-
[QUOTE=NivX10;1012750][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אתה לא מאמין לצורת הזלזול הרבה שבא הוא מתנהג עליך, אתה מיד מתחיל בקרב, בכדי להחזיר לו ולהראות לו שטעה.
אתה קורא ליאנמה להשתמש בנהמה ולהשיח את דעתו על צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מקבל הוראה מניב להתרכז ולא לזוז וכך הוא עושה...
אך אתה לא עוצר כאן וקורא ליאנמה להשתמש בצוות כפול ולבלבל אותו.. צ'ימצ'אר עם מבט רציני בעיניו מביט לצדדים ומתבונן היטב אך לא תוקף מתוך חשש...
ואז אתה פוקד על יאנמה לתקוף ב"מתקפת כנף", הוא יוצא במהירות רבה ואחת מכנפיו הופכת לבנה וקורנת אך ניב מזהיר את צ'ימצ'אר והוא מתחמק בקלות!
ואז צ'ימצ'אר קופץ על גבו של יאנמה ומשתמש בשריטות חזקות וחובט שוב ושוב ואז מנסה להפיל אותו לרצפה.
יאנמה החבוט יורד לקרקע החולית אך לפתע מתאושש ומיצב את עצמו לפניי שמגיע לקרקע, הוא בסדר אבל צ'ימצ'אר שנמצא מעליו גבוהה מעליו יורד עליו עם גלגל להבה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה תנסה לנופף בכנפיך מהר וחזק כדי ליצור רוח אימתנית ותעיף את צ'ימצ'אר לגובהה שלא יגע אליך ואז שהוא מבין מה קורה תשתמש במתקפת כנף מהירה" אגיד ליאנמה
-
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אין ליאנמה "רוח", יש לו רוח כסופה.. אז אני משנה טיפה..
- - - - - - - - - - -
אתה לא מרים ידיים.. "קדימה יאנמה השתמש בכנפיך, נופף אותה חזק וצור משב רוח שיעיף את צ'ימצ'אר חזרה למעלה!"
יאנמה תוך כדי תעופה מסתובב ועושה זאת הוא מוציא מכנפיו משב רוח חזק וצורני שמעיף שגורף לצ'ימצ'אר לחדול ממתקפת גלגל הלהבה ומעיף אותו..
לאחר מכן יאנמה עולה למעלה ואתם מנצלים את זה שצ'ימצ'אר עכשיו חסר עונים... הוא לא עף, ויאנמה פוגע לו היישר בבטן עם מתקפת כנף טובה!
צ'ימצ'אר נופל לרצפה, עף הרבה חול שאתה לא רואה לכמה שניות, אך הוא עדיין עומד..
ניב אומר לצ'ימצ'אר לא לזוז ולחכות קודם לתגובה של יאנמה..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
"המון דברים, יש לי את כל אבני הפיתוח למינהם.. יש לי אפילו עשב מיער אטרנה שבמחוז סינו כדי לפתח איווי לליפאון!" היא אומרת בחיוך וחושבת מה עוד להציע...
"יש לי מעיל מתכת שיכול לפתח אוניקס או סיזור או לחזק פוקימון מסוג מתכת..."מוסיפה ומציגה לכם את הקופסה ואת העשב!
ואז היא שואלת עם אחד מכם מעוניין?! במשהוא?... לוקאס נראה נלהב!
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
הוא לא יכול להתמש בלהביור דרך ניב אש, אבל סבבה ניסיון יפה!
- - - - - - - - - - - -
גארדיניה קוראת לבאלבזור להשתמש בהפלה, הוא רץ במהירות מרשימה קופץ לעבר מרכז גופו של אוניקס ומתנגש בוא בכוח מרשים...
סטיליקס הכבד והקשוח זז מעט לאחור אך לא מראה סימני חולשה או כאב.
אתה לא נשאר חייב ולא מאבד זמן, אתה פוקד על סטיליקס להשתמש בחפירה, הוא עושה זאת ובאלבזור מנסה לרוץ בעקבותיו הפעם לא מספיק!
הוא משתמש בגפן מצליפה ומכניס לתוך הבור בכדי לחפש את סטיליקס..אך הוא פורץ מהאדמה על מתחת לבאלבזור ומעיף אותו למעלה, הרבה אדמה עפה לכל עבר..
