחחר מהקרח בזכות כדור החשמל של ביביריל.מרק אומר לך"הטרטויג שלך לא חזקכל כךהוא יובס .ביבריל תשתמש בעוד קרן קרח עכל טרטויג."ביבריל משתמש בקרן קרח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
לפתע את רואה את צ'ימצ'אר עף מהעשן.כיאולו הוא נפגע.את רואה שעןן מתפוגג.פינקו משתמש בכדורג'ירו שעלול להביס את צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל משתמש בקליע הזרעים.קליע הזרעיםשל גרוויל פוגע בריולו.ריולו נפצע קשה.ריולו משיבב מכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה וכך מביס את אגרוף האש של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף.דסקניור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קצת מהמכת כנף של סטארלי.פל אומר"אני רואה שהקרב הזה ימשך נצח אם דסקניור לאיש תמשבמתקפות אחרות.הסטאלי שלך יובסב עודמעט אז תהיה מוכן להפסיד.דסקניור תשתמש בבקרן קרח ותקפיא את סטארלי"דסקניור משתמשבקרן קרח שמקפיאה את סטארלי.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תקוף עם כדור אנרגיה גרוויל! זה כבר יסיים את זה ואני אצליח ללכוד אותו!" אני אומר.
-
[QUOTE=monster;718339][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ ממקום לצקום.לפתע פינקו יצא מהאדמה ותוקף בכדורג'ירואת צ'ימצ'אר שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה צ'ימצ'אר !!!!!!!!
הלהביור הכי חזק שיש !אתה יכול "
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.הלהביור מתנגש עם הכדורהגירו ו מחזיר אותו אל פםינקו.פינקו לא מצליח להתחמק מהכדורהג'ירו של עצמו ולכן נפגע ואף מובס בקרב.לינה מחזירה את פינקו לפוכדור שלו ואומרת לך"כול הכבוד לך הצלחת להביס פוקימון 1שלי.את חזקה אל תוכלי לעמוד מול הפינסיר שלי הוא יתר חזקמפינקו שלי"נמה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל תוקף בכדוראנרגיה.הכדורהאנרגיה של גרויל שובר את מכת העצם שלךל ריולו.ריולו לא מצליח להתחמק מהכדור האנרגיה של גרווין.ומובס בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
צ'יקי עשה כן עם הראש ואתה מבין שהוא בעד להילחם.ביינתים ורמפל תוקף בירית חוט וצ'יקי נלכד בירית החוט של ורמפל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה שפוגעת קשה בדסקניור.סטארלי מנסה אס אוירי אך סטארלי לא מצליח.סטארלי עובר ומשתמשבמכת כנף על דסקניור.פל אומר לדסקניור"תגמורזאת עם אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח שפוגע חזקב סטארלי. סטאלי מותש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בקרן קרח על הזנב הברז לשל ביבריל.ביבריל מתחמק מהקרן הקרח של ספיל.ספיל מתחמק מהזנבהברזל של ביבריל.ספיל משתמש בחבטתגוף שפוגעת קשה בבירל של מרק.מרק אומר לביבריל"תתאושש ואז שוב זנב ברזל"ביבריל מתאושש ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה שפוגעת קשה בדסקניור.סטארלי מנסה אס אוירי אך סטארלי לא מצליח.סטארלי עובר ומשתמשבמכת כנף על דסקניור.פל אומר לדסקניור"תגמורזאת עם אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח שפוגע חזקב סטארלי. סטאלי מותש[/quote]
"סטרלי אם לא תתפתח עכשיו אין לנו סיכוי אז תנסה ואם אתה לא תצליח תנחת על האדמה ותתחמק ממנו כמה פעמים שצריך עד שתצביר מספיק כוח ותשתמש ברוח חזקה עם מכת כנף"
-
[quote=monster;718472][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בסדר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יוצא מעמבדה עם צ'יקישלך.אתה מטטיל בדרך 1 ורואה ורמפל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי לא מצליח להשתחרר מהקללה.סטאלי משתמש ברוח חזקה שפוגעת בדסקניור.סטארלי מחזיק את דסקניור עם כנפיו ומשתמש עליו בניקור.דסקניור נפגעקשה.פל אומר"דסקניור אגרוף אש לפנים שלו"דסקניור משתמשבאגרוף אש.שובבגל הקללה סטארלי נפגע מהאגרוף האש של דסקניור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי..הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס .הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באבקת שינה על הרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהאבקת השינה שלו ואז תשתמש באס אווירי ואז בשבירת לבנים הכי חזק שלך".
