ביי תהנה.
Printable View
ביי תהנה.
היי
הייי
מה קורה?
בוקר טוב (:
בוקר אור
היי
אני מתפוצץ בכל פעם שאני רואה את זה, כל מי שרוצה לשפר את הרמה שלו במשחקי תפקידים הקשיבו לי. אני צופה בכל פעם במשחקים בפורום ונתקל ללא הרף בהמצאה המומטמת של חלוקת פרסים על פי פתיחת עמודים! פרס\צ'ופר לא אמורים לחלק על פי מזל של תגובה שפותחת עמוד חדש, אמורים לתת אותה על פי סיבות אמתיות! אם שחקן משקיע מאוד בתגובות שלו הרי שמגיע לו, אם מדובר למשל במשחק של פוקימון והשחקן השתמש במתקפות של הפוקימון שלו בקרב מסוים בצורה שגרמה למנהל המשחק להנות מתגובותיו ולהנות מכתיבת המשכיו, הרי שמגיע לו! מי שהמציא את המתנות על פי פתיחת עמודים לא הבין דבר במשחקי תפקידים וזה אומר המון על כל מי שמשתמש בהם. עשו לעצמכם טובה ותיפטרו מהדבר הזה...
אביב , כמובן שאנשים שמשקיעים מקבלים פרסים בלי שום קשר לפתיחת עמוד ,אבל עצם העובדה שהמשתמשים רואים שיש פרס אדיר לפותח את עמוד 100 למשל , יגביר את הרצון שלהם להגיע לעמוד 100 , ולדעתי אם יש שחקן שלא משקיע , מנהל המשחק לא ישאיר אותו במשחק ..
בכל מקרה זה כיף גם לתת פרסים בהגרלות , מי שנפל עליו המזל , או מי שבאמת חכם ויודע שבעמוד אחד יש 15 הודעות ולכן הוא יהיה המגיב ה-16 בשביל לפתוח את העמוד .
הוא זה שיקבל גם את הפרס . לא תמיד הפרס הוא חד פעמי, יש פרסים שאחרים מקבלים בלי שום קשר לפתיחת עמוד ואת אותו הפרס מישהו אחר יקבל בפתיחת העמוד .
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 18 2010, 11:32 AM
[b] אביב , כמובן שאנשים שמשקיעים מקבלים פרסים בלי שום קשר לפתיחת עמוד ,אבל עצם העובדה שהמשתמשים רואים שיש פרס אדיר לפותח את עמוד 100 למשל , יגביר את הרצון שלהם להגיע לעמוד 100 , ולדעתי אם יש שחקן שלא משקיע , מנהל המשחק לא ישאיר אותו במשחק ..
בכל מקרה זה כיף גם לתת פרסים בהגרלות , מי שנפל עליו המזל , או מי שבאמת חכם ויודע שבעמוד אחד יש 15 הודעות ולכן הוא יהיה המגיב ה-16 בשביל לפתוח את העמוד .
הוא זה שיקבל גם את הפרס . לא תמיד הפרס הוא חד פעמי, יש פרסים שאחרים מקבלים בלי שום קשר לפתיחת עמוד ואת אותו הפרס מישהו אחר יקבל בפתיחת העמוד . [/b][/quote]
זה שאנשים נותנים פרסים לכאלו שמשקיעים זה מעולה ולצד זה לא צריכה להיות הגרלה של פרסים שאין לה שום משמעות. מדוע שאני לא אקבל צ'רמנדר שאני כל כך רוצה אחרי שאני משקיע בכל תגובה את נשמתי ומשתמש אחר שתכנן ב"חוכמתו הרבה" להיות המגיב ה16 יקבל? צריכה להיות דרך אחד בלבד של מתן צ'ופרים וזו דרך ההשקעה.
לתת פרס כי זה מגביר את הרצון של השחקנים להגיע לנקודה מסוימת במשחק מה שיאיץ אותו זה ממש טיפשי...שחקנים צריכים לרצות להגיב בכל רגע שיש המשך ללא קשר אם יש פרס או לא, ואם מה שבאמת מעניין אותם זה להגיב בכדי להגיע לפרס ולא בגלל ההנאה הגדולה מהמשחק, זה סימן מעולה לצורך להחלפת שחקנים או סגירת המשחק.
אני מסכים איתך אביב
אני שמח אם כך ם:
שתשמח כל חייך! P:
חח הצחקת אותי, שכחת תדבר הזה שנקרא לימודים שהורס את כל החיים ם:
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Feb 18 2010, 02:37 PM
[b] חח הצחקת אותי, שכחת תדבר הזה שנקרא לימודים שהורס את כל החיים ם: [/b][/quote]
צודק.. :XD:
לא חשבתי על זה.. :P