באלבזור נחבט למעלה ונפגע, גראדיניה צועקת "באלבזור בכל הכוח לא לוותר!" ואז באלבזור לפתע מתעורר הוא קופץ משתחרר מניב האש של סטיליקס ומזנק למטה אף לפתע הוא מסתובב באוויר שנייה ליפני שהוא נופל הוא משתמש בקרן סולארית היישר לפניו!
סטיליקס נפגע ממש ממש קשה... והוא נופל ארצה.. אך עדיין לא מעולף, באלבזור מתכנן לגמור את זה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה קורא בחדות לטורקול לעצור ולא לבזבז עוד מאמצים עליו... טורקול חדל מלתקוף הוא מתנשף מעט ואתם מחכים לסטיב ואלאקיד...
אלאקיד ממשיך כמה שניות עם הגנה ואז גם הוא פוסק, הוא שוב טוען עצמו ומסובב את ידיו, ואז הוא משתמש בפריקה על הרצפה!
שמתנפצת ויוצרת הבזק, אתה וטורקול מסונוורים "צא עכשיו!" אומר סטיב בבטחון ובעצמה.
ואז לפתע אלאקיד קופץ מתוך ההבזק עם "התקפה מהירה!" אתה וטורקול ההיתה מוכנים כבר ואתה קורא לו להתחמק מהר עם סחרור מהיר ואז מסך עשן ולהשתמש במסך עשן!
טורקול עושה זאת שנייה ליפני שאלאקיד פוגע בוא ואתה לא יודע מה קרה בסוף...
אתה מחכה מנסה לראות אבל לא רואה דבר.. אלאקיד משתמש בפריקה ללא הרף ומידי פעם אתה רואה בתוך העשן הבזקים הנעים לכל הכיוונים, הוא מחפש את טורקול.
אתה חושב ומחליט להשתמש בהבזקים של אלאקיד נגדו, "טורקול השתמש בחימום יתר אני סומך עליך!" אתה קורא בבטחון ולפתע אתה רואה אור אחר לא בצבע כחלחל אלה בצבע כתמתם שהולך וגודל!
זה טורוקול הוא לפתע יורה את חימום היתר ונשמע פיצוץ אדיר, אלאקיד מבחין ומשתמש בפריקה.. ואז במיידיות נוצר פיצוץ חזק שמעיף עוד עשן ואבק לכל הכיוונים בעצמה!
אתה וסטיב עומדים שם ומחכים... שניכם מיוזעים ולא יודעים מה הולך שם, החוסר וודעות משגע אותך אך אז.. לאחר כמה דקות העשן מתפוגג...
אתה מבחין בצללית של טורקול שעומדת מתנשפת, אך אז.. אלאקיד שוכב של על הרצפה מחוסר הכרה לגמריי!
"טווררקקוווווללללל!!!" קורא טורקול בעצמה ומוציא קיטור רב משיריונו ונחיריו.
-
[QUOTE=NivX10;1013637][COLOR=DarkRed][U][B]
-
"המון דברים, יש לי את כל אבני הפיתוח למינהם.. יש לי אפילו עשב מיער אטרנה שבמחוז סינו כדי לפתח איווי לליפאון!" היא אומרת בחיוך וחושבת מה עוד להציע...
"יש לי מעיל מתכת שיכול לפתח אוניקס או סיזור או לחזק פוקימון מסוג מתכת..."מוסיפה ומציגה לכם את הקופסה ואת העשב!
ואז היא שואלת עם אחד מכם מעוניין?! במשהוא?... לוקאס נראה נלהב!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה"מצטער אני לא מעונין בכלום אך חברי כנראה מעונין במשהו"
-
הוא לא יכול להתמש בלהביור דרך ניב אש, אבל סבבה ניסיון יפה!
- - - - - - - - - - - -
גארדיניה קוראת לבאלבזור להשתמש בהפלה, הוא רץ במהירות מרשימה קופץ לעבר מרכז גופו של אוניקס ומתנגש בוא בכוח מרשים...
סטיליקס הכבד והקשוח זז מעט לאחור אך לא מראה סימני חולשה או כאב.
אתה לא נשאר חייב ולא מאבד זמן, אתה פוקד על סטיליקס להשתמש בחפירה, הוא עושה זאת ובאלבזור מנסה לרוץ בעקבותיו הפעם לא מספיק!
הוא משתמש בגפן מצליפה ומכניס לתוך הבור בכדי לחפש את סטיליקס..אך הוא פורץ מהאדמה על מתחת לבאלבזור ומעיף אותו למעלה, הרבה אדמה עפה לכל עבר..