-
[QUOTE=monster;720252][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.הלהביור מתנגש עם הכדורהגירו ו מחזיר אותו אל פםינקו.פינקו לא מצליח להתחמק מהכדורהג'ירו של עצמו ולכן נפגע ואף מובס בקרב.לינה מחזירה את פינקו לפוכדור שלו ואומרת לך"כול הכבוד לך הצלחת להביס פוקימון 1שלי.את חזקה אל תוכלי לעמוד מול הפינסיר שלי הוא יתר חזקמפינקו שלי"נמה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש לך פינסיר ?!מגניב !.אני אשתמש ב....מרשטוף ! כי זה הפוקימון הכי חזק שלי ."
אני אומרת ומוציאה את מרשטוף.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל תוקף בכדוראנרגיה.הכדורהאנרגיה של גרויל שובר את מכת העצם שלךל ריולו.ריולו לא מצליח להתחמק מהכדור האנרגיה של גרווין.ומובס בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
צ'יקי עשה כן עם הראש ואתה מבין שהוא בעד להילחם.ביינתים ורמפל תוקף בירית חוט וצ'יקי נלכד בירית החוט של ורמפל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה שפוגעת קשה בדסקניור.סטארלי מנסה אס אוירי אך סטארלי לא מצליח.סטארלי עובר ומשתמשבמכת כנף על דסקניור.פל אומר לדסקניור"תגמורזאת עם אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח שפוגע חזקב סטארלי. סטאלי מותש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בקרן קרח על הזנב הברז לשל ביבריל.ביבריל מתחמק מהקרן הקרח של ספיל.ספיל מתחמק מהזנבהברזל של ביבריל.ספיל משתמש בחבטתגוף שפוגעת קשה בבירל של מרק.מרק אומר לביבריל"תתאושש ואז שוב זנב ברזל"ביבריל מתאושש ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא פוכדור ותופס את ריאולו.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני וזורק על ריולו.הפוכדור מכניס את ריולו.הפוכדורמתנדנד ומתנדנד ונצער.ברכותי לכדת ריולו יעדכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מחזירה את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו.לינה מוציאה את פיננסיר שלה ואומרת לך"מרשטופ אאה פוקימון חזק.פיינסיר אגרוף ממוקד."פינסיר משתמש באגרוף מוקד.אגרופו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאבקת השינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירישפוגע קצת בבאטארפ.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באבקת שינה על הרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה ומכת כנףעל דסקניור.דסקניור מצליח להתחמק מהמכות שלך סטארלי.פל אומר"דסקניור תשתמש באגרוך חשמל וגמור זאת כבר."דסקניר משתמש באגרוף חשמל שפוגעקשה בסטארלי.סטארלי לפתע מוקף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720411][B][COLOR="Green"]
את מחזירה את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו.לינה מוציאה את פיננסיר שלה ואומרת לך"מרשטופ אאה פוקימון חזק.פיינסיר אגרוף ממוקד."פינסיר משתמש באגרוף מוקד.אגרופו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני יודעת " אני אומרת לה בחיוך .
"מרשטוף תירה קרן קרח על האגרוף ממוקד.
-
[quote=monster;720411][B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני וזורק על ריולו.הפוכדור מכניס את ריולו.הפוכדורמתנדנד ומתנדנד ונצער.ברכותי לכדת ריולו יעדכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]את מחזירה את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו.לינה מוציאה את פיננסיר שלה ואומרת לך"מרשטופ אאה פוקימון חזק.פיינסיר אגרוף ממוקד."פינסיר משתמש באגרוף מוקד.אגרופו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הרקרוס מצליח להתחמק מאבקת השינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירישפוגע קצת בבאטארפ.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באבקת שינה על הרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי משתמש ברוח חזקה ומכת כנףעל דסקניור.דסקניור מצליח להתחמק מהמכות שלך סטארלי.פל אומר"דסקניור תשתמש באגרוך חשמל וגמור זאת כבר."דסקניר משתמש באגרוף חשמל שפוגעקשה בסטארלי.סטארלי לפתע מוקף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "מהר הרקרוס תתחמק מהאבקת השינה הזאת ואז תשתמש בשבירת לבנים בשתיים הידים שלך בכל הכוח שלך כדי לסיים את זה".