באלבזור נחבט למעלה ונפגע, גראדיניה צועקת "באלבזור בכל הכוח לא לוותר!" ואז באלבזור לפתע מתעורר הוא קופץ משתחרר מניב האש של סטיליקס ומזנק למטה אף לפתע הוא מסתובב באוויר שנייה ליפני שהוא נופל הוא משתמש בקרן סולארית היישר לפניו!
סטיליקס נפגע ממש ממש קשה... והוא נופל ארצה.. אך עדיין לא מעולף, באלבזור מתכנן לגמור את זה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][/COLOR][/QUOTE]
"סטיליקס אתה מסוגל תשתמש בניב אש על האדמה!"אומר לסטיליקס בנחישות
ואז אוסיף:"אחרי שנוצר שריפה תשתמש בזנב ברזל על האדמה שישאב אש ואז תקוף את באלבאזור [B]בזנב ברזל אש[/B]!"
-
אתה קורא בחדות לטורקול לעצור ולא לבזבז עוד מאמצים עליו... טורקול חדל מלתקוף הוא מתנשף מעט ואתם מחכים לסטיב ואלאקיד...
אלאקיד ממשיך כמה שניות עם הגנה ואז גם הוא פוסק, הוא שוב טוען עצמו ומסובב את ידיו, ואז הוא משתמש בפריקה על הרצפה!
שמתנפצת ויוצרת הבזק, אתה וטורקול מסונוורים "צא עכשיו!" אומר סטיב בבטחון ובעצמה.
ואז לפתע אלאקיד קופץ מתוך ההבזק עם "התקפה מהירה!" אתה וטורקול ההיתה מוכנים כבר ואתה קורא לו להתחמק מהר עם סחרור מהיר ואז מסך עשן ולהשתמש במסך עשן!
טורקול עושה זאת שנייה ליפני שאלאקיד פוגע בוא ואתה לא יודע מה קרה בסוף...
אתה מחכה מנסה לראות אבל לא רואה דבר.. אלאקיד משתמש בפריקה ללא הרף ומידי פעם אתה רואה בתוך העשן הבזקים הנעים לכל הכיוונים, הוא מחפש את טורקול.
אתה חושב ומחליט להשתמש בהבזקים של אלאקיד נגדו, "טורקול השתמש בחימום יתר אני סומך עליך!" אתה קורא בבטחון ולפתע אתה רואה אור אחר לא בצבע כחלחל אלה בצבע כתמתם שהולך וגודל!
זה טורוקול הוא לפתע יורה את חימום היתר ונשמע פיצוץ אדיר, אלאקיד מבחין ומשתמש בפריקה.. ואז במיידיות נוצר פיצוץ חזק שמעיף עוד עשן ואבק לכל הכיוונים בעצמה!
אתה וסטיב עומדים שם ומחכים... שניכם מיוזעים ולא יודעים מה הולך שם, החוסר וודעות משגע אותך אך אז.. לאחר כמה דקות העשן מתפוגג...
אתה מבחין בצללית של טורקול שעומדת מתנשפת, אך אז.. אלאקיד שוכב של על הרצפה מחוסר הכרה לגמריי!
"טווררקקוווווללללל!!!" קורא טורקול בעצמה ומוציא קיטור רב משיריונו ונחיריו.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טורקול כל הכבוד! ניצחת!" אריע לו וארוץ אליו ואלטף את ראשו, "מגיע לך מנוחה,אני גאה בך כל כך!" אשמח אותו ואחזיר אותו לפוכדור.
אחר כך אלך לסטיב, "תקשיב,אתה שופט אנשים על פי החיצוניות בלי להכיר אותם באמת,אתה רק מפקפק באנשים וחושב שאתה האיש הכי חזק בעולם! אבל זה לא נכון,יש לך עוד הרבה מה ללמוד, וגם לי! אבל לפני שאתה צריך להיות מאמן,אתה צריך לדעת מהו כבוד,במיוחד כבוד לאנשים אחרים ופוקימונים,אני מקווה שלמדת את השיעור שלך היום" אומר לו ואלך לקניון באלגנטיות
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]איך לזרוק ואז לתקוף מטווח אפס?! שאתה זורק אותו אתה מרחיק אותו ממך.
- - - - - - - - - - - - -
קרוקנה ממשיך לנער אותו, בנתיים איפום בועט ומכה בוא עם הזנב חובט בוא עם כל חלק גוף אפשרי, אך קרוקנה מתעלם ולא משחרר...
אתה פוקד עליו לזרוק את אייפום וכך הוא מניף אותו עם פיו ומשליח אותו בברוטליות, ואז קרוקנה תוקף באקדח מים!
אייפום מספיק לקום, הוא עומד על זנבו ואז מזנק מעל אקדח המים.. שאקדח המים נורה אתה מבחין בכל ובעצמה שלו, הבדל גדול מהכוח שהיה לזה כשהוא היה טוטודייל.
בעוד הוא באוויר מהזינוק שלו הוא משתמש בצוות כפול ואז הם יורדים לקרקע ומעגל של אייפומים עם פרצוף עצבני מקיף אותו.. הוא נראה חושש!
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]התכוונתי לזרוק אותו קרוב..וטווח אפס יכול להיות גם מ2-3 מטר..
------------------
"קרוקנה שגר אקדח מים לאויר!ואז קרן בועות בבטנה של אקדח המים שתתפזר אותה לכל הכיוונים!"אפקוד עליו את התוכנית
"וכשישאר המקורי שגר עליו קרן בועות בכל הכוח!"אשאג ואצפה לתגובתו המחוכמת בהמצד של אייפום
-
אם אתה לא מעוניין בכולם למה ירדת לשם מההתחלה?! כתבתי לך מה יש בקומה הזאת..
אתה אומר לה שאינך מעוניין בדבר... והיא עונה "הפסד שלך.." ואז מתפנה ללוקאס!
הוא קונה לעצמו קצה אבני פיתוח, אתה מסתכל עליו והוא מחייך ואומר "אני לא יודע לאן המסע יוביל אותי או איזה פוקימונים אתפוס.. שיהיה לכל מצב."
היא שמה את האבנים שביקש בשקית והוא מכניס אותם לתיק...
לאחר מכן אתם ממשיכים לטייל, ולפתע נשמע צליל "גגוווננגג!" חזק, אתה מסתכל ומיד מבחין שזה נשמע מהשעון!
השעה היא: 15:00 בדיוק והמכון נפתח..
זנב הברזל אינה יכולה לשאוב התקפה אחרת.. אבל אני יראה איך אני יסתדר כבר..
- - - - - - - - - -
באלבזור מתקרב לסטיליקס ששוכב חבול ופצוע על הרצפה, אתה קורא לו, מריע לו ומנסה לעודד לעורר אותו..
ואז לפתע הוא פוקח את עיניו לרווחה, הוא משתמש בניב אש ומפנה אותו לרצפת הזירה, מכוון שהיא מלאה דשא עשב ועוד כמה צמחים היא נדלקת קליל ונוצר שריפה קטנה!
סטיליקס קם על רגליו ואז לפתע זנבו זוהר, הוא טוען זנב ברזל, ואז מניף אותו בעצמה הוא מעביר אותו דרך הלהבות ומושך איתו מעט אש..
זנב הברזל חובט בבאלבזור בעצמה רבה!
באלבזור נראה כואב ותשוש... מתקפות הכוללות בתוכן אש מזיקות לו מאוד.. אך הוא לפתע שולח מתקפת עלי תער!
[COLOR=Olive][U][B]לין:[/B][/U]
אני מקווה שקראת היטב את כל מה שרשמתי בפרטי, אנחנו מתחילים מהקטע בוא סיימת את המכון, יאללה בהצלחה :)!
- - - - - - - - - - - - - - -
את יוצאת מן המכון, משלבת את שתי ידייך מאחוריי ראשך ונושמת נשימה עמוקה כדי לעקל את התחושה 'זהואא.. הצלחתי במכון הראשון.. וואווו!' את חושבת לעצמך...
לפתע נשמעת קריאה מאחור "חכי... חכי שנייה בבקשה!" את מסתובבת ורואה ילדון, בן גילך לבוש בגדים בצבעים לבן וירוק, מעט גבוהה יותר.
"אלו היו ביצועים ממש יפים שם, הסקווירטל שלך ממש חזק.. איך שהוא ניצח את סטיליקס זה היה מדהים!" הוא אומר בחיוך מעט ביישן..
אינך מספיקה להגיב לדבריו והוא שוב אומר "גם אני ניצחתי שם, התמודדתי שתי אנשים לפנייך..הינה תיראי!"