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בקרן קרח על הזנב הברז לשל ביבריל.ביבריל מתחמק מהקרן הקרח של ספיל.ספיל מתחמק מהזנבהברזל של ביבריל.ספיל משתמש בחבטתגוף שפוגעת קשה בבירל של מרק.מרק אומר לביבריל"תתאושש ואז שוב זנב ברזל"ביבריל מתאושש ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף מהר בקרן קרח
-
[QUOTE=monster;720411][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני וזורק על ריולו.הפוכדור מכניס את ריולו.הפוכדורמתנדנד ומתנדנד ונצער.ברכותי לכדת ריולו יעדכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאבקת השינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירישפוגע קצת בבאטארפ.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באבקת שינה על הרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה ומכת כנףעל דסקניור.דסקניור מצליח להתחמק מהמכות שלך סטארלי.פל אומר"דסקניור תשתמש באגרוך חשמל וגמור זאת כבר."דסקניר משתמש באגרוף חשמל שפוגעקשה בסטארלי.סטארלי לפתע מוקף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש!!!!! לכדתי ריולו!!!!!!!!" אני אומר והולך לעיר בחזרה.
אני הולך למגדל לראות את גראודון.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על לכידת ריולו.אתה חוזר ליציאהשל היער ויוצאמן היער ומגיע לעיר.כעבור 10 דקות של חיפוש המקדש אתה מוצא אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף מהר בקרןקרח.הקרן הקרח של ספיל מקפיאה את זנבו של ביבריל.ביבריל משחרר את זנבטו מהקרן הקרח אך זנב ברזל בוטל.מרק אומר"יגאל מהלך יפה להקפיא את זנב ברזל יפה.ביבריל כדור חשמל על ספיל"ביבריל משגר כדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס משתמש בשבירת לבנים בערת שתי ידיו.שתי ידיו הופכות ללבנות.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה.באטארפי נופל על האדמה.השופט אומר"באטארפי לא יכול להילחם והמנצח הוא ג'ון כול הכבוד לך".מרק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ואמר לך"כול הכבוד לך נתת קרב קשה הניצחון מגיע לך"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרחח על האגרוף הממוקד של פינסיר.אגרופו נהפך לאגרוףקרח.פינסיר משתחרר מהרקרח ואגרוף ממוקדבוטל.לינה אומרת"מהלך יפהמאוד מרי.פינסיר מכת צבת"פינסיר משתמש במכת צבת.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה ומכת כנףעל דסקניור.דסקניור מצליח להתחמק מהמכות שלך סטארלי.פל אומר"דסקניור תשתמש באגרוך חשמל וגמור זאת כבר."דסקניר משתמש באגרוף חשמל שפוגעקשה בסטארלי.סטארלי לפתע מוקף באור לבן.מה תעשה[/quote]
"סטרלי אתה מתפתח!..." ואז אחרי שהוא סטרביה אני אומר לו "תנסה שוב אס אווירי! ואז מכת כנף"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה רואה שסטארלי שלך התפתח לסטרביה ולמד אס אוירי.סטרביה משתמש באס האוירי על דסקניור.לפנ ישדסקניור עומד להיפגע הוא משתמשבאגרוף חשמל.האס האוירי פוגעבדסקניורואגרוף החשמל פוגע בסטרביה.סטרביה ודסקניור נופלים על האדמה.השופט אומר"שני הפוקימונים לא יכולים להילחם לככן זה תיקו.פל מחזיר את דסקניור לפוכדור שלו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720967][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה רואה שסטארלי שלך התפתח לסטרביה ולמד אס אוירי.סטרביה משתמש באס האוירי על דסקניור.לפנ ישדסקניור עומד להיפגע הוא משתמשבאגרוף חשמל.האס האוירי פוגעבדסקניורואגרוף החשמל פוגע בסטרביה.סטרביה ודסקניור נופלים על האדמה.השופט אומר"שני הפוקימונים לא יכולים להילחם לככן זה תיקו.פל מחזיר את דסקניור לפוכדור שלו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בזמן האחרון אני כל הזמן בטקו עם מנהיגי מכון..." אני אומר ואז מחזיר את סטרביה "אז מה אתה בוחר
לתת לי תג או לא?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"תקשיב לוקאס.בסיבוב האחרון ריחמתי עליך.לארציתי שתפסידתוך מס'מתקפותאך הופתעות שהוא התפתח.ולא רקזה.אתה מאמן שמציא טכניקות חדשות אף פעם לא ראיתי מאמן כזה.טוב אתה ............... מקבל את התגש לי הנה תג הפחד"הוא מגיש לך את תג הפחד ואומר לך"לוקאס חסקרים לךרק 2מכונים להביס ואז תוכל לגלות את הסוד אזבהצלחה לך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720973][B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"תקשיב לוקאס.בסיבוב האחרון ריחמתי עליך.לארציתי שתפסידתוך מס'מתקפותאך הופתעות שהוא התפתח.ולא רקזה.אתה מאמן שמציא טכניקות חדשות אף פעם לא ראיתי מאמן כזה.טוב אתה ............... מקבל את התגש לי הנה תג הפחד"הוא מגיש לך את תג הפחד ואומר לך"לוקאס חסקרים לךרק 2מכונים להביס ואז תוכל לגלות את הסוד אזבהצלחה לך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש תודה לך... אני צריך להתחיל להתאמן חזק..." אני אומר לו והולך למרכז הפוקימונים גם כדי לישון ולאכול וגם כדי לקחת את אלקיד שלי (כבר יש לי שם חדר...)
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה יוצא מהמכון בשמחה על זכית תג הפחד.תול 3דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.אתהניגש אל אחותג'וי ואומר לה"תבי את אלקיד שלי" האחות ג'וי ההולכת לחדר כלשהו עם דלת כחולה ויוצאת ממנו תוךשני.היא מגישה אליך פוכדור ואמרת לך"אלקידשלך בתוך הפוכדור"אתה לוקח את הפוכדור ועולה לחדרך.אתה עולהבדרגות ומגיע לחדרך.אתהנכנכס לחדרך ורואה שיששם"מיטה ,טלוזיה והרבה חטיפים לזלול.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720980][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה יוצא מהמכון בשמחה על זכית תג הפחד.תול 3דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.אתהניגש אל אחותג'וי ואומר לה"תבי את אלקיד שלי" האחות ג'וי ההולכת לחדר כלשהו עם דלת כחולה ויוצאת ממנו תוךשני.היא מגישה אליך פוכדור ואמרת לך"אלקידשלך בתוך הפוכדור"אתה לוקח את הפוכדור ועולה לחדרך.אתה עולהבדרגות ומגיע לחדרך.אתהנכנכס לחדרך ורואה שיששם"מיטה ,טלוזיה והרבה חטיפים לזלול.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יאמי חטיפים בתאבון לעצמי.... מעניין מה לי ורקס עושים עכשיו..." אני אומר ואוכל חטיף "אלקיד צא!... עוד לא הכרת אותי רישמית אני המאמן שלך ואנחנו נתאמן עד שתהיה האלקטיווייר הכי חזק בעולם מה אתה אומר?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נכנכס לחדרך וזולל את החיטפים שבחדר.אתה מוציא אלקיד להיכרות.אלקיד גם רוצה להתפתח לאוילטיר הכי חזקישי.בעודך מדבר עם אלקיד משהו מצלל בכיסך הימני.אתה בודק מזה ומבחין שזה הפוקידע שלך מצצל.אתה לוחץ על הכפתור הירוק.ואתה לא אמין למה שאתבה רואה.שוותפך לעבר מדבר איתך.רקס אומר לך"היי לוקאס מה נשמע"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720987][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נכנכס לחדרך וזולל את החיטפים שבחדר.אתה מוציא אלקיד להיכרות.אלקיד גם רוצה להתפתח לאוילטיר הכי חזקישי.בעודך מדבר עם אלקיד משהו מצלל בכיסך הימני.אתה בודק מזה ומבחין שזה הפוקידע שלך מצצל.אתה לוחץ על הכפתור הירוק.ואתה לא אמין למה שאתבה רואה.שוותפך לעבר מדבר איתך.רקס אומר לך"היי לוקאס מה נשמע"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רקס? אני לא מאמין מה המצב? אני כרגע זכיתי בתג השלישי שלי!" אני אומר בשמחה שידידי מדבר איתי שנית
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"באמת כול הכבוד לך לוקקאס.עכשיו חסרים לך עוד 2 תגים להשיג אז בהצלחה לך.טובבעניין שהתקשרתי מה דעתך שנעשה קרב פוקימונים.לראות עד כמהשני התחז ואם תנצח אותי אני יחזור להיות שותצפך .מה דעתך.דרך אגב אני נמצא בעיר פחד תפגש אותי בזירת האימונים שם אני יחכה לך ונילחם.אם אתה לא רוצה להילחם אז אין בעיעה.ביי לוקאס"רקס מנתק את השיחה בפוקידע.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720991][B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"באמת כול הכבוד לך לוקקאס.עכשיו חסרים לך עוד 2 תגים להשיג אז בהצלחה לך.טובבעניין שהתקשרתי מה דעתך שנעשה קרב פוקימונים.לראות עד כמהשני התחז ואם תנצח אותי אני יחזור להיות שותצפך .מה דעתך.דרך אגב אני נמצא בעיר פחד תפגש אותי בזירת האימונים שם אני יחכה לך ונילחם.אם אתה לא רוצה להילחם אז אין בעיעה.ביי לוקאס"רקס מנתק את השיחה בפוקידע.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי אלקיד מה דעתך לבוא ולצפות בקרב לרקס יש אלקטרבז שתוכל ללמוד ממנו הרבה... קדימה בוא נלך אלקיד" אני אומר ומשאיר אותו בחוץ כדי שיראה את העולם...