ואז הוא מוריד את כובע הגרב שלו פותח את הכיפול ואת רואה את תאג[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive] ועוד תאג אחד[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=97916842.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/97916842.gif[/img][/url].
לאחר מכן הוא שואל "לאן את הולכת מכאן?!"
[B]מה תעשי? איך תגיבי?[/B][/COLOR]
"טורקול כל הכבוד ניצחת!" אתה מריע לו בקול, רץ עליו ומחבק אותו... לאחר מכן אתה נעמד זקוף מוציא את הפוקדור שלו מהכיס ואומר לו בחיוך "מגיע לך מנוחה חבר, אני גאה בך!"
לאחר מכן אתה ניגש אל סטיב, אתה הולך בצעדים דיי איטיים...
הוא נראה ממש כעוס אתה מצליח לשמוע אותו מחזיר את אלאקיד לפוקדור "זה היה קרב טוב אבל לא מספיק!"
לאחר מכן אתה אומר לו "מקווה שהבנת עכשיו שבשביל ליהיות מאמן טוב אתה גם צריך לדעת כבוד מהו, גם לאנשים וגם לפוקימונים!"
הוא לפתע קוטע את דבריך ואומר בצורה אגרסיבית "שתוק כבר, אל תחשוב שעם ניצחת אז אתה תותח.. סתם היה לך מזל.. בפעם הבאה גם זה לא יעזור!"
הוא מכניס את הפוקדור של אלאקיד לחגורה, לוקח את התיק שלו מהרצפה והולך לדרכו.. אתה מביט בוא וממש מסתקרן.. 'מה עבר עליו שהוא כזה..' 'מעניין מה הוא מסתיר' ועוד רבות מחשבות כאלה מסתרוצצות בראשך.
לאחר מכן אתה נזכר בספייק, אתה מביט בשעון ורואה שהשעה היא 15:00 בצהריים בדיוק!
הבטחת שתיפגשו בשעה 15:15.
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה לא נרתע מהם, אתה משגר אקדח מים לאוויר ואז עוצר אותו ומשגר לבטנו המים קרן בועות!
נוצרת בשמיים כמו מזרקה גדולה שמתפזרת לכל הכיוונים, המים יורדים כמו טיפות גשם, והבועות איתן..
זה משמיד את השכפולים בזה אחר זה.. לפתע שכולם נעלמים אתה וקוקנה מסתכלים ולא נשאר אף אחד!
"לאיפה לעזזל נעלם האמיתי?!" אתה שואל את עצמך, לפתע מעץ שקרוב לקוקנה השיחים מתחילים לנוע...
ואז משם קופץ אייפום האמיתי, הוא התחבא שם כל הזמן..
הוא מבצע כמה סיבובים באוויר כדי להנחיט על קרוקנה מתקפת חבטה הגונה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1014045][COLOR=Purple][U][B]
זנב הברזל אינה יכולה לשאוב התקפה אחרת.. אבל אני יראה איך אני יסתדר כבר..
- - - - - - - - - -
באלבזור מתקרב לסטיליקס ששוכב חבול ופצוע על הרצפה, אתה קורא לו, מריע לו ומנסה לעודד לעורר אותו..
ואז לפתע הוא פוקח את עיניו לרווחה, הוא משתמש בניב אש ומפנה אותו לרצפת הזירה, מכוון שהיא מלאה דשא עשב ועוד כמה צמחים היא נדלקת קליל ונוצר שריפה קטנה!
סטיליקס קם על רגליו ואז לפתע זנבו זוהר, הוא טוען זנב ברזל, ואז מניף אותו בעצמה הוא מעביר אותו דרך הלהבות ומושך איתו מעט אש..
זנב הברזל חובט בבאלבזור בעצמה רבה!
באלבזור נראה כואב ותשוש... מתקפות הכוללות בתוכן אש מזיקות לו מאוד.. אך הוא לפתע שולח מתקפת עלי תער!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סטיליקס אתה יכול לעשות את זה!תשתמש בניב אש על העלי התער!"אומר בעידוד
ואז אוסיף בחשש:"אחרי ששרפת את העלי תער תתקוף שוב בניב אש על באלבאזור הקטן!"
-
[QUOTE=NivX10;1014045][COLOR=Purple][U][B]
"טורקול כל הכבוד ניצחת!" אתה מריע לו בקול, רץ עליו ומחבק אותו... לאחר מכן אתה נעמד זקוף מוציא את הפוקדור שלו מהכיס ואומר לו בחיוך "מגיע לך מנוחה חבר, אני גאה בך!"
לאחר מכן אתה ניגש אל סטיב, אתה הולך בצעדים דיי איטיים...
הוא נראה ממש כעוס אתה מצליח לשמוע אותו מחזיר את אלאקיד לפוקדור "זה היה קרב טוב אבל לא מספיק!"
לאחר מכן אתה אומר לו "מקווה שהבנת עכשיו שבשביל ליהיות מאמן טוב אתה גם צריך לדעת כבוד מהו, גם לאנשים וגם לפוקימונים!"
הוא לפתע קוטע את דבריך ואומר בצורה אגרסיבית "שתוק כבר, אל תחשוב שעם ניצחת אז אתה תותח.. סתם היה לך מזל.. בפעם הבאה גם זה לא יעזור!"
הוא מכניס את הפוקדור של אלאקיד לחגורה, לוקח את התיק שלו מהרצפה והולך לדרכו.. אתה מביט בוא וממש מסתקרן.. 'מה עבר עליו שהוא כזה..' 'מעניין מה הוא מסתיר' ועוד רבות מחשבות כאלה מסתרוצצות בראשך.
לאחר מכן אתה נזכר בספייק, אתה מביט בשעון ורואה שהשעה היא 15:00 בצהריים בדיוק!
הבטחת שתיפגשו בשעה 15:15.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"ספייק מחכה לי" אמלמל לעצמי ואלך במהירות למרכז הפוקימונים, "אני רוצה שנלך ביחד לקניון" אמלמל לי שוב
-
[QUOTE=NivX10;1014045][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אם אתה לא מעוניין בכולם למה ירדת לשם מההתחלה?! כתבתי לך מה יש בקומה הזאת..
אתה אומר לה שאינך מעוניין בדבר... והיא עונה "הפסד שלך.." ואז מתפנה ללוקאס!
הוא קונה לעצמו קצה אבני פיתוח, אתה מסתכל עליו והוא מחייך ואומר "אני לא יודע לאן המסע יוביל אותי או איזה פוקימונים אתפוס.. שיהיה לכל מצב."
היא שמה את האבנים שביקש בשקית והוא מכניס אותם לתיק...
לאחר מכן אתם ממשיכים לטייל, ולפתע נשמע צליל "גגוווננגג!" חזק, אתה מסתכל ומיד מבחין שזה נשמע מהשעון!
השעה היא: 15:00 בדיוק והמכון נפתח..
[/B][/COLOR][/QUOTE]
סתם כדי לראות אם יש בכול זאת משהו מענין
אני אומר ללוקאס"בוא נעשה תחרות ריצה עד למכון.מי שמגיע ראשון למכון הוא נלחם ראשון נגד מנהיג/ת המכון.אז מה אתה אומר?ננעשה תחרות"
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה לא נרתע מהם, אתה משגר אקדח מים לאוויר ואז עוצר אותו ומשגר לבטנו המים קרן בועות!
נוצרת בשמיים כמו מזרקה גדולה שמתפזרת לכל הכיוונים, המים יורדים כמו טיפות גשם, והבועות איתן..
זה משמיד את השכפולים בזה אחר זה.. לפתע שכולם נעלמים אתה וקוקנה מסתכלים ולא נשאר אף אחד!
"לאיפה לעזזל נעלם האמיתי?!" אתה שואל את עצמך, לפתע מעץ שקרוב לקוקנה השיחים מתחילים לנוע...
ואז משם קופץ אייפום האמיתי, הוא התחבא שם כל הזמן..
הוא מבצע כמה סיבובים באוויר כדי להנחיט על קרוקנה מתקפת חבטה הגונה!
[b]מה תעשה?[/b][/color] [/quote]"קפוץ אל אייפום ונשוך את זנבו לפני שיחבוט בך!"אומר אליו ואאיץ אותו כדי שימהר.
-
[quote=NivX10;1014045]
אני מקווה שקראת היטב את כל מה שרשמתי בפרטי, אנחנו מתחילים מהקטע בוא סיימת את המכון, יאללה בהצלחה :)!
- - - - - - - - - - - - - - -
את יוצאת מן המכון, משלבת את שתי ידייך מאחוריי ראשך ונושמת נשימה עמוקה כדי לעקל את התחושה 'זהואא.. הצלחתי במכון הראשון.. וואווו!' את חושבת לעצמך...