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד שמח עלהרעיון שנתת הוא רוצה לראות אלקטרבאז.אתם הולכים ביחדלזירת האימנוים.אתם יוצאים המרכז ותוך 7דקות מגיעים לזירות האימונים.אתם מחפשים אתרקס .רקס מוצא אותכם ואמר לך"אזהסכמת לאתגר שלי כן .אז ככה.כמה על כמה פוקימונים אתההרוצה ואם מותר לנו להחליף פוקימונים.תחליט מה שבא לך אני יסכים איתך אוקי."מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;721001][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד שמח עלהרעיון שנתת הוא רוצה לראות אלקטרבאז.אתם הולכים ביחדלזירת האימנוים.אתם יוצאים המרכז ותוך 7דקות מגיעים לזירות האימונים.אתם מחפשים אתרקס .רקס מוצא אותכם ואמר לך"אזהסכמת לאתגר שלי כן .אז ככה.כמה על כמה פוקימונים אתההרוצה ואם מותר לנו להחליף פוקימונים.תחליט מה שבא לך אני יסכים איתך אוקי."מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"4 פוקימונים אם יש לך ומותר להחליף ראית את אלקיד החמוד שלי הוא בקע מהביצה שלו..."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקסאומר לך"אין בעיה 4על4 יש לי4.כן ראיתי את האלקידשלך.מזלך טובשעיגדל ויתחזק."הוא מוביאותך לירהצס' 6 ואומר לך"מכיוןשאתהאורח אתה תתקוף ראשון אוקי.צא שלגון שלי לזירה תילחם"שלגון של רקסיוא לזירה.ורקסאומר לך"בזמן שנפרדנו הפוקימונם שלי התחזקו.גיבל התפתח לי לשלגון.נו איזה פוקיון1"מה תעשהב[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;720252][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקי עשה כן עם הראש ואתה מבין שהוא בעד להילחם.ביינתים ורמפל תוקף בירית חוט וצ'יקי נלכד בירית החוט של ורמפל.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"שריטה כדי לברוח מהקורים!" אני מורה לצ'יקו "עלי טער!"
-
[QUOTE=monster;721010][B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקסאומר לך"אין בעיה 4על4 יש לי4.כן ראיתי את האלקידשלך.מזלך טובשעיגדל ויתחזק."הוא מוביאותך לירהצס' 6 ואומר לך"מכיוןשאתהאורח אתה תתקוף ראשון אוקי.צא שלגון שלי לזירה תילחם"שלגון של רקסיוא לזירה.ורקסאומר לך"בזמן שנפרדנו הפוקימונם שלי התחזקו.גיבל התפתח לי לשלגון.נו איזה פוקיון1"מה תעשהב[/COLOR][/B][/QUOTE]
*באגון...
"סבבה תרא את קראקונוו הוא התחזק הוא יותר חזק מהפראליגייטור שלך צא קראקונוו קרן קרח!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקי משתמש בשריטות ומשתחרר מהירת החוט של ורמפל.צ'יקי משתמש בעלי טער על ורמפל.ורמפל איטי מידי ונפגע מהעלי טער של צ'יקי.ורמפל דוחף את צ'קי בעזרת דחיפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא מהפוכדורשלו לקרבשלו.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את שלגון.שלגון משתחררבקלות מהקרח.רקסאומר לך"אתה באמת צודק לוקאס הוא התחזק נורא אך באגון שלי שהתפח לשלגון גם התחזקנורא.שלגון רראשית זו"שלגון רץ אל קאקונה בראשית זן חזקה מאוד[/COLOR][/B]