לפתע נשמעת קריאה מאחור "חכי... חכי שנייה בבקשה!" את מסתובבת ורואה ילדון, בן גילך לבוש בגדים בצבעים לבן וירוק, מעט גבוהה יותר.
"אלו היו ביצועים ממש יפים שם, הסקווירטל שלך ממש חזק.. איך שהוא ניצח את סטיליקס זה היה מדהים!" הוא אומר בחיוך מעט ביישן..
אינך מספיקה להגיב לדבריו והוא שוב אומר "גם אני ניצחתי שם, התמודדתי שתי אנשים לפנייך..הינה תיראי!"
ואז הוא מוריד את כובע הגרב שלו פותח את הכיפול ואת רואה את תאג[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Olive][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive] ועוד תאג אחד[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=97916842.gif"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/97916842.gif[/IMG][/URL].
לאחר מכן הוא שואל "לאן את הולכת מכאן?!"
[COLOR=DarkGreen][/COLOR][/quote]
"תודה רבה." אני אומרת בחיוך מעט מאולץ ומגרדת בראשי במבוכה. "אתה מחמיא לי, אבל אני בעצם אמורה להחמיא לך! וואו, שני תגים!" אני אומרת ומסתכלת על התגים בהתלהבות.
"אני חושבת שאמשיך מכאן אל מערת היידן, זה בטח יהיה אימון טוב בשביל סקווירטל שלי." אני אומרת, "לאן אתה ממשיך?" אני שואלת מתוך נימוס, אבל בעצם כבר הייתי רוצה להמשיך במסע. 'היי, אולי בעצם הוא ירצה שנערוך בינינו קרב.' אני אומרת בליבי, מחכה שהוא יענה לשאלה הקודמת ומיד אחר כך אשאל אותו.
-
[QUOTE=NivX10;1013637][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אין ליאנמה "רוח", יש לו רוח כסופה.. אז אני משנה טיפה..
- - - - - - - - - - -
אתה לא מרים ידיים.. "קדימה יאנמה השתמש בכנפיך, נופף אותה חזק וצור משב רוח שיעיף את צ'ימצ'אר חזרה למעלה!"
יאנמה תוך כדי תעופה מסתובב ועושה זאת הוא מוציא מכנפיו משב רוח חזק וצורני שמעיף שגורף לצ'ימצ'אר לחדול ממתקפת גלגל הלהבה ומעיף אותו..
לאחר מכן יאנמה עולה למעלה ואתם מנצלים את זה שצ'ימצ'אר עכשיו חסר עונים... הוא לא עף, ויאנמה פוגע לו היישר בבטן עם מתקפת כנף טובה!
צ'ימצ'אר נופל לרצפה, עף הרבה חול שאתה לא רואה לכמה שניות, אך הוא עדיין עומד..
ניב אומר לצ'ימצ'אר לא לזוז ולחכות קודם לתגובה של יאנמה..
[/QUOTE]
"קדימה יאנמה צוות כפול, תבלבל את צ'ימצ'אר שלא ידע מה עושים" אגיד ליאנמה לעשות זאת כדי למשוך זמן כדי לחשוב על מהלך
-
אתה מודה לו, מגרדת מראשך במעט מבוכה.. לאחר מכן את מגיבה למחמאה שלו במחמאה משלך ואומרת לו כל הכבוד על שתי התאגים!
הוא מסמיק ואומר "מה זה?!" ומצביע על תאג הפרח "זה סתם תחרות אזורית של העיר שלי, זכיתי במקום הראשון וזה היה הפרס, הוא תמיד איתי למזל!"
לאחר מכן את עונה לו שאת ממשיכה מכאן למערת היידן.. הוא משיב "אהה נחמד מאוד! אני ממשיך מכאן לעיר נייצ'ר.. זה על הדרך.. שנלך יחדיו?!"
עם אתה הולך לקניון אז מראש אני אומר: לא משנה לי מה תקנה שם.. רק תדאג לקנות גם פוקדורים!
- - - - - - - - - - - - - -
אתה חושב לעצמך "קדימה, ספייק מחכה לי!" ורץ למרכז הפוקימונים אתה נכנס לשם ורואה את ספייק בלובי יושב על קופסא פותר תשבץ באחד העיתונים ששם...
אתה ניגש עליו בחיוך וקורא לו "ספייק!", הוא מפנה את ראשו עליך ומחייך, "הקדמת מעט.. אבל עדיין היה לי נורא משעמם.. הינה המפתחות לחדר."
הוא אומר ואז מוציא מכיסו מפתחות עם מחזיק מחפתחות בצורת המס' 6 (מס' החדר שלכם..)
אתה אומר לו שאתה מעוניין ללכת לקניון, לפתע נפתחות עיניו ואומר "רעיון מצויין.. אבל כדי שתפרוק את הציוד בחדר קודם!" ואז זורק לך את המפתחות ונעמד על רגליו!
אתה מבחין שרגלו עכשיו בסדר גמור, שטפלו בוא.
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה ממהר לפעול צועק לקרוקנה ביהירות "זנק לעברו, ללא פחד! ואז השתמש בנשיכה על זנבו.. מהר ליפני שיכה אותך!"
קרוקנה עושה זאת אך אייפום מהיר מאוד, הוא חובט בקרוקנה אך קרוקנה פוער את פיו ולוכד את זנבו בכל זאת..
הוא מקבל את המכה בפיו אך מתעלם מהכאב, קורקנה נושך ממש ממש חזק ואז מטיח את אייפום בעצמה עם הקרקע..
אייפום מנסה לעמוד אך הוא מתנדנד מצד לצד מאוד מסוחרר ואז נופל ומתעלף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מציע ללוקאס תחרות עד למכון והוא מסתכל עליך במבט להוט ואתם מתחילים...
שניכם ביחד מסתכלים זה על זה, עומדים מוכנים ואומרים יחדיו "למקומות.. היכון.. צא!!!"
אתם רצים המדרגות הנאות למטה כרגע אתה מוביל אך הוא יורד דרך המתגלש על המעקה ועוקף אותך!
והוא זה שיוצא ראשון מהקניון, אתה לא מוותר וצועק "אהההה!!!" תוך כדי שאתה מגביר מהירות, ועכשיו אתה עוקף אותו בקצת... אתם חולפים על פני כמה אנשים בדרך שנבהלים מכם.
לפתע לוקאס נכנס עם רגלו באבן ונופל, אתה מסתכל לאחור ואומר "אכלת אותה" אך הוא קם וממשיך לרוץ...
יש פער דיי גדול מבניכם ואתה כבר ממש קרוב למכון אך לפתע מתוך סמטה בצד יוצאת אישה מבוגרת עם מגש מלא עוגיות!
אתה לא שם לב, נבהל ונכנס בא ומפיל את כל העוגיות ואותה איתם.. לוקאב עוקף אותך ומגיע למכון לפניך.
היא ניראת עצבנית ואתה ממהר לברוח ולהגיע למכון גם.. שניכם עומדים בפתח, לוקאס הוא זה שילחם ראשון...
[COLOR=Teal][U][B]בראד:
[/B][/U]"קדימה סטיליקס, אתה יכול לעשות זאת!" אתה מריע לו בעוז.. ואז פוקד עליו להשתמש בניב אש כנגד עלי התער.
הוא עושה כך אך הם רבים וזה עדיין פוגע בוא... הוא מחליט להתעלפ משריטות של העלים ונכנס עם ראשו מתקרב לבאלבזור ונושך אותו בעוד ניב אש ואז משליך אותו על הזירה...
הוא מתעלף אך גם סטיליקס והתוצאה היא תיקו!
-
[QUOTE=NivX10;1014642][COLOR=Olive][U][B][COLOR=Teal][U][B]בראד:
[/B][/U]"קדימה סטיליקס, אתה יכול לעשות זאת!" אתה מריע לו בעוז.. ואז פוקד עליו להשתמש בניב אש כנגד עלי התער.
הוא עושה כך אך הם רבים וזה עדיין פוגע בוא... הוא מחליט להתעלפ משריטות של העלים ונכנס עם ראשו מתקרב לבאלבזור ונושך אותו בעוד ניב אש ואז משליך אותו על הזירה...
הוא מתעלף אך גם סטיליקס והתוצאה היא תיקו!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עשית את המיטב שלך!"אומר לסטיליקס ואז אחזיר את סטיליקס לפוקדור שלו.
"אוקיי צא שינקס!"אומר ואז אוציא את שינקס מהפוקדור שלו ואגיד לו:"תשתמש בטעינה ואז במתקפה מהירה על הפוקימון של גארדיניה אחרי שתוציא אותו!"